Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

haguhnees

nou moge wel wat spelers gehaald worde want met deze selectie degradeer je geheid dat bedoel ik
0
Vrijdag 18 juli 2008 om 19:36 uur

Haagsesjaak

Hans schreef:

Heerenveen zal voor een 1e divisiespeler die nog NIETS bewezen heeft nooit meer dan een miljoen bieden. Bron: Foppe, die hem trouwens nooit geselecteerd heeft voor Jon Oranje.
Met de opbrengst van Janmaat kan je 3 spelers halen waardoor je elftal sterker wordt. Mijn keus is dus:
Janmaat, tot ziens!
Ja maar zit er een Noor die daar nu de trainer is en als die wil dat hij komt dan is het zo. 3.5 miljoen is echt veel geld voor zo`n speler maar dat bedrag kan je de selectie goed aanvullen maar zijn zulke spelers nog beschikbaar?????
0
Vrijdag 18 juli 2008 om 14:51 uur

<FCDH>

Stagiair Van der Heijden maakt in druk bij Swansea
18/07/2008 10:22

Swansea City-manager Roberto Martinez is onder de indruk van Michael van der Heijden. De 26-jarige middenvelder scoorde als stagiair voor de Welshe club.

Tegen Neath Athletic nam Van der Heijden donderdag een van de vijf treffers voor zijn rekening. De Hagenaar, die afgelopen seizoen met FC Lisse de algehele amateurtitel veroverde, bewees zichzelf daarmee een goede dienst.

Maar het is nog onzeker of Van der Heijden in Wales aan een nieuw profavontuur kan beginnen. `Ik wil eerst de hele selectie bekijken voor we een besluit nemen`, aldus Martinez, die wél liet blijken positief te zijn over de Nederlandse tester.

wist niet dat ie nog leefde
0
Vrijdag 18 juli 2008 om 11:17 uur

Haagsesjaak

Delft schreef:

Den Ouden kiest voor De Graafschap. Lijkt mij een goed plan dat wij dan Thiebaut van MVV gaan proberen te halen. 
Jammer joh, die zit met z`n gedachten ergens anders!!

Exclusief: Thiebaut hoopt op NAC Breda!
Gunter Thiebaut was vorig seizoen een sensatie in de Jupiler League. De aanvaller van MVV scoorde er lustig op los. Uiteindelijk stokte de teller bij 22 competitiedoelpunten. Volgens de 31-jarige Belg dingen De Graafschap en NAC Breda naar zijn diensten. "Ik ben al bij NAC wezen kijken."
»Reacties Print artikel Stuur naar een vriend Neem contact met ons op! galleria zoom De selectie van MVV had vandaag een teambuildingdag. De Maastrichtenaren waren te vinden op motorische vierwielers en schoten elkaar af met verfpistolen. Na afloop van de dag sprak Goal.com met de aanvaller.

Gevraagd naar zijn toekomst geeft Thiebaut openheid van zaken. "De Graafschap en NAC zijn zeer geïnteresseerd," aldus de topschutter. "Maar het aanbod van De Graafschap was simpelweg te laag. Ik ben 31 jaar, heb het prima naar mijn zin bij MVV, dus als ik vertrek moet daar wel wat tegenover staan."

Daarnaast weet Thiebaut niet of hij bij ‘De Superboeren’ wel tot zijn recht komt. "Die club speelt volgend seizoen onderin de Eredivisie. Dat is niet ideaal voor een spits," meent Thiebaut, die bij een eventuele overgang naar de Vijverberg zou moeten verhuizen. "Momenteel woon ik nog in Brussel, dus ook wat dat betreft moet het aanbod goed zijn."

De trainer die hem vorig seizoen naar MVV haalde, Robert Maaskant, is sinds dit seizoen trainer van NAC. Een reünie lijkt voor de hand liggend. Thiebaut: "Maaskant heeft me deze week nog gezegd dat NAC inderdaad interesse heeft, maar er moet daar eerst iemand vertrekken."

