Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

ADO supporter Leidschenveen

erik schreef:

iemand toevallig zitten kijken naar die bier-league gisteravond

wat een doelpunt van marc hocher de 1-1 tegen emmen

staat alweer op 12 doelpunten en 10 assists

ik heb het geloof dat deze tweebenige speler volgend  jaar een sensatie gaat worden bij adau/corner, vrije trap links of rechts maak niet uit als dan verhoek nog blijft en bulykin ...word onze russische tsaar volgend jaar topscoorder van europa van rechts onze wes en van links marc met de voorzetten, eerst ff winnen van fc kutrecht COME ON THE HAGUE

Geweldig doelpunt van Hocher ! Ik hoop dat hij de ballen net zo goed voor kan trekken als Verhoek, de spits hoeft er alleen maar tegenaan te lopen. De traptechniek van Kubik laat te wensen over.

 

Wat een rare uitslagen vanavond, WII - Roda 4-5 !!

Door het verlies van Heerenveen thuis tegen Excelsior komen plek 5 t/m 8 steeds beter er voor te staan. We staan inmiddels al 11 punten voor op de huidige nummer 9, play offs mogen we nooit meer weg geven. Direct 4e worden is naar mijn mening een brug te ver.

 

Ajax moet morgen ook maar zien te winnen van Heracles. Vd Wiel, Alderwereld, Vertonghen en Stekelenburg doen allemaal niet mee.

0
Zaterdag 2 april 2011 om 21:44 uur

Karel KLaver

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuw gerucht van TVT op Club Achter de Duinen:

Aan de salariseisen van Buly zijn te gortig voor DH, hij komt niet. Als vervanger komt de tranfeervrije Koevermans


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid

Tyf op met je Koevermans. We zijn net lekker bezig om te breken met de traditie om alleen maar volgevreten, over het paard getilde en ver over hun top heen zijnde losers binnen te halen, wil jij het weer in ere herstellen.

 

De verhalen Hoogendorp, Oper, de Vries, vd Haar en vdBergh (ook al was dat geen spits), om er maar een paar te noemen, liggen mij nog veel te vers in het geheugen,

0
Vrijdag 1 april 2011 om 12:41 uur

JoostJ

Relevatie Bulykin: "Succes ADO belangrijker"


Dimitry Bulykin blijft hopen op een langer verblijf bij ADO Den Haag. De 31-jarige spits huurling van Anderlecht maakt een sterk seizoen door in de residentiestad, maar stelt het clubbelang boven alles.


Bulykin weet dat diverse spitsen in het verleden furore maakten in de Eredivisie. "Ik geloof dat ik het kan", citeert UEFA.com uit de mond van de Rus, die dit seizoen zeventien keer scoorde en zesmaal een assist afleverde. "Maar als ik moet kiezen, dan ga ik voor succes met Den Haag. Dat is veel belangrijker dan een individuele prijs."

De bonkige aanvaller zegt het goed naar zijn zin te hebben bij ADO. "Het is een verrassing, voor mezelf en het team. ADO is het gewend om tegen degradatie te strijden en velen hebben gezegd dat het ook dit seizoen zou gebeuren. Maar we staan nu vijfde en hebben een kans om ons te kwalificeren voor de Europa League."

Over zijn eigen toekomst heeft Bulykin nog geen duidelijkheid. "Ik heb nog een contract bij Anderlecht. Eind mei ga ik terug naar Brussel en dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Ik wil nog graag vier jaar op het hoogste niveau spelen en genieten van het voetbal."
 

0
Donderdag 31 maart 2011 om 19:08 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Exact drie jaar geleden op de kop af verloren we in de jupiler op 28 maart 2008 met 0-1 van RKC. Wat zijn we met sprongen vooruit gegaan.

