Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Kees schreef:

Sowieso is het in - en intriest dat er zo gesproken wordt over een oudspeler van ons en een kind van de stad.

Zelfs de naam van Maaskant wordt hier geopperd terwijl dat degene was die ADO in een zeer slecht daglicht stelde m.b.t. omkoping. Kan het nog triester?

Alsof het Steijn verwijtbaar is dat een groot gedeelte van de ploeg niet thuis geeft.

De tendens is hier zo onvoorstelbaar negatief geworden.
Kijk, op dit soort momenten zie je hoe vooringenomen de "positivo`s" zijn.
Het is in- en intriest dat een verleden als speler van onze club en het feit dat je in Den Haag geboren bent, je oneindig krediet moet geven!

Maurice Steijn heeft in ruim 70 wedstrijden voor ADO Den Haag weinig kunnen laten zien om achter hem te moeten blijven staan.
Raken de smoezen om hem te behouden dan nooit op??

Hoeveel goede wedstrijden hebben we onder deze trainer gezien?
Hoeveel spelers zijn er doorgebroken?
Welke toptransfers zijn op zijn conto te zetten?
Is er een stijgende lijn te zien in het spel of zijn trainers kwaliteiten?

Ik steunde Steijn tot na de winterstop in zijn eerste seizoen, toen we thuis 3x voorkwamen tegen RJC en uiteindelijk alsnog gelijk speelden.

Het begint zielige vormen aan te nemen om zelfs na een dramatische seizoensstart (dat een voortzetting is van een evenzo dramatische voorbereiding én een blamerende 2e seizoenshelft in het vorige seizoen) andere supporters "in- en intriest" te noemen, terwijl de hand boven de hoofd van 1 individu houden geprevaleerd wordt, boven het welzijn van onze club.

De positivo`s moeten maar hun egoisme aan de kant schuiven, het is nu 10 voor 12!

Steijn en ADO Den Haag:

Gespeeld: 73x
Gewonnen: 18x
Gelijk: 21x
Verloren: 34x
doelsaldo: 90 - 138 (-4
0
Zondag 1 september 2013 om 10:00 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Dat laatste is inderdaad frappant.
Ik heb het nog nooit in steijn gezien dat zei ik 2 jaar terug al ondanks dat ie gegroeid is als trainer in 2 jaar is ie niet geschikt voor den haag
0
Zondag 1 september 2013 om 10:00 uur

H@@GenEES

Bleek schreef:

Ik zou direct voor Pastoor gaan.. Dat jij het geen verbetering vindt in vergelijking met Steijn is voor mij onbegrijpelijk. Pastoor heeft het nu bij Nec niet goed gedaan maar heeft daarvoor bij andere clubs bewezen een goede trainer te zijn die aanvallend voetbal speelt..

Bij welke andere clubs heeft Steijn dit bewezen?? Op zijn ``erelijst`` staan alleen de mislukkingen in de jeugd die exact volgens hetzelfde patroon hebben plaats gevonden als wat er nu bij het eerste gebeurd!
Ik heb net zijn "track record" bekeken en ik vind hem idd geen verbetering, beetje zelfde soort trainer als we nu al hebben, ja hij heeft met hangen en wurgen Excelcior in de ere gehouden, Steijn is 9e geworden met een middelmatig 11tal. Dat streept elkaar mooi weg.

Ik zie het niet zitten in Pastoor, ik vind een zeer middelmatige trainer die alleen maar open deuren in trapt en zichzelf heel erg slim vind. Geen goede trainer als je het mij vraagt en ik hoop ook niet dat DH hem gaat halen, doe dan Ernie Brandts maar.

Die staat meer met zijn benen op de grond en is niet zo`n arrogant weethetallemaal figuur.
0
Zondag 1 september 2013 om 09:43 uur

DHFC070

Faber, Jans, Menzo etc. had je al veel eerder moeten halen voor dat kaliber trainers is het nu te laat die gaan echt niet meer komen. Ik denk dat je nu uit gaat komen bij eerste divisie trainers ala Gall en vd Ham. Maargoed dat namedropping heeft ook weinig zin, dat dit niet nog even door kan modderen is denk ik zelfs voor het bestuur onderhand duidelijk.

