Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

D.H.zuid-west

WANPRESTATIE - SCHAAM ME DOOD VOOR MIJN CLUB

Steijn, wees een vent en stap zelf op voordat je door het publiek zo uitgekotst wordt dat je vervelende spreekkoren naar je hoofd krijgt. Ik ben helemaal klaar met deze trainer die liever gaat tenissen dan oefenen op vrije trappen en corners.....

0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 21:40 uur

<FCDH>

Ik hoop dat ado geleerd heeft van het seizoen 2006 ? Dat ze niet te lang de trainer laten zitten
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 21:34 uur

yesyes

Ongelooflijk onze trainer en maar vHaaren & Holla blijven opstellen iedereen mongool kan toch zien dat die 2 niet werken samen. Heel je middenveld wordt iedere wedstrijd weer overlopen.

Geen één uitgespeelde aanval gezien deze avond. Dat is toch niet te filmen. Met welke tactiek en welk idee wordt er gespeeld? Is die er uberhaupt???. Wat een slechte trainer die er echt werkelijk helemaal niets van begrijpt.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 21:32 uur

pajam

Ach man, we hebben alleen maar dit klote voetbal onder de huidige trainer gezien en ze carriere daarvoor bij de jeugd was ook niet om over naar huis te schrijven!

Het wordt een lang seizoen, terwijl dat niet nodig zou moeten zijn!
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 21:26 uur

DHFC070

marcellino schreef:

Vind ik ook.
Je huurt en koopt b spelers omdat je de a spelers niet kunt halen .
En dan willen ze het gras niet opvreten en dan ligt het aan steijn.
Cabral die elke bal de tribune in schiet.asajas die daar mee door gaat en dat komt door steijn .
Is niemand nou echt niet slim genoeg om te zien dat je een matig team hebt en weinig spelers bezit die kunnen bikkelen nou ik wenscons en ado een goed seizoen
Of je een matig elftal hebt of niet heeft natuurlijk weinig te maken met wat we nu al een aantal weken voorgeschoteld krijgen. Voorbeelden te over van ploegen die kwalitatief ook zeer slecht zijn maar waar wel een teamgeest en positieve spelopvatting heerst. Het is slecht maar we krijgen zelfs 0,0 kansen. Natuurlijk ligt het lang niet alleen aan Steijn en Fraser en die worden nu ook wel heel erg in de steek gelaten ala Pastoor bij Nec.
Blijft dat ik vanaf het begin al geen fan was van Steijn en dat nu ook niet geworden ben. De parallelen met de jeugdelftallen waar Steijn trainer is geweest zijn echt schrikbarend.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 21:24 uur

Advertentie

<FCDH>

Ik zie parallelle met het seizoen 2006 goeie spelers geen team slechte trainer
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 21:11 uur

jajoh

Allemaal zo lamlendig als de pleuris. Lijkt wel of niemand er zin in heeft..... Motivatie ver te zoeken. En dan kom ik toch weer uit bij de trainer. Het lukt hem niet om het op de rails te krijgen.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 20:36 uur

K.B

<FCDH> schreef:

1-0 huilebalk
Huilebalk? Ongelofelijk dat iemand van mijn leeftijd moet zeggen zich niet te verlagen tot het bedenkelijke niveau van de reacties hier van sommigen. Zeker een van die gefrustreerde door gepensioneerde supporters hier die hier de hele dag hele filosofische verhalen posten hoe goed de jaren 70 waren. Waarin ze uitgebreid de gehele club uit lopen te kafferen en zelf maar 2 keer per jaar naar het stadion komen. Ik loop ook elke week te kkren op alles, maar twee dagen later de focus op de volgende wedstrijd. Staat toch een prima elftal man, wou je terug naar de tijd met Cornelise, Soltani, Milic en Bosschaart? Club heeft een prima elftal bij elkaar gezet en niemand weet waarom het niet loopt. Een andere trainer doet daar ook geen verandering in brengen. De filmpjes op het Adojournaal vertellen me wel dat de sfeer onderling altijd prima is.

We hebben al 1,5 jaar gespeeld zonder maar een wedstrijd met 4 echte verdedigers te spelen. Mensen lopen op Malone af te geven terwijl Steijn hem elke week linksback zet i.p.v op het middenveld waar die jongen prima rendeerde in de wedstrijden dat hij daar speelde. Volgende week thuis mag Steijn het sterkste elftal presenteren als Tira er weer bij is. Ik geef toe dat als het dan niet loopt, ik ervan uit ga dat het zeker tot de winterstop gaat duren voordat je weer een lekker ritme kan pakken.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 20:28 uur

<FCDH>

Haagshart schreef:

Ieder zijn mening.

Maar als je toch probeert om objectief naar de selecties te kijken in de Eredivisie moet je toch simpelweg in het linkerrijtje eindigen.

Iedereen kan van iedereen winnen. Maar met de selectie van dit seizoen is eigenlijk niet veel mis.

(Ga ik er wel ff vanuit dat die Kanon komt)
Je zegt het goed met de selectie is niks mis alleen de achterhoede mort sterker en een trainer die er nog een goede selectie van maakt
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 10:56 uur

DHFC070

ADO Den Haag en sc Heerenveen zijn nog niet uitgewinkeld op de transfermarkt. Volgens De Telegraaf hebben beide clubs zich afgelopen week bij Ajax gemeld om Joeri de Kamps op huurbasis over te nemen.

voetbalzone.nl



Mag toch hopen dat dit niet doorgaat. Ben helemaal geen fan van spelers huren en zie de meerwaarde van deze 21-jarige jongen ook niet. Volgens mij hebben net een hele lading jonge jeugdspelers een contract getekend waarom niet eens proberen met Merencia of Bakker bijvoorbeeld? Ownee Steijn is de trainer die doet nooit iets met de jeugd.
0
Zaterdag 31 augustus 2013 om 08:14 uur

Nu online

Bertdijkhuizen, ps070, Erik070, wiegah070, Alle ballen op Jort, Vakkie-G, Tante Wil en 311 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2