Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

<FCDH>

805 Teletekst ma 09 mei
***OETBAL******************************
**** Marc Höcher winnaar Gouden Stier
***************************************
**Marc Höcher is winnaar geworden van
de Gouden Stier,de prijs voor de beste
speler van de Jupiler League.De spits
van Helmond Sport werd verkozen door de
trainers en aanvoerders van de teams
uit de eerste divisie.Ook de supporters
van de clubs hadden een stem.

Höcher troefde Tom Daemen (MVV),Sjoerd
Ars (FC Zwolle) en John Verhoek (FC Den
Bosch,nu Stade Rennes) af.Hij speelt
volgend seizoen voor ADO Den Haag.

Er was veel ophef rond de verkiezing
omdat smaakmaker Derk Boerrigter van
RKC Waalwijk niet was genomineerd.Zijn
coach Ruud Brood werd wel verkozen tot
beste trainer.Tjaronn Cherry (FC Emmen)
kreeg de prijs voor grootste talent.
 

0
Maandag 9 mei 2011 om 16:49 uur

Midden-Oost

Kees schreef:

Je krijgt daar een soort certificaat (papieren-aandeel zonder waarde).

 

Dat idee heb ik box ook al drie jaar geleden of zo naar John Arzbach gestuurd. Wel reactie gekregen dat het onderzocht zou worden.

 

Bij 25 euro een bronzen certificaat, 50 euro een zilveren en bij 100 euro een gouden. Bedragen kunnen natuurlijk ook hoger zijn. Eventueel tegen meerprijs laten inlijsten.

Ik wil geen certificaat maar een spits of bier

0
Zondag 8 mei 2011 om 21:03 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

waar ik meer moeite me heb is de gezegde als we de finale niet halen kunnen we daarmee het elftal versterken.

 

 

kubik is al weg

bulykin voor 90 % weg(zij ik een maand geleden al maar toen was ik negatief)

dereijck ik denk dat hj ook niet blijft,en dan krijg je een sneeuwbal efect want dan denk ik dat je verhoek en toornstra ook gaat verliesen.

 

en Tuurlijk hebben ze nog een contract en kan den haag ze daar aan houden,maar een voetballer die weg wil heb je niks meer aan dan maar vangen.

 

ik hoop natuurlijk dat ik heel negatief ben en dat het uiteindelijk wel mee zal vallen maar waar ziet v/d brom dan de opening om van dat tientje het elftal te versterken terwijl het eigenlijk verzwakt ,want laten we eerlijk zijn voor het budget wat ado heeft koop je geen vervanger voor bulykin,verhoek,toornstra en dereijck

Verhoek, Toornstra en Derijck leveren mimimaal 7 miljoen op, dus daar kan je heel aardig boodschappen mee doen anders. Alleen zie ik zeker Verhoek en Toornstra niet gaan, wie gaat die miljoenen neerleggen dan?

 

In ieder geval is de tijd voorbij dat spelers bijna voor niets de deur uitlopen.

 

Ik zie het liever anders. Rado heeft bijgetekend, die jongen moet dan toch wel degelijk perspectief zien. Toornstra en Verhoek liggen nog voor meerdere jaren vast. Höcher is volstrekt tweebenig en lijkt me een regelrechte versterking. Vicento gaat komend jaar echt doorbreken, en daar heb ik hoge verwachtingen van. Net als Pellatz, Visser en Beugelsdijk.

 

Er schijnen nog mininaal vier speler bij te komen, dus waarom zouden wij in vredesnaam minder moeten zijn dan Nec, Nac of Roda komend jaar? We moeten ons dus gewoon richten op het linkerrijtje. Dus niet meer de doelstellng uitspreken om niet te degraderen. Indien de club dat aangeeft dan toont ze ambitie.

 

Dit seizoen is een uitschieter naar boven, dus is het niet realistisch om dit komend seizoen weer te verwachten na dertig wedstrijden op plek 4. Maar als we dan op plek 8 staan, dan kunnen we zeggen dat we echt progressie hebben geboekt. Dat zou het tweede jaar op rij zijn dat we dus in het linkerrijtje eindigen.