De spelers laten de trainer duidelijk in de steek dat zie je aan alles. Dan is alleen de trainer er uit natuurlijk wel heel makkelijk daarom ben ik ook voorstander dat de spelers doormiddel van maandsalaris inleveren de trainer maar MOETEN uitkopen.

Na 2 jaar voetbal onder Steijn denk ik telkens dat we de ondergrens hebben bereikt maar niets is minder waar. Het voetbal onder Steijn en Fraser is angstig, compact, geen zelfvertrouwen en amper een lijn en automatisme te ontdekken. De spelers bewegen niet laat staan dat ze zich aanbieden voor de bal. Als ze dan de bal hebben zijn ze zo bang om een fout te maken dat ze risicoloos maar terugspelen op een medespeler of de keeper.
Er is redelijk ingekocht en er staat een elftal wat echt wel rond plaats 10-11 moet kunnen spelen (nee geen Europees voetbal selectie dat riep ik vooraf al in tegenstelling tot een aantal hier). Ik was geen voorstander van de komst van Steijn en laat staan voor 4!! jaar dat is de grootste fout van het bestuur hoe halen ze het in hun hoofd. Bij welke club zit een trainer nu 4 jaar?

Maargoed blijft de vraag hoe nu verder?
0
Zondag 1 september 2013 om 09:38 uur

marcellino

wdr schreef:

Het vreemde is: het product ADO stelt in potentie steeds meer voor, maar het komt er op het veld totaal niet uit. ADO heeft in potentie een middenmoot selectie met een aantal veelbelovende en goede spelers. Van Duinen is/was miljoenen waard. Zuiverloon, Gouriye, Holla zijn in vorm goede spelers. Cabral heeft potentie of het ooit gehad. Zelfs Wormgoor is in goede doen een aardige verdediger. Misschien lachen mensen me uit en vinden dat we een selectie van prutsers hebben, maar veel van die jongens zijn geen prutsers maar spelen nu ver onder hun niveau, ook trekken ze elkaar collectief naar beneden.

We zijn qua potentie en selectie middenmoot eredivisie, veel beter dan een jaar of vijf geleden. Of je het dan goed of slecht doet hangt af van keuzes en toevalligheden. Een paar jaar geleden trokken we Brom aan als trainer, een veelbelovend trainertje die nog niets had bewezen. Nadat hij ongeveer was afgewezen trokken we toch Bulykin aan, een speler die de laatste vijf jaar niets had laten zien. Het resultaat is bekend, dit waren goede keuzes en ADO steeg ver boven zichzelf uit.

Nu zijn er verkeerde keuzes gemaakt, ik weet niet of dat allemaal onkunde is geweest want je kan niet alles van te voren voorspellen, niemand wist dat Brom en Bulykin het zo goed zouden doen. Steijn is als onervaren coach voor de groep gezet, nu blijkt dat een verkeerde keuze. Er zijn verkeerde transferkeuzes gemaakt. Poepon had een succes kunnen worden maar faalde, van Boussaboun en Kolk had je kunnen voorziendat ze gingen tegenvallen. Mokthar (sommigen zeggen dat dat niet aan Steijn lag, ik weet het allemaal ook niet) en Falkenburg niet aantrekken blijkt een grote fout geweest te zijn, Van Haaren aantrekken tot nu toe ook geen succes (wat had hij ooit laten zien dan, minder dan Falkenburg volgens mij). Opvallend is dat ex-ADO spelers ineens opleven bij hun nieuwe club: Leeuwin, Poepon, Chery, Toornstra het vorig seizoen bij Utrecht, Höcher, Antonia. Dat is geen toeval volgens mij. De trainer haalt er niet uit wat erin zit.

