Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

yesyes

TOP nieuws van immers , die is echt gegroeid de afgelopen 2 jaar dat is echt niet normaal. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Hij kent de club en weet wat de supporters vragen. Op voetbalgebied is die op het middenveld heus wel vervangbaar maar ze veelzijdigheid maakt hem o zo belangrijk voor dh, kan ook heel makkelijk in de spits staan en daar ze goaltjes meepakken dus echt een aanwinst

0
Zondag 9 januari 2011 om 18:54 uur

dirk

Francisco schreef:

Neen hij kreeg van de selectie een zitkussentje om wat zachter op die houten wisselbank te zitten!!!

 

Wat betreft de beste voorhoede? zijn we

Harry Heijnen (rechts)

Lambert Maassen (spits) en Kees Aarts (links) vergeten???

 

Nee, maar vele ouderen zijn Lambert Maassen pas goed gaan vinden, toen hij door een knieblessure een punt achter zijn voetbalcarrière moest zetten. Nooit meer zo'n kopsterke spits gezien, maar ook op hem is in het Zuiderpark wat af ged.

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 23:25 uur

Francisco

JB schreef:

Henny Ardesch heeft bij zijn afscheid toch een zeemleren broek gekregen, vanwege 200 wedstrijden op de bank of zoiets?

 

Dat waren nog eens spelers: niet ouwehoeren, gewoon gaan zitten.

Zondag na zondag na zondag na zondag na........

Neen hij kreeg van de selectie een zitkussentje om wat zachter op die houten wisselbank te zitten!!!

 

Wat betreft de beste voorhoede? zijn we

Harry Heijnen (rechts)

Lambert Maassen (spits) en Kees Aarts (links) vergeten???

 

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 22:01 uur

Ferdy

Kees schreef:

Het lijkt wel of de hele shoutbox anti-pascal is. Groot gelijk hoor. We halen wel kanjers uit de eerste divisie en clublozen.

 

Allemaal het inzicht van een pindanootje in de schil! Tsjonge jonge, wat kan ik me daarover opwinden.

 

Heb liever respect voor die jongen die in salaris achter uit is gegaan, als laatste het veld afloopt nadat hij het publiek honderd keer heeft bedankt, zich uiterst correct opstelt en een imposante carriere heeft opgebouwd waar bijna 98 % van de selectie niet aan kan tippen.

 

Nee hoor, lekker blijven zeiken tegen die jongen.

Kijk Kees, hier kan ik me nou in vinden! Het lijkt wel mode om Bosschaert af te zeiken. Als een Kubik 3 ballen de tribune opschiet met een schot wat ie beter af had kunnen leggen lees je maar weinig comments...als Pascal een fout maakt begint heel 070 te huilen.

Hiermee zeggend dat als een spits een fout maakt is t een achterbal voor de tegenstander, als Pascal een fout maakt is t een doelpunt..

Zo werkt t voor verdedigers, eigen ervaring bij "baloptdak 3"!!!

Pascal loopt centraal achterin..als er iets fout gaat is t een doelpunt. risico van t vak maar een beetje respect zou inderdaad wel eens leuk zijn.

Het is niet anders blijkbaar, juichen doe je bij een gescoord doelpunt, als een verdediger een bal onderschept is t blijkbaar normaal...zie de salarissen van een spits t.o.v. een verdediger.

 

Maar goed 'nToko..t zal allemaal wel.

 

 

0
Donderdag 6 januari 2011 om 17:55 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Transfer Brouwer rond
De transfer van Jordy Brouwer is donderdag formeel afgerond. De spits die overkomt van Liverpool is zoals verwacht voor anderhalf jaar vastgelegd.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 6 januari 2011 om 16:02 uur

ADO supporter Leidschenveen

Vers van de pers.........

 

Jordy Brouwer tekent bij ADO Den Haag
Geboren Hagenaar Jordy Brouwer heeft een contract getekend bij ADO Den Haag. Deze overeenkomst verbindt hem voor de komende anderhalf jaar aan onze club.
In diverse media werd al gesproken over deze deal, maar vandaag, donderdag 6 januari, is alles officieel geworden. Brouwer is een spits en hij trainde de laatste weken mee bij de selectie van John van den Brom. De aanvaller die onlangs zijn contract bij Liverpool liet ontbinden om op zoek te gaan naar een nieuwe kans, liet een goede indruk achter, wat resulteerde in deze overeenkomst.

Een groot deel van zijn opleiding genoot Brouwer bij Ajax, waar Liverpool hem in 2007 weghaalde. Op huurbasis speelde hij in 2008-2009 een aantal wedstrijden voor RKC Waalwijk. Brouwer wordt eind februari 23 jaar.
 

