Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

H@@GenEES schreef:

"Je gaat mij niet wijsmaken dat PEC het zo goed doet en wij zo slecht omdat PEC alleen maar spelers met hoge morele competenties heeft en wij alleen maar ongemotiveerd schorem"

Nah ik ga dat wel steeds meer geloven om eerlijk te zijn, ik heb steeds sterker het idee dat er opzet in het spel zit, Steijn heeft blijkbaar geen vrienden gemaakt onder de spelers
Hij heeft blijkbaar geen vrienden gemaakt onder de spelers omdat hij geen goede people-manager is en zijn spelers geen vertrouwen hebben in zijn tactiek. Bij PEC zou hem precies hetzelfde kunnen overkomen. Maar dit zijn speculaties van mijn kant natuurlijk, ik ben er zelf niet bij. In het algemeen geldt dat voetballers door het vuur gaan voor een goede trainer met overwicht (Ferguson, Brom bij ons) en dat ze een trainer in de steek laten als ze geen vertrouwen hebben in zijn capaciteiten. Bij ADO, maar ook bij topclubs.
0
Zondag 1 september 2013 om 00:36 uur

Poemba99

THet is en blijf altijd een wissel werking tussen spelers en trainer. Als dat niet goed gaat.
Dan krijg je geen echt geen team op het veld. Het trieste is dat altijd de trainer word geofferd. Terwijl, als je ziet wat voor spelers je hebt lopen, zij ook verantwoordelijk zijn voor het getoonde spel.
Het kan toch niet waar zijn dat je bij een andere trainer de blaren vsn je reet loopt met schuim op je bek voetbalt.
De spelers moeten zich schamen. En niet MS


Wat ik eigenlijk wil zeggen MS en alle spelers hebben hiet schuld aan. Wij moeten ze blijve n steunen. Ook al is dit moeilijk.

0
Zondag 1 september 2013 om 00:30 uur

Bert

rien1 schreef:

Heeft dit seizoen een nieuwe keeperstrainer en is inderdaad ver weggezakt.
Goed opgemerkt Rien dat soort dingen worden nogal eens vergeten.
Ik ben er volgende week niet, Maar je hebt kans dat zolang Steijn trainer blijft ik helemaal niet meer ga. De wijn was lekker Burp
0
Zondag 1 september 2013 om 00:29 uur

wdr

Kees schreef:

Sowieso is het in - en intriest dat er zo gesproken wordt over een oudspeler van ons en een kind van de stad.

Zelfs de naam van Maaskant wordt hier geopperd terwijl dat degene was die ADO in een zeer slecht daglicht stelde m.b.t. omkoping. Kan het nog triester?

Alsof het Steijn verwijtbaar is dat een groot gedeelte van de ploeg niet thuis geeft.

De tendens is hier zo onvoorstelbaar negatief geworden.
Ja, dat is hem verwijtbaar. Hij is een manager, het is zijn taak om spelers te motiveren en te laten presteren. Dat lukt nu niet. Dat ligt deels aan de spelers, maar ook aan hem. Je gaat mij niet wijsmaken dat PEC het zo goed doet en wij zo slecht omdat PEC alleen maar spelers met hoge morele competenties heeft en wij alleen maar ongemotiveerd schorem. Als je morgen van trainer wisselt, Jans naar ons en Steijn naar PEC, wed ik dat ADO aan het eind van het seizoen alsnog boven PEC eindigt.

Natuurlijk is de sfeer hier negatief, het gaat namelijk vreselijk slecht! Als ADO 7e staat heb ik geen opmerkingen, dan kom ik alleen om te zeggen `goed bezig jongens, trots op jullie!` Ik heb dan ook weinig te melden omdat bestuur, trainer en spelers goed presteren en ik niet zou weten wat mijn mening daar aan kan verbeteren. Je hoort me dan minder, maar dan ben ik wel aan het genieten. Nu zie ik van een afstand dat alles fout loopt en ja dan wil ik graag mijn mening delen over wat er anders kan.

Ik zou verder niet weten wat er voor positiefs te melden is op het moment, bijna niets toch? En ADO fans zijn kritisch, als het goed gaat valt er al genoeg te zeuren, dan weet je dat het bij een wekelijks terugkerende symbolische ter aarde bestelling van je favoriete club helemaal los gaat op de shoutbox.
0
Zondag 1 september 2013 om 00:25 uur

H@@GenEES

Max schreef:

Wat hadden ze doen moeten zeggen? Contracteer me maar niet want ik kan er geen klote van.
Nee maar de kritiek is wel erg eenzijdig op de trainer gericht, terwijl het toch echt de spelers zijn die het moeten doen en die presteren gewoon zwaar onder de maat, en dat zou ook wel eens gezegd ipv elkaar maar na te papegaaien dat het allemaal de schuld van Steijn is.

Het valt mij gewoon op dat die collectieve woede alleen op de trainer is gericht en niet op de spelers, zelfs niet op de dragende spelers , dat bevreemd mij, het heeft een hoog pek en veren gehalte, het gaat slecht dus er moet een kop rollen.

Maar ik heb nu al een paar keer gevraagd en dan, en dan blijft het opvallend stil, de mensen die het hardst roepen om Steijn zijn vertrek hebben geen vervolg strategie, ook opmerkelijk.

Van mij mag die weg, maar ik zie geen vervanger die dit zooitje waardeloze voetballers aan het ballen krijgt en die DH kan betalen
0
Zondag 1 september 2013 om 00:17 uur

Haagse Roel

BLEISWIJK-1 schreef:

Helemaal niet. Ik zeg dat ik ook mijn twijfels heb. Hou me ook vast aan feiten en probeer niet opportunistisch te reageren. En ik vind dat als Steyn ontslagen wordt de feiten ook niet te weerleggen moeten zijn.