Een goede trainer voor de groep en het kan zomaar weer gaan draaien, want potentie is aanwezig. Het zou echt niet best zijn als we clubs als Cambuur en GAE niet eens onder ons kunnen houden, maar vooralsnog is dit jaar vreselijk slecht begonnen en als er niet wat verandert, kan dit nog wel eens een nachtmerrie worden. Ik ben zeker niet een van de fanatiekste fans hier, maar ben hier wel ontdaan van want dacht juist dat dit een goed jaar ging worden en dit is echt een grote koude douche.
Wie heeft maurice aangesteld toen brom nog niet weg was juist v/d kallen.je wist toen al dat den haag een andere koers ging nemen.ze wilde talenten opleiden niets mis mee maar doe dat dan met een ervaren trainer maar v/d kallen koos voor de goedkoopste manier zo hij ook alleen maar kijkt naar zijn eigen portomonnee.
Wat het steijn moeten zeggen nee ik doe het niet moet eerst ervaring opdoen nee toch.steijn doet zijn best en ksn niet beter dan hij nu laat zien maardat wisten we al toen hij nog jeugd trainer was.hem nu dan ook alle schuld geven is zeer kort doir de bocht.
Er voert er maar een het beleid en het wordt tijd dat hij het veld gaat ruimen voor een directeur met voetbal kennis
0
Zondag 1 september 2013 om 09:38 uur

Bleek

H@@GenEES schreef:

En dan, wie ga je halen dan, een beetje realistische naam, een trainer die beter is dan Steijn en vrij is, want dat is namelijk het probleem je verruilt de ene zeer middelmatige trainer in voor een andere zeer middelmatige trainer.

Ik ben voor een eventuele trainerswissels maar dan moet het wel een trainer zijn die een verbetering is en niet eentje die na drie weken (als het zogenaamde shock effect is afgelopen) het 11tal weer zo laat spelen. Want wat gaan we dan doen, weer een trainer ontslaan?

Namen als Brands (die het met beton voetbal ook maar één jaar leuk heeft gedaan) Maaskant of ten Cate (moet je echt niet willen) Vloet (die een contract heeft) Koeman (idem), Huisztra Pastoor en Groenendijk vind ik geen verbetering op wat we nu hebben.

Dus wie gaan we halen dan?

Ik zou direct voor Pastoor gaan.. Dat jij het geen verbetering vindt in vergelijking met Steijn is voor mij onbegrijpelijk. Pastoor heeft het nu bij Nec niet goed gedaan maar heeft daarvoor bij andere clubs bewezen een goede trainer te zijn die aanvallend voetbal speelt..

Bij welke andere clubs heeft Steijn dit bewezen?? Op zijn ``erelijst`` staan alleen de mislukkingen in de jeugd die exact volgens hetzelfde patroon hebben plaats gevonden als wat er nu bij het eerste gebeurd!
0
Zondag 1 september 2013 om 09:33 uur

Advertentie

wdr

H@@GenEES schreef:

Faber zit bij PSV en die laten hem echt niet gaan naar DH en ik denk dat dioe zelf ook niet veel trek heft in dit zooitje brandhout, is dus niet realistisch.

Deze foto van adofans.nl zegt wel alles....

http://www.adofans.nl//CMS/img/uploads/20132014/wedstrijdfotos/heren/1314-com05-her-ado/1314-com05-her-ado-028.jpg
Je kan wel alle mogelijkheden bij voorbaat afkappen (wat je nu doet), maar feit is dat Steijn heeft gefaald en dat het van kwaad tot erger gaat. Het kan zo niet langer doorgaan en er moet een nieuwe trainer komen. Wie, dat is nog de vraag. Maar bij voorbaat al zeggen, die gaat niet komen en die en die kan het niet, dat is ook weer makkelijk.
0
Zondag 1 september 2013 om 09:32 uur

Haagshart

Met het risico om hier helemaal afgebrand te worden... ( heb net zo`n hekel aan die club uit Amsterdam als de meeste hier )

Maar er staat een jong elftal met een hoop talenten. Potentieel zit er echt voetbal in. Dus moet je een trainer hebben die jonge gasten kan ontwikkelen. En aangezien je geen Hiddink ofzo kan halen.

