Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>

ADO-speler Christian Kum in Olympische selectie Door Sander Cox
Maandag, 14 juli 2008, 14:49

Christian Kum is geselecteerd voor het Olympische team. ``Ik had het niet echt meer verwacht, dit is natuurlijk super", aldus Kum in een eerste reactie.

De verdediger heeft een uitnodiging ontvangen van bondscoach Foppe de Haan. De van origine Duitse speler kwam in beeld nadat bekend werd dat Feyenoorder Ron Vlaar niet mee kan.

Hoewel de selectie van het Olympisch team pas dinsdag officieel bekend wordt gemaakt, weet de centrale verdediger nu al dat hij bij de eindselectie zit.

0
Maandag 14 juli 2008 om 15:34 uur

the part

martin schreef:

den haag polst oscar moens
hier bericht
ADO Den Haag benadert Oscar Moens
Oscar Moens staat nadrukkelijk in de belangstelling van ADO Den Haag. De promovendus ziet de doelman als welkome versterking voor de huidige selectie.

De 35-jarige doelman wil terugkeren in het betaalde voetbal en kan naar zijn zeggen rekenen op voldoende belangstelling. Eerder kwam de oud-international uit voor onder andere PSV. Excelsior, AZ en ADO Den Haag.

Moens gaf aan op de hoogte te zijn van de belangstelling uit Den Haag. "ADO is een mooie club, een echte volksclub en daar hou ik van. Maar er spelen meer dingen, ook in het buitenland. Daar wil ik eerst op wachten", aldus de doelman tegenover Het Algemeen Dagblad.

ADO Den Haag wist op zondag al een andere doelman vast te leggen voor komend seizoen. Gino Coutinho ondertekende een tweejarig contract bij de club uit de Eredivisie.

0
Zondag 13 juli 2008 om 21:45 uur

KNVB

ADO voor altijd schreef:

Kum gaat mee met het ned. elftal naar china, is 1 van de 22. Als hij daar de sterren van de hemel speelt zijn we hem kwijt (ondanks een doorlopend contract) dus snel langer vastleggen en contract opwaarderen. Waarom halen we die spits van MVV niet staat nu in de belangstelling van heracles.
Definitieve selectie wordt aanstaande dinsdag bekend gemaakt.
0
Zondag 13 juli 2008 om 17:58 uur

Brian

ADO niet in zee met Gerets en test spits en doelman
12/07/2008 22:40

ADO Den Haag heeft besloten Johan Gerets (foto) geen contract aan te bieden. De Belgische stagiair en zoon van Eric Gerets, maakte niet voldoende indruk tijdens zijn proefperiode.

De promovendus blijft echter op zoek naar versterking. Bogdan Milic en Kemenes Szabolos zijn de volgende proefspelers die een kans krijgen. Milic (21) is een lange Montenegrijnse spits en Szabolos (22) een Hongaarse doelman.

`De selectie die er nu staat zou zich ook kunnen handhaven in de Eredivisie, maar zou het heel moeilijk krijgen`, stipte coach André Wetzel de noodzaak tot versterking aan in het AD.

`We zoeken nog een keeper, een centrale verdediger en een spits. Doordat ADO laat gepromoveerd is en ook pas heel laat bekend is geworden dat er wel wat geld is, is het niet meer zo eenvoudig om goede spelers te halen.`

ADO denkt dat deze week duidelijk wordt of Martin van Geel de nieuwe algemeen directeur wordt. De gesprekken zijn gaande. Van Geel zit zonder werk omdat hij is opgestapt bij Ajax, waar coach Marco van Basten en hij te veel dezelfde werkzaamheden zouden gaan verrichten.

0
Zaterdag 12 juli 2008 om 23:40 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Frisse selectie moeizaam langs Laakkwartier
ADO Den Haag heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen weten te winnen. De traditionele openingswedstrijd tegen HVV Laakkwartier won de profclub met 4-0.

Lees het nieuwsbericht
0
Zaterdag 12 juli 2008 om 22:30 uur

martin

jongens knol is tranfervrij die ex speler van vitesse heeft ook in de voor selectie gezeten bij oranje dat is een centrale verdediger dat lijkt mij een goeie
0
Woensdag 9 juli 2008 om 20:45 uur

martin

rick kyus gaat onderhandelen met de graafschap zijn wij aan het slapen is een goeie speler voor onze selectie en ik schat ons hoger in als de graafschap wetzel zet je bril op
0
Dinsdag 8 juli 2008 om 12:26 uur

<FCDH>

ADO: wát een start!
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - Zelfs clubdokter Ed Beeftink knipperde zaterdagochtend even met de ogen.
De eerste training van ADO Den Haag werd bijgewoond door meer dan 1500 supporters die in het Zuiderpark de voetballers verwelkomden met spetterend vuurwerk, een gigantisch rookgordijn en liederen. "Ik ben 32 jaar werkzaam bij deze club, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt," glunderde Beeftink.

