Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Leidschenveen

northy schreef:

Als ik jouw betoog lees,wie is hier wel blij mee met deze vakken indeling?
Het voetbal is toch iets sociaals?Tuurlijk het is het spel maar toch ook het samen beleven? Voor mij iig wel,wij stonden met een groep van 10 man op noord,is wel zo leuk dat je "samen"op de tribune of kind het over het spel kan hebben.
Ik denk dat maar heel weinig mensen uiteindelijk blij zullen zijn met de vakindeling. Ik denk dat een hoop mensen zich (nog) niet realiseren wat het straks nou precies allemaal betekend. 
0
Maandag 28 mei 2007 om 00:06 uur

Haagse Roel

Leidschenveen schreef:

Ik probeer te snappen wat een heleboel mensen zeggen, namelijk dat ze niet meer komen. Maar het lukt niet erg. 

Stel nou dat dit bestuur nog tien jaar blijft zitten en ze komen niet terug op de besluiten die nu genomen zijn. Dan kom je dus de komende tien jaar niet meer? Dat lijkt me nogal wat. 
klopt ja , zal niet meevallen, maar geef toe dat wat het bestuur van Utrecht heeft gedaan de enige juiste weg is.

Het bestuur zal nog op zijn beslissing terugkomen hoop ik anders vrees ik toch wel erg weinig toeschouwers gezien de toegangsprijzen en de tegenstanders in de Jupiler.

Je maakt mij niet wijs dat de gewilde gezinnen met kinderen warmlopen voor deze potjes.
0
Zondag 27 mei 2007 om 22:44 uur

Ooievaar

Vincent schreef:

Ooievaar ik heb je hoog zitten, maar als je bij mij thuis komt op visite ,mag je ook niet doen waar je zin in hebt. (wel heel veel trouwens :-))
Het is nog steeds mijn huis en daar gelden mijn regels. Bij een stadion zie ik dat niet anders. Jij wordt niet ter verantwoording geroepen als het een zooitje is... Ik ben meer iemand die naar de mogelijkheden kijkt in het leven dan vechten tegen de onmogelijkheden en dat is geen generaliseren.

Voor alle duidelijkheid; ik heb jou ook hoog zitten, omdat je vaak een genuanceerde mening hebt, ook al hoef ik het daar niet altijd mee eens te zijn. En ja, voor alle duidelijkheid, ik had je leestekens wel gelezen, c.q. begrepen. Maar door de draconische maatregelen die de club, lees de gemeente heeft genomen, wordt het gajus echt niet buiten gehouden. Ook al neem je honderd biometrische foto`s, die klanten komen toch wel.

Vele -aspirant - supporters die dus puur voor het voetbal bij ADO willen komen worden hierdoor op voorhand gedupeerd. Deze maatregelen gaan hun doel volledig voorbij schieten dat is mijn stelligste overtuiging. De oplossing is echt niet zo moeilijk als dat het lijkt.

Diegenen met een stadionverbod moet je gewoon weigeren. Alleen daar zit hem de kneep, je moet daar wel de hand aan durven houden. Dus niet dat slabbedewatsky gedoe, maar weigeren, al dan of niet gekoppeld aan een meldingsplicht.  Ja ik ben me ervan bewust dat de politiek dan wel dient mee te werken en eindelijk die wet eens moet effectueren.

Mochten er toch weer spreekkoren de kop opsteken die niet door de beugel kunnen, dan moet je die gasten ook een stadionverbod geven, dat lijkt me toch niet zo ingewikkeld met alle hulpmiddelen die ons ten dienste staan.

De club moet zich niet laten ringeloren door een stelletje geteisum, maar mag ook op dit punt wel eens de hand in eigen boezem steken. Waarom hebben we dan een clubkaart die dus weinig succesvol is gebleken om me maar mild uit te drukken. Ook ontgaat het mij volledig waarom er een stadionmanager op de loonlijst staat en een manager veilingsheidszaken schijnt rond te lopen. Wellicht loopt die daar met z`n ogen dicht, want ik heb hem niet op niet adequate maatregelen kunnen betrappen.

Nu moeten supporters weer een hoop geld en tijd besteden om een kaart te laten maken - de zoveelste - die naar mijn mening op voorhand gedoemd is te mislukken, want de kwaadwillenden die schrik je hier echt niet mee af, zolang ze anoniem in de massa kunnen opgaan.

De mensen willen spontaan kunnen beslissen of ze naar ADO gaan kijken, die gaan echt niet als ze er zoveel moeite voor moeten doen. En het feit dat we voor de 4e keer zijn gedegradeerd in 25 jaar tijd, zal ook niet echt helpen om in lange colonnes de gang naar het - naamloze - stadion te maken.

Uiteraard ben ik het met je eens dat je je normaal dient te gedragen, dat is ook een stukje opvoeding of normen en waarden. Maar indien iemand die niet heeft of heeft meegekregen dan moet je dus optreden en goed ook. Dus niet met een kanon op een mug gaan schieten, want dat is het paard achter de wagen spannen. 

Vroeger - met name met de uitwedstrijden - ging het ook wel eens goed los, nou dan kwam de ME even orde op zaken stellen, en ging de lat er over heen. Dat werkte altijd. Dus ophouden met pamperen.

Een jaar of 5 geleden hadden we wat vervelende marokkaantjes bij ons op het vak, nou die werden alle kanten opgeslagen, nooit meer last van gehad.

Overingens ben je van harte welkom om bij eens een goede indische maaltijd te nuttigen voor de wedstrijd. Maar ik zal je dan alle succes toewensen, maar zal je niet vergezellen. Laat me natuurlijk niet als een kwajongen behandelen. Deze maatregelen komen op me over als dat ik op voorhand een bekeuring ga krijgen voordat ik de snelweg op ga, omdat anderen de snelheidslimiet overtreden maar daarvoor niet worden bekeurd.

