Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

POL

Goed Nieuws Show schreef:

Trainer Andre Wetzel kan zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Twente in ieder geval niet beschikken over aanvaller Wesley Verhoek

De linkerspits raakte op de afsluitende training vrijdagmorgen geblesseerd aan zijn lies na een misstap. Verder kan Wetzel nagenoeg over een voltallige selectie beschikken, inclusief verdediger Mitchel Pique, die al geruime tijd uit de roulatie was vanwege een enkelkwetsuur.

kan verhoek die misstap ook aan immers leren?

ben alleen bang dat wetzel nu die sultana gaat opstellen.....wat een prutsers staan er toch in deze selectie! als je toch ziet wat er allemaal op de bank zit bij de andere bvo`s....
0
Vrijdag 28 november 2008 om 18:03 uur

Goed Nieuws Show

Trainer Andre Wetzel kan zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Twente in ieder geval niet beschikken over aanvaller Wesley Verhoek

De linkerspits raakte op de afsluitende training vrijdagmorgen geblesseerd aan zijn lies na een misstap. Verder kan Wetzel nagenoeg over een voltallige selectie beschikken, inclusief verdediger Mitchel Pique, die al geruime tijd uit de roulatie was vanwege een enkelkwetsuur.

0
Vrijdag 28 november 2008 om 16:46 uur

Delft

arendsoog schreef:

er was toch ook een spits van sparta die naar AZ ging maar weg moest omdat hij niet durfte te vliegen. Die schopte er toch ook aardig wat in en vliegen is bij Ado niet nodig. Of er moet een internationale jupiler leage komen.
El Khattabi begon zijn profcarrière in het seizoen 1995/96 bij Sparta Rotterdam. Na één seizoen verhuisde de spits naar SC Heerenveen. Daar pikt de technische spits zijn doelpuntjes mee en het levert hem een plaats op in de nationale selectie van Marokko voor het WK van 1998. In het seizoen 1998/99 raakt Ali op een zijspoor in Heerenveen en in de winterstop verhuist hij weer terug naar Sparta. Daar groeit hij uit tot een publieksfavoriet. In 2001 houdt hij met zijn 21 doelpunten de kwakkelende ploeg in de eredivisie. Een vertrek lijkt onvermijdelijk. RSC Anderlecht en Feyenoord zijn geïnteresseerd, maar El Khattabi kiest uiteindelijk voor AZ. Daar speelt hij een paar sterke seizoenen, maar verliest er mede door blessures toch zijn basisplaats. In het seizoen 2005/06 werd El Khattabi uitgeleend aan RBC Roosendaal waarmee de spits degradeerde uit de eredivisie. El Khattabi’s contract bij AZ werd niet verlengd en zit hij nu al ruim twee jaar zonder club. bron Wikipedia.

Moet hij nou nog een keer degraderen bij ons? 

0
Woensdag 26 november 2008 om 22:09 uur

<FCDH>

Amateur op proef bij ADO Den Haag
Aanvaller Raily Ignacio is op proef bij ADO Den Haag. De speler van de amateurs van Westlandia. 
Vorige week onderging de aanvaller van de Naaldwijkse ploeg een medische test bij de Eredivisieclub die hij goed doorstond. Vandaag (dinsdag) maakt hij voor de eerste keer twee trainingssessie mee bij de selectie, meldt het Algemeen Dagblad.

Bij Westlandia, koploper in de hoofdklasse A, heeft Ignacio dertien keer gescoord.

Vorig seizoen kwam hij nog uit voor derdeklasser HMSH, waarvoor hij tot dertien treffers kwam.

Naast ADO Den Haag heeft ook Nottingham Forest zich gemeld voor de 21-jarige amateur.

0
Dinsdag 25 november 2008 om 19:33 uur

wik

Voetballer Raily Ignacio van zondaghoofdklasser Westlandia is op proef bij ADO Haag.
Vorige week onderging de aanvaller van de Naaldwijkse ploeg een medische test bij de eredivisieclub die hij goed doorstond.

Vandaag maakt hij voor de eerste keer twee trainingssessie mee bij de selectie. Het is de bedoeling dat Ignacio éen keer per week met de selectie meetraint.

