Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Lop

Fransje schreef:

Ja ik zie nog wel een verschil hoewel zijn wisselbeleid wel die kant op neigt.
Uit zie ik geen verschil, thuis wel. Adelaar had wel VD Leegte in zijn selectie, dat was de baas en het rustpunt op het middenveld. Zo iemand missen we nah want daardoor komen we niet tot aanvallen toe.

Maar het is gewoon erg dom om een aanvaller weg te halen als je zo weinig slagkracht voorin hebt.
0
Zaterdag 15 november 2008 om 22:30 uur

Robbie

Wat hier al gezegd wordt, ben ik het wel mee eens. Enkele wedstrijden werd er redelijk gevoetbald en vooral inzet getoond. Velen van jullie zullen, net als ik, een SCC hebben. Dan sta je er iedere week, of het nou tegen Ajax of Volendam is. Toch komt een groot deel op de vorm af. Spelen ze leuk? Dan komen er mensen.

Publiek betekent geld, iets wat we goed kunnen gebruiken. Al zijn veel mensen het hier niet mee eens, maar dit is niet om aan te zien. Er zijn geen kansen gecreeerd... kom op, je speelt tegen een van de zwakste ploegen in de eredivisie. Hier leg je veel geld voor neer... diep triest! Over enkele weken, als er niks verandert, zitten er nog minder mensen op de tribune.

Verliezen is niet erg... tegen PSV verloren, jammer. Iedereen wist het: hard gewerkt en goed gespeeld... KLAPPEN! Maar na dit soort wedstrijden gaan er meer stoeltjes kapot dan dat er blijven staan.

Ik wil echt niet alleen maar negatief praten, want een jongen als Hese vind ik echt interessant voor de toekomst! Een ontzettend goede cross pass op Meric, verademing om te zien. Verdedigend niet altijd op tijd, maar... hij is nog jong! En Ammi stond ook goed te spelen, vind ik. Positieve dingen, ZAT!

Het belangrijkste probleem is dat we gewoon een aantal spelers hebben die dit niveau niet aan kunnen, zoals Immers en Verhoek. We hebben vijf spitsen in de selectie? Geen enkel die op dit niveau potten kan breken... dat is gewoon zonde!
0
Zaterdag 15 november 2008 om 22:09 uur

Dee

bolke schreef:

Klopt helemaal, maar gek he dat ik teleurgesteld was na Heerenveen thuis was jij toch ook, en ja dat heb ik idd gezegd en ik blijf er nog steeds bij dat Kum de allerbeste is die er inloopt en dat de rest niet veel is, maar toch winnen we morgen en heb ik het gevoel dat we de bekerfinale halen, verleden seizoen heb ik het team de grond ingeboord en toch bleef ik volhouden dat we zouden  promoveren, daar ben je supporter voor de ene week is het alles sta je te genieten de andere week is het een drama.

Kum is inderdaad de beste speler van ons selectie. Ik ben blij dat hij 3 jaar heeft bijgetekend. Mocht Kum vertrekken krijgen we tenminste nog een leuk bedrag voor terug. Hopelijk leggen ze Van Hese ook wat langer vast. Wat een talent! Hopelijk houdt hij het niveau vast en groeit hij verder....

0
Vrijdag 14 november 2008 om 15:52 uur

Is dit waar?

Haagse Broodje wogs te schande gemaakt !! schreef:

Van het warme eten dat tijdens wedstrijden onder de lange zij en achter de goals verkocht wordt krijgen supporters van ADO Den Haag met een zwakke maag weleens het zuah!

Degenen die dat niet krijgen zouden de benaming warm eten niet snel geven aan de lauwe kipkorns en kroketten die daar worden verkocht. Ook de koffie is meestal niet op temperatuur, maar goed, als het koud is wil je toch iets semi-warms naar binnen kunnen werken. Voor de wedstrijd tegen PSV was de koffie echter al uitverkocht. Koffie uitverkocht?


De cateraar fungeert als de gastheer van ADO Den Haag en je zou toch zeggen dat ADO Den Haag het haar klanten een beetje naar de zin wil maken.
De cateraar bewijst ADO Den Haag een slechte dienst in veel opzichten.
Deze cateraar heeft een instelling die net zo slap is als de koffie die hij de klanten van ADO Den Haag durft voor te zetten.


Maar tijdens de wedstrijd tegen Heerenveen werd het tot nu toe trieste dieptepunt wat betreft de catering toch wel bereikt.
Het enige lauwe eten dat er was werd aangekondigt als een Broodje worst.
En wat kreeg je; een broodje lauwe knakworst.

Gelukkig had je verder nog wel de keus uit een Mars, een Twix en/of M en M`s. En was er gelukkig wel voldoende lauwe koffie voor je pleuro per bakkie.

Pfffffffff.......

Hoe is dit in godsnaam mogelijk?

Hoe komt het dat er zo`n wanprestatie geleverd kan worden terwijl bij ADO Den Haag wel duidelijk moet zijn dat hier een groot probleem ligt.


Daarom bij deze een oproep aan alle supporters aan de lange zij en achter de goals om zich flink vol te eten en drinken VOOR de wedstrijd tegen Willem II van 15 november.

Dan maar een keer niks halen in het stadion om maar eens duidelijk te maken dat het beter KAN en MOET!

WEG MET DIE LAHWE TROEP!!! DE TWAALFDE MAN MOET OOK KUNNEN PRESTEREN!!!

