Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Johannes

Tommy schreef:

nou sorry hoor maar volgens mij werken er meer mensen bij den haag dan de heer manders die nu weggaat en het verhaal gaat omdat dat is omdat ie niks mag zeggen maar als jij zegt dat iedereen 0,0 in te brengen heb is dat een mening die jij helemaal niet hard kan maken.

en mensen als henk frasier en steyn zijn misschien geen ervaren trainers maar frasier heb meer ervaring als voetballer dan het hele team van ado den haag wat nu de 1e selectie is.

verder is een man als lex schoenmaker nou ook niet echt een clown en wil jij hem clubliefde ontzeggen???

Een A1 elftal kan echt wel een keer degraderen hoor daar gaat de wereld echt niet kapot van.
hoeveel jongens van de A1 halen trouwens het 1e??? 1 of 2 misschien dat is op 020 na overal zo dus ach.

verder is de catering kut ja dat is zo maar moet je dat nou echt iedere keer zeggen??

samengevat staan er meningen genoeg in je verhaal die jij als feiten ziet en dus valt er niet met je te discuseren met mij ook niet trouwens want ik weiger dit beleid wat in mijn ogen wel goed is af te vallen.

dat er dingen beter kunnen ja dat is zo, maar ja de wereld is ook niet in 1 dag gebouwd
Er geldt voor het orakel Ooievaar slecht één mening en dat is de mening van Ooievaar. Op argumenten van anderen reageren, waarom zou je ook als je de wijsheid in pacht hebt? Op dit moment is de menig: we gaan kapot en het komt nooit meer goed! Inclusief zondebok!

Vd Kallen moet per direct weg! Als ik dat vertaal naar hoe de echte wereld werkt: dan moet je nu per direct Immers, Verhoek en Toornstra verkopen zodat je Vd Kallen zijn geld netjes terug kunt geven. En dan kan je 0 versterkingen halen. Dat is pas beleid! Hulde!
En dan trappen we ook Van Laar er even uit zodat Mr. Ajaks Tsjeu La Ling de boel kan overnemen op de Aftrap. Natuurlijk, dan komt alles goed!

Het enige punt met iets van waarde is dat men bij ADO de grote fout heeft gemaakt om met dat Mirado in zee te gaan. Dat dat nog wat te maken had met het bijna-faillissement, ach joh daar lullen we niet meer over. Geloof me nou: zodra de kans daar is dan komt er een andere cateraar, eentje die geld oplevert bovendien.

Goh en dan te bedenken dat ons orakel een maand of 7 geleden nog de loftrompet toeterde over de leiding van ons aller ADO. Gelukkig ben ik nog net voor het einde van de club getuige geweest van een fantastisch feestje met een toetje in Litouwen. Ik zal het koesteren.
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 21:17 uur

Ooievaar

Johannes schreef:



Het is maar hoe de wind waait...
Precies beste man. We staan 17e wellicht weet je nu uit welke hoek de wind komt. De verkeerde wel te verstaan.

Koop nog een fles wijn voor je vriend v.d. Kallen en ga dan verder staan lullen en lallen. Maar aan het eind van de rit sta jij te janken en en zit hij z`n munten te tellen.

Dat jij mij verwijt dat ik dezelfde plaat draai, laat me koud. Hoewel ik het jammer vind dat ik dat moet blijven doen, want dan staat de club er zoals gewoonlijk met een golddigger of hij nou Ringeling of Kallen heet slecht voor.

Maar je draait de zaak om. Niet ik maar jouw held VW Kallen voert wanbeleid. Vertel me eens waarom niet VW op de borst, daar kan jij mij zeker vast wel een zinnig antwoord op geven. Kallen is toch zo betrokken bij de club?

Ben blij voor jou dat jij het aan- en verkoopbeleid van de club zo goed vind. Calabro, Keller, Verhoek de tweede of Klaas de Derde, jij zal het allemaal wel toe staan juichen.

Ik denk daar anders over, ik zit hier niet in Noord Korea, dus ik loop niet klapperde klap achter deze gewiekste zakenman aan.

We staan met een kut elftal 17e dat is de realiteit.
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 19:53 uur

pajam

Haagse Roel schreef:

Leuk hoor, Ooievaar afzeiken.....ik kan je vertellen, toen FCDH 7e stond vorig jaar had ie dezelfde kritiek op v.d Kallen...........enige standvastigheid kan hem dan ook niet ontzegd worden.

Ik ben het met zijn kritiek rond Kallen niet eens, prima dat mag. Maar voor het overige kan ik mij wel vinden in zijn betoog.