Thiebaut heeft zich zelfs al georiënteerd op de club uit Breda. "Ik ben wezen kijken bij de club. Dat was een prima bezoek, maar tot nog toe is er nog niets concreet. Het voordeel is dat de trainer me kent en weet wat mijn kwaliteiten zijn. Bovendien ligt NAC net over de Belgische grens."

"Het is lastig," gaat hij verder over een transfer. "Een overgang hangt van zoveel verschillende facetten af. Ik ben nu 31. De tijd dat ik alleen voor mijn carrière koos ligt een beetje achter me. Financieel moet er ook wat tegenover staan, want om bij MVV te blijven is zeker geen straf. Die club speelt volgend jaar mee om de titel. Daarnaast wil ik graag in Brussel blijven wonen."

Toch wil de spits snel duidelijkheid. “Het is zó belangrijk om de voorbereiding mee te maken. Het is me eerder overkomen dat ik eind augustus binnen kwam bij een elftal dat goed liep. Dat is gewoon geen leuke start."

Clubs die de aanvaller willen verleiden zullen financieel toch wat meer op tafel moeten leggen dan het aanbod van De Graafschap. Lachend: "Duidelijk is dat Ajax, Feyenoord en PSV me sowieso niet kunnen betalen
0
Woensdag 16 juli 2008 om 18:41 uur

<FCDH>

DE AANLOOP: Versterkingen en strijdlust moeten ADO in Eredivisie houden
De selectie van ADO Den Haag kent veel ervaren spelers. Richard Knopper (Ajax, SC Heerenveen, Vitesse), Yuri Cornelisse (o.a FC Groningen en NAC Breda) en Pascal Bosschaart (FC Utrecht en Feyenoord) hebben niet de minste namen op hun CV staan. Om over Rick Hoogendorp en Hans van de Haar nog maar te zwijgen.
»Reacties Print artikel Stuur naar een vriend Neem contact met ons op! galleria zoom Je zou dus kunnen stellen dat de ploeg van André Wetzel zich zou moeten kunnen handhaven in de Eredivisie komend seizoen. De andere kant van het verhaal is echter dat ADO het afgelopen seizoen met diezelfde ervaren krachten maar nèt aan promotie wist af te dwingen. In de eerste helft van het seizoen bungelden de Hagenaren zelfs onderaan de Jupiler League.

"Het zal keihard knokken worden om onszelf veilig te spelen," merkte trainer André Wetzel terecht op na de oefenwedstrijd tegen Telstar (eindstand 1-1).

ADO legde tot nog toe Mitchell Piqué (Excelsior), Ekrem Kahya, Karim Soltani (beiden VVV-Venlo), Tim de Meersman (FC Eindhoven), Robin Faber (Vitesse) en Gino Coutinho (FC Den Bosch – op amateurbasis) vast.

"Toch zullen meer versterkingen noodzakelijk zijn, en dan vooral voor- en achterin het elftal," aldus de van VVV-Venlo afkomstige oefenmeester.

En daar heeft hij gelijk in. Ook tegen Telstar werd duidelijk dat teveel 100%-kansen onbenut bleven en dat een centrale verdediger erbij geen overbodige luxe zal zijn. Eén van de sterspelers in Den Haag is de pas 18-jarige rechtsback Darryl Janmaat.

Het supertalent heeft een prima seizoen achter de rug en staat meteen in de belangstelling van, in ieder geval, SC Heerenveen. "De belangstelling van de Friezen is concreet. Er wordt onderhandeld," weet Janmaat zelf te vertellen in de catacomben van amateurvereniging HVV Laakkwartier.

In het geval dat ook Janmaat vertrekt, rest Wetzel nog een opdracht: het vinden van een geschikte rechtsback!

(Stan van den Steenhoven/Goal.com)



0
Woensdag 16 juli 2008 om 14:39 uur

DH JOSTIE

ADO geeft Voskamp op
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag gaat voor dit seizoen geen pogingen meer doen om Johan Voskamp (23) in te lijven.
De Hagenaars hebben tweemaal een bod uitgebracht op de aanvaller die nog een contract heeft voor een jaar bij Excelsior.

