Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

janfcdh

Tommy schreef:

hij was sowieso niet een leider in de kleedkamer geworden want het was bij heerenveen al een onhandelbare eikel die zomaar wegbleef om zn zin te krijgen en die hele arrogante kop van die vent staat me tegen.
ben blij dat ie niet komt maar das mijn mening.

hoop stiekem nog op VoH maar als die zo bijdehand blijft doen met zn geen haast en trainen in jong twente blijft ie ook maar lekker weg.
Buly geloof ik ook weinig van en als het al lukt zal het wel 30 aug 23.55 zijn en eerder niet dus dat betekent nog lekker 2 wedstrijden met van duinen in de spits en als dat dan een topper blijkt te zijn of die hongaar dan mag je me helemaal weg tillen van het lachen
Tommy ben ik helemaal met jou eens, als voetballer had ik Alves hoog zitten, gewoon doen wat ie moet doen en dat is dreigend zijn en scoren....blonk wekelijks uit bij Heerenveen.
Als mens was ie natuurlijk bagger, het wordt hier in de box ook al aangehaald dat ie zomaar weg bleef en meer van die grappen zoals bij 2 verschillende clubs contract tekenen.....

Als mens en voetballer kun je veel beter VOH hebben, zou denk ik echt de gewenste spits kunnen zijn met de manier waarop wij spelen via de flanken.
Het kan nog steeds....maarja komt ie niet en ik hoop met je mee wat van Duinen betreft, en waarom niet ?
De verdedigers van onze tegenstanders kennen die Hongaar ook niet, dus misschien hebben we daar mazzel mee en scoort hij erop los :-) en hebben we ons met ze allen druk gemaakt om niks.
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 18:16 uur

oodh

Haagse_Aad schreef:

Grote kans dat we met:

Coutinho

Ammi - Leeuwin - Kum - Supusepa

Immers - Rado - Toornstra

Verhoek - Van Duinen - Vicento

ook van psv winnen
Waarom zou Supusepa linksachter spelen?
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 15:47 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

dus dat is gewoon niveau van amoah die maakt er ook elke seizoen tussen de 10 a 15 kan deze jongen dus ook, vergeet niet dat vvv net gepromoveerd was.
ik denk trouwens dat calabro samen met een andere spits gaat komen want we kunnen wel 2 extra spitsen gebruiken.

ik ga trouwens niet die 180 shuts terug lezen want teveel mensen roepen soms maar wat.
Ga toch weg met die Calabro! Waarom denk je dat hij weg mocht bij VVV. Omdat hij zijn plaats al had verloren aan Boymans!!!

Sterker nog, ik zou nog liever een heel seizoen naar v. Duinen in de spits kijken dan naar Calabro!
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 15:03 uur

janfcdh

miq72 schreef:

Ik heb vorig jaar diverse keren Tommie Beugelsdijk in actie gezien en was zeer verrast door zijn goede spel.Werd vorig jaar uitgeroepen tot voetballer van het jaar in Rijnmond.(feyenoord-Excelsior-dordrecht en Sparta) .Had die jongen lekker een kans gegeven !!
waarom ? Je hebt Keller nu voor weinig en een brok ervaring er bij. Die Tommie mag de veters vastmaken van Sander Keller, heeft ie toch ook een beetje het gevoel erbij te horen.
Joh Moq maak je niet zo druk, de tijd voor jou Tommie komt echt wel.
Zal best een goeie voetballer zijn maar ik denk dat die Keller wel wat beter met de druk om kan gaan, Tommie moet je niet gelijk voor de leeuwen gooien, 1e divisie is wel even anders dan ere....
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 13:22 uur

Poemba99

Ik begrijp een ding niet, als het l rond is met Keller, waarom zie ik dan niets op de site ADO ??
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 11:43 uur

pajam

Kijk als ADO Den Haag niet ambiteus was, hadden ze bij iedere redelijke bod de sterkhouders verkocht.
maar dat is niet gebeurt. Gehuurde spelers buiten beschouwing gelaten, is alleen Derijck vertrokken, een speler met een lage gelimiteerde transfersom in z`n contract. maw, een speler die met zijn spel en lage prijskaartje nooit en te nimmer te behouden was voor ons!
En al helemaal niet als er een topclub als PSV voor hem aanklopt.

Enige kritiek die ik dan wel heb op de leiding is idd het trage reactie hierop. Je kon er eigenlijk sinds de winterstop U op zeggen dat Derijck zou gaan en van Bulykin wist je ook al wel rond die tijd dattie niet te behouden was.
Waarom is er dan 8 maanden later nog steeds geen vervanger gehaald? Hadden ze bij ADO Den Haag echt het idee dat een Leeuwin/Kum Derijck kan opvangen of een Immers/Brouwer/van Duinen Bulykin kan opvangen?
Het lijkt er wel op, een grove onderschatting denk ik.

