Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

janjazz37

Mike schreef:

Ik leef in de toekomst maar jij snapt niet dat een goed getraind en gecoacht team fitheid, gretigheid, inzet en inventiviteit uitstraalt en dat, als 22 man, die in het verleden bewezen hebben over dat talent te beschikken, dat plotseling niet meer hebben, de trainer/coach wel eens de oorzaak kan zijn.
Goedemiddag!
Vorig seizoen: Holla toppie (op de kaarten na dan) - Malone een ontdekking -
Mike een sensatie - Gino superkeeper - Tommie een belofte.

Allemaal stukken minder nu.
Komt dat door de trainer?
Zegt U `t maar.
0
Zondag 1 september 2013 om 16:30 uur

pajam

Mike schreef:

Ik leef in de toekomst maar jij snapt niet dat een goed getraind en gecoacht team fitheid, gretigheid, inzet en inventiviteit uitstraalt en dat, als 22 man, die in het verleden bewezen hebben over dat talent te beschikken, dat plotseling niet meer hebben, de trainer/coach wel eens de oorzaak kan zijn.
Goedemiddag!
100% waar, sommige doen alsof een trainer er zit als opvulling.
0
Zondag 1 september 2013 om 16:23 uur

Mike

marcellino schreef:

ik heb Wikipedia niet nodig.
feiten kom daar eens mee
kan mij het schelen wie beter is op papier
In Wikipedia staan feiten. Je verhaal is erg warrig. 3 punten uit 5 wedstrijden ligt niet aan de trainer maar aan de 22 spelers.
Het is maar hoe je het bekijkt. Zo kun je ook zeggen dat ADO geen kampioen meer is geworden omdat de geallieerden de Duitsers hebben verslagen of dat ADO geen Europees voetbal speelt sinds Gaddafi afgezet is.

0
Zondag 1 september 2013 om 16:03 uur

Bolluhboeah

marcellino schreef:

je vist uit de vijver die je tot je beschikking krijgt.
en dat is niet veel dan kom je bij spelers die wel het vermogen en het talent hebben maar dat nu niet meer waar kunnen maken je hoopt dan dat het wel gaat gebeuren.
laat ik het makkelijker zeggen met het vermogen en inkomsten die ado denkt te gaan halen dit seizoen behoren we gewoon tot de mindere van de eredivisie.als er dan ook nog ploegen die een kleinere begroting hebben als ons wel goed hebben ingekocht of gehuurd(dat is meer geluk dan wijsheid)dan kan je zomaar voor degradatie gaan spelen.en de wegschaal gaat op dit moment meer naar degradatie want ploegen als pec,gohead,cambuur spelen gewoon op dit moment beter.
Moet ook wel zeggen dat GAE, Cambuur en in iets mindere mate PEC wel het `voordeel` hebben van een euforische stemming na hun promotie, dat ze iets van dat enthousiasme meenemen naar het volgend seizoen is begrijpelijk.

Maar toch vind ik het materiaal niet zo inferieur als jij het doet voorspiegelen. Goed, zeker geen wereld klasse, maar te doen lijkt mij voor een aardige trainer.

Maar goed, ik ben het met je eens dat het bestuur wel met een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Of in onze termen, voor 5 euro in de vip box.
0
Zondag 1 september 2013 om 15:46 uur

Waht

pablo76 schreef:

De enige die verkocht moest worden is Toornstra. Geld haal je binnen door attractief voetbal te laten zien. Dat is van de 70 wedstrijden @ a 3 keer gelukt. De club mag blij wezen dat er nog een hoop masochisten zijn die een scc kopen ieder seizoen (waaronder ik). Maar wil ook wel eens strijd en beleving zien en niet dat schijtbakkenvoetbal wat Steijn en consorten ons voorschotelen.
Volledig mee eens.
Als we thuis spelen gaan we de eerste 5 minuten achterin rondspelen ipv vol op de aanval te spelen met power en overgave. Nee we willen takkige tikkie achteruit en wel lel van Couthino die altijd verkeerd valt.
Kramer was gister een voorbeeld. Kleunde er in.
Steijn moet de boel drastisch omgooien want Cabral en gourije raken geen knikker en komen geen d speler voorbij.