De Rotterdammers schoven echter ook het laatste bod, naar verluidt zo`n anderhalve ton, terzijde en laten de Westlander die zelf ook graag naar ADO Den Haag wilde, niet gaan. "We gaan hem nu in de winterstop proberen te strikken voor volgend seizoen," aldus André Wetzel.

De Residentieclub richt zijn pijlen nu op anderen. De jongste dagen testte de club vijf proefspelers, onder wie aanvaller Bogdan Milic (20). De 195 centimeters lange Montenegrijn trainde al twee dagen mee en voetbalde gisteravond mee in het oefenduel met Telstar. Op het knusse terrein van Laakkwartier, waar net als zaterdag weer veel belangstellenden (1-1) kwamen, maakte Milic een dusdanige indruk dat trainer André Wetzel komende dagen met zijn zaakwaarnemer Wessel Wezenberg rond de tafel gaat. Of er een contract uitrolt, is echter nog de vraag. "Een jongen met veel potentie," aldus Wetzel. "Daar gaan we serieus over nadenken."

Hetzelfde geldt voor Csaba Horváth. De Slowaakse centrumverdediger is aangeboden door Tscheu La Ling die gisteren aanwezig was bij Laakkwartier. Wetzel: "Heel even zette ik wat vraagtekens bij zijn opbouwende kwaliteiten, maar deze jongen is verdedigend sterk in de lucht, op de grond en heeft uitstraling."

Ook met Ling gaat Wetzel in gesprek. Het is opvallend dat ADO Den Haag de deur openzet voor Ling. De ex-prof was in het jaar van de degradatie (2006-2007) nadrukkelijk in beeld, voerde een aantal gesprekken over spelers maar kreeg nul op rekest bij de toenmalige beleidsbepalers én technische staf. De nieuwe bezems die in Fore- en Zuiderpark schoonvegen staan wel open voor de markante zakenman.

Over Milos Volesak, een Slowaakse doelman die tegen de Noord-Hollanders de eerste helft keepte, heeft Wetzel zijn twijfels. "Ik moet over hem nog een goed gesprek hebben met René Stam," aldus Wetzel. Hij zag geen toekomst bij ADO voor RC Genk-verdediger Sven Verdonck en de Hongaarse doelman Kemenes Szabolos, die na rust in actie kwam.

Wetzel sluit niet uit dat ADO Den Haag de komende periode nog een aantal spelers test. De trainer wil nog drie voetballers die de selectie een flinke kwaliteitsimpuls geven: een aanvaller, een centrumverdediger en een doelman. Over de plek onder de lat: "Oscar Moens komt in ieder geval niet."

Er is haast geboden. Wetzel gunt zichzelf nog twee weken de tijd om versterkingen te halen. "Ik streef ernaar om de selectie op 1 augustus rond te hebben."

Als ADO Den Haag het komende seizoen niet in het schijnsel van de rode lantaarn wil vertoeven, zal een kwaliteitsinjectie hard nodig zijn. De tweede etappe van de oefencampagne, tegen Telstar, was uiteraard geen graadmeter. De gasten kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door een knal in de kruising van Van Heulen (0-1), waarna Hursut Meric pas kort voor tijd gelijkmaakte. "Toch zag ik meer ideeën en beleving dan zaterdag, al waren we ook vaak nog slordig," constateerde Wetzel.
0
Woensdag 16 juli 2008 om 00:21 uur

Advertentie

FC Den Haag!

dietiste schreef:


Mitchell Pique is maar 7 kilo te zwaar..........
Hij zat vandaag ook niet eens bij de selectie! Wetzel wil zeker dat hij eerst wat kilo`s eraf gaat trainen.
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 23:22 uur

hemel

Bodde was overal maar blijft langer bij Swansea
15/07/2008 15:11

Ferrie Bodde heeft een einde gemaakt aan alle speculaties over zijn toekomst buiten Wales. De Delftse middenvelder was in zijn hoofd `overal geweest`, maar blijft bij Swansea City.

