Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

Faber leidde Eindhoven naar een 2e plek in de jupiler, zo hoog staan ze normaal nooit. En veel ervaring bij PSV en NL elftal. Geen ervaring als eredivisie hoofdcoach, maar ik zou het een gok waard vinden. Heeft wel eerder onder meer Groningen afgezegd en contract bij PSV tot 2015, wordt moeilijk.

Groenendijk deed het erg matig als eredivisie coach, met Den Bosch in de hoge middenmoot JL en nu bij jong Ajax. Geen bijzondere resultaten wat mij betreft, waarom zou hij een verbetering zijn t.o.v. Steijn?

En Aadsje de Mos...
`Terug in de Eredivisie, waar Sparta hoort. Het ging vaak met hangen en wurgen, maar de club leek er wel weer een lange tijd in te blijven. Ondertussen was er echter niet heel veel veranderd - de club was nog steeds een plek waar trainers kwamen ontslagen te worden. Er vloog bijna ieder jaar wel een trainer uit en na verloop van tijd kwam dit de club duur te staan. Er was namelijk iemand in Rotterdam die het een goed idee vond om Aad de Mos als crisismanager aan te nemen, in tijden van degradatiezorgen. De Mos moest de ommekeer bij een spartelend Sparta te weeg brengen en probeerde dit traditioneel getrouw met zijn `zeemeeuwenmanagement`: ergens binnen komen, de boel onder schijten en weer vertrekken. Aad maakte een hoop tumult, wisselde spelers op onbegrijpelijke momenten, schoffeerde de grootste eigen talenten, enzovoorts. Leuk geprobeerd, maar het mocht niet baten: in de nacompetitie werd Sparta uiteindelijk de das omgedaan door stadgenoot Excelsior. In een bizarre wedstrijd wist Excelsior diep in blessuretijd op gelijke hoogte te komen met Sparta, waardoor de club opnieuw degradeerde naar de Nederlandse biercompetitie.`
0
Zondag 25 augustus 2013 om 23:02 uur

pajam

wdr schreef:

Mensen, De Mos en Van Hanegem zijn echt passé, ongeleide projectielen. Dan liever Steijn. Advocaat? Een mens mag altijd dromen hé. Misschien win ik morgen wel de staatsloterij. Pastoor heeft net vreselijk gefaald.
Jans helaas niet gehaald, is nu weg.

Ten Cate zou ik wel geschikt vinden, geen toptrainer als Advocaat maar heeft heel veel kennis en ervaring. Ik ben voor.
Ernest Faber zou ik het liefst zien, assistent trainer onder een net gestarte Cocu, die zal dus voorlopig geen hoofdtrainer (kunnen) worden in Eindhoven.
Denk dat hij een uitdaging, bij een ambiteuze eredivisie club met potentie om door te stoten naar plek 7-10, niet uit de weg zal gaan.

Maar ook Fons Groenendijk heb ik het idee dat hij een goede trainer zou zijn bij ons.

Henk ten Cate speelt ook altijd heel erg leunend op de defensie, maar haalt denk ik wel resultaten.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 22:01 uur

Mike

wdr schreef:

Mensen, De Mos en Van Hanegem zijn echt passé, ongeleide projectielen. Dan liever Steijn. Advocaat? Een mens mag altijd dromen hé. Misschien win ik morgen wel de staatsloterij. Pastoor heeft net vreselijk gefaald.
Jans helaas niet gehaald, is nu weg.

Ten Cate zou ik wel geschikt vinden, geen toptrainer als Advocaat maar heeft heel veel kennis en ervaring. Ik ben voor.
Een goede trainer kan improviseren en aanpassen. Inspelen op situaties die veranderen. Die hoeft niet steeds achteraf te roepen dat ie toch wel geschrokken is of dat we te maken hadden met onverwachte tegenslagen. Ik vind dat Steijn zich daar wel erg vaak op beroept.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 21:29 uur

FFL

Net terug van vakantie en tot nu toe alleen psv thuis live gezien. Andere wedstrijden via SMS gevolgd.
Ben ook geschrokken van de resultaten tegen GAE en RJC.
Voetbal is emotie en de resultaten moeten nu wel gaan komen. Als het team een beetje aan elkaar gewend is moet je met nieuwkomers als Gouriye, Zuiverloon, Gehrt toch rond de 8-12 plaats spelen lijkt me.

Voorlopig kan iedereen van iedereen winnen, dus geen paniek (in ieder geval niet bij mij)
Snel ontslag van trainer lijkt mooi en rigoureus, maar leidt zelden tot betere resultaten.


Overigens liep ik in een onbeduidend stadje in Marokko, toen ineens iemand riep "HE ADO!!!" refererend aan mijn ooievaarstattoo. We worden beroemd haha.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 21:28 uur

tanker070

Steijn is gewoon een beperkte trainer net als Atteveld, Adelaar etc. Past mooi in dat rijtje prutsers.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 21:15 uur

rien1

<FCDH> schreef:

Rien steijn moet nu wel aanvallend gaan spelen want als ie blijft verliezen is ie binnen 4 weken exit

Adriaanse zal beste optie zijn
Pastoor
Brood vind ik ook een goeie zag je gisteren wel
Advocaat wel gratis voor ze club neem voorbeeld aan ten cate
Ten cate
De mos
V hanegem
Advocaat en gratis? Ben bang van niet. Maar als je zijn uitspraken een tijdje terug hoorde over sponsors voor ADO lijkt hij wel mee te voelen met de club, maar trainer zal hij vermoedelijk nooit en never doen. Maar ook De Mos moeten we beter niet hebben. Pastoor liever ook niet.