ADO Den Haag heeft zijn oog laten op vallen Ignacio, omdat de Haagse spits de revelatie is in de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen. Bij Westlandia, koploper in de hoofdklasse A, heeft al dertien keer gescoord. Hij is topscorer van alle hoofdklassen bij de amateurs.

Vorig seizoen kwam hij nog uit voor HMSH dat in de derde klasse uitkwam. Bij de roodwitten was Ignacio goed voor dertien goals. Bij Westlandia kampte hij onlangs met liesklachten, maar gisteren gaf de 21-jarige schutter te kennen dat hij fit is en zich vandaag bij de selectie vervoegt.

De club uit Forepark is niet de enige die belangstelling voor hem heeft getoond. Nottingham Forest heeft zich officieel bij Ignacio`s zaakwaarnemer, Duncan Smit, gemeld. Hij zou bij de club die uitkomt in de Championship (de Engelse eerste divisie) een stage kunnen volgen.
0
Dinsdag 25 november 2008 om 16:25 uur

g

Witte zakdoeken wil ik zien bij ADO-DH teguh twent schreef:

Allemaal witte zakdoeken mee nemen,voor het te laat is.
Geef die asistent trainer maar een kans,dat is een bikkel en tenminste een echte haguneez.
Aanvallen mot weer trug bij denhaag,niet dit laffe en verkeerd beleid vam wetzel.
van kooten heel veel succes ,en op zn haags he?
Rinus kreeg ze nauwelijks aan het voetballen
Adelaar kreeg ze niet aan het voetballen
Lex kreeg ze niet aan het voetballen
Vloet kreeg ze niet aan het voetballen
Wetzel krijgt ze niet aan het voetballen

Ik wil witte lakens zien voor die ... selectie
0
Zondag 23 november 2008 om 20:55 uur

