Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Haagse Roel

slain schreef:

Ik stond bovenin waar een mongool er ook 1 gooide op de rij achter mij op de grond waar 2 gasten en een meisje gewond raakten.Denk jij dat als iemand daar in de buurt had gezien wie dat was,er dan niks was gedaan.Hij had waarschijnlijk elke trede van boven naar beneden gekust.
Ik weet het niet Slain, Sta al een tijd niet meer op " Midden" .

Nou ben ik al een beetje op leeftijd maar vroeger ging dat toch anders .

Hoofdzaak is dat onze club op deze manier volledig naar de klote gaat. 

Wat willen ze nou op MN..........de club is van ons ?????? Prima, dan kan ik je bij deze zeggen dat er volgend jaar hooguit 2000 man zitten die lekker lopen  te zieken en kk. De rest van DH en omstreken blijft weg.................gevolg ??? jaren Jupiler of nog erger opheffen die club.

MN hoeft geen koorknapenclub te worden, in tegendeel. Ik weet ook dat er jarenlang niets tot weinig is gebeurd en dat het merendeel fanatiek achter DH staat. Maar laten zij dan ook binnen MN orde op zaken stellen............doen ze dat niet dan zijn ze medeschuldig.

0
Maandag 23 april 2007 om 00:24 uur

Haagse Roel

fc schreef:

Zoveel kaartjes zijn er niet meer !
is er bekend waarop de teller nu staat ??

Ik had er na Roda thuis weinig vertrouwen in, dacht er komt geen hond.

Merk toch wel dat het Zuiderpark leeft .......ben benieuwd !!!
0
Zaterdag 21 april 2007 om 17:44 uur

Haagse Roel

Rick Hoogendorp heeft een verassing voor de Haagse supporters achtergelaten. De spits is onder de ingang van Midden Noord met een spuitbus aan de slag gegaan. Hij bedankt de supporters voor alle steun. Hij laat er weinig twijfel over bestaan of we hem volgend jaar in het Forepark nog terugzien. Een muur verder groet hij de fans met de woorden: “Tot volgend jaar!”

Naast Mols , mogen we ook Rick dankbaar zijn, die jongen had zo een contract bij bv Utrecht, Willem II kunnen tekenen maar kiest ECHT voor onze FC.

Dus naast Mols ook verbale ondersteuning voor onze Rick !!!!!!!!!
0
Zaterdag 21 april 2007 om 17:36 uur

Loosduinuh

John,

Je zegt dat jij en je compaan Jansen fouten hebben gemaakt.

Dan vraag ik me af welke fouten jullie beide kúnnen maken?

Van der Pol is toch de grote baas. Jij en Jansen adviseren en controleren. Hebben jullie te veel of te weinig jullie hand opgestoken bij een stemming in de RvC?

Niemand weet wat jullie rol is, behalve wat netjes in het hoofdstuk structuur op ADO Den Haag.nl staat geschreven.

Wij zijn geen sinterklaasgelovende kinderen. Als Pol met droge ogen beweerd dat hij en Hofstede het Haags beleid bepalen en uitvoeren, komt dat niet geloofwaardig over.

Transparantie! 

Misschien kunnen jullie er wel niks aan doen. Dan waren de spreekkoren onterecht. Maar door al die dubbele agenda`s en machtsverhoudingen weet niemand meer waar het op staat.
0
Woensdag 18 april 2007 om 11:19 uur

fc hageneez

Aad2 schreef:

Ach John,

Hou toch lekker op. Dat schelden was niet aan vader Jansen gericht. Wel op jou en je bilmaat Jansen. 

John beste man, bedankt voor het redden van FC Den Haag in 1994 maar het is echt tijd dat jij lekker opstapt. Destijds riep je stoer in de krant "binnen 3 jaar spelen we Europees". Nu, 13 jaar later, spelen we weer 1e divisie. De afgelopen 4 jaar in de Eredivisie stelde ook helemaal NIKS voor. Geen risico`s durven nemen op financieel gebied. Alleen maar kommer en kwel. Ja, af en toe een overwinning op Feyenoord. Nou nou poe! Die trots werd ons al snel afgenomen na de gemiddeld 6 nederlagen die erna volgden. John pak lekker je spullen en rot lekker op. We dachten dat ALRECON erg was maar jij bent uit hetzelfde verrotte hout gesneden. Miljonairtje met je leuke ADO hobby, maar je speelt er helemaal niks mee klaar. 

Maar goed, medesupporters, Johnny boy is niet gek. Jaren geleden heeft hij z`n directeur plaatsje ingeruild voor een vage, maar o zo machtige, plek in de Raad van Commensarissen. Altijd veilig. Je weet maar nooit.

