Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

Max schreef:

En spelers die we afslaan preseteren ook prima bij hun andere clubs.
Sorry, maar alles wijst erop dat de meeste spelers niet beter maar slechter gaan presteren onder Steijn. Ik heb respect voor ieders mening en ik heb niet de wijsheid in pacht, maar ik verbaas me over een aantal mensen die vinden dat Steijn een prima trainer is met argumenten als `de eerste wedstrijden van dit seizoen waren lastig`, `hij heeft een nieuwe selectie, die moet nog wennen`, `de trainer vervangen haalt niets uit`, `het ligt niet aan Steijn maar aan de spelers`, `hij kon niets doen aan het eerste jaar want het was niet zijn selectie (wat dat ook moge zijn) en daarna is hij prachtig negende geworden`.

Steijn is nu twee seizoenen en vijf wedstrijden hoofdtrainer. Het eerste jaar was slecht, maar net boven de streep. Zo slecht was de selectie niet. Een goede trainer klaagt niet dat `het niet zijn selectie is` maar presteert gewoon met de middelen die hij heeft. Net als PEC, GAE en Cambuur tot nog toe doen met beperkte selecties. Vorig jaar heeft Steijn het lange tijd goed gedaan met ADO, spel was niet goed maar resultaten redelijk goed. Totdat het aan het einde van het seizoen volledig instortte en we nog maar drie punten van de vijftiende plek stonden. Die ineenstorting vond ik verontrustend. NEC stortte ook in en je ziet nu dat zowel bij NEC als bij ADO de neergang het volgende seizoen gewoon wordt doorgezet. Dit jaar is tot nog toe vreselijk, qua resultaat en qua spel. Heel zorgelijk. Terwijl de selectie op papier prima is, met deze selectie hoor je ergens tussen plaats 8 en 11 te gaan. Het is duidelijk dat Steijn zijn selectie totaal niet kan inspireren of motiveren tot vechtlust, het lijkt wel of het team aan de valium is.

Ik denk dat de pijp leeg is, het is op voor Steijn. Zijn team gelooft niet in hem, ik vraag me af of hij er zelf in gelooft. Ik hoop echt dat ik ongelijk heb, maar de vrije val duurde lang vorig seizoen en het spel en de resultaten worden dit jaar zo mogelijk nog slechter. Ik hoop heel erg dat ik ongelijk heb, maar ik volg de eredivisie al bijna 30 jaar en ik kan me geen grote ommekeer zonder trainerwissel herinneren na zo`n slechte reeks. Ben bezorgd en benieuwd hoe het onze mooie club de komende weken zal vergaan.

0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 23:27 uur

marcellino



5 WEDSTRIJDEN GESPEELD

Wat heeft het ons gebracht?
we zijn terug naar categorie 2 alleen vergeten we er even bij te zeggen dat de kwaliteit op het veld en het vermogen met grote stappen is gedaald.
ja roept iedereen hier in koor op deze shout, dit jaar maken we stappen we hebben misschien wel de beste selectie van de laatste jaren maar waar op gebaseerd!!!!
even kijkend naar het top jaar we hadden misschien geen top voetballers maar het was wel een team,je hoeft dus geen top voetballers te hebben om goed te kunnen voetballen zie gohead,pec en cambuur.

ligt het aan Steijn misschien gedeeltelijk wel maar wat kan hij er aan doen dat ze boven in het torentje roepen dat we stelselmatig in het linker rijtje moeten voetballen maar daar niet de middelen voor hebben. lekker makkelijk en uit eindelijk heeft de trainer het gedaan.
jammer genoeg trap ik niet in het People management van de heer v/d kallen die veel belooft maar niets waar maakt.

de tekorten zijn niet gedicht met je winst uit sponsorgeld, toeschouwers resetten of merchandising maar uit de verkoop van spelers en het saneren van spelers.om de trainer mar niet te vergeten of denk je dat hij een top salaris verdiend onder v/d kallen (weten we ook gelijk waarom hij is aangesteld)dat is ook de reden dat ik steijn niet zo snel zal afvallen omdat hij voor de leeuwen is gegooid en geen ervaring kan opdoen voor een langere tijd bij een top trainer, v/d kallen wist donders goed waar hij mee in zee ging als het maar goedkoop was.

