Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

treb72

Beste Mensen

 

Morgen komt er weer wat nieuws, zal mogelijk de komst van mulders en chery bekend worden. maarrrrrrrrrrrrrrr binnenkort zal er ook een ( xtra) spits gepresenteerd worden die de concurentie aan moet met Buly.................................... nou vermoed ik ( of weet ik meer) dat het om onze vrind uit venlo gaat. R............B............

0
Woensdag 20 april 2011 om 23:49 uur

Aad

Kees schreef:

Wat bedoel je Aad? Deze directie en RVC zijn sinds een half jaar meer dan uitstekend bezig en hebben al enkele bepalende spelers laten bijtekenen of laten verlengen. Rust in de tent, grote stadionsponsor etc. etc. Of bedoel jij dat ook?

Ik bedoel precies wat ik zeg Kees. Ik ben niet zo heel erg enthousiast over de contractverlengingen die al zijn gebeurd.

Leuke voetballers (Immers en Toornstra) maar beiden niet doorslaggevend voor de totale kwaliteit van het elftal. Voor hen lopen genoeg alternatieven rond.

Derijck is een heel andere klasse. Een man die behoudens een enkel foutje constant de ploeg op sleeptouw neemt en in sommige westrijden bijna in zijn eentje zorgt dat we overeind blijven. Bulykin die een voor ADO zeldzame kwaliteit heeft: Hij is de eerste spits sinds jaren die scoort!!!!

Ook Coutinho, Ammi en Pique zijn nog losse eindjes.

 

Directie / RvC nemen een afwachtende positie in en laten het van europees voetbal afhangen of er verder wordt onderhandeld.

In mijn ogen regeert de portemonnee teveel. Ik heb het al eens gezegd: Een betaald voetbalclub is geen vereniging maar een onderneming. Eeen apart soort onderneming maar nog steeds een onderneming. En een ondernemer moet soms wel eens risico nemen.

Misschien niet helemaal de schuld van van der Kallen c.s. omdat de gemeente Den Haag een dikke vinger in de pap heeft en nog steeds niet beseft dat ADO meer voor Den Haag betekent dan het Residentieorkest (dat volgepropt wordt met zgn culturele subsidies). In dat geval moet van der Kallen dan eens flink gaan loby-en bij de haagse politieke bla-bla-figuren.

 

Op het ogenblik is er een soort vacuum in daardoor dreigen we onze beste speler (Derijck) te gaan verliezen en ik zie zo gauw geen "grote" verdediger die ter vervanging kan worden aangetrokken.

0
Woensdag 20 april 2011 om 20:51 uur

ADO supporter Leidschenveen

Midden-Oost schreef:

Ik ben bang dat Buly ook niet te houden is. Als er voor Kubic al zoveel interesse is uit vooral het Oostblok dan geldt dat zeker voor Buly. Anderlecht wil hem verkopen en er is vast genoeg interesse. Ik voorzie een zelfde draaiboek als bij Kubic alleen dan met Anderlecht in de rol van Ling. Zou echt een geweldige aderlating zijn. Zou betekenen dat Immers volgend jaar in de spits speelt.

Het viel me afgelopen zaterdag trouwens op hoe slecht er geanticipeerd wordt door medespelers op de doorkop ballen van Buly. Lange ballen van achteruit worden 4 van de 5 keer door onze spits doorgekopt, Verhoek en Kubik staan er bij en kijken er naar.

Het is niet te filmen hoe sterk Buly is met zijn lichaam.

0
Dinsdag 19 april 2011 om 21:01 uur

Midden-Oost

Teeg070 schreef:

boschaart is gewoon klaar bij denhaag hij word er bijna altijd uitgekopen enz  pique zal ik zeker houden zag je weer hoed die inviel  super dus die moet er zeker bij blijven en buys zou ik er ook bij houden dat is een speler die bij denhaag hoort en kan nog wel 2 jaartjes mee .verder zal ik gewoon voor 1000 procent gaan voor DERIJCK EN BULYKIN en dan met nog 2 versterkingen dan heb je gewoon een beter elftal als iedereen blijft dan dit jaar en komen we zeker een paar ronde door in europa.COME ON VD KALLEN EN BEIERSBERGEN .PS BROMMETJE VASTLEGGEN VOOR NOG MINIMAAL 2 JAAR ALEEN HIJ  MOET BOSCHAART NIET MEER LINKS BACK ZETTEN MAAR PIQUE.

