Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

Dannyy schreef:

Beugelsdijk is gewoon niet goed genoeg, hij werd de hemel in geprezen door als Hagenees een goal tegen Ajakkes te maken bij zijn debuut met als gevolg dat hij volledig naast zijn schoenen is gaan lopen..
Nou ik denk niet dat Beugelsdijk naast zijn schoenen loopt. Hij kent volgens mij zijn beperkingen heel goed.
Het zijn de supporters die hem op een voetstuk hebben geplaatst en wie zegt nu "doe maar niet" tegen zijn trainer als die hem opstelt.
0
Vrijdag 30 augustus 2013 om 22:31 uur

ADOnieuwegein

Wat een gezeur om de keuze van de trainer omdat hij nu Tommie slachtoffert. Ik snap de keuze van Steijn wel. Hij heeft Tommie al een keer tijdens de voorbereiding gewaarschuwd over zijn inzet en vorm. Toch gaf hij Tommie vertrouwen en liet hem staan. In 4 wedstrijden pakt hij 4x geel en er is duidelijk te zien dat hij niet in vorm is. Met alleen kopduels winnen red je het niet. Tommie is een Haagse jongen en het word daarom niet echt geaccepteerd nu, maar ik vind het een logische keuze ,,
0
Vrijdag 30 augustus 2013 om 19:16 uur

Wijnhoven

ADO-trainer Maurice Steijn kan binnenkort een beroep op aanvaller Catalin Tira gaan doen. Na weken wachten zijn de correcte papieren uit Roemenië eindelijk binnen.
Tira tekende op 23 juli een contract voor twee seizoenen bij de Haagse club, maar kon tot op heden niet in actie komen voor ADO Den Haag. In zijn documenten, die de Roemeense voetbalbond moest overdragen aan de KNVB, stond een spelfout in zijn naam. Daardoor werd Tira niet speelgerechtigd verklaard.

De aanvaller kan zoals het er nu uitziet in de thuiswedstrijd tegen Vitesse zijn officiële debuut gaan maken.

Omroep West
0
Vrijdag 30 augustus 2013 om 19:08 uur

supporter-noord

omdat het niet loopt, moet je nu gewoon 4-4-2 gaan spelen. Help je ook je zwakke defensie mee. Eerst zorgen dat het achterin goed is. Een punt is een punt. En aangezien die nieuwe vleugelspelers nog niks hebben laten zien, staat Mike op een eiland.
Maar dat zal onze amateur trainer natuurlijk niet doen.
0
Vrijdag 30 augustus 2013 om 18:23 uur

H@@GenEES

DEN HAAG – ADO-speler Tom Beugelsdijk lijkt zijn basisplaats kwijt te zijn. ADO-trainer Maurice Steijn kiest in de wedstrijd tegen Heracles Almelo voor Gianni Zuiverloon. Beugelsdijk is zodoende het kind van de rekening.

`Op het eerste oog neig ik ernaar om met Zuiverloon achterin te spelen en met Gouriye voorin`, laat Steijn vrijdagmiddag na de laatste training voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo weten. `Ik denk dat we met het duo Wormgoor en Zuiverloon meer voetballend vermogen krijgen. Je ziet dat wij vaak in de problemen komen als wij links centraal de bal hebben.’

ADO Den Haag wist in de laatste veertien uitwedstrijden tegen Heracles slechts drie keer te winnen. In de huidige competitie heeft de Haagse ploeg pas drie punten behaald. De druk om in Almelo te moeten winnen is dan ook groot. `We moeten niks. Het zou natuurlijk wel heel mooi zijn als we daar punten meenemen. Ik heb van te voren al gezegd dat het een lastig programma is de eerste vijf wedstrijden, waarvan drie keer uit en thuis tegen PSV en Roda JC, wat ook een goede tegenstander is`, vertelt Steijn. `Ik vind Heracles een beetje eenzelfde ploeg als dat wij zijn. Zij hebben een aantal goede spelers en dat hebben wij ook. Het zal erom hangen welke kant de wedstrijd opvalt.`

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en ADO Den Haag is zaterdagavond vanaf 19.00 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West.



