Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Midden-Oost

Kees schreef:

Tsjonge, jonge wat een negativiteit hier. Het ADO-bestuur kijkt naar de lange termijn en inderdaad was het succes van vorig seizoen te vroeg.

We worden financieel gezond en er komen echt nog wel versterkingen bij. In mijn beleving ook relatief (te) laat. We hebben nodig een keeper, laatste man en spits. Het prijskaartje dat daar aan hangt lijkt me echter wel te hoog gegrepen.

Waar ik me wel in kan vinden is de kritiek op de spelwijze van Steijn en zijn opstelling/wissels. Tegen Vitesse al niet verklaarbaar en vandaag ook al niet.
Kees, als het bestuur aan de lange termijn denkt waarom is er dan in mei al geen vervanger van o.a een Buly Kubic en Derijck gepresenteerd ? We wisten toch toen al dat die gasten niet te betalen waren.

Lange termijn is volgens mij de komende zondag. Wat val ter plannen als je op elk moment toch weer beroofd kan worden van je beste spelers en trainer ?
0
Zondag 21 augustus 2011 om 21:01 uur

M&M

Nou daar zit je dan achter je laptop....

Na de wedstrijd de boel even laten bezinken en bijkomen van een totale wanvertoning van ons ADO. Voor de wedstrijd waren er nog heel wat mensen, en ik was er ook 1 van, die ADO nog wel een kansje gaven tegen dit PSV. PSV, de ploeg die tegen de onderste plaats in dat kleine Alpenlandje niet verder gekomen was dan een gelijkspel....

De realiteit leert dat de hele vertoning van vandaag een totale mentale kwestie is. Er zijn genoeg spelers die vorig seizoen meededen in de race om Europees voetbal. Waarom staan deze spelers niet op en tonen ze onze graag gewilde Haagse Bluf? Waarom zie ik na 20 minuten de koppies al hangen en vervalt iedereen in het tempo van een oefenwedstrijdje? Juist op deze momenten moeten de ervaren krachten in de ploeg de boel bij elkaar houden en zorgen voor energie in de ploeg.....Niets was vandaag minder waar. Helemaal niets, helemaal niets in ons Den Haag...

De gelatenheid op de tribunes zei voldoende vandaag. Niemand rekent erop dat je PSV even van de mat afpoetst, wel rekent iedereen op 100% inzet en rekent iedereen erop een team aan het werk te zien dat voor zijn publiek door het vuur wil gaan om zodoende het best haalbare resultaat neer te zetten. En als iedereen dat kapot gestreden, met gras aan de broeken, aan de zuurstofapparaten na de wedstrijd helaas een pot verloren heeft dan heb ik daar vrede mee.... op deze manier laten de mannetjes van Den Haag zich wel heel erg kennen. In voor -en tegenspoed zijn wij supporter van Den Haag... Ik verwacht gewoonweg MEER van deze groep. Niet huilen dat we op dit moment nog geen spits hebben en dat Timothy vertrokken is, laten zien wat je waard bent op dat veld en bewijzen dat je het waard bent een groen-geel shirt te mogen dragen!

Ondanks dat ik me altijd positief heb uitgelaten over Maurice als trainer begin ik meer en meer te twijfelen of dit wel de juiste man voor ons Den Haag is. Wellicht is Maurice meer de ideale assisitent... Maar goed, het is te snel om daar al een oordeel over te vellen.... De wedstrijd van vandaag laat wel zien dat er iets moet gebeuren binnen deze groep spelers! En of dat nu nieuwe spelers zijn of dat er iemand in de groep opstaat die de boel op scherp zet laat ik dan maar in het midden...

Save our pride!
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:45 uur

supporter-noord

rien1 schreef:

Wie heeft die gozer in vredesnaam gescout. Ehhhhh nou ja gescout, we hebben geen scout.

Wie heeft die gozer in vredesnaam hierheen gehaald.

Als Keller (nog) komt (ik hoop dat ie vanmiddag niet gekeken heeft), dan gelijk Kum,Leeuwin en Luksik eruit!!

Supasopa, Mulder,Keller en Ammi achter.
snap ook niet waarom Beugelsdijk niet op de plaats van Leeuwin staat. De juiste man op de juiste plaats. Die Leeuwin is een redelijk goeie speler maar NIET op die plek. Luksik krijgt nog van mij het voordeel van de twijfel, waarschijnlijk aanpassingsproblemen.
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:12 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Ja ze moesten weg voor andere maar tot nu toe weinig versterkingen
En dan Pique ook nog weg. Waarom??
Wat er voor is teruggekomen zullen we het maar niet over hebben.....
0
Zondag 21 augustus 2011 om 20:01 uur

ADODENHAAG

Zeo schreef:

Buly, aissati, keller EN HEEL SNEL!!!!!
Waarom Aissati?
0
Zondag 21 augustus 2011 om 19:59 uur

Adowoman

Nu pas thuis en wat een wedstrijd weer. Vraag me af waarom strijk gewoon niet toornstra en bv immers erin laat. Laat ze voelen dat ze niet automatisch maar in de wedstrijd blijven spelen puur op basis van vorig jaar. De nieuwe spelers waren misschien niet veel beter maar wel gretiger en meer vechtlust. Vond alleen couthino en ammi nog aardig spelen. Wrang als bulykin op tribune gezeten zou hebben en wel had willen spelen maar hij mag niet spelen.

Adowoman
0
Zondag 21 augustus 2011 om 19:51 uur

spike

ja waarom staat chery er niet gewoon vanaf het begin er niet in die paar wedstrijden wat hij heeft gespeeld vindt ik hem het beste indruk maken
0
Zondag 21 augustus 2011 om 19:38 uur

Advertentie

Robbie

Verhoek zou toch meedoen vandaag? En waarom zijn we met Coutinho bezig om zijn contract te verlengen? Om stappen te maken, hebben we een keer nodig die punten pakt!
0
Zondag 21 augustus 2011 om 18:30 uur

Tommy

pmc schreef:

Was dit de hand van judas??
daar heb je pique weer weet niet hoor maar als die zo goed was waarom wou dan geen enkele eredivisie ploeg hem hebben en speelt ie nu bij willem 2? waar die trouwens ook gewoon op de bank begint
0
Zondag 21 augustus 2011 om 12:35 uur

Tommy

KoekWous079 schreef:

psv ook in de markt voor VoH ? zegt perez net bij eredivisielive
volgens mij is psv ondertussen voor elke spits in de markt, ze hebben nou geboden op een argetijn, een speler uit uruguay, ze denken aan amasteros, el hamlap en nu VoH nu snap ik ook waarom ze geen verdediging nodig hebben in een 2-3-5 sysyeem zoals vroeger hahah

Zou trouwens wel een beetje triest zijn als hun VoH nemen die was daar voorheen bankzitter
0
Zondag 21 augustus 2011 om 12:32 uur

Nu online

Lellow, Franky, guru, zuiderwijk, Erik070, SSimons en 88 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4