Ik ben bang dat Buly ook niet te houden is. Als er voor Kubic al zoveel interesse is uit vooral het Oostblok dan geldt dat zeker voor Buly. Anderlecht wil hem verkopen en er is vast genoeg interesse. Ik voorzie een zelfde draaiboek als bij Kubic alleen dan met Anderlecht in de rol van Ling. Zou echt een geweldige aderlating zijn. Zou betekenen dat Immers volgend jaar in de spits speelt.

0
Dinsdag 19 april 2011 om 20:56 uur

Karel KLaver

marcellino schreef:

zo we weten dus waar ado staat.

 

kubik is het geld meer dan waard,alleen is het voor ado begrippen niet rendabel omdat hij er volgend jaar moet staan.

 

en kubik is gewoon nog te jong om 1 jaar constant te voetballen.

Op de lange termijn is kubik veel geld waard.

 

dus ik had hem wel ingelijd voor dat geld.

 

bulykin nou daar kan nu dus ook een streep door heen.

den haag is dus duidelijk bezig om spelers uit de jupiler te halen en hierbij hoppen ze dat deze spelers net als immers en toornstra gaan vlammen.

 

gedeeltelijk terecht maar een speler als bulykin lopen niet in de jupiler en is voor den haag ook niet te halen als ze dus 7 ton teveel vinden voor kubik blijft bulykin ook niet.

 

nee hoe je het dan went of keert word het volgend jaar gewoon bille knijpen en ik denk strijden voor plek 11 t/m 18,jammer

 

Je kunt je geld maar één keer uitgeven, en als je 7 ton moet investeren in een speler die misschien nog gaat groeien, of in een speler die een derde van je seizoenproductie op zijn naam heeft staan, dan is de keuze denk ik niet zo moeilijk.  Overigens denk ik ook niet dat Bulykin blijft -uiteindelijk zitter er mensen a la Ling achter alle transacties, en die geven maar zelden echt gehoor aan wat een speler wil.

 

Maar als Kubik en Bulykin niet blijven, heb je in je begroting wel meer ruimte, bijvoorbeeld voor het lichten van de optie bij Verhoek. En als die ze er zo voor blijft slingeren als dit seizoen, vind je ook echt wel een spits die er tegenaan blijft lopen.

0
Dinsdag 19 april 2011 om 13:21 uur

supporter-noord

ADODENHAAG schreef:

Roda is echt niet sterker als AZ. Roda maakt veel goals maar heeft een 3x zwakker middenveld als AZ. Die hebben Vormer als aanjager en Janssen als loper, en de rest doet daar bij mee. Hun aanvallende impulsen moeten komen van Hadouir en Junker, maar met de nodige fysieke mensen zijn die goed aan te pakken. Verder hebben ze een hele normale defensie en hun 3e keeper die nu keept een matige keeper. Overigens hoop ik niet dat Tyton tegen die tijd weer terug zal zijn, dat is een uitstekende keeper. We gaan het zien, maar Roda is zeker te pakken. Dit seizoen hadden we ze uit gewoon klop moeten geven.

Roda vind ik zelfs de zwakste, kan alleen maar goed counteren. Eigenlijk vind ik qua spelersmateriaal Utrecht de sterkste maar die zijn gelukkig hopeloos uit vorm. Als zij zich kwalificeren hoop ik dat dat zo blijft. Groningen is thuis alleen heel sterk en heeft veel

lange spelers en een gevaarlijke spits.

Vreemd trouwens dat Derijck de fout krijgt toegewezen voor de 2-0 van vd Brom. Als je naar Kum kijkt hoe die die pass geeft naar Derijck...hoe kan je zo in de breedte iemand aanspelen terwijl er al 3 AZers bij Derijck in de buurt staan. Tuurlijk....Derijck liet de bal van zn voet springen, maar die pass had nooit zo gegeven moeten worden. Veel te risicovol, gewoon naar voren peren in deze situatie.

Nog een zorgelijk punt is Toornstra. Vorige week tegen Vitesse was hij al slecht en gisteren raakte hij ook echt geen pepernoot.