Maar ja, wie inderdaad dan wel?? Laat ze (mocht Steijn het veld ruimen) maar naar een trainer zoeken die geen ADO achtergrond heeft. Het heeft destijds met vdB heel erg goed uitgepakt. Alle spelers liepen met de man weg. Toen Brom weg ging dacht ik aan die (ook nog jonge) trainer die NU bij De Graafschap zit. Maar die heeft nu ook weer niet zoveel succes.

Ik vind het erg moeilijk. Laten we eerst maar Heracles-uit afwachten. Als die wedstrijd ook een onthutsende slachtpartij wordt, dan kunnen we waarschijnlijk pas echt gaan speculeren.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 21:03 uur

Bert

<FCDH> schreef:

Rien steijn moet nu wel aanvallend gaan spelen want als ie blijft verliezen is ie binnen 4 weken exit

Adriaanse zal beste optie zijn
Pastoor
Brood vind ik ook een goeie zag je gisteren wel
Advocaat wel gratis voor ze club neem voorbeeld aan ten cate
Ten cate
De mos
V hanegem
Hou asjeblieft eens op met Aad de Mos. Die schijnt Ado te adviseren bij de aankopen die gedaan moeten worden. Nou nou wat een uitgebalanceert elftal hebben we.

Pastoor is ook niks kan je Steijn beter laten zitten.

Ten Cate is wel een goede trainer is die beschikbaar?
0
Zondag 25 augustus 2013 om 21:00 uur

rien1

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Bij NEC Nijmegen weten ze wel van daadkrachtig aanpakken, faal je als hoofdcoach dan krijg je meteen je congé!

Echter het heertje M. Steijn lijkt wel op eeuwig krediet binnen onze ADO directie te kunnen rekenen. Dat krijg je natuurlijk met een 2e rangs marktkoopman pursang als M. van der Kwallen, sprookjes vertellers zijn er in alle soorten en maten, maar zo zout als structureel linkerrijtje eredivisie heb ik hem zelf nog nooit gegeten. Echter gooi het ADO DH gepeupel een afgekloven bot toe en men slikt alles jarenlang als zoete koek!

Blijf maar lekker aanmodderen zo met een zeer incapabele TS.... Men komt er helaas vanzelf wel achter dat dit een doodlopende weg blijkt te zijn. Edoch dan is het kwaad allang geschied en zijn we hard op weg naar de voetbal realistische hardwerkende 1e divisie!

Het had zo mooi kunnen zijn maar deze meneer gelooft niet meer in sprookjes van regio Haaglanden Top Totaal voetbalplan 2010 - 2015.
Simpelweg men heeft het momentum wederom (voor de zoveelste keer) verkeerd ingeschat.... naar zo zal later blijken!

Desalniettemin doet het mij bijzonder veel pijn om te constateren dat onze zeer mooie Haagsche volksclub en trots in de branding naar de sodemieter wordt geholpen. Dit door toedoen van ondeskundige cq onprofessionele lieden, die helaas weinig kaas van dit voetbalwereldje hebben gegeten!

Echter beruste zal ik nooit in dat feit en strijdvaardig als ik ben zal ik altijd trachten om voor onze belangen op te komen cq te vechten!

Dat conge kreeg de man niet direct hoor. Dat heeft ook lang geduurd. NEC draait net zo lang en eigenlijk net zo slecht als wij. Ook een ploeg die heel veel geluk had doordat de "kleine" clubs als Willem2 en ook VVV een straatlengte achterstand hadden in de laatste 8 a 9 wedstrijden van vorig seizoen en geen punt pakte. NEC had maar net een winstpartij (net als wij) meer dan de nummer 15 of 16.

Dit jaar is het heel anders. GAE en Cambuur draaien naar behoren lopen 1 op 1 of zelfs beter terwijl zij de zekere degradatiekandidaten waren. Maar zij zijn al veel en veel beter dan de onderste twee van vorig seizoen. Daarbij krijgt/heeft NEC nu dan een andere trainer.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 20:34 uur

Advertentie

rien1

<FCDH> schreef:

Dit elftal moet beter kunnen ? Mits steijn is wat met meer lef naar voren durf te spelen dat tiktak achterin heb ik nu wel gezien
Het is een trainer die totaal geen risico durft te nemen. Maar we wachten af wat hij tegen Heracles het veld opstuurt.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 20:10 uur

Moi

langepino schreef:

ik hoop dat dit stein zn laatste week is als weer de kuikenbak ingaan! co adriaanse zit nog zonder club geloof ik!
Co is passe. De trend is een trainer die stevig netwerk heeft.die moet je binnenhalen. Ik denk meer aan van Gastel, van Bronkhorst of Ernest Faber. Voor de hier en nu situatie hebben we 2 goede trainers.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 17:30 uur

Nu online

Ado Vakkie S, HaagseBlubberPens, Jk23, derput, wiegah070, Wahter, Swaber, James, Kees en 248 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2