nu roepen we in koor steijn moet de laan uit maar wanneer komt er eens een eind aan de heer v/d kallen die zijn stelling niet waar maakt en i.p.v stelselmatig linker rijtje en europees voetbal misschien wel moet bij stellen naar degradatie voetbal wie heeft hier gefaald?

falkenburg is wel het grootste voorbeeld waarom kwam hij niet ook het goede werk van de heer v/d kallen die bluf poker ging spelen en denkt dat iedereen voor een appel en een ei te paaien is. hou toch op.

v/d kallen,steijn en de spelers kunnen mij gestolen worden er is maar een ding wat telt en dat is dat ado hard op weg is om zijn eigen nek in een strop te douwen.en we kijken er naar en schreeuwen op deze shout maar doen er niets aan.
ik raak er door gefrustreerd ik zeg niet dat het vroeger beter was maar we lieten wel weten wat we er van vonden of namen gepaste maatregelen.
nu lopen we te zeiken op een shout en huilen als het te laat is.
steijn zijn schuld!!! zijn we vergeten dat hij bonje heeft gehad omdat hij niet de gewenste spelers kon halen die hij wou hebben en dat dit jaar ook zijn lijstje aan zijn neus voorbij kwam en in paniek maar b garnituur hebt gehaald waar je een gok mee neemt en niet weet of dat goed komt ,en jammer genoeg laten deze spelers die een kans krijgen van deze trainer het finaal af weten. Normaal gesproken na de instelling van cabral voor zijn transfer zeg je tegen zo een jongen wil je niet dan ben je het niet waard. maar omdat ado de middelen niet heeft om een goede buitenspeler aan te trekken strijk je met je hand over je hart.

ik zit hier niet om mijn gelijk te krijgen of te halen maar dit zag je van ver aan komen alleen hadden vele oog kleppen op. ik hoop da het allemaal nog niet te laat is en dit team tegen een stootje kan want uit de eerst komende wedstrijden mag je blij zijn als je drie punten pakt.
hoe verder ik weet het ook niet maar ado is ziek heel ziek





0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 23:15 uur

wdr

<FCDH> schreef:

Aad de mos
Alsje-alsje-blieft zeg. Ik blijf het hier herhalen.
Zijn laatste verblijf bij Sparta was een groot drama, daar zijn veel verhalen over. Hij maakte de opstelling en besprak de tactiek met zijn assistenten met borrelnootjes. Hugo Borst heeft een boek geschreven getiteld: `Waarom ik van Sparta hou (en Aad de Mos haat)` en niet voor niets, die kerel heeft zijn club in het ongeluk gestort.

Ten Cate is ongetwijfeld een betere trainer dan Steijn, mag ook komen van mij.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:55 uur

BLEISWIJK-1

<FCDH> schreef:

Bleus jij zei ik geef pas na 5 wedstrijden een oordeel? Jij kan toch ook niet ontkennen dat het superslecht gaat? En dat het spel niet om aan te zien is?
Ik vind het superslecht en heb ook mijn twijfels bij Steyn. Maar.........ik vind het ook te vroeg om hem te ontslaan.

Belangrijker dan het spel moet de komende weken blijken of spelers en trainer nog op 1 lijn zitten. De wedtrijden tegen Vitesse en NEC zal iedereen onder hoogspanning staan. En ik ben benieuwd hoe ze dan naar elkaar gaan reageren. Gaan ze elkaar steunen? Of laten ze elkaar verzuipen?
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:54 uur

supporter-noord

Beest schreef:

Snap sowieso niet waarom een trainer zon lang contract krijgt
onder het mom van opbouwen heet dat. Shoutte vroeger al eens dat je een trainer gewoon een 1 jarig kontrakt moet geven. Ze blijven vanzelf wel als het goed gaat en zo niet, gelijk lozen.
Maar ze geven graag extra geld uit natuurlijk, zo slim zijn ze nog niet op dit punt.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:54 uur

fransje1

D.H.zuid-west schreef:

Trainer er nu uitgooien, hij heeft zijn kans gehad en het voetbal wordt met de week slechter. We gaan toch hopelijk niet wachten tot de helft van het seizoen om dan aan een inhaalrace te moeten gaan?

Team had er allang moeten staan, huurspelers en nieuwe aankopen lijken verdacht veel op paniekaankopen terwijl er hier al maanden werd geroepen om een LB en minimaal 1 extra cv.
En jij denkt dat een andere trainer de oplossing is.geloof er geen zak van .