Wát een verschil met vorig jaar toen ADO Den Haag na de degradatie in een diep dal belandde en anderhalve man en een paardenkop de eerste training bezocht. Aan de oproep van de fans om naar de openingstraining te komen, werd massaal gehoor gegeven. De training was zelfs een uur uitgesteld om zanger Henna Grünholz de gelegenheid te geven de fans alvast voor te verwarmen. Onder de 1500 belangstellenden: ADO-topman Mark van der Kallen én Pierre Heijnen, de scheidende preses van de raad van commissarissen. De spelers stonden vol ongeloof op het veld. "Fantastisch," zei Rick Hoogendorp. "Dit is Feyenoord in het klein," glunderde Mitchell Piqué, één van de nieuwkomers bij ADO Den Haag, naast Ekrem Kahya, Tim de Meersman, Karim Soltani.

In het Zuiderpark heeft André Wetzel al rap veranderingen doorgevoerd. De trainer heeft het hoofdveld laten omzomen door een groot groen zeil waardoor de spelers niet meer de leegte om zich heen voelen, maar je een intiem karakter krijgt op de training. Wetzel sprak de fans een paar maal voor én tijdens de training toe. Het programma van zijn 35 manschappen was ontspannen.

Een dag later, gisteren, was het pittiger en werd de training van ADO Den Haag bezocht door Harm de Boer. De algemeen directeur ad interim ontkende noch bevestigde de komst van Kees Jansma als zijn opvolger, het gerucht dat de laatste dagen rondzingt in Zuiderpark en Forepark. "Ik kan daar niets over zeggen," aldus De Boer. Ook hij nam het woord tot de selectie. "Ik heb onder meer verteld van de belangrijkste speerpunten dit seizoen: werken aan veiligheid, aan een spelersfonds én aan het imago."

Wat dat laatste betreft deed ADO Den Haag alvast een forse stap in de juiste richting.

0
Maandag 7 juli 2008 om 09:38 uur

Advertentie

Kees

Frits schreef:

Gezellig dat geneuzel of trainingen met feestneuzen op, en leuteren over vakken. Maak je eens druk over een elftal wat niet als schietschijf gaat fungeren. Op deze manier wordt het weer een rampseizoen afgesloten met plek 18. Dit elftal is een drama met al die troep van VVV en Eindhoven. Eeuwig zonde, dat er nu weer niets gebeurd. Je kan niet blijven aankomen met over 5 jaar zijn we een stabiele middenmoter in de eredivisie. Er moeten in alle linies spelers bij anders is het voor de kerst al einde oefening.
Leg ff 5 miljoen op tafel, dan kunnen we iets doen. De tijd van de koopjes is  voorbij, heren kenners! Het g e m i d d e l d e  jaarsalaris in de Eredivisie was afgelopen seizoen "slechts" 270.000 eurootjes.....Een selectie van 20 spelers kost dus 5,4 miljoen. Als je het met minder doet zit je onder middenmoot/middelmaat eredivisie.
Op deze site hebben de meesten een 10 voor ouwehoeren en een 2 voor rekenen.
0
Donderdag 3 juli 2008 om 17:06 uur

Even shoppen bij Feyenoord!!

Buijs, Greene, Hofs en Lucius mogen weg bij Feyenoord
03/07/2008 09:01

Danny Buijs, Serginho Greene en Theo Lucius hebben weinig perspectief meer bij Feyenoord. Het drietal mag vertrekken uit Rotterdam als zich geïnteresseerde clubs melden. Karim Saidi is zelfs niet meer welkom op de training.

`Ik ga niet zeggen om wélke spelers het gaat`, houdt technisch directeur Peter Bosz zich in Voetbal International op de vlakte. `De komende tijd zal zich dat vanzelf uitwijzen. We zijn druk bezig met het versterken van de selectie, alleen zijn we daarbij wel afhankelijk van de markt.`

Feyenoord had dinsdag succes met het vastleggen van Jon Dahl Tomasson, die transfervrij overkomt van Villarreal. Volgens RTV Rijnmond heeft de komst van de Deen tot gevolg dat ook Nick Hofs uit De Kuip mag vertrekken.

Van de spelers die weg mogen, heeft Saidi de langste staat van dienst. Hij staat sinds de zomer van 2004 onder contract bij Feyenoord, maar is al een tijdje uit de gratie vanwege ongedisciplineerd gedrag. Hofs kwam binnen tijdens de winterstop van het seizoen 2004/05, Greene werd vastgelegd voor de aanvang van de jaargang 2005/06 en Buijs en Lucius arriveerden in de zomer van 2006.
0
Donderdag 3 juli 2008 om 10:57 uur

Nu online

tjapi01, Aad, Erik070, wiegah070, guru, FC Jeff, Franky, Appie, J001, Haraldberg1, Jurriƫn, FC Den Haag!, zuiderwijk, Joost70, Twa, VAKKIE-l en 282 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4