Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wetzel:Vijf a zes spelers mogen vertrekken
Als het aan André Wetzel ligt, neemt ADO Den Haag binnenkort afscheid van vijf a zes spelers uit de selectie. Deze halen volgens hem het eredivisieniveau niet.

Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 8 augustus 2008 om 17:33 uur

Roel

Bennie schreef:

Hij is zich zelf aan het indekken! Stevie Wonder kon 3 maanden geleden al zien dat deze selectie niet eredivisie waardig is!! En nu komt `hij` er ook achter....
Volgens mij snap je het niet helemaal, zie mijn reactie van 17.15 uur..........indekken ?? juist niet, hij wil met een selectie beginnen waar hij achter staat en dus ook de verantwoording over neemt.

NB: drie maanden geleden was Wetzel nog bezig met een club uit Venlo.
0
Vrijdag 8 augustus 2008 om 17:29 uur

Bennie

kojak1 schreef:

rare reactie dit,hij moet de selctie wel aan het werk hebben gezien,dus is er nou achter dat die niet goed genoeg zijn.hij is juist goed bezig,laat wetzel maar schuiven,mijn zegen heeft hij.in ieder geval hoop ik op een beter seizoen als afgelopen jaar.heb alle vertrouwen er in.
Hij is zich zelf aan het indekken! Stevie Wonder kon 3 maanden geleden al zien dat deze selectie niet eredivisie waardig is!! En nu komt `hij` er ook achter....
0
Vrijdag 8 augustus 2008 om 17:18 uur

smek ..

martin schreef:

ik denk zelf  stoffels teixera hoogendorp v d haar cornelisse en verhoek  en die doelman is een goeie staat ook in belangstelling bij moterwell
we zullen het zondag wel zien tegen valladolid, dan kan je zien wie er nog bij de selectie zitten, maar ik denk dat de namen die jij noemt idd aardig in de buurt komen. alleen hoogendorp lijkt me sterk want die heeft nog geen minuut gespeeld en bijna niet getraint dus daar kan wetzel ook geen oordeel over geven.
0
Vrijdag 8 augustus 2008 om 17:16 uur

Roel

Jensen schreef:

Harry, ik denk dat wetzel prima bezig is.
Het niveau moet echt omhoog.
Hij heeft wel "ballen" die Wetzel , hieronder nog een belangrijk stukje uit zijn verhaal :

handhaven

‘Alles moet wijken om ons dit seizoen te handhaven in de eredivisie’, gaat de Haagse trainer verder. Ook hij gebruikte het spreekwoord ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’. ‘Sommige spelers hebben dat in de eerste maand blijkbaar niet goed begrepen. Dat heb ik ze vrijdagmorgen verteld. Zij hebben mij nog niet eerder boos gezien. Ik zal dit weekend met diverse spelers gesprekken voeren en hen netjes uitleggen met argumenten, dat zij niet bij de selectie van de eerste achttien zitten.’ Deze spelers mogen uitkijken naar een nieuwe werkgever.

De trainer wil zijn ploeg nog wel op enkele posities versterken. Mede door de verkoop van Daryl Janmaat is er financiële ruimte. De trainer doelt op een goede rechtsback (‘ik heb al een bod gedaan bij een club voor een nieuwe rechtsback’), een tweede doelman, een (snelle) spits die om nieuwkomer Bogdan Milic (‘ik verwacht een dezer dagen zijn komst, hij is topfit’) kan spelen en nog twee versterkingen’. Om welke posities dat gaat, wilde de trainer niet zeggen. ‘Dan is duidelijk over welke vijf of zes spelers ik eerder sprak’.

© Sportsignaal Voetbal Magazine

NB : Vandaag was toch de persdag met elftalfoto voor komend seizoen ?? kun je er dus gelijk 5 a 6 van wegschrappen........
0
Vrijdag 8 augustus 2008 om 16:29 uur

Objectief

BINNENLANDS NIEUWS
Wetzel wil van vijf of zes spelers af
Door Yvonne Dombrakis
Vrijdag, 08 augustus 2008, 14:13

ADO Den Haag-coach André Wetzel is allerminst tevreden over de kwaliteiten van een gedeelte van de selectie. "Ik heb bij vijf tot zes spelers geconstateerd dat ze het fysiek niet meer kunnen bijbenen. Dat klinkt hard, maar we hebben het hier wel over de Eredivisie."

