Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Aad

Dost stuurt aan op breuk
Van onze Telesportredactie
HEERENVEEN - Bas Dost (21) wil nog deze transferperiode vertrekken bij SC Heerenveen. De spits, die afgelopen zomer voor ruim drie miljoen euro werd overgenomen van Heracles Almelo, kan niet door één deur met trainer Ron Jans en heeft besloten zijn geluk elders te beproeven.

Bas Dost in het shirt van SC Heerenveen.

De jeugdinternational maakte dat samen met de zaakwaarnemers Henk Nienhuis en Rob Jansen duidelijk in een onderhoud met de Friese directie, waarbij Jans niet aanwezig was. "We hebben gesproken”, bevestigde Nienhuis desgevraagd. "Maar over de inhoud doe ik geen mededelingen.”

Ook technisch manager Johan Hansma van de Friese club was weinig spraakzaam. "Geen commentaar.” In het Abe Lenstra Stadion kreeg Dost te horen welk prijskaartje er om zijn nek hangt. Het is algemeen bekend dat Ajax-trainer Frank de Boer gecharmeerd is van de lange spits.

 

Wanneer Dost naar Ajax kan komt hij echt niet naar ons. Dus ......................

0
Donderdag 20 januari 2011 om 09:59 uur

the mouse

tuinfc schreef:

Ik denk dat het Bas Dost word waar Frans mee gaat komen!!! mark my words

goeie spits!

 

net als bulykin, een neusje voor de goal, als de voorzetten maar aankomen!

 

maar dat gaat hem niet worden ik denk iemand anders alleen wie weet ik niet!

 

0
Donderdag 20 januari 2011 om 09:53 uur

ADO supporter Leidschenveen

tuinfc schreef:

Ik denk dat het Bas Dost word waar Frans mee gaat komen!!! mark my words

Ik las het net ook op Teleneus, maar dat kunnen wij toch echt niet betalen. Wellicht in huurvorm, maar Dost is een echte spits, die hebben we nu niet nodig.

Zag trouwens dat VVV nu interesse heeft in Shouf Shouf.

0
Donderdag 20 januari 2011 om 09:42 uur

ADOnieuwegein

Wat een hoop vermaak deze middag op de shoutbox. De competitie gaat weer beginnen en het komt hier weer tot leven ;)

 

Ik heb veel namen voorbij zien komen, maar ik durf mij niet aan een gok te wagen. Leroy George zal het niet worden, is niet in het zuiden geboren. En wat betreft Danny Scheurs heb ik ook mijn twijfels. Is wel in het zuiden geboren, maar is een echt meer een spits en als ik de shouts van Frans mag geloven hebben we voor de spits-positie genoeg opties!! nu Hulst en Antonia (buitenspelers) verhuurd zijn, hou ik het toch op een buitenspeler, maar ja wie is er zo 1, 2, 3 beschikbaar ??

 

Afwachten lijkt dan weer het toverwoord !!!

0
Woensdag 19 januari 2011 om 15:14 uur

ADODENHAAG

Haagse Roel schreef:

Ik heb het niet gezien.......zojuist wel VI ( opgenomen) bekeken. Werd ook even aandacht aan dat progamma besteedt. De progammamaker ( een of andere jonge gast, volgens mij ooit uit GTST of zo) gaf een toelichting...klonk al niet erg hoopvol....kijk morgen wel ff op uitzending gemist........

Stelde niks voor.. had niks met hooliganisme te maken ofzo. Ja, er werd gezegd dan 'joden' zeggen moet kunnen. Was verder gewoon een nette reportage.

 

Ik geloof er niks van dat AZ Boymans wilt.. zolang Pelle en Jonatas daar zitten komt er geen spits bij. Afwachten dus.. alhoewel, als wij hem nu al vastleggen zijn we iedereen voor. Maar een noodaankoop moet het ook niet worden, hij moet in het team passen..

0
Dinsdag 18 januari 2011 om 00:08 uur

yesyes

Bert schreef:

Winterstop in Duitsland en Rusland duren veel langer. Vervolgens spelen ze vd zomer langer door en mogen ze (kubik en Bulykin) zich bij Ado melden die al in juli weer begonnen is. Jongens hebben amper vakantie gehad. Bulykin is een top spits en dat laat hij zien als hij meedoet. 