Begrijp trouwens niet dat de gemeente dit bestuur maar laat zitten, want ook op dit punt hebben ze volledig gefaald. En dat zullen de beleidsbepalers in het ijspaleis toch wel in de gaten hebben?




0
Zondag 27 mei 2007 om 22:04 uur

keesvld

`Sparta praat met Ricky van den Bergh`
Ricky van den Bergh staat in de belangstelling van zijn oude club Sparta. Dat meldt althans Sparta-fanzine ITWM. De 26-jarige aanvaller komt momenteel nog uit voor RKC.

Van den Bergh verruilde vorige zomer Sparta voor RKC. Naar eigen zeggen was de grillige aanvaller toe aan `een stapje hoger`. In praktijk kwam daar weinig van terecht. RKC eindigde dit seizoen als zestiende, terwijl Sparta het seizoen besloot als dertiende.

In Waalwijk vecht men vandaag voor lijfsbehoud in de Eredivisie. Mocht RKC daar in en tegen VVV Venlo niet in slagen, dan lijkt een leegloop aanstaande. Volgens ITWM heeft Sparta reeds een gesprek gevoerd met Van den Bergh, die zelf wel oren heeft naar een terugkeer.




De berichten in de categorie Boulevard zijn vaak gebaseerd op geruchten of bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Toch meent VoetbalPrimeur dat dit nieuws dusdanig interessant is, dat we het onze bezoekers niet willen onthouden. Neem deze nieuwtjes echter wel met een korreltje zout.
0
Zondag 27 mei 2007 om 12:45 uur

langepino

fcdh schreef:

DE ECHTE ADO SUPPORTERS STAAN DIT SEIZOEN WEER OP !!!!!!!!!

denk je nu echt dat onze supporters nog zin hebben in voetbal?ik denk het niet!!volgend seizoen zeker vrijwel leeg stadion!!hooguit 1000 man!en na de eerste wedstrijden zonder publiek word dit aantal steeds minder!!aankomend seizoen weinig bling bling voor veel ping ping!!!
0
Zaterdag 26 mei 2007 om 15:25 uur

Advertentie

Ooievaar

3 1/2 ton `geweldig` nu nog wat ouden van dagen aantrekken voor weinig, en we spelen tot in de lengte der jaren klojo divisie.
0
Zaterdag 26 mei 2007 om 11:04 uur

mario

dit kan toch niet gasten, dat zou betekenen dat hij voor de helft als wat vitesse bood wegloopt.
ik heb weinig vertrouwen in het bestuur, maar je gaat me toch niet vertellen dat ze zo dom zijn
0
Zaterdag 26 mei 2007 om 10:15 uur

Frans

FC Den Haag! schreef:

Nog nieuwtjes Frans wat betreft nieuwe spelers?
Nog weinig nieuws op spelersgebied in Den Haag.
Eerste vereiste was om de technische staf rond te
hebben voor het komende seizoen.
Waarschijnlijk na het weekend de eerste besprekingen met de reeds bekende namen.
Info staat bij transfers en geruchten van Max !
0
Vrijdag 25 mei 2007 om 12:20 uur

supporter

vrijdag 25 mei 2007
Gemeente leent ADO 6,5 miljoen euro
DEN HAAG - Voetbalclub ADO Den Haag krijgt van de gemeente Den Haag een lening van maximaal 6,5 miljoen euro. Een kleine meerderheid van de gemeenteraad stemde donderdagavond in met een voorstel van wethouder Sander Dekker (Sport).
Het oude stadion van ADO. FOTO ANP
De lening heeft een looptijd van tien jaar. Het hoofdgebouw van het nieuwe stadion dient als onderpand.

Bij ADO Den Haag is een tekort ontstaan, waardoor de licentie voor komend seizoen in gevaar was gekomen. Juridische procedures van tegenstanders van het nieuwe stadion hebben onder meer geleid tot de slechte financiële positie van de club. De bouw heeft daardoor een vertraging van twee jaar opgelopen. De oplevering van het stadion staat nu gepland voor juni.

In eerste instantie wilde ADO Den Haag het tekort lenen bij een bank. Deze financiële instelling gaf aan dat de gemeente garant moest staan. Dekker voelde daar weinig voor. In de nieuwe constructie trekt het stadsbestuur geld aan tegen een relatief lage rente en leent dat aan de Haagse voetbalclub.

Het nieuwe stadion verrijst op bedrijventerrein Forepark, vlak bij het Prins Clausplein, het verkeersknooppunt van de snelwegen A12 en A4. Het nieuwe onderkomen biedt plaats aan 15.000 bezoekers en vervangt het verouderde stadion in het Zuiderpark. Vanaf komend seizoen werkt ADO zijn wedstrijden af in het nog naamloze nieuwe onderkomen.

De laatste wedstrijd op 22 april van dit jaar in het oude stadion werd vroegtijdig gestaakt, nadat supporters herhaaldelijk vuurwerk op het veld hadden gegooid. (ANP)

0
Vrijdag 25 mei 2007 om 07:46 uur

northy

Rep schreef:

Maar waarom dan niet? Te weinig spullen?
Nee te weinig successen en toekomstvisie.....ik heb zoiets van wij niet naar het voetbal,niemand niet.
Die snob van een ringeling wordt niet in groningen ontvangen tussen de blaffende honden en containers.
Laten we ons vooral niet afschepen en hopen dat het wel overwaait.
0
Dinsdag 22 mei 2007 om 19:22 uur

Nu online

john 147, Erik070, zuiderwijk, FC Jeff, Franky, Tante Wil, malle eppie, Anne van Schuurman, Ftuur, TheMariner, Advocado en 195 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4