Ook Haagse Beleving bij de cateraar graag!!
Het wordt nou echt de hoogste tijd dat het bestuur gaat ingrijpen bij die gifmenger of de warenwet er op af sturen ! Verleden jaar heeft ie onder Vloet ook al een keer de selectie vergiftigd ! Het gerucht gaat nou weer dat er 3 of meerdere spelers ziek zijn geworden voor , tijdens en na de wedstrijd na het eten van Lonny ! Met zo`n prutser komen we nooit hoger op !!
Wanneer worden wij , de spelers en het personeel van ADO verlost van deze BEUNHAAS anex GIFMENGER ??!!
Misschien Herman den Blijkers inschakelen ??
NO SURRENDER !! COME ON THE HAGUE
0
Woensdag 12 november 2008 om 21:13 uur

Brian

Griepje kost Knopper bekerduel met Fortuna
Geschreven op dinsdag, 11 november om 16:27

Richard Knopper is er woensdag niet bij wanneer zijn ploeggenoten van ADO Den Haag het in Sittard opnemen tegen plaatselijke trots Fortuna. De middenvelder wordt geveld door een griepje, en mist daardoor de wedstrijd in de derde ronde van de KNVB Beker.

Trainer André Wetzel kan tegen de laagvlieger uit de Jupiler League wel weer een beroep doen op Bogdan Milic en Ahmed Ammi. Het tweetal ontbrak zondag tegen SC Heerenveen, maar zit weer bij de selectie. Ook Rick Hoogendorp is er, evenals afgelopen weekend, weer bij. Hij keerde onlangs terug van een langdurige blessure.

Volgens RTV West staat doelman Boy Waterman voor zijn officiële debuut in het shirt van de Hagenaars. De 24-jarige speler kwam afgelopen zomer over van AZ, maar moest tot op heden Robert Zwinkels voor zich dulden in de pikorde van Wetzel. Woensdag krijgt hij de kans zich te bewijzen.
0
Dinsdag 11 november 2008 om 16:33 uur

Kees

We hebben natuurlijk ook stomme pech. Zoveel blessures die je met zo`n smalle selectie niet kunt opvangen.

De begroting is in vergelijking met Volendam, Sparta, De Graafschap etc. best wel redelijk. Maarre, bij ons
spelen om diverse redenen die van de grotere verdieners niet. En dat is natuurlijk pech hebben.
0
Maandag 10 november 2008 om 17:39 uur

Advertentie

Kees

Ik las vandaag dat Wetzel MIlic voor de lange termijn heeft gekocht en hem voorzichtig wil brengen.
Dat begrijp ik echter niet. Op het moment van kopen van Milic was Caraco nog niet gekocht dus nog niet genoeg zekerheid voorin. Hoogendorp was weliswaar nog niet geblesseerd maar toch zet ik mijn vraagtekens bij het feit om op lange termijn iemand te kopen die zoveel heeft gekocht. We siten toch dat het dit jaar een overlevingsjaar zou worden.

Met drie aankopen heeft ie het sowieso goed gedaan (Ammi, Pique en Horvath). Ook heeft ie het met REso goed gezien om hem in de A-selectie op te nemen en Caraco komt er heus wel (scoren verleer je niet, dat is aangeboren en zit dus in je genen)
0
Maandag 10 november 2008 om 17:16 uur

fcdh sassem

Ooievaar27 schreef:

Voor een groot gedeelte ben ik het met je eens maar vergeet niet dat ado al aardig wat blessuregevallen heeft gehad met Ammi, Bosschaart, Kum, Pique en Cornelisse daardoor speel je niet wekelijks met dezelfde opstelling en is het dus moeilijk om ingespeeld op elkaar te raken, automatismes maar aan de andere kant kan je ook kritisch naar de ploeg kijken en vallen er een aantal spelers naar mijn mening nu door de mand in de eredivisie. ( Soltani en Caraciolo). Het is zaak dat we wel met zn allen als belangrijke 12e man achter het elftal blijven staan en dat de technische staf toch gaat uitkijken voor wat versterkingen in de winterstop.
blessuregevallen daar heeft iedere bvo last van en daar moet je rekeining meehouden met het samenstellen van je selectie. Wij hebben echter een g aantal spelers die vlgs mij niet eredivisiewaardig zijn zoals inderdaad Soltani, Verhoek, El moussaoui, Kaya. Daarnaast krijgt bijv Milic die toch door wetzel (voor een flinksalaris als niet eu speler) is gehaald geen kans. Wellicht komt dat doordat hij vlgs Wetzel ook niet eredivisiewaardig is als dit zo is dan is dit dus de zoveelste miskoop van Wetzel. Hij moet echter wel heel erg slecht zijn als WEtzel liever met Immers in de spits begint als met Milic (bij gebrek in vertroouwen in carraciolo). Immers is een hardwerkende midddenvelder maar absoluut geen spits.Van de spelers die door Wetzel zijn gehaald presteert alleen Pique tot nu toe goed. Daarnaast verbaast Wetzel me iedere keer weer met zijn opstelling hij lijkt een gigantische hekel te hebben aan Meric omdat hij die nooit vanaf het begin opstelt. HIj kiest liever voor stuntelaars als Verhoek en voorheen Soltani.Is Wetzel wel een eredivisiewaardige trainer?
0
Maandag 10 november 2008 om 09:16 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel rekent nog steeds op versterkingen
André Wetzel denkt niet dat het ‘oude lijk’ van zes miljoen euro invloed heeft op de mogelijkheden om zijn selectie de komende winterstop te versterken.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 7 november 2008 om 23:35 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Hoogendorp op de bank tegen Heerenveen
Rick Hoogendorp maakt aanstaande zondag deel uit van de selectie van achttien spelers voor het thuisduel tegen SC Heerenveen.

Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 7 november 2008 om 22:59 uur

Nu online

Erik070, Bleek, Tante Wil, Franky, Bhattoe 74 en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4