 

Zwinkels
Janmaat
El Moussaoui
Teixeira
Bosschaart
Schwiebbe
El Kadi
Cornelisse
Meric
Van de Haar
Verhoek



Wissels:
`62 Knopper 5.5 -> El Kadi
`62 Hoogendorp 5.3 -> Meric
`78 Fernandez 5.2 -> Cornelisse
 

Met een middenveld met Cornelisse el Kadi en Schwiebbe.. ons middenveld is zo ongelooflijk veel sterker geworden. Van de Haar in de spits natuurlijk alleen maar lachen. Ja, we zijn zeker veel sterker geworden.. gelukkig maar. Overigens stonden er toen al wel veel jonge jongens in die de kans kregen, zoals El Mous en El Kadi maar die waren gewoon niet goed genoeg. Nee, de laatste paar jaren is er goed beleid gevoerd en onder leiding van John vd Brom is dit jaar echt een hoogtepunt sinds jaren.

0
Maandag 28 maart 2011 om 13:21 uur

ADODENHAAG

ADO voor altijd schreef:

maar missen de kwaliteit hiervoor

Als je voor Bulykin 3 anderen hebt (enig probleem zal zijn salaris, want transferprijzen gaan er niet neergelegd worden) dan is het redelijker om gewoon andere jongens de kans te geven. Het is een hele goede speler, maar Immers heeft al tegen 020 uit bewezen in de spits uit de voeten te komen, ook de invalbeurten van Brouwer vielen niet tegen. Afwachten. Als je hem voor een degelijk salaris binnen kan halen zeker doen, maar geen abnormale salarissen.. dat past niet in ons financiele beleid en is ook lullig voor de andere jongens.

0
Maandag 28 maart 2011 om 12:34 uur

K.B

ADO voor altijd schreef:

Hoewel ik het enorm  vind dat Bulykin misschien weg gaat, zou ik als club niet wachten tot half mei en al vast (overal) rond kijken of er soms een andere goede spits rondloopt. Dan helaas maar geen Bulykin, misschien loopt er morgenavond wat tussen in 1 van de 4 nationale ploegen.

En wat is er waar van het feit dat we misschien kunstgras krijgen.

AUB niet  !!!

Geen haast.

Brouwer,Vicento en Immers kunnen allen in de spits spelen.

0
Maandag 28 maart 2011 om 12:21 uur

ADO voor altijd

Hoewel ik het enorm  vind dat Bulykin misschien weg gaat, zou ik als club niet wachten tot half mei en al vast (overal) rond kijken of er soms een andere goede spits rondloopt. Dan helaas maar geen Bulykin, misschien loopt er morgenavond wat tussen in 1 van de 4 nationale ploegen.

En wat is er waar van het feit dat we misschien kunstgras krijgen.

AUB niet  !!!

0
Maandag 28 maart 2011 om 12:18 uur

Marcel

Ben er nog steeds niet uit wie ik stommer vind Immers met ze joden en gegil of die die het daarna op internet zetten zodat je zeker weet dat er ellende gaat komen.

 

Als er iets met Boelykin gebeurd wie moet er dan gvd in de spits ? Immers doet dat uitstekend zie oa afgelopen zondag maar voetbal en hersens zijn blijkbaar heel afwijkend bij hem.....................

0
Vrijdag 25 maart 2011 om 18:05 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

El Hamdaoui ook niet tegen ADO
Ajax-spits Mounir El Hamdaoui ontbreekt ook in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat meldt Nu.nl
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 18 maart 2011 om 19:07 uur

<FCDH>

Trainer Frank de Boer van Ajax spreekt maandag met Mounir El Hamdaoui over zijn situatie bij Ajax. De spits mist daardoor zondag ook de zware uitwedstrijd van de Amsterdamse club bij ADO Den Haag.
 020 mist zondag 4 spelers tegen den haag

0
Vrijdag 18 maart 2011 om 17:07 uur

Nu online

Franky, Joost70, Jurriën, Appie, Aad, Erik070, guru, Kees, FC Jeff, Dhfcdh, Lellow, VAKKIE-l, zuiderwijk, tjapi01 en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4