Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

;)

;) schreef:

'Oud-Liverpudlian Brouwer acteert komende anderhalf jaar bij ADO'
Dinsdag, 4 januari 2011 om 21:41

Jordy Brouwer speelt de komende anderhalf jaar bij ADO Den Haag. Dat meldt RTV West. De aanvaller tekent volgens de omroep deze week een contract bij de Haagse club. Brouwer was de afgelopen weken op proef bij de club van trainer John van den Brom en heeft naar verluidt een goede indruk achtergelaten bij de technische staf. De Hagenaar stond de afgelopen vier seizoenen onder contract bij Liverpool.

De 22-jarige Brouwer doorliep de jeugdopleiding van Ajax en verkaste in 2007 naar Liverpool. Bij de Engelse topclub speelde hij drie seizoenen bij de beloften. Begin december liet hij zijn contract ontbinden en was hij transfervrij, waarna hij middels een stage een contract probeerde af te dwingen bij ADO. Van den Brom kent Brouwer nog uit de gezamenlijke tijd in Amsterdam.

In het seizoen 2008/09 werd de aanvaller kortstondig uitgeleend aan RKC Waalwijk. Bij de Brabanders kwam de in Den Haag geboren Brouwer tot vijf optredens in de hoofdmacht, waarin hij geen treffers wist te produceren.

'Brouwer voor anderhalf jaar naar ADO'

ADO Den Haag heeft zijn eerste versterking voor de tweede seizoenshelft binnen. Oud Liverpool-speler Jordy Brouwer tekent voor anderhalf jaar, aldus RTV West.

Brouwer was de afgelopen week op proef bij ADO en maakte een uitstekende indruk. Trainer John van den Brom bevestigde dinsdag dat de aanvaller deze week een contract tot medio 2012 bij de club zal ondertekenen.

Liverpool plukte Brouwer vier jaar geleden weg uit de opleiding van Ajax, maar in Engeland kwam de spits nooit in aanmerking voor het eerste elftal. Dit seizoen kocht Brouwer zijn contract bij de Premier League-club af.
 

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 22:05 uur

FC Den Haag!

Kees schreef:

Vind ik goed nieuws. Jongen uit de stad en moet toch veel potentie hebben. Anders speel je niet voor Ajax en Liverpool.

 

ps Het nieuwe beleidsplan 2011-2015 is te lezen op ADOfans. Kost je een kwartier maar dan heb je ook wat!

Zeker goed nieuws, hebben we tenminste een goede backup voor Buly!

 

En als hij het goed doet misschien wel volgend jaar onze nieuwe eerste spits! Dat is nou iemand waar je dan in de toekomst mogelijk mee verder kan en evt. goed op kan verdienen.

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 20:53 uur

yesyes

Johannes schreef:

Kubik en Toornstra waren nietszeggende spelers, best goed dus om daar naar te zoeken! Als je moet kiezen waar je je geld in stopt, doe dat dan in jonge talentvolle gasten die je kan doorverkopen.

 

Over het feit dat Vd Kallen nu zegt:  4 ton per jaar voor Bossie, 4 voor Knoppert, ook zoiets voor Hoogendorp; fors bedrag voor Buijs, vorstelijk salaris voor Ricky vdB, 6 ton betalen voor Milic... dat gaan we niet meer doen, ook niet als je Bulykin of Radosavljevic heet. 

 

Voor die mensen die dat blufpoker en/of zwak vinden: nog niet zo lang geleden waren we bijna kapot door meer uit te geven dan er binnen kwam.

bullshyt man dat waren spelers die het niet waard zijn. Nu heb je spelers die het wel waard zijn en die de hele eredivisie bijna zouden willen hebben. Kijk een twente met een N'kufo , kzie precies de vergelijking met Bulykin. Een goede spits bepaald hoe je presteerd. Zorgen dta je bulykin 4 jaar lang onder contract houdt dan gaat het helemaal goed komen. Als je hem laat gaan en geen zoals jij zegt blufpoker speelt dan heb je wat mij betreft een hele grote plaat voor je kop

0
Maandag 3 januari 2011 om 14:17 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO wil Bulykin voor niks
ADO Den Haag wil geen transfersom aan Anderlecht betalen om Dmitry Bulyikin definitief over te nemen. Ook gaat het niet het salaris van de spits overnemen.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 2 januari 2011 om 21:09 uur

K.B

Perfect voorbeeld:

 

Duurkoop Boselli gaat Wigan weer verlaten

Mauro Boselli gaat de komende weken waarschijnlijk weer vertrekken bij zijn club Wigan Athletic. "Ik verwacht dat hij het seizoen gaat afmaken in Italië of Spanje", zegt zijn agent.

