Pagina 12
Volgende pagina

Kees

Efkes het geheugen pijnigen en slecht slapen vanwege die herinnering:

ADO - Ajax 93 ste minuut Alderwereld 0-1 van afstand (keeper Ricky van der Bergh). Ajax werd kampioen.

Genk - Antwerp 93 ste minuut Alderwereld ook van afstand. 2-2 Antwerp kampioen.

Goed nieuws van de jeugd.

Onder 21 wint zijn laatste wedstrijd en wordt keurig 4e in de competitie.
Onder 18 wint in de laatste minuut en zo ik het kan zien zijn ze daardoor gepromoveerd.

rd.. schreef:

Nog een punt is dat we het helaas niet in eigen hand hebben en dat de concurrentie meermaals punten moeten laten liggen.
Ja dat is waar, wat rd.. hierboven zegt.
Het is kenmerkend voor voetbal, dat afwachtende.
Je ziet het haast elke wedstrijd. In het begin is er geen tempo, balletje breed, terug naar de keeper, enzovoort. Onder het mom van "de tegenstander uit z'n tent lokken". Feitelijk ontbreekt het besef dat elke minuut telt.
Tegen het eind krijgen ze dan ineens haast. Dan moet die bal erin, en gaan ze door roeien en ruiten. Het Haagse Kwartiertje. Gevolg is dat geen pass meer aankomt.

In competitieverband gaat het net zo. Als ze verloren hebben, is de reactie: er is niks aan de hand, er zijn nog zoveel wedstrijden te gaan. Totdat we, zoals nu, maar moeten afwachten hoe de concurrentie het ervan afbrengt.

Deze onprofessionele mentaliteit krijgt geen trainer eruit. Het is het idee van: volgende week hebben we weer een wedstrijd. Nieuwe kans. Van invloed zal ook zijn dat het geen individuele sport is. Je kunt altijd de schuld van het falen op de medespelers afschuiven. De keeper kan er geen hout van. En de scheidsrechter moet een bril kopen.
0
Donderdag 27 april 2023 om 11:31 uur

Madmax

Severina niet fit, Catic op de bank.
Breinburg in de 90e minuut brengen voor Kishna.
Klass gewoon weer op het bankie..... want besloten de ene week 3 controleurs, en de andere week geen.
Komjenovic op 10, daar waar kishna, sleegers en de Waal kan spelen.
Zoveel verschillende wisselingen in je toch al niet goed lopen team wordt daar niet beter van. Punten de gekoesterd moeten worden, terwijl je van de 2x op een punt speelt had je ook 1x voor 3 punten kunen gaan winst 1punt.

Hoop dat het volgend jaar allemaal beter wordt desnoods met Ruud Brood, leuke wedstrijden, hoop overwingen, veel goals. En tot slot en spektakel van een playoffs, welliswaar met Franken, maar door Brood.

Ik hoop echt dat Dick bij de club betrokken blijft als tribune klant of bij Johnnie in the legend.. maar voor aantrekkelijk leuk aanvallend voetbal moet je toch echt opzoek naar een ander.
0
Vrijdag 7 april 2023 om 22:52 uur

Law

grijze gek schreef:

Zo te zien speelde 2 jong elftallen weer met vele 1e elftal spelers gezien de uitslagen op MAANDAGAVOND

Jong Ajax
ADO Den Haag
Sportpark De Toekomst
Ma 08-05
200

En op deze avond staan er nog wat van het 1e in het veld bij die neuzen
Dat valt heel erg mee mbt gisteravond. Kijk maar naar de spelers die gespeeld hebben. Bij 020 vrijwel niemand die maar ooit een minuut in 1 hebben gespeeld.

Bij PSV speelde Savio mee maar de rest valt het ook mee. Die van Duiven die scoort vrij makkelijk als ie het op zijn heupen heeft.
0
Dinsdag 4 april 2023 om 10:16 uur

Vos

Dick heeft gegokt en verloren. We hebben een mooie reeks neergezet, maar de keuze om uit tegen Den Bosch niet aanvallend te wisselen zorgt ervoor dat we nu nauwelijks kans meer maken op deze periode.

Onbegrijpelijk dat je in Den Bosch tegen zo'n matige ploeg niet aanvallend wisselt. Alleen een niet fitte Kemper werd ingebracht voor Absalem in de 84e minuut. Je ziet dat Den Bosch het weekend erna met 13-0 verliest.

Gisteren was vervolgens echt dramatisch qua spel. Zoveel spelers die echt door de ondergrens zakten.

We staan nu 5 punten achter op NAC. Ik ga er vanuit dat zij die 8e plek van Jong AZ snel overnemen. Dan moet we ten opzichte van NAC 5 punten goedmaken in 11 wedstrijden. We spelen nu twee keer uit. Oss heeft de laatste drie wedstrijden gewonnen. Tevens spelen we nog uit tegen Roda en De Graafschap. Die allebei boven ons staan en voor de play-offs gaan.

Dick zal dus heel anders moeten gaan spelen, want de druk zit er nu vol op. We moeten gemiddeld twee punten per wedstrijd gaan halen om überhaupt kans te hebben om NAC in te halen. Als je ziet hoe Esajas en Severina gisteren over de bal struikelen en hoe Verheijdt geen schim is van de speler van vorig seizoen, dan heb ik er een hard hoofd in.
0
Dinsdag 7 maart 2023 om 11:02 uur

Sprinkhaan070

Zat niet meer in op deze manier. Had toch wel rond de 70e minuut een Zwarts, Catic en een Wehrmann of Klas verwacht
0
Zondag 26 februari 2023 om 14:13 uur

Baco070

Edwin Post schreef:

Weer een mooie overwinning onder Advocaat. Wat een verademing om te zien deze ploeg sinds Advocaat er is daar kunnen die 2 prutsers die we hiervoor hebben gehad nog een hoop van leren. Het enige minpuntje blijft voor mij toch dat van Breemen iedere week een gele kaart pakt. Nog even en hij is bij elke gele kaart geschorst dat kan je wel gaan opbreken omdat je geen goede vervanger hebt en zeker als je nacompetitie gaat spelen. Voor de rest heeft de groep het nogmaals echt fantastisch gedaan.
Verbaasde mij ook over die gele kaart in minuut 92 met een 3-1 voorsprong. Maar goed hij is pas 19 jaar oud. Zal de jeugdigheid wel zijn hoop ik.