En dan ook nog zonder Immers, dan is het gauw verklaard waarom dat middenveld zo overlopen werd.

Hopelijk is de vorm met de playoffs er weer.

0
Zondag 17 april 2011 om 12:48 uur

marcellino

fcthehague schreef:

'Buitenlandse belangstelling voor Kubik'
ADO Den Haag moet serieus rekening houden met een vertrek van Frantisek Kubik. De Slowaak wordt gehuurd van AS Trencin, waardoor de Hagenezen geen vinger in de pap hebben.


Kubik is in de Residentie bezig aan een indrukwekkend eerste seizoen. De 22-jarige aanvaller scoorde in 25 wedstrijden acht keer en bereidde daarnaast menig doelpunt voor.

Door zijn goede spel heeft Kubik zich in de kijker gespeeld bij een grote hoeveelheid clubs uit onder andere Italië, Spanje en Rusland, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het lijkt voor ADO Den Haag dan ook een moeilijke opgave om de flankspeler binnenboord te houden.


 

Ik denk dat de molen nu pas gaat draaien.

 

kubik goede voetballer maar nog lang niet op en niveau waar hij kan komen,mist gewoon veel inzicht en body,eigenlijk de verhoek van een paar jaar geleden.

 

met vicento achter de hand denk ik dat we over de links buiten positie ons het minst druk moeten maken,hocher is er ook nog bij gekomen.

ik vind zelfs dat de laatste wedstrijden vicento veel meer waarde heeft.(op zijn jeugdige fouten na)

 

een ander verhaal is bulykin,ik krijg steeds meer het vermoede dat ado dit over het seizoen willlen tillen zodat er geen amok gemaakt kan worden door de supporters.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat bulykin de spil is waarom het elftal goed draait.

we roepen al jaren dat we met een goede spits veel beter zouden presteren en dit jaar is het bewijs.

 

Bulykin kan gewoon weg niet behouden blijven voor ado ,er zijn geen externe geldschieters en v/d kallen heeft meerdere malen aangegeven dat hij niet bereid is om veel geld neer te leggen.

ik begrijp daarom dan ook niet dat wij als supporters niet duidelijk maken dat kost wat kost bulykin moet blijven.

 

verhoek en toornstra,ado is met chery bezig en dat is niet voor niets ,ik denk dat als er een goed bedrag voor toonstra word betaald hij weg is(al zal ik dat zeer stom vinden,want een keer opgeroepen voor oranje en je waarde stijgt 10x en de kans dat hij voor oranje mag opdraven is steeds dichterbij)

verhoek tsja met bulykin de man waar het om draait,maar we weten allemaal dat het tij bij hem zo weer kan keren ,ik zou het risico niet nemen volgrend jaar en hem voor 2 a 3 miljoen van de hand doen.

ik en er van overtuigd dat hij dit niveau volgend jaar niet gaat evenaren.

 

plek 4 of play-offs.

 

geef mij de play-offs maar ,heb je in ieder geval 1x extra inkomsten.

en misschien wel 2x.

europa komt gewoon veel te vroeg en heeft ook zijn kosten.(je zou maar naar rusland moeten)

 

komt ook nog eens bij dat europeese clubs voor een dubbeltje op de eerste rang zitten om spelers over te nemen,iets wat kan omdat je de voorronde voor de sluiting termijn van overschrijving speelt.

 

nee leker op plek 5 komen en tegen utrecht of heracles loten en daarna roda of groningen.

 

 

 

 

0
Zaterdag 16 april 2011 om 12:39 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

Verbeek schrijft geblesseerde Martens nog niet af
07/04/2011 09:31

AZ-trainer Gertjan Verbeek hoopt in de slotfase van de competitie nog een beroep te kunnen doen op middenvelder Maarten Martens. De Belgische spelmaker liep zaterdag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (1-0 winst) een forse scheenbeenwond op.

Uitgerekend Gill Swerts, die AZ in de winterstop verliet, ritste met zijn noppen de huid van Martens ruim vijftien centimeter open. Diverse spelers reageerden vol afgrijzen op de aanblik van het stuk bot, dat bloot kwam te liggen.

