Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Ferdy

Commentaar van een van de lezers van Soviet Sport:

Bulykin gaat in Ruby?
Volgens de informatie dat een Nederlandse krant Tijd-Voetbal heeft, kan de Russische spits al naar Rubin Kazan in dit offseason. Bulykin is een van de beste spitsen het Nederlands kampioenschap, en kon de versterking van de gelederen van Rubin, die behoefte heeft aan een goede uitvoerder. , Zegt de Nederlandse coach John van den Brom: ". Dmitry is al onderdeel geworden van ons team en we zou moeilijk zijn om een deel mee 's Guide to Ruby hebben we al betaald Nu zijn we obgovarivayem bedrag van de transactie.." Volgens onbevestigde informatie, de Russische club wil betalen voor spits 1,5 miljoen euro.
Recall Dmitry Bulykin speelde voor Den Haag 20 wedstrijden en scoorde 16 goals
 

0
Donderdag 24 februari 2011 om 22:00 uur

Ferdy

Sovietsky Sport ook e.e.a. over de besprekingen met Buly,

excuses  voor de slechte vertaling...ik zit aan t bier!

 

http://www.sovsport.ru/news/text-item/441560

 

Na de wedstrijd, 1 / 16 van de Liga van de Europese Ajax - Anderlecht Belgische club leiderschap voor een ontmoeting met collega's uit Den Haga. De vergadering bespreekt het lot van de Russische spits Dmitri Bulykin Haag Club, die nog een jaar contract heeft met paars en wit. "

Volgens onze informatie, in geval van contact met diverse invloedrijke Europese Cups Nederlandse zakenmensen zijn klaar om de overname van de financiering van de salarissen Bulykin, dus het blijft voor
clubs. Dient te worden opgemerkt dat de voormalige spits Dynamo Moskou is een van de best betaalde spelers Belgisch kampioenschap, dus het is het salaris van de speler is een obstakel voor veel geïnteresseerde clubs. Over deze in een gesprek met een verslaggever, 'Sovjet-Sport "Maxim Lyapin zei algemeen manager Herman Van bryusseltsev Holsbek: Nederlands kampioenschap sterker Belgische en het feit dat Dmitri heeft 16 doelpunten in hem, zegt veel - ben een Belg.. Voor ons voortdurend streven naar een verscheidenheid van de clubs op de aankoop Bulykin, maar wanneer ze eenmaal op zijn salaris weet, rente is gedoofd. Het is niet uitgesloten dat zij blijft bij ons, maar waarschijnlijk zullen we het te verkopen. Kijken uit naar productieve discussies met Den Hagom.

In feite, is het onwaarschijnlijk dat Anderlecht Bulykin het team te verlaten. Tenminste, totdat de Belgen treinen Arielle Jacobs, die met de Russische conflict. Volgens de Belgische journalisten, coach en speler is ook niet altijd begroet tijdens het sporten. Manager Andrew Bulykin Golovashov zei dat specifiek nieuws vandaag, maar ontkende ook de media belangstelling, "Rubin" aan zijn client. "Kazan naar uit, maar voor ons niemand op dit onderwerp is niet aan de orde - zegt Golovashov -. Bovendien, totdat de speler kan spelen op een hoog niveau in Europa, hij had beter hier blijven."

Herinneren dat in het Nederlands kampioenschap Dmitry Bulykin 16 keer en slechts een doel achter de belangrijkste spits spits NEC Vleminksa herinnert correspondent "Sovjet-Sport" scoorde.


 

0
Donderdag 24 februari 2011 om 21:52 uur

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van erik op Club Achter de Duinen:

dmitri bulykin gaat naar ADO want bij anderslecht komt die toch op de bank omdat anderslecht al jaren 4-4-2 speelt

en dmitri rendeert alleen bij 4-4-3 en mark v/d kallen

heeft vanavond een verrassing voor ons

contract voor 3 jaar met een salaris voor 3,5 ton

en nog wat welke club in europa speelt zoals ons?

die weten echt wel beter bully als eenzame spits heb je niks aan kijk naar ze verleden


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Donderdag 24 februari 2011 om 17:18 uur

erik

JB schreef:

Volgens mij heeft Anderlecht alleen gezegd dat ze VERWACHTEN dat er komende zomer meer kandidaten zullen zijn.

