Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

De Graafschap had een elftal van knokkers, maar dan op een positieve manier. Maar dit bestuur heeft de zwarte piet al klaar liggen, 1x raden wie die krijgt(...)
Precies, dadelijk gaan ze ons nog verwijten dat er zo weinig publiek komt om de ploeg te steunen.........gek he !!??
0
Zaterdag 11 augustus 2007 om 00:38 uur

Ooievaar

sjampie schreef:

hoe lang is het nou geleden dat wij eens de eerste wedstrijd van het seizoen hebben gewonnen ik word hier gek van ik ga uit voorzorg vandaag al niet naar MVV want ik hoopte wel dat we zouden winnen maar weer helaas
Seizoen 2002/2003 ADO- Den Bosch 3-1. Maar dat wel ook in de 2e hands liga. Ik was al niet kapot van dit aankoopbeleid, en naar ik vrees zal ik het niet worden ook. Te oud te traag te gelekaarten- en blessuregevoelig of domweg te weinig klasse en als je dan hautain over dat veld heen loopt te paraderen, dan roep je het onheil over jezelf af. Dit bestuur dacht wederom voor een dubbeltje op de eerste rang te gaan zitten, maar dat valt ff vies tegen. Ze hebben blijkbaar niets geleerd van vorig seizoen. Er zal uit een ander vaatje getapt moeten worden, anders ligt het hele zaakje op z`n gat.
0
Vrijdag 10 augustus 2007 om 22:27 uur

Ooievaar

slap zooitje schreef:

KK zooi.... waar gaat dit over... MVV? Die moet je oprollen met 0-3 met een budget van bijna 11 miljoen euro!!!!! NIEUWE spelers aub en snel!
Ben bang dat van dat budget verdomt weinig in het spelersmateriaal zit. Maar het is hoe dan ook een geweldige afknapper en een bijna nog grotere afgang.
0
Vrijdag 10 augustus 2007 om 22:02 uur

haagsesjaak

marcellino schreef:

contact gehad met de administratie,hoe het nu zat met de wedstrijd tegen RBC.

Ik kreeg te horen dat je daar voor een scc/cc kaart nodig had en dat de voorverkoop zaterdag begint.

Ik heb ze een mailtje terug gestuurd hoe lang het nog gaat duren dat je je scc/cc binnen krijgt maar heb daar nog geen antwoord op gehad.

Ik heb trouwens mijn card 26-06-2007 aangevraagd

Met een beetje ongeluk kan je dus niet naar de wedstrijd.

Ik heb voor mij zelf besloten als ik niet optijd de kaart in de bus heb en er geen alternatief is,ik dit jaar niet gaat kijken,dan kijk ik wel via de wedstrijden kost een live verslag 4,95 per maand.

Ik vind niet dat je zo met je supporters om moet gaan ze hebben ons hard nodig maar laten ons wel in de kou staan
Laat ze het dan melden als er problemen zijn, dan kan ik daar begrip voor kweken. Maar houwen ze hun bek dicht dan kan ik daar weinig respect uitputte jegens de supporters!!
0
Donderdag 9 augustus 2007 om 14:35 uur

Leidschenveen

Delft schreef:

Bedankt voor je reactie Leidschenveen. Hoop inderdaad dat je wel gewoon kaarten kan kopen als de cc kaart is aangevraagd. 

Communicatie vanuit Ado moet veel beter. Stadion is toch ook nog niet uitverkocht dus een beetje meer klantvriendelijkheid is wel op zijn plaats.

Hoop niet voor Ado dat het biometrische gedoe met die pasfoto`s technisch gezien nog te gecompliceerd voor ze is.
Het woord klantvriendelijkheid kennen ze volgens mij niet. Het interesseerd ze echt geen reet of er veel of weinig mensen komen. Ze denken echt dat ze op de goede weg zijn zoals ze bezig zijn. Ze hebben echt niet door dat de klootzakken die ze zo graag willen weren straks gewoon binnen zitten en de "goeien" thuis zitten.

