Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Haagse Roel

EIND AUGUSTUS 2007 : FCDH - VEENDAM

Wat zal Henk Fraser zijn ogen uitkijken bij de thuiswedstrijden van FCDH............Henk roemt het fanatieke publiek van FCDH, dat past wel bij hem zo stelt hij..........prima vent die Henk echter wat zal hij aantreffen in het naamloze stadion :

Een redelijk volle eretribune die uiteraard leeg blijft tot na het beginsignaal, deze tribune loopt langzaam vol en met nog een kwartier te spelen in de 1ste helft zit iedereen op zijn plaats. De aandacht richt zich echter niet op het voetbal maar op de in overvloed aanwezige schalen bitterballen en salades.

Ruurd de Boer is helemaal niet te zien, hij zit in een van de lounges naar een Davis Cup wedstrijd te kijken.

R. Jansen is eveneens binnen, hij is druk bezig een paar spelers te slijten voor de transfermarkt sluit.

Ringeling zit met Pol aan de bar om zijn belevenissen in het klooster te delen, ook Pol schijnt hierin interesse te hebben.

Aan de overkant zitten  op  de Haaglandentribune een paar honderd toeschouwers ( incl kinderen) braaf met een vlaggetje wat voor de wedstrijd is neergelegd ,te zwaaien.
Vanaf deze kant klinkt een goed bedoeld kinderkoortje dat af en toe ADO ADO roept.

Dit wordt echter geheel overstemd door het uitvak waar zo`n 150 VEENDAM supporters de moeite hebben genomen om naar DH af te reizen. Het lijkt wel of VEENDAM thuis speelt. 

Aan de andere kant staat de door het Bestuur voorziene Sfeer tribune waar de voorheen NOORD supporters moesten staan.........je raadt het al, afgezien van enkele DIE HARDS die het toch niet over hun hart verkrijgen om hun cluppie in de steek te laten is er NIEMAND !!!!!!!!

De DIEHARDS zijn dan ook kansloos tegenover de lawine van geluid van de boertjes uit Veendam aan de overkant.

Het zal jullie niet verbazen dat de ruststand 0-2 is .
FCDH is inspiratieloos in deze troosteloze ambiance.

Op de eretribune wordt  de rust met gejuich onthaald.
Niemand bekommert zich om het belabberde spel maar doet zich tegoed aan de geneugden van het leven en zuipt en vreet erop los.
Vader  en zoon aan de overkant zijn inmiddels 10 euro lichter voor twee drankjes en een kroketje voor de kleine jongen.

Na rust hetzelfde verhaal ..........de eretribune loopt zelfs niet meer vol, men verkiest de warmte van de Lounge. Veendam loopt uit naar een simpele 1-4 .

Ruurd is inmiddels allang vertrokken, hij gaat de volgende dag golfen in Frankrijk en moet weer vroeg uit de veren.

Pol legt aan zijn collega van Veendam, die zich afvraagt hoe FCDH zich redt met zo weinig toeschouwers, uit dat dit past in het beleid van de club. Nog een half jaar en iedereen komt weer terug....................wat een nerd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Zaterdag 2 juni 2007 om 00:28 uur

Frans

ADO DEN HAAG NOG AARDIG BEDRAG AAN
OPLEIDINGSKOSTEN TEGOED !!!


Romeo Castelen staat nadrukkelijk in de belangstelling van Paris Saint-Germain. De rappe rechtervleugelspits is één van de dragende spelers van Feyenoord.

Castelen is een van de spelers die wel in Rotterdam-Zuid zou mogen blijven. Dit seizoen kwam hij door een blessure maar weinig in actie. In de laatste weken van de competitie liet hij nog wel een uitstekende indruk achter. En dat is PSG ook niet ontgaan.

Volgens RTV Rijnmond ziet de Franse club in Castelen de perfecte opvolger voor Bonaventure Kalou. Kalou, die ook onder contract heeft gestaan bij Feyenoord, wil zijn kleine broertje Salomon achterna naar Engeland.

0
Vrijdag 1 juni 2007 om 19:41 uur

Haagse Roel

John schreef:

PRIMEUR:

ROBIN NELISSE STAAT HOOG OP HET LIJSTJE VAN VLOET
FCDH ( supporters)moeten eens ophouden met dat geneuzel over Hagenezen, wat heeft Ricky nou eigenlijk gepresteerd ??? weinig goals, veel gele kaarten en veel blessures.

Nu loopt ie ook weer te zieken in de media over RKC.

Zit niet te wachten op die gastuh hoor.

Of die Nelisse  nou wat is ?? denk dat ie zeker in de Jupiler wel mee kan komen .......
0
Vrijdag 1 juni 2007 om 17:22 uur

kojak1

Ooievaar schreef:

Maar vrienden; er zal toch wel heel erg rapido een elftal dienen te staan waarmee we de titel kunnen ophalen, anders levert die Vloet - natuurlijk - z`n contract in. De man kijkt wat merkwaardig de wereld in, maar hij is verre van op z`n achterhoofd gevallen. Zou persoonlijk 10x liever Obodai hebben dan v.d. Bergh...
obodai is een erg dure speler met een giganten salaris en moeite met vloet dus reken daar maar niet op.maar keller waren we vorig jaar ook mee bezig,ketste op het laatste moment af,je weet maar nooit.en uiteindelijk heeft lex deze winter toch gelijk gehad over kolk,als hij weggaat heeft hij ado alleen maar gebruikt als springplank.ik denk dat met vloet en fraser je in de selectie weinig babbels moet hebben,want je ligt er zo uit.anders doet fraser wel even mee met een partijtje.
0
Vrijdag 1 juni 2007 om 10:38 uur