De 25-jarige Boselli kwam afgelopen zomer voor een transfersom van zo'n zeven miljoen euro over van het Argentijnse Estudiantes, maar in Wigan wilde het met hem niet vlotten. In elf duels scoorde de spits pas één keer, inmiddels komt hij nauwelijks meer in actie.

"De komende dagen zijn bepalend voor zijn toekomst. Er is concrete interesse van Bari en ook een andere club uit Italië wil hem hebben. Het is zeer waarschijnlijk dat hij de komende maanden in Spanje of Italië gaat spelen, maar wel op huurbasis", aldus zaakwaarnemer José Iribarren.

 

*   ''Zo gaat je club financieel dus naar de klote''

0
Zondag 2 januari 2011 om 21:09 uur

Advertentie

ADODENHAAG

;) schreef:

'ADO neemt salaris Bulykin niet over en transfersom betalen we ook niet'
Zondag, 2 januari 2011 om 15:38

Hoe populair Dmitri Bulykin ook is in Den Haag en omstreken: de speler zal niet definitief worden overgenomen van Anderlecht. Het salaris van de Rus én de vraagprijs van de Belgen liggen simpelweg buiten het bereik van de Zuid-Hollanders, die na jaren van financiële tegenspoed de zaak eindelijk weer op de rit hebben. “Wij nemen het salaris van Bulykin niet over en een transfersom betalen we ook niet.”
/

Commissaris Mark van der Kallen legt in gesprek met Voetbal International uit dat zijn club zich momenteel weinig luxe kan veroorloven. “Veel clubs zijn al kapot gegaan aan spilzucht. Bij ADO laten we ons nu niet gek maken. We werken dit jaar met een salarisbudget dat veertig procent lager is dan vorig seizoen en dat bevalt prima.”

Het leidde onder meer tot het vertrek van Aleksandar Radosavljevic, die meer wilde verdienen dan ADO hem geven kon. “Tja, ik denk dat ze een verkeerde inschatting maken”, zegt Van der Kallen koeltjes. “Ik vind het juist mooi van ADO dat wij zo vroeg met spelers rond de tafel willen, maar zij denken straks elders meer te verdienen. Dat vraag ik me af in dit economische klimaat.”

Ook is het de vraag of Youssef El Akchaoui terugkeert in de Hofstad. De verdediger, op een zijspoor beland bij sc Heerenveen, wil zelf dolgraag. “Toen El Akchaoui nog bij NEC speelde, wilden we hem graag hebben. Maar toen ketste het af op de poen. Nu zijn we blijkbaar weer goed genoeg”, zegt Van der Kallen. “Wij gaan zijn salaris bij Heerenveen niet overnemen en betalen geen transfersom. Als hijzelf flinke concessies wil doen, moet hij maar bellen.”

Rado is nog helemaal niet weg. Maar dat verhaal over Bulykin was te verwachten.. heel erg jammer maar hij past gewoon niet in ons financiële plaatje blijkbaar, anders had vd Kallen hem echt wel gehouden. Erg jammer.. maar Immers in de spits vind ik niet eens zo heel gek idee en Nijland zal natuurlijk een leuke opvolger zijn.

0
Zondag 2 januari 2011 om 16:03 uur

Max

Kees schreef:

Uit Voorburg Elia, Karel Bouwens, Peter Jüngschlager, Johnny Verhoek, Kees ..... en nog een aantal die ik vergeet.

 

Over Milic heb ik altijd in een deuk gelegen en was de eerste die zag dat hij aanvallend niet kon koppen. Kijk de shouts hier op de site er maar op na. Atteveld kwam er pas een maand later achter. Ben 1 keer positief over hem geweest en dat verdiende hij ook.