 

En zelf heeft Anderlecht gezien hun speelwijze ook helemaal niets aan Bulykin.

 

Zijn dus waarschijnlijk allemaal rookgordijnen.

En dan ook nog doordat media vuurtjes opstoken.

is pure belgische bluf kenne wij beter

geen club in europa betaalt zoveel geld voor een

31 jarige spits en ook nog

anderlecht speelt al jaren 4-4-2

bully rendeert het beste in een 4-4-3

weten die belgen ook wel en die hebben lukaku

als ik anderlecht was verscheuren dat contract

en laat onze haagse tsaar hier in den haag

waar hij thuis hoort

want let wel dmitri voelt zich hier thuis als cult held van den haag

mark v/d kallen lult die belgen wel om

kortom ado wil buly wil alleen die urbanussen motten meedenken

0
Donderdag 24 februari 2011 om 17:06 uur

rien1

BLEISWIJK schreef:

Dag Kees,

 

Ik denk dat het toch wat gevoeliger ligt. Ik ben van mening dat als Bulykin blijft, de belangrijke spelers ook willen blijven. Als het rond komt, blijft Rado volgens mij ook. Rado en Buly zijn immers goede vrienden in een vreemd land. En zo zal de selectie voor volgend jaar ook steeds meer vorm krijgen. Als Buly, Rado, Jens en Lex voor meerdere jaren vastliggen, zullen Wesley en Timothy waarschijnlijk ook wel bijtekenen.  

 

Dit alles hoeft niet veel meer geld te kosten dan waar ADO nu op inzet. Het begint echter bij onze Russische held! Lukt het niet dan zou het zomaar kunnen gebeuren dat er belangrijke spelers gaan vertrekken. Ik hoop daarom dat het lukt.

 

Als Buly zich bij Anderlecht sterk maakt voor een langer verblijf bij ADO zet ik in op het volgende. ADO betaald Anderlecht een transfersom van 500.000 euro, en bij goede prestaties van ADO en Bulykin loopt dit bedrag nog op naar maximaal een miljoen.

Bulykin zal bij ADO de best betaalde speler worden met een salaris van rond de 350.000 euro. Dit is net op of over het huidige salarisplafond. Bovendien kan dit salaris d.m.v. premies (aantal doelpunten, positie ranglijst, kampioenschap!!! etc.) nog oplopen naar maximaal 500.000 euro.

 

Voor ADO zijn dit behoorlijke bedragen. Maar ik denk dat als ze volgend jaar ADO shirtjes uitbrengen met daarop de naam Bulykin er behoorlijk wat wordt terugverdiend. Hij is namelijk niet alleen in Denhaag een cultheld, maar in heel Nederland!     

         

Ik verwacht dat dit wel goed komt. Eindelijk heeft ADO een spits die goud waard is. Juist op dit niveau (subtop,linkerrijtje) is Bulykin een hele goeie. Overigens wat vd Kallen al zei inzake Dereijk die zijn contract niet wil verlengen, zie je bv al bij NAC dat het ''niet meer tot in de hemel groeien van de geldbomen'' al langer aan de orde is. Overal wordt het ''minder'' qua geld/transfersommen/salarissen.  

Als NAC nog effe zo doorgaat met geld strooien ijn ze zo faiiliet. Wat dat betreft is het nieuws over NAC vandaag wel weer interessant.

0
Donderdag 24 februari 2011 om 14:21 uur

Vincent

@ kees,

pascal had weer een momentje...