Hij is helemaal geen topspits, als die dat was dan had die al veel eerder gepresteerd bij ze vorige clubs. Hij is een beest in scoren en op de juist plaats staan maar verder is het matig je zal hem bijvoorbeeld nooit 5 man zien passeren om te scoren, wat een topspits wel kan. Maar ja voor ons is die perfect met een verhoek die de ballen op maat voorgooit daarom is wesley nu ook zo in topvorm omdat er eindelijk iemand staat die ze wel afmaakt. Dus ik hoop dat wesley blijft volgend seizoen dan denk ik dat bulykin ook wel wil inleveren kwa salaris. De interesse die nu ze tonen in booymans is meer een spelletje denk ik omdat ze weten dat er weinig clubs zitten te wachten op een russische spits die de 30 al gepasseerd is en ook nog blessure gevoelig is

0
Vrijdag 14 januari 2011 om 14:39 uur

Bert

oodh schreef:

Ik begin zo mijn twijfels te krijgen over Bulykin. Niet over zijn voetbalcapaciteiten maar wel over zijn fitheid/blessuregevoeligheid. Voordat hij bij ons kwam was hij ook vaak geblesseerd of onderweg. Nu is hij ook al weken uit de roulatie.  

Winterstop in Duitsland en Rusland duren veel langer. Vervolgens spelen ze vd zomer langer door en mogen ze (kubik en Bulykin) zich bij Ado melden die al in juli weer begonnen is. Jongens hebben amper vakantie gehad. Bulykin is een top spits en dat laat hij zien als hij meedoet. 

0
Donderdag 13 januari 2011 om 22:04 uur

Advertentie

Ron001

ADODENHAAG schreef:

Bulykin is dit seizoen uiterst effectief.. maar als hij elk jaar blessuregevoeliger wordt gaat zijn rendement ook achteruit. (zeker als je ziet hoeveel salaris hij krijgt voor de (wel belangrijke natuurlijk) goals die hij maakt). Ik vind bovendien dat een jonge jongen die altijd fit is meer kans moet krijgen als een blessuregevoelige 30-er. In de vorm waarin Dimitri nu verkeert geldt dat natuurlijk niet; buitengewone klasse moet altijd in het veld staan.. maar als hij straks half-geblesseerd in het veld staat en minder scherp is dan hij was in de 1e seizoenshelft, dan moet je toch beslissingen gaan nemen op de spits-positie.

Volgens mij wordt een spits betaald naar de hoeveelheid doelpunten die hij maakt!!!

Ja blesure's kan iedere speler oplopen.

Momenteel heeft hij zijn geld (technisch gezien) al opgebracht!!

Maar voor volgend jaar moet je verder kijken als hij niet haalbaar is!!!

0
Donderdag 13 januari 2011 om 20:18 uur

Johannes

ADO500 schreef:

Je moet niet gek opkijken als ze Boymans in februari al vastleggen voor het nieuwe seizoen. Dat is ook een voordeel van onze huidige status. Je kunt nu alvast vooruit kijken. Bovendien hebben we nu een trainer voor de (hopelijk) lange termijn met visie die ook goed vooruit denkt en goede contacten heeft.

Lijkt me een heel goed plan. Als nu al duidelijk is dat Bulykin financieel onhaalbaar is, kan je de centen dus beter investeren in de nieuwe spits. Het zou toch heerlijk zijn als Bulykin kon blijven, maar aan de andere kant een jonge, goedkopere maar talentvolle spits van Hollandse bodem halen... Ik vind het een prima spits hoor, die Boymans, en perfect voor in een 3 spitsensysteem als het onze.

0
Donderdag 13 januari 2011 om 17:14 uur

morley

K.B schreef:

Tuurlijk maar bedoel bulykin wordt toch niet gehouden en mag brouwer gedurende de tweede seizoenshelft vorderd invallen en volgend seizoen als 1e spits beginnen.....

brouwer is gewoon voor de breedte gehaald. als bulykin vertrekt zal van den brom toch echt proberen een andere spits te halen, bijvoorbeeld boymans van vvv.

0
Donderdag 13 januari 2011 om 14:29 uur

Nu online

frans swa, Lellow, Erik070, ton, zuiderwijk, J001, LemonHaze en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4