Al die die popie Jopie`s hier die van geen kritiek willen horen.....Kunnen jullie geen eigen shoutbox maken op die stichting SWSA...........denk erom alleen popie jopie shouts he .........
ik kan ook 10 jaar roepen dat Mourinho een klote trainer is, ben ik standvastig als een betonnen muur, maar heeft die hele standpunt enige nut?

Is v/d Kallen als eigenaar nu overal verantwoordelijk voor? Maakt hij de scoutings lijsten? De opstellingen? Bepaalt hij welke spelers we moeten benaderen? Welke clubs ineens op onze spelers bieden?

Ooievaar denkt zelfs dat v/d Kallen zeggenschap heeft bij VAG, want waarom staat VW niet allang op onze heilige groen gele shirt?

lol of beter; wat een ellende
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 18:10 uur

Ooievaar

pmc schreef:

Goed verhaal en ik ben blij dat vd Kalllen niet zijn hooft op hol laat brengen en zich vast houd aan de ingeslagen weg naar eerst financieel gezond worden.
De doelstelling een jaar geleden was geen degradatie voetbal en voor dit jaar was het hoog rechter of laag linker rijtje, en van daar uit door bouwen.
We zijn anders hard op weg om weer af te dalen naar de kelder van het rechterrijtje. Dat is de realiteit beste man. Met v.d. Kallen schieten we op termijn geen klote op.

Overigens is het de gemeente Den Haag die er tientallen miljoenen in heeft zitten, niet VW Kallen. Als die man zoveel om de club geeft waarom spelen we dan niet met VW op de borst? Ja hij kijkt wel uit die Kallen.

De jongens van HCF krijgen ook even een trap na. Maar die krijgen het wel voor elkaar om hun vragen en zorgen voor te leggen. Schiet je toch meer mee op dan die kontkruiperij met die flessen wijn. Belachelijk!!

We bouwen trouwens al een jaar of veertig, dat komt me onderhand wel een beetje neus en oren uit. Met een zakenman als alleenheerser ben je nu weer aan het afbouwen.

We worden helemaal hoor en door gespeeld door een verzwakt Groningen, en een labiel PSV maar moeten dit doodnormaal vinden. Waarom?

Vijf directeuren in zes jaar tijd! Dat krijg je ervan als je geen tegengas wil krijgen, dan moet je gaan. Ringeling of Kallen het is het zelfde verhaal.

Jeugdopleiding? al krijgt die honderd sterren, A1 speelt 1e divisie, en de B1 is ook zwaar onder de maat. Dus dat zal niet bepaald trekken.

TD? is niet nodig we hebben Beyersbergen. Wie?!!!

Schaduwlijst? Welnee we halen Bousabon, Keller en blind paard Verhoek.

Catering? ja kom zeg, we zijn toch geen restaurant? eten doen de mensen lekker thuis, om het over de merchandise maar niet meer te hebben.

Ringeling waren we hier toch ook allemaal zo weg van? blijkbaar weinig van geleerd.

Morgen Graafschap uit ik houd mijn hart vast. Graafschap, tja(...)



0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 16:32 uur

Moi

yesyes schreef:

Behalve met de aanstelling van maurice steijn als coach dan want daar had die nog beter 2 jaar mee kunnen wachten
oeps....we willen haagse trainer, haagse spelers en haagse supporters.
waarom past MS niet bij ADO?
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 01:42 uur

pmc

BULYKIN MOET BLIJVEN!

Dat was een paar weken geleden waarom geroepen werd op de shoutbox van clubachterdeduinen.nl er was zelfs het begin van een spontane inzamelings actie voor het behoud van Tsaar Bulykin.
Juist voor dit soort zaken hebben wij SWSA in het leven geroepen om samen met u onze club te ondersteunen financieel bij te springen, en dat we in de toekomst er samen voor kunnen zorgen dat er waardevolle spelers aangetrokken kunnen worden of dat ze behouden blijven voor onze club.
En vergeet niet dat U, als donateur, hier in een stem hebt.
0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 00:35 uur

BLEISWIJK-1

Ferdy schreef:

Was t maar waar, ik probeer t alleen te beredeneren.
Bulykin zegt zelf ook dat ie de laatste dag pas beslist.
de club hangt zelf ook een enorm rookgordijn op. Ik sprak vd Kallen hierover en serieus waar, ik zag die ogen veranderen in pretogen toen ie zei dat t moeilijk was etc etc en dat was 2 weken geleden.
Sterker nog; wees blij dat Judas weg is want die 2 konden totaal niet overweg met elkaar. En dat is een uitspraak van iemand anders binnen de club.
Ferdy, soms is het heel moeilijk om andere te overtuigen. Maar ik geloof dat ik met jou op een lijn zit. En ik heb niemand binnen ADO gesproken. Het is gewoon logisch alle gegevens en berichtgevingen op een rij zetten.