 

Daar moeten we toch naar toe. Dat degradatie gepruts, dat niveau moeten we definitief ontstijgen. Daar heb ik ook alle vertrouwen in.

Er zal best wel weer een aardige spits opduiken. ADO staat nu veel beter op de kaart dan een jaar terug. Dus zullen er zeker wel aardige spitsen worden aangeboden. Hoe hoger je eindigt hoe meer en beter het aanbod.

 

Zaak is om nu niet in paniek te raken, maar gewoon goed in kaart te brengen wat je wil hebben. Ik hoop in ieder geval ook op twee goede backs.

 

In december was al duidelijk dat we ons zouden handhaven - is wel eens anders geweest - dus ik ben er zeker van dat het geen proeftuin wordt in de voorbereiding - is ook wel eens anders geweest - en je gelijk vanaf dag één aan het team kan boetseren. Dus inclusief de versterkingen. Dan moet je volgend jaar ook voor de play-offs kunnen gaan spelen.

 

We zijn geen debutant meer in de eredivisie met een plakband elfal, maar gaan doorgroeien naar een vaste klant in het linkerrijtje en later een robuuste subtopper.

 

Plek 5/6 dus. Wat in Groningen kan, is hier ook zeker mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 23:14 uur

Aad

Cultheld Bulykin: 'Ik vind alles in Den Haag geweldig'

05/05/2011 14:30 (VI)

De van Anderlecht gehuurde Dmitry Bulykin scoorde dit seizoen al 21 keer namens ADO Den Haag. Maar de 31-jarige Rus lijkt meteen ook bezig aan zijn laatste seizoen in de Hofstad.

'Niemand weet nog waar ik na de zomer speel, zelfs mijn zaakwaarnemer niet', vertelde Bulykin in Sport-Express. 'Maar de kans dat ik bij ADO blijf is niet groot. Ik heb enkele goede aanbiedingen, maar Anderlecht heeft het laatste woord.'

'Ik zal alles in overweging nemen', vervolgde hij. 'Natuurlijk, ik vind alles in Den Haag geweldig; de trainer, de fans en het team… Eind mei, begin juni wil ik weten waar ik aan toe ben. De komende tijd zet ik alle plus- en minpunten van de opties op een rijtje.'

Bulykin heeft in Brussel nog een contract tot medio 2012, maar lijkt daar niet in de toekomstplannen voor te komen. Eerder speelde de spits voor onder meer Dinamo Moskou en Bayer Leverkusen.

 

Dus in ieder geval geen Anderlecht en misschien daardoor een scherpe transfersom. Het lijkt er dus echt op dat het alleen aan Bulykin zelf ligt: Voor wat minder poen de held van Den Haag blijven of voor veel poen een mogelijke schlemiel in Kazachstan.

Komt er een club uit Moskou dan lijkt mij de keuze van Bulykin erg gemakkelijk.

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 10:41 uur

Ooievaar

BLEISWIJK-1 schreef:

Het rare is ook dat Bulykin al eerder aangegeven heeft (voor de kerst) dat hij de kans niet groot inschatte dat hij bij ADO zou blijven. Een paar maanden geleden veranderde dat weer. En gaf hij aan dat geld niet alles bepalend was, en dat hij wel open stond voor een langer verblijf in Denhaag. En nu dit verhaal weer. Misschien is dit de manier om ADO 'maximaal' te laten betalen! Maak ze eerst bang dat je weg gaat, om vervolgens tegen een heel hoog salaris bij te tekenen.

 

Wat ik ook niet helemaal snap is, waarom hij dit naar buiten brengt. We staan aan de vooravond van de playoffs. Alles is nog mogelijk. Bovendien laat hij de deur richting ADO op een kier. Als er extreem goede aanbiedingen binnengekomen zijn dan kan je toch aangeven dat je vertrekt. Ondanks dat ik het jammer vind dat hij weg gaat, ben ik benieuwd wat er allemaal nog gaat gebeuren.

