Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

ADODENHAAG schreef:

Ik vond Steijn een prima indruk maken en zijn Haagse achtergrond maakt veel goed maar in die 70 wedstrijden dat hij trainer is heeft hij niemand beter gemaakt en de selectie geen inspiratie gebracht. Misschien is hij beter als assistent of veldtrainer want motiveren doet hij niet. Sorry Maurice, maar het is tijd voor exit.
Veel te kort door de bocht. Ik heb namelijk vorig jaar toch vrij vaak een gemotiveerd elftal gezien. Ook heeft hij spelers beter gemaakt. Eind vorig seizoen kon je namelijk zeggen dat Coutihno, Omeruo, Beugelsdijk, Malone, Jansen, Chery en v.Duinen hun beste seizoen ooit hadden gespeeld. Bovendien hebben Steyn/Fraser de afgelopen twee jaar een situatie gecreeerd dat talentvolle spelers voor ADO durven te kiezen.

Het lukken Steyn en Fraser echter niet om hun voetbal visie over te brengen op het elftal. En hiermee lukt het ook al twee jaar niet om het Haagse publiek te vermaken. Bovendien heb ik ook mijn twijfels over het tactische vermogen van Steyn.

Persoonlijk denk ik dat de selectie behoefte heeft aan een frisse wind. Ik vind echter niet dat zomaar elke trainer geschikt is om deze selectie te sturen. En het is echter nog al een geld wat het gaat kosten. Zonder afkoopsom voor een nieuwe trainer ben je zo een half miljoen kwijt.

Mijn conclusie is echter dat het beter is om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer.
0
Zondag 1 september 2013 om 14:00 uur

ADODENHAAG

Ik vond Steijn een prima indruk maken en zijn Haagse achtergrond maakt veel goed maar in die 70 wedstrijden dat hij trainer is heeft hij niemand beter gemaakt en de selectie geen inspiratie gebracht. Misschien is hij beter als assistent of veldtrainer want motiveren doet hij niet. Sorry Maurice, maar het is tijd voor exit.
0
Zondag 1 september 2013 om 13:15 uur

pablo76

Ontslaan om het ontslaan is slecht en duur?
Dit lafbekkerige angsthazenvoetbal is SLECHT en gaat je op den duur meer munten kosten dan de trainer eruit te gooien.
Steijn staat nu al 2,5 seizoen voor de groep en we zien week na week hetzelfde gekut(op 2 a 3 potjes na).
Zelfs met nieuwe zelfgekozen spelers lukt het hem niet een team op te stellen dat een bal over 5 meter naar elkaar kan passen.
0
Zondag 1 september 2013 om 13:00 uur

Johannes

Even over die Ernie Brandts: in het jaar dat hij NAC 3e maakte, won die ploeg meestal met 1-0. Het was saai teringvoetbal; achterin alles dicht en dan hopen op dat ene kansje. Voor een `positieve spelopvatting` hoef je hem niet te halen in elk geval.
Faber zou wel gek zijn om nu in te stappen: hij gaat prijzen pakken samen met Cocu (en PSV laat hem niet gaan).

Als liefhebber is het leuk om aan Co te denken, maar dat hij succesvol was dat is echt alweer lang geleden. Advocaat wil alleen maar kopen kopen kopen, en alt niet kan/mag dan stopt hij er niet de volle 100% in en dan is het allemaal zijn schuld niet.

Fräser en/of Kahya aan het roer, gaat dat iets schelen?

Ik ben geen fan van Steijn, maar ik denk dat een trainer die aantoonbaar beter is gewoon niet haalbaar is op het moment. Maaskant of Pastoor dat kan je gewoon niet serieus nemen; zie resultaten uit het verleden. Groenendijk is wat slapjes, maar wellicht reageren de spelers daar juist goed op na een wat strakker regime.

Ontslaan om het ontslaan is slecht en duur en niet productief. Je moet de trainert pas ontslaan als je een betere trainer vast kunt leggen. Anders is het gewoon lood om oud ijzer.

0
Zondag 1 september 2013 om 12:50 uur

DHFC070

Mocht het waar zijn wat Kees hier zegt is dat natuurlijk voor zowel hemzelf als de club mooi dat hij geen 4-jarig contract heeft als hoofdtrainer. Dat betekend dat je hem per direct als technisch manager zou kunnen inzetten of assistent trainer.
0
Zondag 1 september 2013 om 12:46 uur

Kees

1905 schreef:

Op uw wenken word u bediend van de officiële site.

http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/news/detail/3726_news#.UiMN077CSM8
Onderstaand de tekst op de officiële site op 30 juni 2011.
Er staat dat zijn contract zal worden aangepast en hij hoofdtrainer wordt. Nergens staat dat het een termijn voor vier jaar is. Ook in uitingen via de media van bestuursleden/rvc heb ik dat niet kunnen teruglezen.

