Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

kako

Kom al sinds 1975 bij ADO. Altijd op Noord, later op oost en weer later met twee business stoelen op Zuid. Je wil je club toch wel een beetje steunen met je zuurverdiende centjes. Maar wat je er voor terug gekregen heb sinds laten we zeggen halverwege de jaren 80 is ronduit weinig te noemen. Uit mijn hoofd één bekerfinale, die al niemand wilde hebben en daarom maar in het Zuiderpark gespeeld werd, een paar Europese wedstrijden tegen Ujpest en Young Boys en een kampioenschap. Maar verder was het bedroefend. Het farwel seizoen is helemaal het einde, inderdaad. Het einde van het Zuiderpark en weer een degradatie. Ik zal het wel niet begrijpen maar ik vind het onbegrijpelijk dat deze maatregelen genomen worden. Tuurlijk. er zijn dingen gebeurd die niet door de beugel kunnen en daar moeten straffen voor uitgedeeld worden. Maar dit soort maatregelen jaagt een ieder weg uit het nog naamloze en troosteloze nieuwe stadion. Wat is een ploeg als ADO zonder de goede supporters van Noord, helemaal niets volgens mij. Deze supporters, die je eind jaren 80 en begin jaren 90 op één hand kon tellen, waren wel ADO trouw. Wat is er dit jaar nou fout gegaan? Een paar supporters op het veld met een vreedzame actie? Oké vuurwerk tegen Groningen mag niet maar zorg er dan als ADO of gemeente voor dat het vuurwerk niet naar binnen kan komen. Ik denk dat met deze maatregelen de echte ADO sfeer nooit meer terug zal komen. Of het er dan leuker op wordt, geen idee. Altijd als er weer iets gebeurd was stond het weer volop in het nieuws en heel Nederland smult er dan van. Maar laten we nou eerlijk zijn, rellen door Feyenoord supporters in Europa, veel erger dan ADO en de straf is vergeleken bij wat ADO altijd krijgt een lachertje. Die supporters uit 020 in het supportershome, wat kreeg Ajax voor een straf? Wat gebeurde er weer afgelopen dinsdag in 020? Straf van de KNVB, echt niet. Omkoping met Excelsior, 1 telefoontje en het was afgedaan, moet je eens kijken hoelang Rijaard in het beklaagdenbankje stond! Nog een mooi voorbeeld. Rankovic die vijf wedstrijden geschorst word omdat hij de scheids aanraakt, daarna nooit meer iemand voor gestraft, kijk maar naar die 020 er in de bekerfinale, deed precies hetzelfde. Wat ik wil zeggen is dat iedereen in Nederland er van smult als ADO weer eens wat flikt en het bestuur en de gemeente hebben het bewust zover laten komen om zodoende met deze maatregelen te komen.
Nee, ADO weg uit het Zuiderpark, weg uit de Eredivisie en nu ook zonder ( met alle uizonderingen daargelaten ) sfeervolle supporters, ik hou mijn hart vast. Ik ben supporter van een hele zieke club met een ziek bestuur en een heel slecht gemeentelijk bestuur. Eigenlijk zijn we met de sluiting van het Zuiderpark al een beetje overleden, maar ik zie de sleeping giant?? niet meer terugkeren. Ik hoop dat ik het mis heb maar ik geloof het niet.
0
Donderdag 10 mei 2007 om 20:55 uur

Drs. F.C. den Haag

Aad schreef:

Daar gaat het niet om alhoewel ik graag op O zit.
Het gaat mij erom dat dit een stomme maatregel is die ook mensen treft die part noch deel hebben aan de ellende die door dat gajes wordt veroorzaakt. Daarbij komt ook nog dat er + 1.000 papa`s moeten worden gevonden die evenveel kindertjes meenemen en er voor moeten betalen. Zie je het voor je: Iemand moet meer dan 400 pleuros neertellen om een stuk of 18 wedstrijden te zien. Samen met een koter die al lang in bed had moeten liggen.
Nou, die tribune blijft nagenoeg leeg.
Buiten dat: Ik mag in Nederland niemand discrimineren hoe ik ook over Marokanen, vrouwen of homosexuelen denk.
En bij ADO mogen ze mij ongestrafd in het hoekje van de vandalen zetten. Dan maar geen seizoenkaart en dan maar geen ADO meer. 
Ik kan me iets voorstellen van de maatregel om de clubcards te laten vernieuwen en de vandalen eruit te halen. Je loopt als club wel het risico, dat een groot aantal supporters niet meer de moeite gaat nemen om de card te vernieuwen. Zeker niet nu er weinig te zien valt in de Eerste Divisie. Op dit moment heb je als club juist een groot klantenbestand nodig om de boel draaiende te houden in een nieuw stadion. Nee, wat doet ADO Den Haag..die gaat de grootste doelgroep (jongeren tussen 15 en 35 vaak zonder kinderen) in de hoek zetten en daarnaast extra faciliteiten als het supportershome afschaffen. Levensgevaarlijk beleid is dit. Supporters zijn boos en haken af. Op TV is straks 1 grote lege tribune op de lange zijde te zien. Dat zorgt echt voor een aanzuigende werking! Het sluiten van het supportershome heeft ook geen enkel effect, behalve het uitlokken van woede bij supporters die part noch deel hadden aan de vuurwerkacties van een enkeling. Nee bestuur, op deze manier laat je jezelf wel erg kennen. Frustraties door eigen onmacht op supporters afreageren is niet de manier. Zo ga je niet met klanten om en dit zal volgend jaar duidelijk gevoeld worden! Kijk eerst maar eens naar uw eigen gevoerde beleid. Dit zorgde er uiteindelijk toch voor dat het vuurwerk uberhaupt kon binnenkomen?
0
Donderdag 10 mei 2007 om 20:01 uur

Leidschenveen

Haagse Roel schreef:

Kan mij nog herinneren dat Leidschenveen bereid is zijn zolder om te bouwen tot " Kroeg der Shoutboxers"............

Er hoeft weinig te verbouwd worden. Ijskast vol met bier is aanwezig, evenals dartbord (natuurlijk in een ADO Den Haag kastje), zitbank en Den Haag vitrine.
En....het is volgens mij ruimer dan het nieuwe supportershome. Haha

0
Maandag 7 mei 2007 om 21:45 uur

<FCDH>

Ooievaar schreef:

Als RC Genk ook interesse heeft, dan kan hij hem denk ik wel aardig raken.
ik heb deze spits nog nooit zien spelen dus kan er nog niks van zeggen?ik ben wel van mening dat ze voorin goed moeten inkopen ?dat was namelijk dit seizoen het manko bij den haag te weinig stootkracht voorin.
0
Vrijdag 4 mei 2007 om 18:49 uur

FcDenHaag

Voor een jaartje in de jupiler kunnen we Tex denk ik prima gebruiken! Natuurlijk wil iedereen een topverdediger maar willen die in de jupiler divisie spelen? Daarom denk ik dat we met Tex voor weinig geld een prima ervaren speler in huis halen die bovendien graag voor Den Haag wil spelen!

0
Vrijdag 4 mei 2007 om 11:35 uur

Max

kojak1 schreef:

ben je zeker nog niet in het nieuwe stadion geweest.ik kan je vertellen dat waar je ook zit of staat je een prima uitzicht hebt.is net of je bovenop het veld zit,en ik ben wel in alle hoeken geweest.
ik wilde gaan, maar drie dagen Voor de rondleiding werd die door de directie van onze club gecanceld. Maar ik heb nog ik geen enkel stadion achter het doel een goede plek gehad. Maar dankzij deze `goede` actie van onze club heb ik onxe thuishaven nog niet met eigen ogen kunnen bekijken. En heb ik weinig zin in het nieuwe seizoen. Niet door de eerste divisie, maar door het nieuw stadion dat me steeds meer tegen gaat staan. Het is dat clubliefde ondoorgrondelijk is, anders gad ik zwaar getwijfeld om een scc te nemen.
0
Donderdag 3 mei 2007 om 21:55 uur

Advertentie

Midden-Oost

Vincent schreef:

Met die laatste zin heb je inderdaad alles gezegd. Hij staat bijna altijd op de goed plek.
Inderdaad `bijna altijd` en das 2x per wedstrijd te weinig. Eén keer loopt het net goed af, de tweede keer is het weer een dekkingsfout, onbenullige overtreding, penalty tegen, eigen doelpunt in de laatste minuut, etc etc. 
0
Donderdag 3 mei 2007 om 13:24 uur

nico

al die spelers moten op t yfuh
die kwamen van de knvb naar ons 
om ons er uit te werken maar se moet lekker allemaal de pleuris krijgen

mols zou stoppen en gaat heus wel zeker door

delorge wil naar heerenveen


kolk laat ook wel merken dat ie weg wil anders zeg je niet vitesse is een mooie club

vreven reageert het nu op lex af 
wat he die indiaan nou gepresteert
hij ken nog geneez normaal lopen 


die de vries die ken beter bij fc bal bal op het dak gaan voetballen

die sanchez lijkt wel of die iedereh week een joint hebt gerookt

die postma die mag ook oppleuren
die heb ons en zichzelf te schande gezet

die bodde is ook liever lui dan moe
dus wat laat je rot op

elia gaat ook weg 
nou zal je weinig aan missen elke keer hebtie wat 

kum kost alleen maar geld


een pluim in ze reet mag hebben rijaard die knokt er voor mog weg en mag tog weer blijven
0
Woensdag 2 mei 2007 om 16:19 uur

marcellino

fc hageneez schreef:

Polak moet Vloet volgen naar ADO Den HaagGeplaatst op 30-04-2007 12:17 door Gino Ninaber


Als het aan Wiljan Vloet ligt dan speelt Sjaak Polak volgend seizoen voor ADO Den Haag. De Sparta-trainer die volgend jaar in Den Haag aan de slag gaat hoopt dat de linksback van de Kasteelbewoners volgend jaar zijn pad volgt, en voor ADO kiest.

De Haagse club moet dan wel in de Jupiler League uitkomen, en de vraag is of de linkspoot dat wel ziet zitten. Polak gaf eerder dit seizoen al aan dat het een droom is om in de nadagen van zijn carrière voor zijn oude club uit te komen (ADO red.).

Het contract van Polak bij Sparta Rotterdam loopt nog tot medio 2008, waardoor geïnteresseerde clubs een transfersom zal moeten betalen.

Polak komt niet gehoord uit goede bronnen heeft ook te maken met dit seizoen is wel wat gebeurd tussen hem en den haag supporters.
Kolk mag weg voor 1 1/2 miljoen je zal zien dat ze hem laten gaan voor 700.000,ik denk dat den haag gewoon moet vast houden aan 1 1/2 miljoen zelf vindt ik dat nog te weinig ook als je hem voor minder laat gaan heb je het niet goed gedaan.
Als we v/d pol mogen geloven is er geld.dus de verkoop van kolk is niet noodzakelijk.
En het is heel jammer voor kolk maar toen hij vorig jaar tekende voor twee jaar zat de risico er in dat den haag wel eens kon gaan degraderen,ook heeft hij geen clausule in zijn contract op laten nemen dus heeft met volle verstand voor den haag gekozen.
Nu moet hij niet gaan janken,en als kolk de mentaliteit niet op kan brengen om in de eerstedivisie te spelen is dat zijn probleem.
Wil hij niet dan op de bank spelers laten voelen dat den haag bepaald en niet een speler .
Dat is nu precies wat er dit seizoen is gebeurd de spelers bepaalde alles in den haag,als ik zo op mijn werk had geweest had ik mijn spullen kunnen pakken en opzouten.
0
Dinsdag 1 mei 2007 om 10:51 uur

christian

`Laurent Delorge naar SC Heerenveen`
30-04-2007 om 18:42 | Gewijzigd: 30-04-2007 18:47 | Door: AfroJoey

De Gelderlander weet vandaag te melden dat ADO Den Haag middenvelder Laurent Delorge naar SC Heerenveen vertrekt. Delorge zou de club uit het Noorden verkiezen boven Vitesse Arnhem.

Er waren dit seizoen maar weinig lichtpuntjes in de selectie van ADO Den Haag waarvan aanvoerder Laurent Delorge er één was. Jammer voor ADO, maar hij mag daar transfervrij vertrekken. NAC Breda is na SC Heerenveen en Vitesse ook geïnteresseerd in de Belg die voor ADO bij Anderlecht, Lierse SK, Coventry City en AA Gent speelde
0
Maandag 30 april 2007 om 19:15 uur

Nu online

FC Jeff, GGordeau, Erik070, zuiderwijk, Franky, john 147, Kees, Tante Wil en 174 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4