Derby County, Middlesbrough en Reading heetten de nieuwe werkgever te worden voor Bodde. Maar Swansea hield vast aan zijn vraagprijs voor de middenvelder, die nu verkozen heeft zijn nog twee jaar lopende contract in Wales te verlengen.

`Het zijn negen lange weken geweest. In mijn hoofd ben ik al overal geweest`, zegt Bodde op de website van The Swans. `Ik heb inderdaad in dat traject fouten gemaakt. Ik zou graag mijn excuses willen aanbieden aan de Swansea-fans voor alle onzekerheid.`

Bodde was door mooie woorden over Derby County gaan twijfelen over zijn toekomst bij Swansea City. `Ik was in de war`, aldus de Delftenaar. `Ik dacht dat Derby een stap omhoog was. Maar na lang nadenken en het weerzien met de selectie besefte ik dat groter niet altijd beter is.`

Verkeerd vertaalde uitlatingen maakten het er niet veel beter op. `Ik ben geen nagemaakte. Ik ben loyaal`, zegt Bodde. `Ik zou anders toch nooit veertien jaar bij ADO Den Haag hebben gezeten?`
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 16:36 uur

KNVB

huh? schreef:

Waarom vertelt Kum dan dat hij mee mag?
Foppe de Haan maakt de achttien Olympiërs bekend

KNVB-coach Foppe de Haan heeft de definitieve achttienkoppige selectie bekendgemaakt voor de Olympische Spelen. Deze groep meldt zich komende zondag (20 juli) in Oisterwijk voor het afsluitende trainingskamp van de Olympische selectie voor vertrek naar Azië.

De drie dispensatiespelers die Foppe de Haan heeft opgeroepen zijn Gerald Sibon, Roy Makaay en Kew Jaliens. Laatstgenoemde speler maakte geen deel uit van de Olympische selectie die in mei in Zweden deelnam aan een vierlandentoernooi. In vergelijking met de ‘Zweden-groep’ zijn ook Royston Drenthe - die tijdens het vierlandentoernooi ontbrak als gevolg van een blessure - Ryan Babel en Urby Emanuelson toegevoegd. Babel en Emanuelson maakten in mei nog deel uit van de selectie van het Nederlands elftal.

Naast de achttien China-gangers heeft coach Foppe de Haan tevens vier reservespelers aangewezen. Dit zijn keeper Tim Krul, verdediger Christian Kum, middenvelder Siem de Jong en aanvaller Nordin Amrabat. In overleg met de clubs, spelers en technische staf van het Olympisch elftal is besloten dat dit kwartet zich volgende week niet meldt in Oisterwijk en evenmin afreist naar Azië; ze trainen mee met hun clubs en zullen in geval van een blessure aan de groep worden toegevoegd.

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de eerste Olympische wedstrijd van het betreffende team kan een geblesseerde speler - na instemming van het medisch comité van de FIFA - worden vervangen door ofwel een van de vier reservespelers ofwel een speler van de elfkoppige standby-lijst (zie hieronder). Na het verstrijken van voornoemde deadline kunnen geblesseerde spelers uitsluitend nog worden vervangen door de vier bij de FIFA geregistreerde reserves.

In aanloop naar de Olympische Spelen staat 23 juli staat om 20.30 uur in Genk een oefeninterland gepland tegen de Olympiërs van België. Zaterdag 26 juli vertrekt de ploeg naar Hongkong voor de ING Cup. Woensdag 30 juli speelt Nederland tegen Kameroen; drie dagen later (2 augustus) wacht het duel met Ivoorkust. Daags na deze wedstrijd reist het Olympisch elftal naar Tianjin, waar 7 augustus de eerste groepswedstrijd tegen Nigeria op het programma staat. De overige tegenstanders zijn de Verenigde Staten (10 augustus in Tianjin) en Japan (13 augustus in Shenyang).