'Het zag er lelijk uit', zegt trainer Gertjan Verbeek tegen Voetbal International. 'Toch is de doorbloeding in zijn been verder goed. Over een dag of veertien moeten we maar eens verder kijken. We zullen er met gepaste voorzichtigheid mee omgaan en er moeten geen complicaties bijkomen, maar ik wil Maarten nog niet direct afschrijven voor dit seizoen.'

Hoewel Verbeek zijn finest hour beleefde door opnieuw van zijn voormalige werkgever te winnen, was de enkelblessure van Kolbeinn Sigthórsson een tweede tegenvaller. Voor de IJslandse spits komt het thuisduel met NAC Breda vrijdag te vroeg. 'Ik heb goede hoop dat hij na het weekeinde weer bij de groep kan aansluiten', gaf Verbeek aan.

Graziano Pellè is daarentegen weer inzetbaar na zijn schorsing van drie duels. Hij mist echter wedstrijdritme, aangezien hij tijdens de winterstop ziek was, later geblesseerd raakte én een rode kaart kreeg tegen Ajax.


Bron VI

 

lijkt er dus op dat die Sigthorsson volgende week kan spelen

0
Donderdag 7 april 2011 om 09:54 uur

Johannes

oodh schreef:

Inderdaad, Twente heeft het goed gedaan met Chadli en Ruiz. Maar wat wanneer Ruiz verkocht gaat worden? Een Verhoek-aankoop past precies in hun beleid.

In het binnenland zijn in mijn ogen alleen Ajax, PSV en Twente een optie voor Wesley; zij kunnen het (bij verkoop van bijv. Ruiz, Chadli, Dsudsak of Sulejmani) betalen en alleen die clubs zijn structureel beter dan de middenmoot op dit moment en/of de rest heeft gewoon geen geld.

 

Maar het buitenland lonkt ook en als er één Verhoek over de dam is... Bij positieve verhalen van John gaat het bij Wesley ook kriebelen. Om over de portemonee maar te zwijgen. Iedere Engelse/Duitse/Franse/Spaanse club met een kopsterke spits kan hem voor een schijntje komen halen. In die competities is een aankoop van 2 of 3 miljoen een goedkope deal.

0
Woensdag 6 april 2011 om 12:23 uur

Ruudje16

Knappe winst ADO Den Haag op bezoek bij Utrecht
03/04/2011 14:39

ADO Den Haag heeft het duel der subtoppers gewonnen. De Hagenaars trokken op bezoek bij FC Utrecht in een aantrekkelijke wedstrijd aan het langste einde (2-3).

De middag begon nog zo mooi voor Utrecht. Hoewel de wedstrijd aanvankelijk lange tijd in evenwicht was, pakte de ploeg van trainer Ton Du Chatinier na een halfuur spelen de voorsprong. Een lange bal van Jakob Lensky werd door de kopsterke Frank Demouge prima klaargelegd voor Edouard Duplan. De Fransman schoot de val vervolgens van dichtbij langs doelman Gino Coutinho: 1-0.

ADO toonde echter veerkracht en trok de stand nog in de eerste helft gelijk. Jens Toornstra brak door over rechts en sleepte de bal prima voor het doel. Daar kon spits Charlton Vicento van dichtbij binnen tikken: 1-1.

In de tweede helft trok ADO, dat het zonder de geschorsten trainer John van den Brom en middenvelder Lex Immers moest zien te stellen, de wedstrijd naar zich toe. Eerst kopte Aleksandar Radosavljevic geheel vrijstaand een prima voorzet van Wesley Verhoek binnen en enkele minuten later tilde Dmitri Bulykin de score vanaf elf meter naar 1-3, nadat Tim Cornelisse zich in het strafschopgebied had vergrepen aan Vicento.

Toch werd het nog even spannend in de Galgenwaard. Een kwartier voor tijd kon Vicento met een tweede gele kaart inrukken en niet veel later zorgde Kevin Strootman met een harde knal voor de aansluitingstreffer. Daar bleef het echter bij.

ADO staat met de overwinning steviger op de vijfde plaats. De ploeg heeft 51 punten uit 29 duels. Utrecht blijft staan op plaats acht met 41 punten.

 

0
Zondag 3 april 2011 om 23:06 uur

Nu online

guru, FC Jeff, Franky, wiegah070, Erik070, Aad, tjapi01, Appie, J001, Haraldberg1, Jurriƫn, FC Den Haag! en 321 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4