Het bestuur moet nu gaan informeren of er bij de spelers genoeg draagvlak is. Mocht het de komende twee wedstrijden niet goed gaan dan moet het bestuur genoeg informatie hebben om tot een verstandig besluit over te kunnen gaan.

Maar als ik kijk naar de laatste 13 wedstrijden en het programma na NEC dan wordt het voor Steyn bijna onmogelijk. Los van wat ik vind.
Was meer een dolletje hoor.....overigens geef je eigenlijk zelf het antwoord al......de feiten zijn m.i. al weerlegt de afgelopen (lange) periode. Draagvlak voor de trainer is er niet , blijkt wel uit de lamlendigheid die het team uitstraalt met als dieptepunt notabene je aanvoerder......allemachtig wat een desinteresse straalt die jongen uit.
0
Zondag 1 september 2013 om 00:10 uur

wdr

marcellino schreef:

ach overal wordt een directie op een gegeven moment de laan uit gesteurd alleen bij ado kan je blijven zitten en je bvtjes blijven spekken.
maar ik vind het best.

laat ik mee doen met de menigte het is steijn zijn schuld.dat we dramatisch zijn en dat het product ado geen ene moer meer voor steld
Het vreemde is: het product ADO stelt in potentie steeds meer voor, maar het komt er op het veld totaal niet uit. ADO heeft in potentie een middenmoot selectie met een aantal veelbelovende en goede spelers. Van Duinen is/was miljoenen waard. Zuiverloon, Gouriye, Holla zijn in vorm goede spelers. Cabral heeft potentie of het ooit gehad. Zelfs Wormgoor is in goede doen een aardige verdediger. Misschien lachen mensen me uit en vinden dat we een selectie van prutsers hebben, maar veel van die jongens zijn geen prutsers maar spelen nu ver onder hun niveau, ook trekken ze elkaar collectief naar beneden.

We zijn qua potentie en selectie middenmoot eredivisie, veel beter dan een jaar of vijf geleden. Of je het dan goed of slecht doet hangt af van keuzes en toevalligheden. Een paar jaar geleden trokken we Brom aan als trainer, een veelbelovend trainertje die nog niets had bewezen. Nadat hij ongeveer was afgewezen trokken we toch Bulykin aan, een speler die de laatste vijf jaar niets had laten zien. Het resultaat is bekend, dit waren goede keuzes en ADO steeg ver boven zichzelf uit.

Nu zijn er verkeerde keuzes gemaakt, ik weet niet of dat allemaal onkunde is geweest want je kan niet alles van te voren voorspellen, niemand wist dat Brom en Bulykin het zo goed zouden doen. Steijn is als onervaren coach voor de groep gezet, nu blijkt dat een verkeerde keuze. Er zijn verkeerde transferkeuzes gemaakt. Poepon had een succes kunnen worden maar faalde, van Boussaboun en Kolk had je kunnen voorziendat ze gingen tegenvallen. Mokthar (sommigen zeggen dat dat niet aan Steijn lag, ik weet het allemaal ook niet) en Falkenburg niet aantrekken blijkt een grote fout geweest te zijn, Van Haaren aantrekken tot nu toe ook geen succes (wat had hij ooit laten zien dan, minder dan Falkenburg volgens mij). Opvallend is dat ex-ADO spelers ineens opleven bij hun nieuwe club: Leeuwin, Poepon, Chery, Toornstra het vorig seizoen bij Utrecht, Höcher, Antonia. Dat is geen toeval volgens mij. De trainer haalt er niet uit wat erin zit.

Een goede trainer voor de groep en het kan zomaar weer gaan draaien, want potentie is aanwezig. Het zou echt niet best zijn als we clubs als Cambuur en GAE niet eens onder ons kunnen houden, maar vooralsnog is dit jaar vreselijk slecht begonnen en als er niet wat verandert, kan dit nog wel eens een nachtmerrie worden. Ik ben zeker niet een van de fanatiekste fans hier, maar ben hier wel ontdaan van want dacht juist dat dit een goed jaar ging worden en dit is echt een grote koude douche.
0
Zondag 1 september 2013 om 00:08 uur

Advertentie

<FCDH>

Haagse Roel schreef:

Jij stelt je mening elk half uur bij in het nadeel van Steijn
Steijn heeft ze langste tijd gehad aardige vent maar als trainer weinig hoopvol
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 23:54 uur

Mike

marcellino schreef:

ach overal wordt een directie op een gegeven moment de laan uit gesteurd alleen bij ado kan je blijven zitten en je bvtjes blijven spekken.
maar ik vind het best.

laat ik mee doen met de menigte het is steijn zijn schuld.dat we dramatisch zijn en dat het product ado geen ene moer meer voor steld
Ik denk dat een bestuurslid 5x langer zit dan de gemiddelde trainer.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 23:53 uur

Haagse Roel

<FCDH> schreef:

Nee steijn is exit na 2 jaar slecht voetbal kan je mij niet wijsmaken dat het nu ineens tegen Vitesse wel gaat?
thuis tegen Vitesse ?? kan mij nog een trainer herinneren die dat niet overleeft heeft...al gun ik Steijn niet zo`n afscheid. Gewoon een andere job binnen de club.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 23:30 uur

Nu online

tjapi01, wiegah070, Alle ballen op Jort, R.E., ps070, Vakkie-G, DHFC070, Brian en 132 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2