sint nicolaas

De liefde voor ado is bij de sint ontstaan sinds savreeda bij den haag onder contract heeft gestaan.
In Spanje kwam de kleine Alberto vaak bij de sint op bezoek hij woonde er immers om de hoek.
Sint is met Alberto een paar keer in het zuiderpark geweest en kwam tot de conclusie daar is het een groot feest.
Zo als die supporters tekeer gaan dat is pas echt oke dat maakt sint zelfs in madrid niet mee. Zodra ik met mijn stoomboot in de haven arriveer, wil ik maar 1 ding weten wanneer speelt ado weer.
Van Piet hoorde ik op zaterdag avond tegen willem 2 daar speelt die homo van demouge mee. Ik ging met mijn pieten naar het stadion toe en van wat ik daar zag werd ik gelijk een beetje moe.
Er speelde bij den haag geen echte centrumspits mee en de sint vind dit verre van oke. Waar is die lange Milic gebleven die zou toch iedere verdediging moeten laten beven. Het zou toch niet zo zijn dat Wetzel zijn duurste aankoop nu al heeft afgeschreven hij heeft hem immers een salaris van 4 ton moeten geven.
Neem dan Soltani die ook door Wetzel werd gehaald. De sint heeft nog nooit zo van een aankoop gebaald. Deze man speelt nog geen lantaarnpaal voorbij, nee van dit soort spelers wordt de sint niet blij.
Carraciolo heeft de eerste 2 wedstrijden mooie dingen laten zien. Kan die wel voetballen dan, misschien? Sint geeft het voordeel van de twijfel aan fabio en hoopt dat hij er veel gaat scoren dat sowieso.
Gelukkig stond Meric wel vanaf het begin op het veld. Die meric zorg voor het nodige voetbalgeweld. Met zijn acties en gehol draait hij iedere tegenstander helemaal dol. Sint is een fan van de Haagse Turk net als de boys van Midden Noord die allemaal vinden dat hij in de basis hoort.
Maar trainer Wetzel zet liever Wesley Verhoek in de ploeg. Hij krijgt van Wesley maar geen genoeg. Al zou hij de komende wedstrijden weer zo dramatisch slecht presteren ik verwacht niet dat trainer Wetzel hem ooit gaat passeren. Zijn optreden tegen heerenveen koste ons een punt maar tegen fortuna was hem gewoon weer een basisplaats gegund. Wesley kan misschien heel hard rennen maar Sint kan maar niet aan zijn manier van voetballen wennen.
Sint zag zaterdag wel weer een nieuw Haags talent, K ai van Hese wat is die goed die vent. Een felle back met aanvallende kwaliteiten dat ziet de sint nou graag .z’on speler hoort bij FC Den Haag.
Ook Kum speelde niet verkeerd. De sint is behoorlijk van Cristian gecharmeerd. Dat Kum staat voor harde tackles en schitterende slidings is een feit daarnaast gaat hij iedere wedstrijd voorop in de strijd.
Keeper Zwinkels vind de Sint over het algemeen goed al is het wel zo dat hij het bij hoge voorzetten wat minder doet. Maar hij heeft geweldige reflexen en reddingen verricht deze man, vandaar dat Sint vind dat hij keepen kan.
De roep om Waterman vind Sint dan ook niet terecht want Boy is erg onzeker dat bleek weer voor de beker.
Ook Horvath doet het verdedigend goed al vind Sint wel dat het opbouwen van hem beter moet. Daarentegen laat hij zich niet snel foppen en kan bovendien ook nog geweldig koppen.
Neem dan aankoop Piqué door een blessure deed hij helaas niet mee. Dat hij van Roti houdt kon je goed aan hem zien want hij was veel te zwaar minimaal een kilootje of tien. In de wedstrijden heeft hij het echter goed gedaan hij heeft zijn tegenstander geen enkele keer laten gaan. Iets wat we van Bosschaart niet zijn gewend die werd tegen vitesse constant door Jenner voorbij gerend.
Ammi speelde weer als rechtsback tegen willem 2 en over Ammi is de sint best tevree. Sint houdt zijn hart vast bij blessures van deze man want dan speelt El Moussaoui en die bakt er helemaal niets van.
Op het middenveld speelt immers lex met de ooievaar op zijn rug brengt hij de haagse vechtersmentaliteit in het Aad mansveldstadion terug. Voor de inzet krijgt hij altijd een tien maar echt goed voetbal heeft hij nog zelden laten zien.
Dan hebben we nog Reso waar veel over wordt gezeurd die jongen heeft het zwaar want hij wordt van de hoofdklasse zo de eredivisie in gepleurd. Reso en Lex lopen wel altijd te bikkelen maar moeten zich voetballend nog verder gaan ontwikkelen.
Ranko is in de ogen van de sint een echte haagse held. Wat hij vorig seizoen voor de club heeft gedaan heb ik in heel Spanje rondverteld. Ondanks de dood van zijn vader besloot hij de belangrijkste wedstrijd voor den haag te spelen. Hiermee heeft hij niet alleen het hart van de sint gestolen maar dat van velen.
Dan hebben we nog die ondeugende jongen die af en toe zijn knoppen laat zien hij heet richard en speelt met rugnummer tien. Richard speelt met heel veel lol want hij heeft dankzij wetzel een vrije rol. Soms komt er een schitterende pass van zijn schoen maar ook Richard speelt nog geen constant seizoen. Yuri Cornellise is misschien niet zo snel maar brengt wel diepgang in het haagse spel.
Dan heeft Wetzel nog Kaya en de Meersman gehaald. Met deze aankopen heeft de trainer wederom gefaald. Dat zij tekort komen voor de eredivisie kon je vooraf weten daar hoef je geen Sint Nicolaas voor te heten.
Het vertoonde voetbal was niet echt puik maar van de catering krijgt de sint pas echt pijn in zijn buik. De koffie was helemaal koud en daar gaat het gelijk al fout. Dat die Lonny niet kan koken is inmiddels een feit van zijn warme maaltijd ging de sint gelijk aan de scheit. Dat viel voor de sint niet mee heel de wedstrijd aan de diaree. Dat is geen toeval of pech die Lonny moet zo snel mogelijk weg. Misschien kan hij samen met Wetzel een indische toko beginnen dan zullen wij waarschijnlijk weer eens een wedstrijd winnen. Of Wetzel ga met cateraar Lonny hand in hand als de nieuwe blue diamonds door het hele land. Want over Wetzel kan de sint erg kort zijn hij ziet hem niet erg graag langs de haagse zijlijn. Met Wetzel bereiken wij nooit de top.Want zijn opstelling, aankoopbeleid en wissels slaan nergens op. Dan zijn kritiek op het haagse publiek dit soort zaken maakt de sint echt ziek. Om de aandacht af te leiden van zijn eigen falen ging hij ineens het Haagse publiek erbij halen. Wetzel kom nou niet aan midden noord, dat moet je gewoon niet flikken want de sint vind die gasten gewoon Kickuh. Pas maar op Andre want ook al draag je altijd een mooi pak ook jij kan met mij mee in de zak.
Het slopen van stoeltjes vindt de sint absoluut niet cool en jullie weten precies wat ik daarmee bedoel. Sint heeft echter alles in zijn grote rode boek genoteerd en ik zal ervoor zorgen dat de slopers een lesje wordt geleerd. Een spreekkoortje en wat intimidatie vind ook de sint erbij horen al vond ik het wel jammer dat de voor homo uitgemaakte Frank demouge wist te scoren. Vorige week was dat ook al zo met kaloe die werd ontvangen met het bananenlied en een luidkeels boeh . Kaloe heeft nog nooit zo hard gelopen en wij moesten dit met een tegengoal bekopen. Misschien moeten jullie voortaan je eigen spitsen voor homo’s uitmaken zodat ook zij wat vaker het net weten te raken.
Het liefste jongetje vind de Sint Mark van de Kallen want zonder Mark was de club ons al vorig seizoen ontvallen. Mark je bent een fantastische ondernemer met een hart van geel en groen. Sint en piet stoppen dit jaar wat extra pepernoten in je schoen. Nou volgende week gaat sint met 1599 andere fans naar Feyenoord toe en als we daar niet winnen geef ik heel de selectie met de roe. Zoals jullie vroeger al zongen wie wordt er in de kuip vermoord Feyenoord Feyenoord
0
Donderdag 20 november 2008 om 20:04 uur

