Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>





ADO Den Haag wil zich deze transferperiode nog versterken met drie spelers. Die drie spelers moeten de selectie voor komend seizoen completeren.

"Ik heb te horen gekregen dat er budget is voor drie extra voetballers om de selectie te versterken", vertelt de nieuwe trainer André Wetzel tegen het Algemeen Dagblad.

De toekomstige versterkingen moeten wel aan een paar voorwaarden voldoen. Één daarvan is dat de spelers al ervaring hebben in de Eredivisie. Ook moeten de spelers inzetbaar zijn in en rondom de as van het team.

Één van de drie versterkingen zal wellicht Ogunjimi gaan worden. De speler was verhuurd door RC Genk aan RKC Waalwijk. Daar maakte hij indruk en kan de aanvaller misschien nog in Nederland blijven voetballen. In 27 competitiewedstrijden scoorde de voetballer 10 keer.

Eerder trok de Haagse club al zes spelers aan. Mitchell Piqué, Tim de Meersman, Remco Claassen, Leroy Resodihardjo maakten de overstap naar de promovendus. De laatste twee komen over van amateurverenigingen. Ook nam André Wetzel nog twee spelers mee van VVV-Venlo: Ekrem Kahya en Karim Soltani.



Live Tele2 Eredivisie voetbal 1e maand GRATIS via Digitenne van KPN ! Klik hier



Ontdek het laatste voetbalnieuws, direct in je mail !
Voeg je toe aan 1937 andere leden en schrijf je nu in voor de GRATIS nieuwsbrief (Waarde: �197) waarin je de heetste voetbalnieuws ontvangt. Vul beneden simpelweg je naam en email in en druk op de "inschrijven" knop en controleer je email voor de bevestigings email.
Naam
E-mail

Stem of voeg toe:

Reageer op dit bericht
0
Dinsdag 24 juni 2008 om 12:42 uur

Franky

hoop dat wetzel dat geld niet gelijk gaat uitgeven stel dat het niet goed gaat met deze selectie (inclusief die 3 versterkingen dan) dan heb je een probleem kan je beter in de winter nog een speler halen
0
Dinsdag 24 juni 2008 om 10:04 uur

brammetje

den haag schreef:

ik heb gehoord dat ado bezig is met die japanner van VVV... Honda ( niet van die beidehandte op merkingen met andere auto merken ) maar dat zou tog wel wat zijn

Van Dijk: "Vertrek Honda realistisch"
VVV-Venlo-trainer Jan van Dijk houdt serieus rekening met een vertrek van Keisuke Honda. De ambitieuze Japanse middenvelder staat in de belangstelling van diverse clubs.

Honda arriveerde in de winterstop in Venlo en hoopte met de Limburgse club in de Eredivisie te blijven. VVV degradeerde echter, waardoor de Japanse international een transfer zou overwegen.

De nieuwe trainer Jan van Dijk zou het niet vreemd vinden als Honda vertrekt. "Dat lijkt me vanzelfsprekend", zegt de coach tegen ELF. "Ik heb Honda nooit zien spelen, maar de verhalen die ik hoor en wat ik op tv-beelden zag, was indrukwekkend."

"Die jongen wil ook het hoogste bereiken. Het lijkt me logisch dat clubs belangstelling hebben. Als Honda zou vertrekken, is er een piepklein gaatje om een vervanger te halen. Anders staat de selectie nu."



0
Maandag 23 juni 2008 om 22:09 uur

haguhnees

over wie zal wetzel het hebben hij heb het telkens over 3 sterkmakers als er geld is maar wat vind hij sterkmakers nu heb die alleen maar de selectie verbreed en vind het maar rustig
0
Zondag 22 juni 2008 om 15:41 uur

Jerzy

oprotten schreef:

met die Bertus of heb jij nog een paar miljoen voor spelers?Dan mag je blijven.


WE HEBBEN GEEN GELD!!

O,ja nu wel ,1.2miljoen?
En die zit niet in de begroting -dus kan je hem inderdaad volledig gebruiken voor het opkrikken van je selectie
0
Vrijdag 20 juni 2008 om 11:49 uur

edgar van de roer

bolke schreef:

Dat grote nieuws is over bodde , dat van Ranko was een extra infootje van mij.
ik had het een paar dagen geleden al over de beklonken transfer van Bodde. Derby County heeft het gevraagde bod van 2.4 mln euro gedaan en  zijn salaris verdrievoudigd. Wetzel heeft de garantie gekregen de som van 1.2 mln in de selectie te steken......
0
Vrijdag 20 juni 2008 om 00:21 uur

edgar vd roer

Derby County lijkt de strijd om Ferry bodde te hebben gewonnen. De club is bereid een bedrag van omgerekend 2.4 miljoen euro te willen neerleggen voor de speler, die voor slechts 70.000 euro werd overgenomen van ADO DEn Haag. Een percentage van bijna 50% gaat tevens naar Ado. 

Tevens heeft de trainer Wetzel goedkeuring gekregen van het bestuur om dit substantiele bedrag te mogen investeren in de huidige selectie, wat inhoudt dat hij zijn gewenste "sterkmakers " toch zou kunnen inlijven. Gedacht wordt aan een keeper, een centrale verdediger en een aanvaller.
0
Maandag 16 juni 2008 om 23:27 uur

Advertentie

Haagse Harry

Owomoyela naar Borussia Dortmund
Borussia Dortmund versterkt zijn selectie met Patrick Owomoyela. De 28-jarige verdediger komt over van Werder Bremen. Borussia betaalt ongeveer 2,5 miljoen euro voor de rechtsback.

Owomoyela zat bij Werder Bremen op een dood spoor. Een transfer naar Borussia Dortmund, dat slechts twee vleugelverdedigers in zijn selectie had, biedt uitkomst. De elfvoudig international tekent een contract voor drie seizoenen.

Borussia wordt de zesde club in de carrìere van Owomoyela. De verdediger kwam eerder uit voor Luneburger SK, VFL Osnabruck, SC Paderborn 07 en Arminia Bielefeld. Daarna volgde een transfer naar Werder Bremen. 



even duur als janmaat hahahahaha :D
0
Zondag 15 juni 2008 om 15:55 uur

Midden-Oost

den haag schreef:

LEKKER HOR DEN HAAG KRIJGFT 1.25 MILJOEN VAN DERBY :D:D:P
Bodde bedankt, Bodde bedankt ..... grootste transfer ooit en hij speelt hier nogeens, GEWELDIG !! Nu kunnen ze Voskamp makkelijk betalen. Graag ook nog een goede spits aantrekken.

Wat een verschil met voorgaande jaren toen je tot eind augustus moest wachten op aankopen. Selectie is nu al bijna rond.
0
Donderdag 12 juni 2008 om 15:16 uur

langepino

Brian schreef:

nee maar se krijgen ook een salaris
misschien kan het wel wat gaan worden met deze selectie maar ik verwacht toch nog wel minimaal 2aankopen erbij! maar dan spelers met naam.probeer martijn reuser weg te halen bij rkc!! v/d kallen jij hebt toch nog wel wat centjes over!!als het gaat draaien komen die centjes wel weer terug!!
0
Woensdag 11 juni 2008 om 21:33 uur

Nu online

guru, wiegah070, FC Jeff, Franky, Appie, Jurriƫn, FC Den Haag!, Aad, Erik070, zuiderwijk, Joost70, Twa, VAKKIE-l, Kees, Dhfcdh en 254 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4