 

En............

 

ADO DH trekt in N'Toko nieuwe verdediger aan
Chiro Mena Vuza N'Toko zal de selectie van John van den Brom per direct komen versterken. Hij tekent een contract voor tweeënhalf jaar.
N'Toko is een 22-jarige centrale verdediger van Kongolese afkomst met een Belgisch paspoort. Hij speelde van 2007 tot deze zomer bij AGOVV en was op dit moment transfervrij. Net als Jordy Brouwer gaat hij meteen mee naar het trainingskamp in Marbella.

Donderdag 6 januari onderging hij naar tevredenheid de medische keuring bij ADO Den Haag en werd het contract door de speler en directeur Dick Vierling getekend.




 

0
Donderdag 6 januari 2011 om 14:16 uur

ado-kenner

maak je nou niet druk en geniet gewoon. Diegene die zeggen dat dit precies hetzelfde was met atteveld en wetzel zeik niet. Toen was er geen aantrekkkelijk voetbal. het was alleen naar voren rammen naar de spitsen. Nu zit er echt lijn in het spel en je ziet dat het goed gaat. Ik vind het nu reeel dat er wordt gezegd met een plan dat er over 5 jaar minimaal de linkerrijtje wordt gehaald. Meeuwis, boymans en andere zoektochten is alleen maar goed. Er wordt geinvesteerd naar goede oude versterkingen die eredivisie niveau aankunnen en linkerrijtje ervaring(meeuwis) en op zoek aar een veelscorende spits die ook jong is en niet te duur(boymans). En alvast opzoek gaan naar eventueele opvolgers voor onze sterkhouders. Ik zag hier dat iemand zei dat beugelsdijk wel goed wordtr vooor de toekomst. Ik heb hem ongeveer 6 wedstrijden zien spelen en tot nu vind ik hem meer voor iemand tegen degredatieniveau dan iemand waarmee je naar het linkerrijtje wil gaan. We moeten neit gelijk denken dat iedereen naar ons toe wil komen, maar juist 1 a 2 stappen hoger kijken en dat zijn mensen met linkerrijtje niveau en natuurlijk talenten.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 23:04 uur

<FCDH>

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO ziet Boymans als vervanger Bulykin
VVV-spits Ruud Boymans staat in de belangstelling van ADO Den Haag. Volgens de Voetbal International gaat de residentieclub een bod op hem doen als duidelijk wordt dat Bulykin niet blijft.
Lees het nieuwsbericht

Ik zou het een zwaar verlies vinden als bulykin niet blijft zo spits krijgen we voorlopig echt niet meer ga daar maar vanuit??

0
Woensdag 5 januari 2011 om 16:42 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO ziet Boymans als vervanger Bulykin
VVV-spits Ruud Boymans staat in de belangstelling van ADO Den Haag. Volgens de Voetbal International gaat de residentieclub een bod op hem doen als duidelijk wordt dat Bulykin niet blijft.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 5 januari 2011 om 14:00 uur

ADODENHAAG

Boymans weet zich na Engelse clubs ook gevolgd door ADO
Woensdag, 5 januari 2011 om 11:59

Het belooft een mooie zomer te worden voor Ruud Boymans, dit jaar. De 21-jarige spits maakte in de eerste seizoenshelft negen goals in achttien wedstrijden en dat leidde, zoals eerder aangekondigd, al tot interesse van tot vandaag onbekend gebleven clubs uit de Premier League en het Championship. Maar er is ook binnenlandse interesse voor de aanvaller; ADO Den Haag volgt hem.

Onlangs staakte Boymans, die eerder twee jaar bij Fortuna Sittard actief was, gesprekken met VVV over een verlenging van zijn contract. Hij ligt in principe tot medio 2012 vast, maar wil graag kijken of er een sportieve verbetering in het vat zit. Voetbal International meldt woensdag in haar weekuitgave dat die nu gekomen is in de vorm van ADO, de nummer negen van de Eredivisie.

De Haagse club ziet in Boymans een mogelijk interessante versterking voor haar selectie, zeker gezien het waarschijnlijke vertrek van Dmitri Bulykin. De Rus wordt gehuurd van Anderlecht, maar is waarschijnlijk te duur om met een meerjarig contract aan te blijven. ADO zou na dit seizoen overwegen een bod uit te brengen op Boymans. De Engelse clubs die hem op de korrel hebben zouden Queens Park Rangers en Ipswich Town zijn; clubs uit de Premier League worden niet genoemd.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 12:05 uur

Nu online

Michiel, lulijzer, john 147, KickOff, DHFC070, Bleek, zuiderwijk en 238 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4