Weet je nog m.b.t. de overgang van Immers. Achteraf bleek het ook in eerste instantie om een huurconstructie te gaan. Bijna iedereen dacht, gezien de tekst op de offciële site, dat het om verkoop ging. Stond niets over verkoop maar ook niet over verhuur.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maurice Steijn nieuwe hoofdtrainer ADO DH30-06-11
Het heeft de afgelopen dagen de gemoederen nogal bezig gehouden, de interesse van Vitesse in onze hoofdtrainer John van den Brom. Beide clubs zijn er uiteindelijk uitgekomen, Van den Brom maakt de overstap naar Arnhem.
ADO Den Haag betreurt dit verlies van haar trainer, ook al is de afkoopsom heel dichtbij de vraagprijs gekomen. De extreme bedragen genoemd in de media zaten overigens veel te hoog voor de ware inzet tijdens de gesprekken. De mogelijkheid terug te kunnen keren bij zijn oude club maakte bij Van den Brom veel los, waardoor we hem helaas kwijtraken. Dat neemt niet weg dat wij een prachtig seizoen met hem hebben beleefd. We wensen John dan ook heel veel succes bij zijn nieuwe club.

Bij ADO Den Haag gaat de huidig assistent-trainer Maurice Steijn de scepter zwaaien. Hij wordt hoofdtrainer, zijn contract zal zodoende worden aangepast. ADO Den Haag hoopt voor het einde van de week nog een nieuwe assistent-trainer te kunnen presenteren, er wordt momenteel met een belangrijke kandidaat gesproken.

Verder zijn de laatste dagen wat uitingen van spelers in de media verschenen waar ADO Den Haag niet gelukkig mee is, wellicht is de onrust door de onzekerheid rondom Van den Brom overgeslagen naar een aantal selectiespelers. ADO Den Haag wil zich distantiëren van deze uitingen, want de realiteit van de club en haar financiële situatie moeten het belangrijkst blijven. Wij hebben Timothy Derijck een aanbieding gedaan binnen de mogelijkheden van de club, die door Derijck naast zich neer is gelegd. ADO Den Haag zal niet met een verhoogde aanbieding komen. Wesley Verhoek heeft nog een contract voor een jaar, plus een optie voor een 2e jaar die de club kan lichten. ADO Den Haag heeft in een gesprek met de speler aangegeven op korte termijn geen aanbieding te zullen doen, omdat de verbintenis er voor de komende twee jaar nog is. ADO Den Haag heeft deze spelers aangesproken op hun uitlatingen en verwacht dat de focus vanaf heden weer op voetbal zal liggen, want dat is het enige waar we allemaal bij gebaat zijn.


Fotografie: Orange Pictures
0
Zondag 1 september 2013 om 12:39 uur

1905

Kees schreef:

NEE NEE NEE

Dit is een tekst van 26 januari 2011 met een verlenging voor vier jaar als assistent of aan de club verbonden etc. Hier staat niet vermeld als hoofdtrainer.

================================================

Maurice Steijn tekent voor vier jaar bij26-01-11
Deze zomer zou het contract van assistent-trainer Maurice Steijn aflopen, maar ADO Den Haag kan met veel trots aankondigen dat zijn contract met vier jaar is verlengd.
Na 1 juli, het moment waarop zijn huidige contract zou eindigen, heeft Steijn hierbij nog een contract tot de zomer van 2015. ADO Den Haag kiest heel bewust voor continuïteit met zijn aanblijven. De club wil de ingeslagen weg, op voetbaltechnisch gebied bewerkstelligd door de technische staf, voortzetten. Met deze aanstelling wordt hiervoor het eerste signaal afgegeven.