Ooievaar

Gelukkig is de 1e divisie in jaren niet zo zwak geweest als de komende jaargang. RKC loopt leeg en daar zie ik niet veel voor terugkomen. Den Bosch heeft geen geld, RBC  ligt aan de dallas. En ploegen als VVV, Graafschap, Excelsior en Heracles hebben we ook niets van te duchten. En wij zullen gewoonte getrouw dienen te wacten tot de voorbereiding, voor dat we weten welke `matadoren` de wei in zullen gaan. Heb er weinig hoop op dat ze voor die tijd slagvaardig zullen handelen. Kum zie ik trouwens ook wel vertrekken richting Vitesse, dus er kan wel aardig wat bij. Alleen wel ff uitkijken voor Dordrecht trouwens. 
0
Donderdag 31 mei 2007 om 17:33 uur

Ooievaar

Vrienden: ik heb voor m`n beurt gesproken, c.q. te snel m`n grote snavel opgengetrokken m.b.t. de transfersom van Elia. 6 1/2 ton naar het schijnt. Indien dit zo is, dan geef ik het bestuur een groot compliment. 6 1/2 ton voor een speler die geen of weinig inzet heeft getoond, in mijn ogen niet zo talentvol is en nog maar een conctract voor een jaar had, dan hebben ze dat goed gedaan. Op dit punt slik ik mijn kritiek in, en maak ik mijn excuses. Klaar!
0
Woensdag 30 mei 2007 om 18:37 uur

Rep

Leidschenveen schreef:

"Als ik nog een jaar voor ADO Den Haag had moeten spelen, was ik kapot gegaan!"

Aldus onze sterspeler Elia. Vooral dat moeten schiet bij mij helemaal in het verkeerde keelgat. Alsof het een straf is. Hij is zelf degene geweest die z`n kansen niet gepakt heeft. Had ie beter naar Mols geluisterd was ie nu een heel end verder. 

Heel snel opgesodemieterd nou! 
Zo, het ruimt wel lekker op zo. Wie volgt? 

Iedereen die het voelt als een straf om voor Den Haag te spelen of er gewoonweg geen zin meer in heeft: OPROTTEN EN WEL NU!
Elia heeft er te weinig van gebakken dit jaar. Hij mag zelf ook wel eens in de spiegel kijken. Hij is nog steeds net zo goed, als toen hij debuteerde.

Alleen blijft het een groot talent.
0
Woensdag 30 mei 2007 om 16:07 uur

Advertentie

Arendsoog

A.U.B geen Ricky 2 en teixera dat zijn weer van die hans worsten in hun nadagen. We zijn toch geen opvang tehuis voor afgekeurde voetballers daar hebben er al genoeg van rondlopen. Bij RKC hebben ze het ook lekker gedaan, die zijn niet voor niets gedegradeerd. We zijn net lekker al die slome klootviolen die bij ons liepen aan het opruimen ( alleen Knoper en Bosschaart nog voor weinig verpatsen ) zouden we weer van die niveau nul spelers binnen halen. Gek eigenlijk dat al onze spelers naar clubs uit het linker rijtje gaan. Zou het dan misschien toch aan Lex gelegen hebben ? Ach nee de Mos, Rutten en van Geel zijn gek die zien het echt verkeerd. Weg met Kolk en Elia geef ons maar Ricky2 of Platvoet dat zijn pas spitsen die passen bij ons dat zijn  echte tobbers, sorry toppers

0
Woensdag 30 mei 2007 om 13:14 uur

kojak1

Businessclubrealist schreef:

Amerikanen hebben als lijfspreuk: Buy talent! Onze degradatietrainers en scouts met een paar miljoen exploitatieverlies wisten het weer eens beter dan toppers als Rutten en Eijkelkamp. Tja, weer een eigen opleidingsproduct weg voor een paar centen. Probeer zoiets maar eens terug te kopen. Het verlies loop je maar voor een klein deel in. Ik geef langzamerhand de moed op. 
dat kan je onze trainer toch niet kwalijk nemen,hij heeft genoeg kansen gehad.en meneer wou zelf niet bijtekenen want hij speelde te weinig.nou,bij twente mag hij net als bij ons de bank warm houden.
0
Dinsdag 29 mei 2007 om 20:02 uur

Ooievaar

kojak1 schreef:

wat ben je toch ook lekker positief,ben je net wakker bert.
Ha Kojak, nee heb er al een halve dag opzitten. Ben net ff naar de markt geweest, verse vis gekocht. Straks lekker naar Scheveningen tegen Excelsior Maassluis. Maar ben bang dat ze weer voor veel te weinig de tent uitlopen. Ik hoop dat ik er naast zit. Nu snel de selectie rondmaken, opdat we niet weer in de voorbereiding met allerlei proefspelers worden opgezadeld. Maar als ze voor beiden een miljoen hebben gevangen dan ben ik niet ontevreden.
0
Maandag 28 mei 2007 om 13:31 uur

Nu online

Anne van Schuurman, Tante Wil, Erik070, john 147, FC Jeff, Franky, Ftuur, TheMariner, Advocado en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4