Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>

ADO kent alles behalve soepele voorbereiding
Geschreven op dinsdag, 12 augustus om 18:56

Het zit André Wetzel nog allerminst mee in zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen met ADO Den Haag. De nieuwbakken coach kwam na een maand tot de conclusie dat een deel van zijn spelers niet voldeed aan de kwaliteitseisen, en moet zo’n twee weken voor aanvang van de competitie ook nog eens met een uitgedunde selectie op trainingskamp. De verdedigers Christian Kum en Samir El Moussaoui en aanvaller Wesley Verhoek missen de trip naar Garderen wegens blessureleed, terwijl spits Bogdan Milic nog altijd wachtende is op een werkvergunning. Voordat hij die heeft mag hij zich niet officieel melden bij de Residentieclub.

Eind vorige week deelde Wetzel Hans van der Haar, Roel Stoffels, Mimoun el Kadi en Guyon Fernandez mede dat zij de club moeten verlaten. RTV West meldt dat daar deze week nog twee spelers bij zullen komen. Volgens de regionale omroep gaat het onder andere om El Moussaoui.

0
Dinsdag 12 augustus 2008 om 19:59 uur

yo

Objectief schreef:

maak je niet druk over van haar. Het gaat niet om zijn kwaliteit  mar puur om de centen. Het zal me niet verbazen dat hij door Volendam  of een andere concurrent zal gevraagd worden.
ik denk dat de centen een bijzaak zijn, maar hij voegt weinig toe aan de huidige selectie. Hij heeft geen extra kwaliteit. Over zijn inzet heb ik geen twijfel, maar daar passeer je nog geen tegenstander mee. Aangezien we volgend jaar wienig aan eigen spel toekomen, zal je een snelle spits nodig hebben die kan scoren. VVV had vorig jaar Amrabat die dat prima heeft ingevuld. Heb je 1 zo`n jongen lopen dan kan je al ver komen.
0
Maandag 11 augustus 2008 om 18:25 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwe peiling op Club Achter de Duinen:

Van de Haar is terecht uit de selectie gezet
- Ja
- Nee

Stem mee, rechts op het scherm!
0
Maandag 11 augustus 2008 om 08:35 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel zet Van de Haar en drie anderen uit selectie
André Wetzel heeft Hans van de Haar teruggezet naar het tweede elftal van ADO Den Haag. Ook Guyon Fernandez, Mimoun el Kadi en Roel Stoffels zijn uit de selectie gezet.

Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 10 augustus 2008 om 21:46 uur

tja

kojak1 schreef:

beter een voorbereiding naar de klote zoals jij dat noemt tenminste,maar altijd nog beter dan dat als het erom gaat,dan weten we da we er moeten staan.nu nog 3 weken de tijd.bij F en A moesten er toch ook nu 8 verdwijnen.maar daar zijn ook nog top spelers bij en dat kan je van ons toch niet zeggen.slappe hap.
Wat hebben wij nou met Feyenoord en Ajax van doen? Zij wilden hun selectie inkrimpen. Bij ons is het wegsturen en dan weer halen. Nu krijg je buitenlandse spelers er voor terug wat dan weer een communicatieprobleem gaat opleveren. Nee geen oude schoenen weggooien voordat je nieuwe heb. De 3 versterkingen waar Wetzel het over had zullen nu wel 8 versterkingen worden.
0
Zondag 10 augustus 2008 om 21:09 uur

den haag

Wetzel brengt viertal spelers slecht nieuws
Geschreven op zondag, 10 augustus om 18:36

Hans van der Haar is één van de vier spelers die te horen heeft gekregen dat hij ADO Den Haag per direct moet verlaten. De spits voldoet volgens trainer André Wetzel niet aan de kwaliteitseisen van de Zuid-Hollandse eredivisieclub. Ook Roel Stoffels, Mimoun el Kadi en Guyon Fernandez kregen slechts nieuws te verwerken. Afgelopen week liet de voormalig oefenmeester van VVV-Venlo al weten dat hij enkele spelers de wacht aan zou gaan zeggen. “Sommigen kunnen het niet meer bijbenen, anderen zijn gewoon niet goed genoeg voor de eredivisie”, verklaarde hij vrijdag.

Het viertal mag van de club uit de Hofstad met onmiddellijke ingang op zoek naar nieuwe werkgever. ADO blijft ondertussen druk zoekende naar versterkingen voor in de aanval en de achterhhoede. De komende week traint tevens de voormalig Tsjechisch jeugdinternational Michal Danek mee met de selectie. 


