Pagina 120
Volgende pagina

adorob

yesyes schreef:

Nou op basis van de eerste helft ook. Je was gewoon de betere vandaag alleen Ajax had iets meer kansen. Jammer dat Zuiverloon hem niet maakt dan win je gewoon misschien. Ben ik de enige hier die zich mateloos irriteerd aan Kevin Jansen ???? Wat speelt hij slecht zeg. Vond hem altijd wel een leuke voetballer maar ik weet echt niet wat hij aan het doen is. De 0-1 begint bij hem omdat die veelste soft erin gaat en daarna laat die ook nog eens ze man lopen die scoort. Verder ieder wel een voldoende en toch wel goed gespeeld dus ben wel tevreden !!
vond hem juist tot 60ste minuut super spelen.. was overal.. alleen passing was soms slordig...
0
Zondag 30 november 2014 om 15:13 uur

adorob

na de goal speelde hij heel goed juist tot ik in de. 60e minuut zei dat hij goed speelde... toen was t niks meer

este Supporters,

Het verschrikkelijke nieuws dat twee supporters van Legia zijn overleden door een ernstig verkeersongeluk heeft ons diep geraakt. Onze band met Legia is de laatste jaren vele malen sterker geworden. Naast onze steunbetuiging willen we nog wat extra doen om onze vrienden bij te staan in deze moeilijke tijd!

Maar helaas was er nog meer slecht nieuws afgelopen week.

Helaas is vorige week 17 november het dochtertje Chiara van vaste trouwe FC Den Haag supporter Amar niet levend ter wereld gekomen. Tijdens de bevalling zijn er complicaties opgetreden. Zijn zoontje Jediro Sofia speelt tevens bij ADO Den Haag onder 9 in de jeugdopleiding op de aftrap in het Zuiderpark. Met alle ouders van zijn team hebben ze een mooi hart met bloemen laten maken met op het lint de tekst: “ADO DEN HAAG onder 9”

Ook is er vorige week een Old Firm FC Den Haag supporter Max de Lange na een kortstondig ziekte overleden.

We roepen IEDEREEN op om in de 12de minuut te klappen en stil te staan bij deze verschrikkelijke gebeurtenissen. Na een minuut klappen zullen we allemaal You Never Walk Alone zingen.

Langebach2

Heerenveen-Heracles 0-1 82e minuut, die gaan weer winnen........
0
Zaterdag 29 november 2014 om 20:11 uur

DHFC070

Tegenwoordig iedere wedstrijd een minuut stilte of een minuut klappen.
Wordt er eerlijk gezegd een beetje gestoord van hoe triest het ook allemaal is iedere keer.
0
Zaterdag 29 november 2014 om 20:00 uur

lasoog1

Oproep aan alle #ADOaja bezoekers! In de 12e minuut wordt er een minuut lang geklapt voor 4 overledenen! #respect #weareone @FCDHMN @ADODenHaag

Via Twitter, denk dat het de Legia-supps betreft.

Ik ben niet zo van elke keer dat klappen enzo maar wtf man...dit is wel triest.
0
Zaterdag 29 november 2014 om 19:13 uur

H@@GenEES

Fraser: `Spelers ADO missen mijn mentaliteit`

Henk Fraser heeft zich beklaagd over de instelling van zijn elftal. De trainer van ADO Den Haag zag zijn team tegen Heracles Almelo een zege uit handen geven (3-1 verlies).
ADO kwam in Almelo al in de negende minuut op voorsprong, dankzij een treffer van Mathias Gehrt. `We waren dit seizoen nog niet zo goed begonnen`, constateerde Fraser tegenover FOX Sports.

`Dus het is een hele teleurstelling dat we de wedstrijd in een kwartier vergooien`, doelde Fraser op de laatste vijftien minuten voor rust, waarin Heracles drie keer scoorde. `Er zijn ook andere kwaliteiten dan voetbalkwaliteiten nodig om een wedstrijd te winnen. In dat mentale gedeelte zijn wij tekortgeschoten.`

Fraser was als voetballer zelf bikkelhard, maar ziet dat die kwaliteit bij het huidige ADO ontbreekt. `Ik kan moeilijk mijn mentaliteit in iemand anders duwen, maar mijn spelers hebben juist meer voetballende kwaliteiten dan ik had. We moeten op zoek naar een betere mix wat dat betreft.`

Overleven
Voor Heracles-trainer John Stegeman kwamen de punten tegen ADO als geroepen. `Deze overwinning hadden we hard nodig, dus ik ben heel erg blij. We begonnen slecht en het stond organisatorisch niet goed. Dat hebben we omgezet met een wissel (middenvelder Mark-Jan Fledderus verving in de 35ste minuut linksback Fahd Aktaou, red.) en daarna kregen we meer grip op de wedstrijd.`

De doelpunten van nummer zeventien Heracles, dat door de zege het gat naar hekkensluiter FC Dordrecht vergroot tot vier punten, kwamen tot stand door fraaie combinaties. `We hebben een prima ploeg. In deze fase gaat het alleen niet slechts om voetballen, maar ook om overleven. Ik hoop dat dit kwartje nu ook gevallen is bij de jongens en de weg naar boven is ingezet`, besloot Stegeman.
0
Dinsdag 25 november 2014 om 12:36 uur

D.H.zuid-west

Hoogtepunt in de 2e helft was toch wel de stadionspeaker die in de 82e minuut (!!!) de eigenaar van een Jaguar opriep om naar zijn auto te gaan want.... zijn motor liep nog

Werk ze allemaal
0
Maandag 24 november 2014 om 07:52 uur

b.fijman

Wat een slechte wedstrijd.BEN en ik hebben ons dood geergerd aan dat slechte spel. Waar moet dat heen met onze CLUB.

Waar we heel veel bewondering voor hadden was met de meegereisde SUPPORTERS,tot de laatste minuut hebben zij het elftal gesteunt.
Als je dit dan zag ben ik trots om ADO SUPPORTER te zijn.