De volgende achttien spelers maken deel uit van de selectie van het Olympisch elftal:

Doel: Piet Velthuizen (Vitesse), Kenneth Vermeer (Ajax).

Verdediging: Kew Jaliens (AZ), Calvin Jong-A-Pin (sc Heerenveen), Kees Luijckx (AZ), Dirk Marcellis (PSV), Erik Pieters (PSV), Gianni Zuiverloon (West Bromwich Albion).

Middenveld: Otman Bakkal (PSV), Urby Emanuelson (Ajax), Jonathan de Guzman (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Valencia), Evander Sno (Celtic).

Aanval: Roy Beerens (sc Heerenveen), Ryan Babel (Liverpool), Royston Drenthe (Real Madrid), Roy Makaay (Feyenoord), Gerald Sibon (sc Heerenveen).

De vier aangewezen reserves voor de Olympische Spelen: Nordin Amrabat (PSV), Siem de Jong (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Christian Kum (ADO Den Haag).

De elf spelers op de standby-lijst: Ismaïl Aissati (PSV), Istvan Bakx (KV Kortrijk), Wout Brama (FC Twente), Luigi Bruins (Feyenoord), Lorenzo Davids (N.E.C.), Ryan Donk (AZ), Henrico Drost (sc Heerenveen), Marvin Emnes (Middlesbrough), Tom Hiariej (FC Groningen), Jeremain Lens (AZ), Frank van der Struijk (Vitesse).
0
Dinsdag 15 juli 2008 om 14:31 uur

<FCDH>

Arbiter Dick Jol stopt per direct
ZEIST - Scheidsrechter Dick Jol heeft met onmiddellijke ingang zijn carrière beëindigd. Dat is de uitkomst van een gesprek dat maandag plaatsvond tussen de voormalig internationaal scheidsrechter en de voetbalbond KNVB.

Dick Jol. FOTO ANP
Jol en de KNVB hebben een verschil van inzicht over invulling van de werkzaamheden voor de toekomst.

Tussen partijen is afgesproken dat Dick Jol deze maand nog een aantal oefenwedstrijden fluit, waaronder het afscheidsduel op 26 juli in Zwolle tussen Ajax en een samengestelde selectie van spelers waarmee oud-international Jaap Stam in zijn voetbalverleden ooit samenspeelde. Dit in het kader van het afscheid van Stam. Dit is dan tevens de laatste wedstrijd van Dick Jol.

Het afscheidsduel van Stam was de inzet van het conflict tussen de voetbalbond en de arbiter uit Den Haag. Stam had Jol gevraagd, maar de KNVB stelde Roelof Luinge aan.

Jol kwam al eerder in aanvaring met de voetbalbond. In 1996 werd hij tijdelijk geschorst omdat hij werd verdacht van gokken op eigen wedstrijden. De scheidsrechter dwong via de rechter met succes rehabilitatie af en de schorsing werd ingetrokken.

De Scheveninger kan in ieder geval terugkijken op een imposante carrière. Hij maakte in 1985 bij DEVJO 7 tegen Maasdijk 12 zijn debuut als scheidsrechter. In 1992 promoveerde hij naar de nationale A-lijst. Jol was tevens negen jaar lang internationaal actief, met als hoogtepunten de finale van het WK voor clubteams in 2000 en de Champions League-finale tussen Bayern München en Valencia in 2001. Het jaar daarop nam hij afscheid van het internationale voetbal.

De arbiter, zelf ooit als (semi-)prof actief voor onder meer NEC en Kortrijk, traint het eerste elftal van Berkel en Rodenrijs. De amateurvereniging wil echter om financiële redenen het contract van Jol laten ontbinden.




0
Maandag 14 juli 2008 om 18:13 uur

Nu online

guru, FC Jeff, Franky, Luc2000, Rooie91, Bhattoe 74 en 140 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4