 

 

AZ had enige hulp van ADO Den Haag nodig om de voorsprong toch uit te breiden. Christian Supusepa wilde de bal in het centrum van de verdediging terug spelen op Pascal Bosschaart. De Rotterdammer lette echter even niet goed op, waardoor Te Vrede met de bal aan de haal ging. De spits kon eenvoudig, via een schot om Boks heen, 2-0 maken

0
Woensdag 23 februari 2011 om 12:49 uur

Filosoof

Leuk artikel op AD.nl

 

DEN HAAG - John van den Brom is als debuterend trainer in de eredivisie aan een uiterst succesvol seizoen bezig. De oefenmeester van ADO Den Haag verbaast vriend en vijand met een frisse en aanvallende speelwijze, met een vijfde plaats op de ranglijst tot gevolg. De revelatie van het trainerskorps geniet van alle positieve aandacht. ,,Alles ademt hier voetbal."

Van den Brom heeft het naar zijn zin in Den Haag. ,,Vanaf dag één was het alleen maar: voetbal, voetbal, voetbal", vertelt de oud-speler in NUsport. ,,In een ontspannen sfeer. Ik ben geen schreeuwer, geen idioot aan de lijn. Ik ga voor plezier, ik wil dat spelers trainen leuk vinden. En ik train met een doel: beter voetbal spelen. Dus geen lange ballen."

,Natuurlijk is mijn grote voorbeeld Louis van Gaal", vervolgt Van den Brom. "Ik heb als speler twee jaar mogen werken in een strak regime, in de goede zin van het woord. Wat hij deed was: zo gaan we werken, dit verwacht ik van jullie. Zo duidelijk. Voor spelers is niets fijner dan dat. Slecht nieuws is ook een boodschap."

Van den Brom leerde van zijn voormalig oefenmeester hoe je vertrouwen moet geven, vertelt hij. "Ik doe dat ook met mijn reserves. Tegen Heerenveen miste ik Bulykin en Kubik. Zette ik Immers in de spits en kwamen Buijs en Vicento erin. Die gasten waren er helemaal klaar voor, dat was onze beste wedstrijd van het seizoen."

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 21:29 uur

Advertentie

Ferdy

Ferdy schreef:

Harry, BNN heeft altijd een archief van de uitzendingen. Hoe laat was dit interview en ik welk programma van BNR, ga ik ff op zoek. Lijkt me wel interessant om de link hier te plaatsen.

Yeah yeah..nieuwe trend..jezelf quoten, hieronder een uittreksel van t interview met de verlosser..met dank aan de Posthoorn:

 

John krijgt levenslang!

 

DEN HAAG - “John je krijgt levenslang, dat heb ik allang gezegd.” Mark van der Kallen praat dinsdagmorgen openhartig op BNR. Over het gouden seizoen van ADO Den Haag, waar hij zich ‘redder’en ‘commissaris’ mag noemen. Het zijn woorden van de zender, Mark van der Kallen praat zonder poeha over zijn club. “Ik denk dat Europees voetbal te halen valt”, doet hij desgevraagd een voorspelling, “en als we láger dan de negende positie eindigen zou ik echt teleurgesteld zijn.” Door Albert Peeters

Mark vd Kallen openhartig op BNR:
‘Europees voetbal’
Van der Kallen is opvallend openharig op de nieuwszender: Toornstra is -gelukkig- deze zomer vastgelegd voor vier jaar en ook Wesley Verhoek ligt vast. Graag houdt hij deze spelers, maar wie 6 miljoen biedt ‘mag komen praten’. 10 miljoen is ook een mooi rond bedrag, “als er echt grote bedragen komen hou je spelers niet vast”.
John van den Brom had hij ook graag langer vastgelegd, maar een gesprek liep op niets uit. “Een trainer is ook een speler, er komen meteen zaakwaarnemers bij. Die willen altijd méér.” Terwijl Van der Kallen in zijn tak van sport juist lágere contracten ziet komen, spelers willen zich maar moeilijk aanpassen aan de nieuwe realiteit.


Bulykin

Bulykin net zo; de topscorer met zestien treffers -”en dat worden er meer”- is gehuurd van Anderlecht en zou best nog een jaar bij ADO Den Haag mogen blijven, Zoveel vertrouwen heeft Den Haag in de 32-jarige spits, maar Van der Kallen meent dat hét moment van contractbespreking nog moet komen. “De zaakwaarnemer wil meer, dus kun je beter bespreken als verlenging echt actueel is geworden.” Twee jaar doorgaan met Bulykin, daarover zegt Van der Kallen ook niets. Wel dat mensen vertrouwen moeten hebben in de herwonnen kracht van ADO Den Haag. “We hebben eerder de goede beslissingen genomen, dat gebeurt weer.” Hij heeft ook nieuwe spelers achter de hand mocht ADO geplukt worden.