 

Er zal van het bestuur / staf snel een reactie in de pers komen. Dit zal waarschijnlijk meer duidelijkheid geven. Of Frans moet al meer weten!!!

  

Die jongen is broodvoetballer en het interesseert hem geen donder welk shirt hij draagt. Hij vind de stad Den Haag erg prettig, maar dat zal hij zonder meer ook van Genève of Istanbul zeggen. Dat neem ik hem niet kwalijk, ik kan van hem niet verwachten dat hij ADO supporter is als rus.

 

Indien ADO het meeste zou bieden dan zou hij bij ons blijven. Maar dat risico moet de club helemaal niet willen nemen Hij wordt 32, dus een restwaarde is nihil. Ik zou hem dolgraag nog twee seizoenen -minimaal - hier willen zien, dit voor alle duidelijkheid. Maar de realiteit is dat we daar absoluut de middelen niet voor hebben. Bij die éne mars op het ijspaleis moet het maar bij blijven.

 

Deze jongen is een witte raaf die zomaar aan is komen fladderen, daar hebben we gewoon ontzettend veel geluk mee gehad. Het heeft ons natuurlijk ook veel - meer publiek, goodwill, tv-gelden - opgeleverd

 

Z'on goede spits als hij zullen we echt niet terughalen, maar dat wil toch niet zeggen dat het volgend jaar dan weer krabbelen gaat worden. Jongens als Rado, Immers, Verhoek, Toornstra, liggen nog meerjarig vast. Wie weet wat er nog uit de hoge hoed komt, als de trainer zegt dat er nog een aantal versterkingen bijkomen, dit niet het niveau van de juup hebben.

 

ADO moet zich volgend jaar weer gewoon richten op het linkerrijtje, daar heb ik nog steeds alle vertrouwen in.

 

0
Donderdag 5 mei 2011 om 19:17 uur

Ooievaar

Yo schreef:

Bulykin aast op grotere club dan ADO Den Haag
Dmitry Bulykin denkt dat hij volgend seizoen bij een andere club actief is dan ADO Den Haag. De Russische aanvaller zegt dat hij diverse aanbiedingen op zak heeft.
Bulykin voegt daaraan toe dat er nog niets zeker is. "Niemand weet waar ik volgend seizoen speel, ook mijn zaakwaarnemer niet. Eind mei of begin juni komt er pas meer duidelijkheid", zegt de frontman tegen Sports.ru. "Er zijn goede aanbiedingen, maar clubs zullen eerst met Anderlecht moeten praten. Zij hebben mijn transferrechten in het bezit. Misschien keer ik zelfs wel terug."

Het is geen geheim dat ADO graag doorwil met clubtopscorer Bulykin. "Ik acht die kans klein", vertelt de spits. "Ik heb het goed naar mijn zin in Den Haag, maar ik zal alles moeten afwegen. Een speler wil natuurlijk op het hoogste niveau spelen en het is niet zeker dat we met ADO Europa League-voetbal mogen spelen."

Jammer maar wel te begrijpen. Die jongen heeft zijn kans met handen en voeten gegrepen, en heeft de clubs voor het uitkiezen. Hij is van zeer, zeer grote waarde geweest, maar het is niet realistisch dat een club als ADO een internationale ster weet te houden.

Transfersom en salaris zijn voor een club als ADO niet op te hoesten.

 

Hoe jammer ik het ook vind, maar wat niet kan dat kan nou éénmaal niet. Dus zullen we ons moeten richten op een vervanger, hoe vervelend ook.

 

Poepon heeft zich heel sterk otwikkeld, die vond ik al een aardige spits. En die vind ik nu nog veel beter. Ook hij is een rommelaar en gevaarlijk in de zestien. Kan mij trouwens veel meer bekoren dan Boymans.

 

Hoe dan ook zal er een spits moeten komen. Het zou doodzonde zijn om het verwachtingspatroon wat nu is gewekt bij de supporters, en andere stadiongangers c.q. meer neutrale voetballiefhebbers, als we weer terug zouden vallen richting plek 14.