Ik zeg gewoon rustig blijven
En met zijn alle achter onze mooie club nlijven staan.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:52 uur

BLEISWIJK-1

rien1 schreef:

Met alle respect Bleis, maar wat denk je dat het kost als we (of via na-competitie) degraderen? Want we hebben dan wel "maar" 5 wedstrijden gespeeld, maar dit is zo vreselijk dramatisch slecht, tam en zwak dat ik dit NU AL aan zie komen. Allemaal stuk voor stuk goede voetballers maar werkelijk geen 1 speelt op niveau behoudens Meijers. Als je naar de "kleine" clubs kijkt, zit er geen degradatiekandidaat tussen. En reken er ook maar op dat het toeschouwersaantal met happen naar beneden gaat. Straks tegen Vitesse mag je blij zijn met 8500 toeschouwers, gewoonweg omdat het hele spel niet om aan te zien is. En ja, na bijna 3 jaar mag je zeggen dat de trainers daar heel goed aan mee hebben geholpen met dat irritante betonvoetbal. Ook in thuiswedstrijden waar we op een enkel keertje na al 3 jaar kutvoetbal krijgen voorgeschoteld. Daarom MOET er een andere trainer komen. Anders wordt de schade nog veel en veel groter.
Ik snap je gevoel. Maar zo had Heereveen ook v. Basten vorig seizoen kunnen ontslaan. Jij weet toch ook dat het vaker niet dan wel werkt om een trainer te ontslaan. Daar zullen ze dan ook niet zomaar op over gaan.

Voor dit seizoen hadden ze veel vertrouwen in Steyn. Zie ook de verlenging van Fraser en demogelijkheid voor Steyn om zijn eigen selectie samen te stellen. Dat zal echt niet na 5 wedstrijden over zijn.

Dit staat los van of ik vind dat hij moet blijven of niet.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:46 uur

Advertentie

D.H.zuid-west

fransje1 schreef:

Nog alle vertrouwen in onze trainer
Gewoon rustig blijven nieuwe spelers inpassen
Kost tijd
Komen nog versterkingen aan als ik de berichten mag geloven
Trainer er nu uitgooien, hij heeft zijn kans gehad en het voetbal wordt met de week slechter. We gaan toch hopelijk niet wachten tot de helft van het seizoen om dan aan een inhaalrace te moeten gaan?

Team had er allang moeten staan, huurspelers en nieuwe aankopen lijken verdacht veel op paniekaankopen terwijl er hier al maanden werd geroepen om een LB en minimaal 1 extra cv.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:42 uur

fransje1

Nog alle vertrouwen in onze trainer
Gewoon rustig blijven nieuwe spelers inpassen
Kost tijd
Komen nog versterkingen aan als ik de berichten mag geloven
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:37 uur

rien1

BLEISWIJK-1 schreef:

Als Steyn eruit moet, dan moet Fraser ook weg. Ze hebben samen de selectie gevormd en zelfs hun contracten gelijk getrokken.

Alle twee hebben een contract tot 2015. Weet je wat dit gaat kosten om ze te ontslaan en een nieuwe trainer aan te stellen? Dan mag je eerst nog even speler gaan verkopen.
Met alle respect Bleis, maar wat denk je dat het kost als we (of via na-competitie) degraderen? Want we hebben dan wel "maar" 5 wedstrijden gespeeld, maar dit is zo vreselijk dramatisch slecht, tam en zwak dat ik dit NU AL aan zie komen. Allemaal stuk voor stuk goede voetballers maar werkelijk geen 1 speelt op niveau behoudens Meijers. Als je naar de "kleine" clubs kijkt, zit er geen degradatiekandidaat tussen. En reken er ook maar op dat het toeschouwersaantal met happen naar beneden gaat. Straks tegen Vitesse mag je blij zijn met 8500 toeschouwers, gewoonweg omdat het hele spel niet om aan te zien is. En ja, na bijna 3 jaar mag je zeggen dat de trainers daar heel goed aan mee hebben geholpen met dat irritante betonvoetbal. Ook in thuiswedstrijden waar we op een enkel keertje na al 3 jaar kutvoetbal krijgen voorgeschoteld. Daarom MOET er een andere trainer komen. Anders wordt de schade nog veel en veel groter.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 22:33 uur

Nu online

ps070, wiegah070, Alle ballen op Jort, Vakkie-G, tjapi01, R.E. en 185 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2