Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Ooievaar27

Is er al wat meer bekend over het wel of niet vertrekken van Jan Maat? ik hoop zow dat ze hem zowiezo nog een jaar kenne houden want hij is 1 van de betere spelers binnen de selectie.. zonde als die weg zou gaan
0
Dinsdag 29 juli 2008 om 01:14 uur

martin

waarom heeft de selectie in hemelsnaam 4 dagen vrij train aan de conditie kom op man de comp is nog niet begonnen of ze hebben al vrij ze verdienen een vermogen trainen met die had elke eredivisie club gaat op trainingskamp en trainen die paar dagen daarvoor ook gewoon door nu al vrij ik begrijp het niet den haag geeft weer als enige 4 dagen vrij aan de selectie we zijn net 3weken bezig
0
Maandag 28 juli 2008 om 22:24 uur

<FCDH>

Sportsignaal volgt FC Den Haag op trainingskamp in Wales
De spelers van FC Den Haag hebben enige dagen vrijaf gekregen. Donderdag moeten zij zich melden voor het vertrek naar het trainingskamp in Wales. Ook Sportsignaal Voetbal Magazine zal de selectie van Andre Wetzel overzee volgen.

De selectie en begeleiding van FC Den Haag zetten donderdag in de loop van de ochtend vanaf Schiphol koers richting Cardiff. Na aankomst op de luchthaven van Cardiff, zal de ploeg doorreizen naar het hotel in Swansea. In de middag staat al de eerste training van de Haagse eredivisionist op het programma.

Sportsignaal

Een équipe van Sportsignaal Voetbal Magazine, bestaande uit Ton Beije en Rob Blankenstein, zal FC Den Haag vanaf vrijdag volgen tijdens het trainingskamp in Wales, met reportages, interviews, dagboek Wales en een vaste rubriek. Natuurlijk brengen wij ook met Hagenaar John van Zweden, één van de eigenaren van Swansea City, vooraf een bezoek aan het stadion van ‘zijn’ club.

reportages

Vanaf vrijdag op deze site dus reportages vanuit Wales, waar FC Den Haag zich tot en met woensdag 6 augustus voorbereidt op het nieuwe seizoen. Op zaterdag speelt FC Den Haag haar eerste oefenduel in Wales, in Cardiff tegen Bristol Rovers.

Op dinsdag 5 augustus is Swansea City, met de oud-FCDH-spelers Dorus de Vries en Ferry Bodde, gastheer van de Residentieclub. Uiteraard ook verslagen van die duels op Sportsignaal Voetbal Magazine.

De selectie van FC Den Haag keert donderdag 7 augustus weer terug naar Nederland.

Bron: www.sportsignaalvoetbalmagazine.nl


0
Zondag 27 juli 2008 om 10:51 uur

Delft

Don schreef:

Dat moeten we hebben, positieve geluiden.
Laat de media en buitenstaanders maar lekker negatief doen, dat zijn we gewend.

Met z`n allen achter de club, zoals de 1e training

Wij zijn den haag! wees trots op je eredivisieploeg!
Maar intern mogen we best kritisch zijn Don er staat nog geen erediviesiploeg. En ik wil niet naar een wedsrtijd waarbij er vuurpijlen naar een scheidsrechter worden gegooid door een stelletje eencelligen als het resultaat tegenzit. Ga er maar vanuit de selectie is nog lang niet rond is., en schei uit met dat positievo gedoe dat was in de jaren 6o.
0
Vrijdag 25 juli 2008 om 00:17 uur

martin

wij gaan het gewoon redde als milic er nog bij komt dan zit het egt wel goed we hebben een betere selectie als volendam heracles sparta de graafschap willem 2 we moeten het makkelijk kunne redde
0
Donderdag 24 juli 2008 om 21:45 uur

Jurriƫn

Je praat poep, Feyenoord heeft ook een grote selectie..
En ga nou`ns achter je eigen ploeg staan!
0
Donderdag 24 juli 2008 om 19:16 uur

Advertentie

Joke

Jammer we gaan met wetzel niet in de eredivisie blijven. Hij is zo verdrietig als hij de jongens ziet spelen. Heb je hem wel eens gezien hoe hij in de dugout zit ha ha als een zoutzak. Hij haalt allemaal afgekeurde voetballers van zijn vriendjes voor dat geld had je een paar goeie kunnen kopen. Jongens van de belofte die mochten blijven krijgen geen kans. fijenoord en Ajax doen het met 25 jongens in de selectie ADO heeft er 46 reken maar uit wat dat kost.
0
Donderdag 24 juli 2008 om 19:03 uur

FC Den Haag!