Vooruit en zo snel mogelijk maar dan moet je een beetje hebben als trainer. Mocht hij dit niet hebben ben je niet geschikt om trainer van den haag te zijn.
0
Zondag 1 september 2013 om 15:40 uur

pablo76

marcellino schreef:

nee dat gaan ze niet
holla wil weg en dat laat hij ook blijken
coutinho is een goede keeper maar moet wel 100% gemotiveerd zijn anders is het gewoon een keeper in een dozijn
gouriye heeft heimwee heb je dus niet veel aan en heeft het dus duidelijk niet naar zijn zin.
cabral eeuwige talent net als cherry en die werd door ons uitgekotst, waarom zou hij het wel gaan maken
van haaren matige voetballer die zeker niet beter kan.
Malone vind ik wel een leuke voetballer maar we kunnen toch stellen dat hij in een dip zit.
even voor de duidelijkheid in een draaiend team met leuke voetballers om je heen en de nodige ervaring trek je je zelf op nou laten we deze ingrediënten nou allemaal niet hebben
de eerste 3 punten zijn een trainer te verwijten (spelers 100%motiveren En het zijn spelers een beetje naar de zin maken). van haaren heb je gelijk over maar waarom hebben ze hem dan gehaald. Cabral twijfelgeva len Malone zit ontegenzeggelijk in een dip. Wat voor trainer ben je dan als je alleen maar, in jouw ogen, kutspelers haalt. Volgens ben je dan rijp voor parnassia. Kijk speel je zo kut maar pas je jeugdspelers in kan ik het nog begrijpen. maar fulltime profs niet weten te motiveren, onmogelijk
0
Zondag 1 september 2013 om 15:26 uur

pablo76

marcellino schreef:

hoe kan je dat na 5 wedstrijden nou vol houden dat we beter bezet zijn. ik kijk niet naar namen maar naar een team en hoe deze functioneert en dan kan je blijven roepen dat we een beter elftal hebben als pec de feiten liegen niet of kijk jij via een andere bril
Omdat er bij Pec een trainer staat die zijn team frank en vrij laat voetballen. Bij ons in 2,5 seizoen nog niet gezien
0
Zondag 1 september 2013 om 15:13 uur

Advertentie

ADODENHAAG

marcellino schreef:

hoe kan je dat na 5 wedstrijden nou vol houden dat we beter bezet zijn. ik kijk niet naar namen maar naar een team en hoe deze functioneert en dan kan je blijven roepen dat we een beter elftal hebben als pec de feiten liegen niet of kijk jij via een andere bril
Juist, dat is wat anders. Maar wie moet een team laten functioneren, dat is de taak van een trainer. Of wil je zeggen dat Holla, Gouriye, Cabral, van Haaren, Malone en Coutinho nooit meer beter gaan spelen dan dat ze nu doen?
0
Zondag 1 september 2013 om 15:12 uur

pablo76

marcellino schreef:

Het lukken Steyn en Fraser echter niet om hun voetbal visie over te brengen op het elftal
wel eens er aan gedacht dat we gewoon weg kwaliteit missen en deze spelers de visie gewoon weg niet uit kunnen voeren.
Als deze spelers de kwaliteit missen (selectie voor 95% zelf door de heren samengesteld) ligt het volgens mij meer aan de trainer(s) dan aan de spelers.
Vindt het raar dat ze dan spelers zonder kwaliteiten halen.
als er al een visie was/is lijkt het mij sterk dat 22 man geen van allen die "visie" kunnen uitvoeren
0
Zondag 1 september 2013 om 14:34 uur

BLEISWIJK-1

Johannes schreef:

Even over die Ernie Brandts: in het jaar dat hij NAC 3e maakte, won die ploeg meestal met 1-0. Het was saai teringvoetbal; achterin alles dicht en dan hopen op dat ene kansje. Voor een `positieve spelopvatting` hoef je hem niet te halen in elk geval.
Faber zou wel gek zijn om nu in te stappen: hij gaat prijzen pakken samen met Cocu (en PSV laat hem niet gaan).

Als liefhebber is het leuk om aan Co te denken, maar dat hij succesvol was dat is echt alweer lang geleden. Advocaat wil alleen maar kopen kopen kopen, en alt niet kan/mag dan stopt hij er niet de volle 100% in en dan is het allemaal zijn schuld niet.

Fräser en/of Kahya aan het roer, gaat dat iets schelen?

Ik ben geen fan van Steijn, maar ik denk dat een trainer die aantoonbaar beter is gewoon niet haalbaar is op het moment. Maaskant of Pastoor dat kan je gewoon niet serieus nemen; zie resultaten uit het verleden. Groenendijk is wat slapjes, maar wellicht reageren de spelers daar juist goed op na een wat strakker regime.

Ontslaan om het ontslaan is slecht en duur en niet productief. Je moet de trainert pas ontslaan als je een betere trainer vast kunt leggen. Anders is het gewoon lood om oud ijzer.

Groenendijk zou ook mijn eerste keus zijn. Ligt inderdaad vaak goed in een groep. Heeft bij de clubs waar hij trainer is geweest altijd aanvallend gevoetbald. En heeft oog voor talentvolle jonge spelers. Iets waar wij het toch van moeten hebben.
0
Zondag 1 september 2013 om 14:18 uur

Nu online

The Hague FC, GGH, Bleek, Rob2002, Ado Vakkie S, Alle ballen op Jort, Marcush, TheMariner, Jk23, ADO079 en 335 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2