1. Waarom duurt het zo ontzettend lang voordat er bij ons een echte centrumspits aangetrokken is?
2. Waarom hebben we nog steeds niet gehoord dat ADO definitief afziet van Bulykin?
3. Waarom komt Dimitry naar onze wedstrijden. Zit hij bij ons in de kleedkamer en verteld hij openlijk op televisie dat hij het liefst naar ADO komt?
4. Waarom zit hij nog niet bij een andere club?
5. In het begin zij Dimitry dat de kans heel klein was dat hij bij ADO zou blijven. De laatste twee maanden is hierover niks meer in de media verschenen.
6. Waarom komt hij zomaar op de motor even naar het zuiderpark. Terwijl hij in de Russische media aangeeft dat hij zijn papieren in orde aan het maken is. En zich pas weer op woensdag bij Anderlecht hoeft te melden. Ik zeg hij kwam zijn papieren afgeven om zo snel mogelijk voor ons te kunnen voetballen!
7. Waarom op de bank gaan zitten bij Ajax en PSV als 2e spits? Voor het geld kan hij dit ook bij Anderlecht doen!

En ga zo maar door..... Misschien is het toeval! Maar ik denk van niet!!!

31 augustus wordt een Haagse feestdag!!!!!!

0
Zaterdag 27 augustus 2011 om 00:15 uur

Advertentie

jamesjones

Ferdy schreef:

Kees,,jes joe ken!
Dit wordt toch echt een shawltje vreten!
a. Keller kijkt ook rond naar andere clubs.
b. Verhoek komt niet want hij blijft te duur als huurling, leer mij Fransen kennen.
c. Het is nog nooit gebeurd dat iemand 50 kilo kwijt raakt in één week.
d. Bulykin belde me net en gaat akkoord voor een miljoen....roebels.
Keller is toch al rond met ADO? Dus waarom rondkijken.
En als hij rondkijkt kunnen anderen toch ook de eigenaar van Xamax niet bereiken??

Ali B. kan ook na 31 augustus getekend worden...... maar hoeft niet

En ik kijk al uit naar Kees op de middenstip op 10-09 haha
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 20:24 uur

tjapi01

Van Marwijk zinspeelt op transfer Elia
Gepubliceerd op vrijdag 26 augustus 2011 om 12:27

Eljero Elia staat dicht bij een vertrek bij HSV. Bondscoach Bert van Marwijk liet vrijdag tijdens zijn perspraatje in Zeist weten dat de aanvaller mogelijk nog deze week van club wisselt. Elia en Van Marwijk hebben daar telefonisch contact over gehad.

Het onderwerp-Elia kwam ter sprake toen een journalist Van Marwijk vroeg waarom de aanvaller bij de selectie van Oranje voor de komende EK-kwalificatiewedstrijden zit, ondanks dat hij bij Hamburger SV amper speelt. "Hij zit bij zijn club in een lastige situatie, hij kan snel van club veranderen", verklapte de bondscoach vervolgens.

Van Marwijk verklaarde zich nader: "We hebben vanochtend telefonisch contact gehad. Eljero belde mij voor advies, omdat een club zich voor hem gemeld had. Wat ik gezegd heb? Dat de beslissing die híj maakt, de juiste keuze zal zijn. Dat zeg ik meestal in zulke gevallen. Om welke club het gaat, vertel ik jullie natuurlijk niet."

De transferperiode in het internationale voetbal loopt tot komende donderdag.


misschien nog wat pingels om buly over de streep te trekken!!!
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 17:42 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Ik weet niet hoe het met jullie zit mar krijg steeds meer het idee Dat Bulykin voltooid verleden tijd is!!!!!!!!!!
Dat heb ik helemaal niet! Waarom zou Anderlecht hem vandaag nog van de hand doen, als dit volgende week ook nog kan?

Volgens mij heeft Anderlecht hem bij verschillende clubs aangeboden. Waarvan alleen duidelijk was dat een club uit ik geloof Qatar hem wilde en kon betalen. Maar zo zullen er misschien wel meer clubs geweest zijn die 2 miljoen wilde betalen. Maar Dimitry hield alles af.

Zelf heb ik het gevoel dat er al lang afspraken zijn gemaakt over een dienstverband bij ADO. Het enige is dat Anderlecht in prijs moet zakken. De komende dagen zal blijken of ik gelijk heb. Maar het zou mij heel erg verbazen als hij niet naar ons komt!!!
0
Vrijdag 26 augustus 2011 om 17:29 uur

Nu online

Anne van Schuurman, Franky, Tante Wil, john 147, Erik070, Ftuur, TheMariner, Advocado, FC Jeff en 125 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4