Gemeente

Over steun van de gemeente heeft Van der Kallen ‘niets te klagen, al duurde het vaak lang’. Maar 2 tot 3 euro subsidie op een toegangskaartje, lijkt hem niet onredelijk. “We ontvangen hier jaarlijks 200.000 bezoekers. Op een theaterkaartje zit soms 60 euro subsidie.”’
TV-rechten
Over de TV-rechten zegt Van der Kallen: “Het is vreemd dat als club je TV-beelden aan de NOS moet overdragen.” En met die TV-rechten en subsidie is Van der Kallen op de bescheiden begroting gekomen. “Prestaties hebben daar op de lange termijn toch mee te maken.” Hij vindt: gezien de begroting presteert ADO Den Haag dit jaar fantastisch
 

0
Dinsdag 22 februari 2011 om 17:18 uur

ronnieg

helaas maar waar....die Nigeriaan Adi vertrekt aan het einde van het seizoen naar Oekraine en gaat voetballen bij Metallurg Donetsk...Toch jammer want het is een goede spits die veel scoorde bij Trencin...

0
Maandag 21 februari 2011 om 10:40 uur

ADO supporter Leidschenveen

Aad schreef:

En Twente kan hem betalen???? Hij heeft een contract doorlopen tot 2014. De afkoopsom daarvan kan/wil/mag geen ene Nederlandse club (behalve Ajax misschien) betalen. Bovendien heeft Twente net Janssen van Roda gekocht.

 

Als Jens vertrekt is het naar het buitenland en in Engeland bij voorbeeld hebben ze (met alle respect voor Jens) 100 Toornstra's rondlopen.

Lijkt me zeer onwaarschijnlijk inderdaad dat Twente nu interesse heeft, na de aankoop van Janssen.

En helemaal eens met de shouts, Jens heeft net bijgetekend tot 2013 met een optie tot 2014, die door ADO gelicht kan worden. Met zijn huidige ontwikkeling moet hij minimaal 8 mio opleveren, en dat gaat niemand in Nederland betalen voor een middenvelder.

Ik kan me herinneren dat Strootman een stormachtige ontwikkeling doormaakte bij Sparta, toen vroeg Sparta 5 mio en dat was ook niemand bereid te betalen. Dus ik zie Jens ook naar het buitenland verdwijnen.

Iedereen maakt zich ( terecht ) zorgen om Rado, Buly en Kubik. Die baas van Elf Voetbal acht de kans dat Rado blijft 0%, omdat hij bij clubs in de Bundesliga 800K kan verdienen. Ik wil het nog wel eens zien wat hij doet, als we ons echt plaatsen voor EL en in een poule komen zoals Utrecht, met Liverpool, Celtic en Napoli. Dan ben je echt niet goed snil als je weg gaat. Buly schijnt bij Anderlecht 800K te verdienen. Als we EL gaan spelen, zie ik ook niet in waarom Buly geen genoegen zou nemen met 500K bij ADO ( als non-EU moet je dat sowieso betalen ). Kan me niet voorstellen dat dat tot scheve gezichten leidt bij de overige spelers, die snappen dat ook wel en zijn dolblij dat Buly in de spits blijft spelen.

Kubik heb ik gemengde gevoelens bij. Die jongen kan ADO natuurlijk geld opleveren in de toekomst als je hem weet te contracteren, maar we moeten ons niet blind staren op die jongen. Ik vind Vicento namelijk helemaal niet onderdoen bij Kubik in de laatste wedstrijden.

0
Zaterdag 19 februari 2011 om 11:31 uur

Nu online

Lellow, Ran1972, zuiderwijk, Marcie, guru, Superjantje, FC Jeff, Franky, Erik070, Bhattoe 74, FFL, Haraldberg1, ADO079 en 175 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4