Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Frans

janusz schreef:

Ado bezig met Westerveld.

Yep, zijn ze al vanaf maandag mee bezig, ze hopen hem dit weekend nog of uiterlijk maandag te kunnen
presenteren.
Leroy Resodihardjo tekent maandag ook een 3-jarige verbintenis.
Als de keeper is vastgelegd is de selectie in principe
rond, alleen een goedkope en bruikbare extra-bonus
speler kan als toetje eventueel nog binnengehaald worden.

Groeten Frans
0
Zaterdag 23 augustus 2008 om 22:06 uur

kees

kojak1 schreef:

dit is juist wat de open dag bij onze club juist zo aantrekkelijk en gezellig maakt.het is over de hele dag genomen net zo druk dat je overal precies bij kan zonder in de rij te hoeven staan.je kan met iedereen effe praten,en de kleintjes kunnen doen wat ze willen en worden niet onder de voet gelopen zoals in sommige andere steden.nee joh,wat dat betreft zit je mis,het is een onwijs gezellige dag.en dat er maar vele mogen volgen.
en dat zie jij heel goed kojak. ik heb vaak genoeg gehoord en gelezen dat bij andere clubs het allemaal binnen 2 of 3 uur moet gebeuren en er naast de de presentatie van de selectie weinig te doen is. heel veel supporters zijn daarom afgehaakt bij andere clubs om de open dag te bezoeken. kijk maar bij feijenoord waar het steeds verder terugloopt. ik vond het prima en de vlag van midden noord tijdens de selectie presentatie (na de berichtgeving van het bestuur) even opmerkelijk als fantastisch. morgen gelukkig weer een mooie ado dag.
0
Zaterdag 23 augustus 2008 om 21:44 uur

Oranje

Janmaat en Van Eijden in voorselectie De Haan
Door Yvonne Dombrakis
Vrijdag, 22 augustus 2008, 16:53

Foppe de Haan heeft 35 spelers opgenomen in de voorlopige selectie van Jong Oranje voor de EK-kwalificatieduels met Noorwegen en Zwitserland. Jong Oranje treft op vrijdag 5 september in Kerkrade Noorwegen. De aftrap is om 20.00 uur. Vier dagen later staat in Schaffhausen de laatste groepswedstrijd tegen Zwitserland op het programma.

Daryl Janmaat (sc Heerenveen) en Rens van Eijden (PSV) zijn twee nieuwe gezichten in de voorlopige selectie van Jong Oranje die bestaat uit spelers die zijn geboren op of na 1 januari 1986. Tien spelers van de voorlopige selectie waren deze maand ook actief op de Olympische Spelen in China. Een aantal van de China-gangers is op basis van hun leeftijd niet meer speelgerechtigd voor Jong Oranje.
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 17:14 uur

moi

Eindelijk is Caracciolo van ADO Den Haag
Door Sander Berends
Vrijdag, 22 augustus 2008, 08:38

ADO Den Haag heeft na veel getrouwtrek Fabio Caracciolo toch overgenomen van FC Eindhoven. De 23-jarige Belg tekent vandaag een driejarig contract bij de club van trainer André Wetzel, met een optie voor nog eens twee jaar. Dat maakte FC Eindhoven vanmorgen bekend op haar website.

Caracciolo maakte afgelopen seizoen zeventien doelpunten voor FC Eindhoven. Vorige week vrijdag scoorde hij ook drie keer in de thuiswedstrijd tegen HFC Haarlem (3-2). Eerder speelde hij voor MVV en KVSK United. Vanavond ontbreekt hij uiteraard in de selectie van FC Eindhoven tegen VVV-Venlo.

ADO Den Haag deed eerder deze week een bod van 100.000 euro op de speler, maar toen werd die aanbieding terzijde geschoven. De promovendus meldde zich al diverse keren voor Caracciolo.
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 09:38 uur

Vincent

Zo mensnen terug van vakantie, alle soorten regen gezien in nederland:-))

- Bij thuiskomst seizoenkaart bij de post, geld nog niet afgehouden dus daar valt niks over te zeiken.
- Zag wesley verhoek op camping duinhorst wassenaar en zit nog steeds bij selectie, onderstussen begrepen dat er verder niemand weghoeft)
- Mijn oldtimer camper is bewezen waterdicht en met een voortent ervoor kunnen hier ook wel 15 man in. Suphome probleem ook opgelost.

Tot zaterdag!




0
Donderdag 21 augustus 2008 om 22:53 uur

Advertentie

<FCDH>

ADO Den Haag niet in zee met doelman
Peter Kurucz is door ADO Den Haag afgetest. De Hongaarse goalie, die op proef was bij de eredivisionist, werd door trainer André Wetzel niet goed genoeg bevonden voor een plek in de selectie van de promovendus.


"We maken verder geen gebruik van de diensten van Kurucz", zegt Wetzel in gesprek met Sportsignaal. Met de naderende deadline van de transfermarkt in ogenschouw moet Wetzel de zoektocht naar een derde doelman, naast Robert Zwinkels en Sergio Coutinho, snel afronden.

Op de vraag of er nog ontwikkelingen zijn rondom de mogelijke komst van AZ-doelman Boy Waterman naar Den Haag zegt Wetzel: "Nee nog niet, dus we moeten nog maar even afwachten."

0
Donderdag 21 augustus 2008 om 14:29 uur

Jordy Brouwer

FC Utrecht ziet er vanaf om Jordy Brouwer van Liverpool FC aan de selectie toe te voegen. “Hij is een hele goede voetballer, maar niet het juiste type voor onze ploeg”, aldus technisch directeur Piet Buter.




0
Woensdag 20 augustus 2008 om 23:59 uur

Aad

<FCDH> schreef:

hij zou best wel komen maar niet voor een ton denk ik ?hoe staat het met waterman ik hoorde dat ie 6 ton per jaar verdiend hoe gaan ze dat betalen?
Niet. Dat zou alle verhoudingen binnen de selectie omvergooien.
0
Woensdag 20 augustus 2008 om 14:29 uur

Ook geen verkeerde speler voor ADO

VVV-Venlo gaat niet in op het bod van Vitesse om Onur Kaya over te nemen, zo meldt Omroep Gelderland. De vorig seizoen uit de Eredivisie gedegradeerde club is op zoek naar een buitenspeler.

VVV wil zich voor de transferdeadline van eind augustus nog versterken met een linksbuiten. Middenvelder Kaya past dus niet in de selectie in de visie van de club. De Turkse Belg mag vertrekken bij Vitesse.

Enige tijd geleden had FC Groningen nog interesse in Kaya. Toen wilde de Arnhemmers niks weten over een vertrek, maar de nieuwe trainer Hans Westerhof heeft aangegeven niet veel speelminuten voor Kaya te verwachten.
0
Woensdag 20 augustus 2008 om 11:14 uur

dirk

ahj215 schreef:

Nieuwe proef peler opkomst : ene Davys vanuit USA schijnt gespeelt te hebben op Olympics. Verdere info vanavond...
Op de goed geïnformeerde website transfermarkt.de ben ik 1 Amerikaan tegengekomen met de naam Davies. Hij behoorde idd tot de Amerikaanse olympische selectie en speelt nu voor het Zweedse Hammarby. Het betreft Charlie Davies, is van 25 juni 1986 en aanvaller.
0
Maandag 18 augustus 2008 om 12:53 uur

Nu online

Erik070, GGH, Aad, guru, FC Jeff, Franky, Heino, Kees, Tante Wil, Hmmm en 272 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4