Advertentie

fcdh-





                      Zwinkels

Ammi     Horvath    Kum   Pique
              
           Rankovic   Schwiebbe

   Meric             Knopper            Cornelisse

                   Milic  of  Caracciollo



zo moet je gewoon spelen dit is het beste wat je eruit kan halen met de huidige selectie!




0
Dinsdag 18 november 2008 om 15:18 uur

FC Den Haag!

De paniek hier is weer groot zie ik na een aantal nederlagen op rij. Zelfs al geluiden dat de trainer weg zou moeten!

En wie moet het dan gaan doen? Gaan we weer allemaal roepen om Martin Jol?

Laten we nou gewoon realistisch blijven! We mogen blij zijn als we met de huidige selectie dit jaar erin weten te blijven! En dat is ook hetgeen v.d. Kallen en Wetzel al bij de start van de competitie hebben gezegd!
0
Zondag 16 november 2008 om 15:14 uur

DH

Hans schreef:

Het probleem bij Wetzel is dat hij bang is voor de schreeuwers op de tribune en op deze site. Hij doet wat ze roepen en kiest daardoor steeds verkeerd. Voorbeelden? "Meric moet hele wedstrijden spelen,
Rocky erin, Lex is onze held, KumKumKum in Oranje,
Knopper is de top, ook Fabio is onze held, Resodihardjo, De Geer en Van Hese in het eerste," ik kan nog wel een uurtje doorgaan met onzinnige teksten hier en op de tribune. En maar schelden en de tegenstander motiveren. Kalou en Demouge prikten in de laatste minuut de winnende goal erin nadat ze op alle mogelijke manieren door idioten op Midden Noord waren uitgescholden. Ze reageerden na afloop beschaafd. Zij wel!
Mijn idee: Wetzel moet zich van al die halve garen NIKS aantrekken. Vaar je eigen koers, trainer, rechtuit, dat is de kortste weg. Laat je niet gek maken, doe niet als andere trainers die in de afgelopen jaren hun oren naar "de zuipporters" hebben laten hangen. Anders eindig je net als die 
twijfelaars (Lex, Vloet, Adelaar, Meppelink, Brard enz enz) op de tweede rang. 
Maak duidelijk dat er in de afgelopen 10 jaar een technisch wanbeleid is gevoerd en dat er zeker 5 jaar nodig is om de boel weer een klein beetje op de rails te krijgen.
Zelden zoveel onzin in een post gezien. Je noemt het hele elftal die er volgens ons in zouden moeten, maar wie blijven er dan over? Wie zijn de echte toppers in onze selectie.
0
Zondag 16 november 2008 om 11:48 uur

Nu online

Bleek, Tante Wil, Erik070, Bhattoe 74, Franky, Peter87 en 118 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4