Maurice Steijn (37 jaar) heeft als speler en trainer een rijk ADO Den Haagverleden. Hij speelde in de jaren negentig zes seizoenen voor de club, was vanaf 2004 achtereenvolgens assistent bij het tweede elftal, speler van het amateurteam, jeugdtrainer van de B2, later de B1, en daarna de A1, vorig seizoen werd hij trainer van het Beloftenelftal en vorig jaar maakte hij zelfs het seizoen af als ad-interim hoofdtrainer. Momenteel is hij bezig met de cursus Coach Betaald Voetbal.
Maurice Steijn: `Uiteraard ben ik erg blij met dit nieuwe contract, de komende 4,5 jaar blijf ik bij de club die me lief is. Ik voel heel veel vertrouwen vanuit de clubleiding en dit gevoel is volledig wederzijds.`

Ach man houd toch een keer op die man de beschermen , ook jij weet donders goed dat na het vertrek van Brom zijn contract is omgezet naar eerste trainer en voor vier jaar, en bewijzen? krijgen we dat weer wat ge OH

Jij steun de man alleen om het feit dat het een jongen van de stad is?! van mijn part komt de trainer uit Vladivostok, als hij het elftal maar eens naar vermogen laat voetballen en dat gebeurt nu niet, het is nu helemaal zijn elftal toch! Ik houd mijn hart vast voor de beker wedstrijd tegen GVVV
0
Zondag 1 september 2013 om 12:35 uur

Mike

Kees schreef:

Nee, niet ideaal maar ideal. Wie gaat dat dan betalen?
Je kunt nu beter 3 of 4 ton uitgeven aan afkoop en een nieuwe trainer dan de transferwaarde van je spelers met 2 of 3 miljoen zien zakken of hebben we alle spelers gehaald in de hoop dat ze tot hun 33e bij ADO blijven voetballen?
0
Zondag 1 september 2013 om 12:31 uur

Advertentie

Mike

Bert schreef:

Probleem is dat nu blijkt dat er teveel raspaardes zijn aangekocht. Er zit geen strijd in het elftal. Meijers probeert het nog maar teveel spelers laten het afweten.

Gouriye voegt nog niks toe, V Duinen gaat ook steeds minder spelen, Holla is helemaal een drama, Coutinho lijkt ook uit vorm en over V Haaren wil ik het nogeeneens hebben.

Hadden we maar een type Theo Jansen. Zo`n speler die in de rust de kleedkamerdeur in tweeën schopt en de groep op scherp zet.

Nu komt er een jongen van 21 uit Afrika bij. Ik wil niet vantevoren negatief gaan doen maar gaat die het verschil maken?

Kunnen we niet ergens een talentvolle 16-jarig trainer vandaan halen?
0
Zondag 1 september 2013 om 12:28 uur

Kees

1905 schreef:

Op uw wenken word u bediend van de officiële site.

http://adodenhaag.nl/nieuws/laatste-nieuws/news/detail/3726_news#.UiMN077CSM8
NEE NEE NEE

Dit is een tekst van 26 januari 2011 met een verlenging voor vier jaar als assistent of aan de club verbonden etc. Hier staat niet vermeld als hoofdtrainer.

================================================

Maurice Steijn tekent voor vier jaar bij26-01-11
Deze zomer zou het contract van assistent-trainer Maurice Steijn aflopen, maar ADO Den Haag kan met veel trots aankondigen dat zijn contract met vier jaar is verlengd.
Na 1 juli, het moment waarop zijn huidige contract zou eindigen, heeft Steijn hierbij nog een contract tot de zomer van 2015. ADO Den Haag kiest heel bewust voor continuïteit met zijn aanblijven. De club wil de ingeslagen weg, op voetbaltechnisch gebied bewerkstelligd door de technische staf, voortzetten. Met deze aanstelling wordt hiervoor het eerste signaal afgegeven.

Maurice Steijn (37 jaar) heeft als speler en trainer een rijk ADO Den Haagverleden. Hij speelde in de jaren negentig zes seizoenen voor de club, was vanaf 2004 achtereenvolgens assistent bij het tweede elftal, speler van het amateurteam, jeugdtrainer van de B2, later de B1, en daarna de A1, vorig seizoen werd hij trainer van het Beloftenelftal en vorig jaar maakte hij zelfs het seizoen af als ad-interim hoofdtrainer. Momenteel is hij bezig met de cursus Coach Betaald Voetbal.
Maurice Steijn: `Uiteraard ben ik erg blij met dit nieuwe contract, de komende 4,5 jaar blijf ik bij de club die me lief is. Ik voel heel veel vertrouwen vanuit de clubleiding en dit gevoel is volledig wederzijds.`

0
Zondag 1 september 2013 om 12:27 uur

Nu online

Bleek, Ado Vakkie S, Alle ballen op Jort, The Hague FC, opper, Rob2002, Peter87, Marcush, rh_vakm, KickOff, pvandelft19@gmail.com, wiegah070, lulijzer, GGH, Jk23, J001, TheMariner en 336 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2