Zou ik zeggen: Ronald de Boer

0
Zondag 1 september 2013 om 09:32 uur

H@@GenEES

kako schreef:

Goed verwoord, en net als Steijn onzin uitkraamde, zei Fraser in de rust op Fox ook dingen die ik niet gezien had, beide zijn werkelijk de weg kwijt. Wat is dat toch met ADO, zo veel kwaliteit ( in potentie ) en zo kut voor de dag komen. Zeg het nog maar een keer, als Steijn zijn motor niet aan de praat krijgt zal hij het veld moeten ruimen, voor wie, zal echt wel iemand zijn die het beter doet en Fraser ook gelijk opruimen. Dat de spelers net zo schuldig zijn is waar maar je kan niet de hele ploeg vervangen. Trainer is altijd de lul, en beter nu ontslaan dan wachten tot de winterstop want dan is het gat op de ploegen boven je al te groot.

En dan, wie ga je halen dan, een beetje realistische naam, een trainer die beter is dan Steijn en vrij is, want dat is namelijk het probleem je verruilt de ene zeer middelmatige trainer in voor een andere zeer middelmatige trainer.

Ik ben voor een eventuele trainerswissels maar dan moet het wel een trainer zijn die een verbetering is en niet eentje die na drie weken (als het zogenaamde shock effect is afgelopen) het 11tal weer zo laat spelen. Want wat gaan we dan doen, weer een trainer ontslaan?

Namen als Brands (die het met beton voetbal ook maar één jaar leuk heeft gedaan) Maaskant of ten Cate (moet je echt niet willen) Vloet (die een contract heeft) Koeman (idem), Huisztra Pastoor en Groenendijk vind ik geen verbetering op wat we nu hebben.

Dus wie gaan we halen dan?

0
Zondag 1 september 2013 om 09:13 uur

kako

R.E. schreef:

Wat een ongelooflijk slechte wedstrijd, alweer, van ADO! Na de eerste 20 minuten geen fatsoenlijke aanval en geen enkele kans meer gezien. Nog een terugkerend patroon in de veel te lang durende periode-Steijn: de enige agressie waartoe hij zijn spelers kan oproepen, is blijkbaar verkeerde agressie: onzinnige en belachelijke overtredingen van Zuiverloon (had direct rood mogen krijgen) en Malone (bij zijn eerste gele kaart). Kortom, het was weer uiterst beschamend! En wat zegt Steijn na afloop? Ik kon mijn oren niet geloven, maar hij zei het echt. Hij probeerde de waardeloze prestaties te nuanceren door te beweren dat ADO tot nu toe een zwaar programma heeft gehad. Maurice, jongen, je hebt gelijk: thuis tegen een piepjong PSV, verder de nummers 12, 13 en 16 van het vorige seizoen en als klap op de vuurpijl ook nog promovendus Go Ahead Eagles. Inderdaad, dan is 3 punten na 5 wedstrijden eigenlijk best goed.
Even serieus: hieruit blijkt voor de zoveelste keer dat Steijn de weg echt helemaal kwijt is en dat hij bezwijkt onder de druk van het trainerschap. Wanneer mag hij eindelijk gaan uitrusten?
Goed verwoord, en net als Steijn onzin uitkraamde, zei Fraser in de rust op Fox ook dingen die ik niet gezien had, beide zijn werkelijk de weg kwijt. Wat is dat toch met ADO, zo veel kwaliteit ( in potentie ) en zo kut voor de dag komen. Zeg het nog maar een keer, als Steijn zijn motor niet aan de praat krijgt zal hij het veld moeten ruimen, voor wie, zal echt wel iemand zijn die het beter doet en Fraser ook gelijk opruimen. Dat de spelers net zo schuldig zijn is waar maar je kan niet de hele ploeg vervangen. Trainer is altijd de lul, en beter nu ontslaan dan wachten tot de winterstop want dan is het gat op de ploegen boven je al te groot.

0
Zondag 1 september 2013 om 08:59 uur

Nu online

Ado Vakkie S, Alle ballen op Jort, opper, The Hague FC, Rob2002, Marcush, Bleek, yesyes, Peter87, rh_vakm, KickOff, pvandelft19@gmail.com, wiegah070, lulijzer, GGH, Jk23, J001, TheMariner en 348 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2