 

Ik hoop dat Beugelsdijk volgend seizoen terugkomt. Die kun je er goed bij hebben.

Dan was ik de tweede. Milic had een perfect postuur, maar zag tijdens zijn eerste invalbeurt al dat hij niet kon voetballen en kon koppen:

 

Augustus 2009:

Veel supporters zien in Milic de verlosser en het ongelijk van Wetzel, maar geloof me, Milic wordt nooit iets hier. De beste man kan veel te weinig voor het niveau van de NL eredivisie. Hij is lang, maar meer dan zijn hoofd tegen de bal zetten, doet hij niet. Ik denk dat de populariteit van Milic vooral te maken heeft met dat hij nog weinig heeft kunnen laten zien en we dus zijn slechte kanten nog te weinig kennen. Maar zet hem 15 wedstrijden achter elkaar in de spits en geloof me, hij wordt nog harder afgebrand dan Caracciolo en Powel.

0
Vrijdag 31 december 2010 om 22:21 uur

Bert

fcthehague schreef:

Pluijm is een middenvelder toch ?

Klopt maar kan net als Immers ook in de spits spelen.

0
Vrijdag 31 december 2010 om 21:30 uur

Bert

ADOnieuwegein schreef:

Je bedoelt omdat vd Brom zelf een oud Vitessenaar is?? Maar ja als Vitesse die Pluim zelf weg wil doen, zie ik het probleem niet zo. Dat Vitesse word 1 groot buitenlanders nest en pesten hun eigen jeugd weg. Pluim mag van mij komen, goede speler!!

Het is zo'n zootje bij Fietstas iedere week mogen de spelers raden wat de opstelling is. De ene week zit je daar op de tribune de andere week sta je in de basis.

 

Als die Pluijm haalbaar is gelijk halen. Maar dat zal moeilijk worden denk ik.

 

Voorlopig heb ik ik liefst onze Russische vriend in de spits met Immers als stand in. 

0
Vrijdag 31 december 2010 om 17:27 uur

JB

Kees schreef:

Ik ben niet kapot van Leeuwin en zie het niet als een speler die ons op een hoger plan brengt. Spelers voor in de breedte vind ik ook niets.

 

Van der Brom (zo komt het tenminste over) is bijna enkel in gesprek met oud-spelers van hem. Vind ik niet chque. Dadelijk is hij bij ons weg en past mogelijk hetzelfde toe.

 

Niet afhankelijk zijn van je trainer is een leerschool die al vele clubs hebben doorlopen.

Vraag me wel af hoe serieus we berichten van copy-paste internet-voetbalkrantjes moeten nemen.

 

Stel dat vd Brom met de Kerst in hetzelfde bungalowpark zat als de familie Bokila en gewoon even een kop koffie is gaan drinken daar.

Boklia twittert " heb vd Brom gesproken" en TaDa! "nieuws" is geboren!

 

En als Bokila nu (of over een jaar) inderdaad die sterke balvaste spits blijkt te zijn.

Kan je een (hele) jonge opvolger van Bulykin in huis hebben die waarschijnlijk voor 10%-15% van het salaris van onze Russische slager komt ballen.

Uit onze eigen jeugd zie ik zo iemand nog niet 1-2-3 komen.

 

Over Leeuwin zijn we het oneens, ik zie in hem zeker een goede vleugelverdediger, die bovendien ook nog op andere posities het eredivisie niveau aan kan.

 

En "geen spelers voor de breedte"?

Kees, we zijn het denk ik toch wel eens dat op dit moment de bank met afstand de zwakste plek van ADO is?

Zeker nu "het linkerrijtje" de doelstelling is.

 

Pellatz           ?

Zwinkels       +/-

 

Bosschaart     -

van Hese        -

Ammi           +/-

 

Buijs              +

Visser           +/-

Residohartjo   -

Koksal            ?

 

Vicento          -

Ignacio          -

Hulst             -

 

 

0
Donderdag 30 december 2010 om 12:53 uur

Nu online

Aad, DHFC070, lulijzer, frans swa, zuiderwijk en 286 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4