Om welke spelers het gaat, wilde Wetzel nog niet zeggen. "Uiterlijk zondag krijgen degenen om wie het gaat dat van mij te horen. Ik zal ze netjes uitleg geven en uiteraard ook met argumenten komen." Degenen die Wetzel niet goed genoeg acht voor ADO, hoeven desondanks niet met het tweede te trainen. "Maar ze zullen waarschijnlijk gedurende het seizoen niet tot de eerste achttien behoren, dus ik hoop dat ze snel een nieuwe club vinden."

ADO Den Haag heeft ook een doelman op proef. Het gaat om Michel Danek. Hij was als laatste actief bij West Bromwich Albion.
0
Vrijdag 8 augustus 2008 om 14:31 uur

Marco

Delorge (huren), Colin en een keeper. En dan is de selectie rond :).
0
Donderdag 7 augustus 2008 om 18:27 uur

Advertentie

Don

vanaf nu is het aan ons, alleen wij kunnen er wat van maken. Dus nou met ze allen positief vooruit kijken.

ff de pluspunten op een rijtje:

- een mooi stadion die aan ieder een vak bied naar keuze (rustig of fanatiek, roken of niet roken,  kidsgebbeuren en plenty busineesruimte om de broodnodige centjes binnen te brengen
- eredivisie
-seizoenskaarten vanaf 144 euro
- een selectie sterker dan volendam
- voetballers om voor naar t stadion te komen (o.s knopper, zwinkels, horvath rankovic)
- mooie uidwedstrijden in t vooruitzicht
- samenwerking zoals ik die nog nooit bij dh gezien heb van verschillende groepen/sites
- gezamenlijke acties tegen oerwoudgeluiden en onrust in t stadion.

wat wil je nog meer. Tuurllijk is er genoeg om negatief over te doen en zullen we waarschijnlijk meer verliezen dan winnen, maar toch, ik heb er zin!

We are the boys from northside army, we`re goin` to win today!!!
0
Dinsdag 5 augustus 2008 om 01:06 uur

martin

De clubleiding van Ajax heeft vandaag met diverse spelers individuele gesprekken gevoerd. Jurgen Colin, Laurent Delorge, Albert Luque en Kenneth Perez hebben te horen gekregen dat ze niet voorkomen in de plannen die manager/coach Marco van Basten met het eerste elftal van Ajax heeft.

Het viertal behoort vanaf vandaag niet meer tot de A-selectie van Ajax. Zij moeten zich in de loop van de week melden bij Jong Ajax, in afwachting van eventuele ontwikkelingen.

Tevens zijn er gesprekken gevoegd met Kennedy, Leonardo, George Ogararu en Dennis Rommedahl. Zij blijven bij de A-selectie trainen. Aan hen is duidelijk gemaakt dat de kans dat ze op wedstrijddagen bij de uiteindelijke selectie van 18 spelers zitten, klein is.

Marco van Basten legt uit: ,,We zijn nu drie weken bezig en daarin hebben alle spelers kansen gekregen. In sommige gevallen heeft dat tot nieuwe inzichten geleid. En daarom hebben we vandaag duidelijkheid gegeven aan een groep spelers. De transfertermijn sluit aan het einde van de maand, we verwachten dat er nog wel wat gaat gebeuren met een aantal spelers van ons. Uiteindelijk willen we met een selectie werken van ongeveer 24 spelers.”

0
Maandag 4 augustus 2008 om 16:49 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO verslaat Bristol Rovers
ADO Den Haag heeft de eerste wedstrijd van de Wales-trop weten te winnen. De Haagse selectie versloeg Bristol Rovers met 2-3.

Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 2 augustus 2008 om 21:02 uur

Nu online

tjapi01, guru, FC Jeff, Franky, Rooie91, Bhattoe 74, zuiderwijk en 230 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4