Wisse aast op rentree in betaald voetbal
Geschreven op donderdag, 24 juli om 12:08

Drie jaar geleden behoorde Arjan Wisse nog tot de selectie van Foppe de Haan voor het WK onder 20, maar sindsdien is de carrière van de voormalig speler van AZ in het slop geraakt. Komende week hoopt de 23-jarige aanvaller middels een proefstage een contract bij Haarlem in de wacht te slepen. Wisse maakte in het seizoen 2003/04 onder Co Adriaanse zijn debuut in de Alkmaarse hoofdmacht. Onder diens opvolger Louis van Gaal kwam de Noord-Hollander niet verder dan één invalbeurt. Na een eerdere verhuurperiode bij Stormvogels/Telstar zou de aanvaller vorig seizoen bij Haarlem worden gestald, maar hier zag de voormalig jeugdinternational om privé-redenen vanaf.

Adriaanse heeft vertrouwen in een terugkeer van Wisse op het hoogste niveau. "Hij is snel, goed in de duels, fysiek sterk en, het belangrijkste: hij maakt doelpunten", zo doceert de huidige coach van Red Bull Salzburg aan Sportief Nederland. "Daarnaast is ook hij een gewone, normale jongen, met een goede mentaliteit en discipline. Ik ga ervan uit dat Arjan het gaat redden."

Volgens zaakwaarnemer Martin Houwen is Wisse vastbesloten om weer terug te keren in het betaalde voetbal en te laten zien waarom De Haan hem in 2005 bij zijn WK-selectie haalde. Diverse clubs uit binnen- en buitenland zijn geïnteresseerd in de aanvaller. 
-----------------
Is dat niet een speler om bij ons op proef te laten komen? Soltani valt tot nu toe erg tegen in de voorbereiding. Verder kunnen we een extra aanvaller ook goed gebruiken.
0
Donderdag 24 juli 2008 om 13:17 uur

Delft

Frans schreef:

Afgerond maar dat is inmiddels achterhaald nieuws
de centrumverdediger Csaba Horvath.
Bijna afgerond zijn de onderhandelingen met de aanvaller Bogdan Milic.
Daryl Janmaat gaan we binnen enkele dagen verliezen aan Heerenveen. Daryl zal niet gehuurd
worden door ADO Den Haag maar voor een groot
transferbedrag verhuizen naar het Noorden.....
Inmiddels is op de club bekend geworden dat hij voor
de oefentrip naar Wales waarschijnlijk al niet meer meegaat.
Timothy Derijck is na 1 gesprek en een aanbieding
van ADO Den Haag vertrokken en hierop is tot
op heden (nog) niet gereageert.
Tevens zoekt ADO DH maar met mindere prio nu
nog naar een doelman, minimaal van het niveau 
Robert Zwinkels, maar dit is reeds bekend. 

Groeten Frans
Enerzijds erg jammer dat Janmaat vetrekt. Maar goed anderzijds voor een flink bedrag rond de 3,5 miljoen? Kun je de selectie beter gaan versterken. Als het bedrag tenminste (voor een deel) weer hergeinvesteerd mag worden. Als we op de centen gaan zitten en denken dat de selectie rond is vrees ik voor degradatie. Begrijp best dat we nu geen transfersommen op tafel gaan gooien alhoewel de komst van Voskamp nu niet ondenkbaar is. Toch kan die beter pas voor volgend seizoen transfervrij vastgelegd worden. Bij Ajaks, Feyennoord, Psv etc. etc. valt er dadelijk aan het eind vd voorbereiding wel het e.e.a te huren. dan vallen er altijd weer spelers buiten de boot. Het is mooi dat je dan wat geld hebt om extra kwaliteit te halen. Maar Daryl niet meer in de verdediging blijft wel een gemis. Daar moet dus ook nog wat voor terugkomen. Denk dat de selectie nog lang niet rond is.
0
Woensdag 23 juli 2008 om 21:09 uur

haguhnees

noemt ie dat sterkmakers wat een drama voetballers word helemaal nix met den haag en deze selectie en deze trainer geen enkele eredivisie waardige speler aangetrokken allleen maar jonge gaste die nix hebbe beweze ongelooflijk! en die keeper is nie zo moeilijk wetzel waterman heet die speelt bij az
0
Woensdag 23 juli 2008 om 18:48 uur

Nu online

tjapi01, Kees, zuiderwijk, guru, FC Jeff, Franky, Rooie91, Bhattoe 74 en 241 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4