Het gevaar is nu idd wel dat de andere sterkhouders (Toornstra/Verhoek/Immers) komend seizoen in waarde gaan dalen omdat de Haagse prestaties ook extreem zullen dalen en dat zou eeuwig zonde zijn.

12 dagen om alsnog Derijck en Bulykin redelijk te vervangen, de klok tikt...
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 08:39 uur

Tommy

<FCDH> schreef:

Kras gratis op te halen
Ruud Kras mag transfervrij vertrekken bij Sparta
is een verdediger is dat niks gasten?
als die al niet goed genoeg is voor sparta waarom zou die hier dan een aanwinst zijn????

@haagse aad

ik zou niet weten of het om buly gaat ja of de nee als er maar snel duidelijkheid komt wel zo makkelijk en ik ben idd ook geen fan van ambtenaren die lullen teveel en doen te weinig (in mijn ogen dan he)
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 08:27 uur

Advertentie

MTB

tjongejonge wordt tijd dat wat shouters snel naar de apotheek gaan om wat prozac te scoren, kom op jongens...er is licht aan het einde van de tunnel!!

Niemand had toch serieus verwacht dat we vorig seizoen gingen evenaren? ga dan nu na 2 wedstrijden lopen panieken.

Niemand had toch serieus verwacht dat we alle spelers konden behouden? Ik ben blij dat in ieder geval Lex, Jens en Wes (nog) hebben behouden. Samen met die superspits die misschien komt en eventueel een versterking achterin heb je helemaal niet zo`n slecht elftal. Je gaat zeker niet degraderen wat een aantal zwartkijkers hier roepen.

Vorig jaar waren ook velen pessimistich en die hebben ook allemaal achteraf hun ongelijk toegegeven. waarom nu niet gewoon heel ff afwachten voordat je in paniek raakt en allelij onzin gaat shouten.

Hoe dan ook is de club er op vooruit gegaan want we hebben gewoon centjes verdiend en de tekorten zijn grotendeels goed weggewerkt.
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 07:46 uur

Sound

miq72 schreef:

Ik zal alvast mijn excuses maken voor deze shout want velen van jullie zullen niet blij zijn met onderstaande .

Zo lanzaam maar zeker komt het vertrek van vdb ook wel Judas genoemd in een geheel ander daglicht te staan .Mijn hemel wat was ik kwaad op die man en wat heb ik m de meest vreselijke dingen toegewenst .Hoe kon die dit nu doen ,weggaan bij mijn cluppie en naar die mafiazooi in Arnhem .Wij gingen europa veroveren ,weer voor de play offs gaan etcetc.Vdb wilde maar 1 ding met Ado en dat heeft ook steeds gezegd .Hij wilde dat de ploeg niet zwakker zou worden en met hier en daar een versterking het niveau vasthouden.Zoals het er nu naar uit ziet wist vdb wat er zou komen .Kubik was hij al kwijt en Bulykin was ook geen haalbare kaart .Van Derijck wist ie dat ie hogerop wilde en het gevolg van dit alles was dat de rest ook zou vertrekken .Geld voor vervangers was er ook niet .Ik denk niet dat veel trainers de kans hadden laten liggen die hij heeft gepakt .
Allemaal heel logisch als je als Captain Hindsight gaat redeneren ja, maar waarom zou je? Is het niet minstens net zo, of eigenlijk veel, aannemelijker er van uit te gaan dat het een combi is van `Zijn Vitesse`, heel veel geld in zijn eigen portemonnee, en heel veel geld beloofd voor spelers?
Kortom eerder de kans bij Vitesse dan het gebrek bij Den Haag lijkt mij een stuk logischer, of denk je dat hij net zo makkelijk naar een willekeurige andere club gegaan zou zijn (020 even buiten beschouwing gelaten)?

PS
Waarom hebben we het eigenlijk nog over die man? Die gaat net zo makkelijk ook weer bij Vitesse weg als hij De Boer kan vervangen bij 020
0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 01:22 uur

Vincent

Haagse Roel schreef:

Heerlijk , partijen, mits met respect, weer tegenover elkaar........
Beter dan dat overloze geneuzel over onze super aanwinst.

Vincent, jij komt wsl net binnenwaaien van je werk, ik moet over een een uurtje of 5 weer op...........zie je zondag wellicht ff.
ja ff kijken waar we kunnen parkeren dit keer, maar zie je vast wel..
ga slapen gek! , die spits komt vandaag niet meer hoor...

en waarom zou hij ook, als er nog 2 weken zijn om elders te kijke...


0
Vrijdag 19 augustus 2011 om 01:20 uur

Nu online

Rooie91, Bhattoe 74, Luc2000, guru, FC Jeff, Franky, Waltah pk, Superfan en 74 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4