 

Maar denk niet dat er werkelijk bij de club iemand serieus rekening mee heeft gehouden dat hij zou blijven. Zou van bijzondere naïviteit getuigen.

0
Donderdag 5 mei 2011 om 16:05 uur

BLEISWIJK-1

shannii1 schreef:

Beste Bleiswijk , amoah is geen spits voor ado .Ado wil een kopsterke hebben .Boymans is wel een zeer goede optie .Probleem is alleen dat Az hem wil halen als opvolger van die ijslander en dat wij geen 2 miljoen hebben om m te halen .

Goed kunnen koppen is zeker belangrijk. Maar zo zijn er nog wel meer vaardigheden die belangrijk zijn. Zo is Amoah een garantie voor doelpunten. Hij is redelijk balvast. En is hij gewend om in een drie spitsensysteem te spelen. Gezien zijn leeftijd en ervaring is het ook een rustpunt voorin. En zoals Rene v.d. Gijp zou kunnen zeggen, als het ook nog een goede kopper zou zijn, dan zou hij waarschijnlijk in Engeland of Spanje spelen.

 

En met weinig geld voor een transfersom, zoals je zelf aangeeft, heb je misschien ook niet zoveel te willen. ADO gaat echt niet een miljoen+ voor een spits neerleggen.

 

0
Donderdag 5 mei 2011 om 13:28 uur

shannii1

BLEISWIJK-1 schreef:

Slecht nieuws!!!

 

Nou, dan moeten we maar gaan nadenken over een opvolger.

Mijn (schaduw) lijstje:

1. Boymans - lange termijn

2. Amoah - korte termijn

Beste Bleiswijk , amoah is geen spits voor ado .Ado wil een kopsterke hebben .Boymans is wel een zeer goede optie .Probleem is alleen dat Az hem wil halen als opvolger van die ijslander en dat wij geen 2 miljoen hebben om m te halen .

0
Donderdag 5 mei 2011 om 13:00 uur

Advertentie

Yo

Bulykin aast op grotere club dan ADO Den Haag
Dmitry Bulykin denkt dat hij volgend seizoen bij een andere club actief is dan ADO Den Haag. De Russische aanvaller zegt dat hij diverse aanbiedingen op zak heeft.
Bulykin voegt daaraan toe dat er nog niets zeker is. "Niemand weet waar ik volgend seizoen speel, ook mijn zaakwaarnemer niet. Eind mei of begin juni komt er pas meer duidelijkheid", zegt de frontman tegen Sports.ru. "Er zijn goede aanbiedingen, maar clubs zullen eerst met Anderlecht moeten praten. Zij hebben mijn transferrechten in het bezit. Misschien keer ik zelfs wel terug."

Het is geen geheim dat ADO graag doorwil met clubtopscorer Bulykin. "Ik acht die kans klein", vertelt de spits. "Ik heb het goed naar mijn zin in Den Haag, maar ik zal alles moeten afwegen. Een speler wil natuurlijk op het hoogste niveau spelen en het is niet zeker dat we met ADO Europa League-voetbal mogen spelen."

0
Donderdag 5 mei 2011 om 11:52 uur

JoostJ

Ruud Gullit aast op de nummer twee van de topscorerslijst van de Eredivisie: Dmitri Bulykin. De aanvaller lijkt aan zijn laatste weken bij ADO Den Haag bezig en heeft zelf weinig zin om bij Anderlecht terug te keren. De Brusselaars weten dat Terek Grozny een trefzekere spits kunnen gebruiken en zijn bereid om te onderhandelen. De 31-jarige Rus speelde vier jaar geleden voor het laatst in Rusland. (Izvestia)

voetbalzone



Totaal 2 stemmen.
 

0
Dinsdag 3 mei 2011 om 11:15 uur

Nu online

tjapi01, guru, SSimons, FC Jeff, Franky, Kees, zuiderwijk, Rooie91, Bhattoe 74 en 249 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4