Hoe dom kun je zijn, voetballend vermogen met Wormgoor
0
Vrijdag 30 augustus 2013 om 16:38 uur

<FCDH>

ADO-trainer Maurice Steijn onthult naam ‘Mister X’: Wilfried Kanon


DEN HAAG – ADO-trainer Maurice Steijn heeft de naam onthuld van ‘Mister X’. De Haagse club heeft interesse in de Ivoriaanse verdediger Wilfried Kanon.
De 20-jarige centrale verdediger speelt momenteel voor het Roemeense Corona Brasov. Daarvoor kwam hij uit voor Gloria Bistrita, eveneens uit Roemenië. In de jeugd speelde Kanon voor het Italiaanse Empoli.

Eerder berichtte Omroep West al dat de Haagse club rond was met de verdediger waarvan men toen de naam niet wilde prijsgeven. Kanon is momenteel in afwachting van een visum om Nederland in te komen. Wanneer hij de medische keuring doorstaat, tekent de Ivoriaan voor twee seizoenen in Den Haag.

ADO Den Haag is niet de enige club die in de markt is voor Kanon. Het Franse Bordeaux en AC Ajaccio azen ook op de centrale verdediger.
0
Vrijdag 30 augustus 2013 om 15:27 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Madmax schreef:

Volgens Jim van der Deijl (ADO Watcher Tv West) zou dit wel eens de opstelling kunnen wezen voor zondag ? Daarmee beginnen de 2 nieuwe aanwinsten Zuiverloon en Gerht in de basis en gaat dit ten koste van Jansen (Gebleseerd) en Beugelsdijk (Gepasseerd)

@JimvanderDeijl De hesjes van #ADO: Coutinho, Malone, Wormgoor, Zuiverloon, Meijers, van Haaren, Holla, Gehrt, Cabral, van Duinen & Gouriye. #HerADO
Nou ga ik ook even trainer spelen. Haal die v.Haaren uit de opstelling. Die heeft het gewoon niet.

Ik zou gewoon Beugelsdijk erin laten. Zuiverloon rechtsback en Malone naar het middenveld. En dan v.Haaren op het bankie. Veel beter voor de balans van je elftal.
0
Vrijdag 30 augustus 2013 om 13:42 uur

supporter-noord

Bleek schreef:

Weer een nieuwe speler... Ik heb niet het idee dat Steijn dit Den Haag ooit aan het spelen krijgt of op zijn minst met inzet kan laten spelen.

Hoeveel selectiespelers hebben we nu inmiddels? Zijn geloof ik al 10 spelers gehaald dit jaar en daarbij hebben nog een stuk of 5 jeugdspelers een contract getekend. Bij de contractspelers die we nog hadden komen we geloof ik op 30 spelers totaal.. Lijkt mij toch echt te gek voor woorden..
haha, ik denk dat die vd Kallen gewoon een beetje gaat handelen in talenten met het idee om ze voor veel geld te verkopen. Die denkt ook natuurlijk : die Steijn kan er geen hout van en een goeie trainer is te duur dus dan maar zo, heb ik toch nog lol.
0
Donderdag 29 augustus 2013 om 22:56 uur

Lellow

Bleek schreef:

Je hoeft mij geen uitspraken van anderen in de schoenen te schuiven. Ik vind het geen zeiken om het zeiken maar vind het oprecht teveel selectiespelers.. We zitten net weer in categorie 2 alleen ben ik op de deze manier bang dat het voor korte duur is..

Als ik jouw laatste 10 shouts lees dan zijn deze allemaal negatief . Ik ben blij met deze selectie enkel niet met de trainer , maar ik geef hem nog 3/4 wedstrijden om "zijn " team aan het voetballen te krijgen
0
Donderdag 29 augustus 2013 om 22:15 uur

Bert

Vincent schreef:

Als het op voordracht van judas is vertrouw ik het bij voorbaat al niet.
Bedenk dan maar dat het de enige trainer is geweest die ons geld heeft opgeleverd. Zou die wrok hebben richting Ado? Ik denk van niet.
0
Woensdag 28 augustus 2013 om 05:57 uur

Nu online

Alle ballen op Jort, Aad, Tante Wil, ps070, wiegah070, 070downtherivers, MichelAdamsMatje, Vakkie-G, Rob2002, Ran1972 en 246 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2