Ik denk bovendien dat dat hele biometrische gedoe (voorlopig) van geen kanten werkt.
0
Woensdag 8 augustus 2007 om 22:25 uur

Delft

Midden-Oost schreef:

Nee, helemaal niks. Ook niks afgeschreven, bij anderen al wel geld afgeschreven maar volgens mij heeft niemand al een (s)cc ontvangen. 

Zal wel een berg(je) bij de ballotagecommissie liggen.
Dan mogen ze wel eens haast gaan maken. Wil morgen zo`n cc card gaan halen met familie. Lijkt me toch niet zo fijn om het halve seizoen te moeten missen omdat de clubkaarten nog niet klaar zijn. Lekkere service zo van Ado. Ik ga daar zeker morgen vragen over stellen. Zal uiteraard weinig helpen maar toch. Beetje meer duidelijkheid is wel op zijn plaats.
0
Woensdag 8 augustus 2007 om 21:47 uur

edgar

den haag schreef:

waarschijnlijk gaat die naar turkije stond in de vi maar ook ado en rkc hebben nog steeds interesse
RKC heeft al een Deense linksback...maar verder inderdaad weinig geruchten....geen Frankel, Esajas, Benson..en met MVV-uit, RBC-thuis en RKC-uit moeten we er wel direct staan!!
0
Dinsdag 7 augustus 2007 om 10:35 uur

Advertentie

ouwe garde

ongeveer 1900 scc verkocht 20 skyboxen van de 40 verhuurd.het zal een lege boel worden .we moeten niet vergeten vakken n o p zijn straks bijna leeg.het eerste jaar vrees ik weinig sfeer. alles zit verdeeld denk dat dit na een jaar weer goed komt en iedereen weer zit of staat waar jehoort te staan of zitten.noord bij noord zuid bij zuid.in ons aad mansveld stadion.

0
Dinsdag 31 juli 2007 om 22:56 uur

<FCDH>

kojak1 schreef:

lijkt me ook wel,maar dan zitten we wel met erg veel spitsen lijkt me.
beter te veel dan te weinig
0
Dinsdag 31 juli 2007 om 18:30 uur

Drs. F.C. den Haag

jajoh schreef:

Stadion is van buiten spuug en spuuglelijk! Het ziet eruit alsof het binnenkort al kan gaan roesten. Alleen de ingang van de Bobo`s ziet er uiteraard mooi en goed uit, maar voor de "gewone"supporter hebben ze een paar gaten in het aluminium gemaakt waar we door naar binnen mogen. Binnen kant ziet er mooi uit, maar catering was kut. Wedstrijd sloeg ook he-le-maal nergens op (in de rust lekker naar huis gegaan). Was echt DE anti climax van de avond. En waarom was er geen presentatie van de spelers?? Daar gaat het uiteindelijk toch om? Slecht, heel slecht om de spelers niet voor te stellen aan het publiek.

Weet je wat ik niet begrijp? Waarom een gedeelte van de M-N supporter, zoals de Fan support, TOCH achter het goal gaan zitten?? Krijgen ze daar extra korting omdat ze fansupport zijn? Ik vind het triest dat ze voor die plekken hebben gekozen! Degene die achter het goal gaan zitten hebben ervoor gezorgd dat de groep uit elkaar is gevallen en de sfeer een stuk minder word! Niet het bestuur maar die gasten achter het goal hebben het verpest....
Over je betoog omtrent de buitenkant ben ik het met je eens. Ik had liever een stenen constructie aan de achterkant gehad (zoals de nieuwe tribune van Chelsea ofzo). De entree vond ik ook weinig. Ik had een wat chiquere ADO passage verwacht. Weinig verbetering met het Zuiderpark. Binnen zag het er goed uit. De sfeer kan er komen. Ik denk alleen dat het noodzakelijk is om zo min mogelijk beton te tonen. Dit is goed te verhelpen door de trappen geel te verven. Die wedstrijd was idd weinig aan. Kom net bij Swansea vandaan en dat had een stuk leuker duel geweest!
0
Zondag 29 juli 2007 om 18:59 uur

Nu online

zuiderwijk, morley en 156 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4