0
Zondag 10 augustus 2008 om 18:47 uur

Den Haag For Life

haguhneees schreef:


Spits Van de Haar niet meer gewenst bij FCDH
DEN HAAG - Hans van de Haar is één van de belangrijkste spelers die niet meer welkom zijn bij FC Den Haag.

Spits Van de Haar hoorde dit het afgelopen weekend in een gesprek met trainer André Wetzel (foto). Ook Roel Stoffels, Mimoun el Kadi en Guyon Fernandez kunnen uitkijken naar een andere club. Wetzel is niet tevreden over de prestaties van de voetballers.

FCDH blijft op zoek naar versterkingen, en kijkt nog uit naar een spits, een rechtsback en een doelman. Deze week is de Tsjechische doelman Michael Danek op proef.

bron rtv west

 

dit zegt genoeg tog boschaart en verhoek hoeve nie weg

Wetzel schrapt Hans van de Haar
Den Haag - Hans van de Haar komt niet meer voor in de plannen van André Wetzel. De 33-jarige aanvaller heeft dat zaterdag te horen gekregen van de oefenmeester van ADO Den Haag. Van de Haar gaat maandag niet mee naar het trainingskamp in Garderen, maar zal met de B-selectie meetrainen. Volgens Wetzel is Van de Haar niet goed genoeg voor de eredivisie. Van de Haar vindt zichzelf met 33 jaar te oud om een heel seizoen de bank of de tribune te zitten en heeft wel oren naar een transfer. „Maar voorlopig laat ik het even bezinken. Het is nog heel vers. Natuurlijk, het is meer dan jammer, ik had het niet verwacht. Maar het is ook niet het einde van de wereld, iedereen leeft nog hoor. Ik waardeer het ook dat Andr’e Wetzel eerlijk en straight is geweest. Daar houd ik wel van.’’
Niet alleen Van de Haar kreeg slecht nieuws te verwerken. Ook Guyon Fernandez, Mimoun el Kadi en Roel Stoffels komen niet meer in aanmerking voor het eerste elftal en mogen worden verkocht of verhuurd, zo maakte Wetzel zondag bekend na het verloren duel met Real Valladolid (0-3). Deze week maakt André Wetzel nog maximaal drie namen bekend van spelers die naar een andere club kunnen uitkijken. Wetzel: „We snijgen van onderen eraf en hopen aan de bovenkant betere spelers erbij te halen

ad.nl
0
Zondag 10 augustus 2008 om 18:29 uur

Advertentie

Brian

Nieuwe Selectie foto 2008/2009 staat er op dus jullie van cadd.nl kunnen de nieuwe selectiefoto erop zetten
0
Zaterdag 9 augustus 2008 om 17:57 uur

moi

dirk schreef:

Supporters van Eindhoven melden in het gastenboek op de site www.eindhoven1909.nl dat Wetzel gisteravond Fabio Caracciolo bekeek tijdens Dordrecht-Eindhoven. Dat zou dus die snelle aanvaller moeten worden rond Milic.
Selectie FC Eindhoven 2008 - 2009

Fabio Caracciolo
Positie: aanvaller

Geboortedatum: 06-10-1984
Geboorteplaats: Genk (België)
Nationaliteit:      Belgische


Opleiding: FC Zwartberg (België), KSK Tongeren (België) en MVV

seizoen   club           wedstr    goals
2001/02  MVV           2            0
2002/03  MVV           6            0
2003/04  MVV           33          11
2004/05  MVV           30          7
2005/06  MVV           37          5
2006/07 MVV            17          2
KVSK United (Bel)     11          1
2007/08 FC Eindh      37          17
Totaal                      173         43

0
Zaterdag 9 augustus 2008 om 15:35 uur

Haagse Marco

Wetzel is alleen maar bezig met het verzamelen van vriendjes. Wil zich helemaal indekken.Je kon vorig jaar al zien dat deze ploeg niet eredivisiewaardig was. Gaat hij eerst in de pers en pas daarna zijn spelers op de hoogte stellen. 2 weken voor de competitie als iedereen al zijn selectie op orde heeft. Haal nog een paar amateurspelertjes uit de eerste klasse.
0
Vrijdag 8 augustus 2008 om 19:25 uur

Nu online

Erik070, GGH, Aad, guru, FC Jeff, Franky, Heino, Kees, Tante Wil, Hmmm en 282 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4