Jongens, degradatie is misschien dan wel een feit. We zitten nog steeds met de troep.

Zo, dat is er uit :)




 

john jou krediet bij de supporters is een beetje voorbij wanneer ga je dat nou is inzien?dat je de club in 94 geredt heb was tof maar daar mag je niet op blijven teren.wat hebben we nou eigenlijk bereikt in al die jaren met jou in het bestuur alleen mooie verhalen maar heel weinig daden het is gewoon tijd dat jullie is opstappen het sprookje wat nooit uitkwam is een nightmare geworden daar mogen jullie je conclussie uithalen en zo niet dan geef je niet om de club maar zit je er voor eigen belang
0
Woensdag 18 april 2007 om 10:58 uur

Advertentie

Vincent

@Dit is DE waarheid, ook Lex is schuldig
Het hele seizoen, op de kleine uitzonderingen na, is er totaal geen strijd geleverd. Nog nooit zijn er in de historie van de club zo weinig overtredingen gemaakt. 

???
waar heb je het over.. we zijn groot aandeel houder in gele en rode kaarten?? oh die waren allemaal onterecht?

0
Maandag 16 april 2007 om 13:39 uur

Dit is DE waarheid, ook Lex is schuldig!!

ADO Den Haag degradeert weer na 4 jaar
ADO Den Haag is gedegradeerd naar de Jupiler League. Wie zijn de hoofdschuldigen aan dit doemscenario?

Allereerst is het bestuur van ADO Den Haag hoofdverantwoordelijk. Zij hadden Frans Adelaar aan het eind van vorig seizoen na de 2-0 thuisnederlaag tegen Sparta makkelijk kunnen ontslaan.

Ook het feit dat diverse spelers afgelopen zomer vertrokken was te wijten aan zowel het bestuur en trainer Adelaar. Dorus de Vries, Youssef El Akchaoui, Roy Stroeve, Geert den Ouden, Peter Jungschlager, Edwin de Graaf, Tommy van der Leegte, Spira Grujic, Tomasz Rzasa en Sjaak Polak vertrokken allemaal bij de Haagse club!

Tweede hoofdschuldige is spelersmakelaar Rob Jansen. Hij werd binnen gehaald als `adviseur` van de club maar lag al snel dwars met technisch-directeur Rob Baan door zijn `eigen` spelers binnen te willen werken. Gevolg: Baan nam na 3 maanden in dienst ontslag wegens een onwerkbare situatie.

Spelers die in de stal van Jansen zaten werden aangetrokken als `versterkingen` maar feit blijft dat de meesten, de uitzondering daar gelaten, afgerangeerde voetballers zijn die voor ADO Den Haag wel als een `versterking` werden beschouwd. Een belediging opzich richting de Haagse aanhang.

Spelers uit de stal van Jansen die sinds zijn aanstelling bij ADO Den Haag tekenden zijn Pascal Bosschaart, Richard Knopper, Goran Bunjevcevic en Sergio Sanchez. Maar ook Frans Adelaar, John O`Brien, Cedric van Gun, Sjaak Polak, Gill Swerts en Kazuyuki Toda stonden allemaal onder contract bij Jansen.

Jeugdspelers die vervolgens weigerden om voor Jansen te tekenen kregen geen contract aangeboden en zullen deze zomer vertrekken bij ADO Den Haag, met als grootste voorbeeld Hakan Turkoz die gedurende dit seizoen plotseling aan FC Omniworld werd verkocht.

De conclusie mag dan ook zijn dat Rob Jansen puur uit eigen belang bij ADO Den Haag zit en echt niet aan de toekomst van de club denkt.

De volgende schuldige is interim-coach Lex Schoenmaker. Schoenmaker lijkt er helemaal niets van te begrijpen en vind het vaak leuker om grappen te maken dan als hoofdtrainer op te treden.

Sinds zijn aanstelling na het ontslag van Adelaar kent ADO Den Haag zijn slechtste periode uit de geschiedenis van de Haagse club: 15 wedstrijden zonder overwinning. Dat is nog slechter dan onder Frans Adelaar en dat is een prestatie op zich.

Het tactisch vermogen van Schoenmaker is lachwekkend. Hij wisselt vaak de verkeerde spelers door zijn beste spelers eruit te halen en de slechtste te laten staan en doet verkeerde wisselingen in het elftal waardoor hij de hele organisatie over hoopt haalt.

Bosschaart en Bakatti vallen al het hele jaar door de mand maar op de een of andere vreemde manier blijf Schoenmaker hen een hand boven het hoofd houden. En vorige week zat Eljero Elia thuis op de bank omdat Schoenmaker verkoos om Wesley Verhoek mee te nemen als centrale spits!

Een aantal weken geleden stuurde hij zelfs een aantal spelers terug naar het tweede elftal maar zij mochten wel met het eerste elftal meetrainen! Niet echt geloofwaardig, zeg maar.

Mooiste voorbeeld is nog het aantrekken van spits Rick Hoogendorp. Iedereen weet dat Hoogendorp in een twee-spitsen-systeem het best tot zijn recht komt. Hoogendorp werd aangetrokken als scorende spits, maar wat doet Schoenmaker? Die zet `m neer als rechtshalf tegen Willem II, linkshalf tegen Vitesse en nog vaker op die rare plaatsen.

Wat gaat er in godsnaam om in het hoofd van die man? Dieptepunt van gisteravond is nog het zingen van `We love you Lexie` door Midden Noord. Daar zijn echt geen woorden ...

Ten slotte mag ook een grote wijzende vinger worden gewezen naar de spelersgroep. Onderlinge verdeeldheid tussen oud en jong, te veel geloven in hun eigen `talent` en tot treurens aan toe blijven denken dat `alles wel goed komt`.

Het hele seizoen, op de kleine uitzonderingen na, is er totaal geen strijd geleverd. Nog nooit zijn er in de historie van de club zo weinig overtredingen gemaakt.

Er is dit seizoen totaal geen beleving en benen werden ingetrokken in duels waar spelers als Aad Mansveld, Martin Jol, Cor Lems en Tommy van der Leegte in het verleden liever het been braken van de tegenstander dan de bal te verliezen. Tegenwoordig lijkt het belangrijker te zijn dat je haar goed zit en dat je mooie voetbalschoenen hebt, dan dat je alles geeft voor je club.

Het meest trieste aan dit alles is het afscheid van Michael Mols aan het betaalde voetbal. De 36-jarige spits gaat na 16 jaar betaald voetbal en een fantastische loopbaan afsluiten met een degradatie.

Mols verdient meer dan dat, veel meer dan dat! Hij is de enige speler die wekelijks tot het uiterste ging om degradatie te voorkomen en wat kreeg hij als dank, dat hij een aantal weken geleden door zijn ploeggenoten werd afgevallen als negatieveling.

Hoe durven zij dit in godsnaam in hun hoofd te halen?! Wat hebben zij allemaal al gepresteerd in hun carriere... Zelfs bij elkaar kunnen zij nog niet eens aan Mols tippen!

De thuiswedstrijd tegen FC Groningen zal in het teken staan van het afscheid van het Zuiderpark. Ik hoop alleen dat Michael Mols een net zo mooi afscheid zal krijgen als hij verdient. Bedankt voor de spaarzame mooie herinneringen aan dit seizoen Michael!
0
Maandag 16 april 2007 om 11:51 uur

marcellino

overal was te lezen dat hoogendorp had gezegd kost wat kost te blijven voor den haag,wat nu overal te lezen is.is dat hij gaat vertrekken mooie worden maar weinig daden
0
Zondag 15 april 2007 om 15:30 uur

Ooievaar

Piet . schreef:

Juist jullie maken door dit soort acties de club kapot, natuurlijk zijn er fouten gemaakt door het bestuur, maar ze hebben ook heel veel goed gedaan toen de club op de rand van de afgrond stond en dat vergeten jullie.
Jullie moeten eindelijk eens leren je normaal te gaan gedragen zonder altijd maar te lopen schelden want dat is het enige wat jullie kunnen.
Ik heb er `uiteraard weinig` kijk op, maar met dit bestuur heb je echt geen vijanden meer nodig hoâh
0
Zondag 15 april 2007 om 00:16 uur

nac breda

jajoh schreef:

lees net dat Delorge TRANSFERVRIJ weg mag bij degradatie........ Ik dacht dat ie dan voor MINDER weg mocht. Maar NAC wil `m nu ook.....
Goed gedaan bestuur! Weer iets om trots op te zijn!!
Zaterdag ff flink onze stem laten horen TEGEN DEZE ZAKKENVULLERS!! Maar ook onze jongens naar 3 punten schreeuwen en hopen dat Excelsior en RKC het niet op een akkoordje gooien........
delorge komt naar miss nac net gezien jullie populairste speler dan blijft er maar weinig over.

wie mogen er nog meer weg gratis?

wel jammer van dat stadion een miljoenen stadion maar dan in de 1e divisie denk dat ze het stadion beter hadden kunnen uitbreiden en van de rest goede spelers kopen.

laterzz houdoe(brabant)
0
Woensdag 11 april 2007 om 16:12 uur

Nu online

guru, Franky, zuiderwijk, Huge, Bleek, Lellow en 172 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4