Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

DHJer1968

Haagse Roel schreef:

Ben het met je eens Thie, Lex is een fijne gozer en moet ook zeker blijven, maar ook hij heeft FCDH niet op de rails gekregen. Ben benieuwd met wie ze komen..........Maaskant lijkt mij de meeste kans te maken. Snap die kritiek op hem niet zo...lijkt mij wel geschikt voor een gerenoveerd DH. Laten we eerlijk zijn, types als Jol & Advocaat komen echt NU niet naar DH .

Verder hoop ik toch dat een aantal spelers blijven en dat daar de financiele mogelijkheden voor zijn. Rick is ook voor volgend seizoen gehuurd, alleen weet ik niet of er afspraken zijn gemaakt bij degradatie, daarnaast hoop ik ook dat Delorge blijft, DH heeft hem wel de kans gegeven om terug te keren in het voetbal, maar ja dat soort sentimenten tellen waarschijnlijk niet. Verder die jonge gasten houden alsmede naast Delorge en Rick een paar dragende spelers zoals Knopper en Ranko. Ik snap ook niet wat mensen tegen Ranko hebben, geef die gozer vertrouwen en  hij gaat voor je door het vuur. Hij was ook de enige die zaterdag vuur in z`n ogen had. Kolk in de Jupiler is een garantie voor goals dus ook houden. Met Verhoek en Elia (wanneer breekt die gozer nou es door)op de flanken heb je aardige buitenspelers. In de goal lekker die drie jonge gastuh het laten uitzoeken, verdedigend Rijaard houden , die jonge Messoui of zoiets en natuurlijk Kum in het centrum. Loumpoutis mag ook blijven maar ik verwacht niet dat ie blijft

Weg mogen van mij : Postma, Goran , Saavedra, Vreven , Bodde , Bosschaart, De Vries en ik vergeet er vast nog een paar.........
Helemaal mee eens ik ben geen trainer en jij waarschijnlijk ook niet Roel maar onze visie komt aardig overeen. Zeker wat betreft Ranko die moet gewoon in de basis altijd. En Rijaard. Alleen Bodde twijfel ik over. Daar hebben ze teveel mee geschoven en te weinig vertrouwen gegeven maar die kan het best. Wat betreft Lex. Ben ik altijd fan van geweest maar maakt nu rare sprongen hij weet het niet meer. Ik kies ook voor Maaskant. Volgend jaar kampioen met twee vingers in de neus!!
0
Maandag 19 maart 2007 om 10:53 uur

Aad

Ooievaar schreef:

Ik wil met jou een wedje maken, dat dat hele zooitje gewoon blijft zitten. Alleen Lex mag wieberen. Maar de verantwoordelijken blijven.
Je zal er weinig aan verdienen want ik denk dat alle supporters het met je eens zijn.
De goeien krijgen altijd de klappen en de slechten worden er altijd beter van.
0
Zondag 18 maart 2007 om 10:27 uur

JP

FCDH schreef:

Jongens maak je nou niet druk.. Ik kan me nog een interview met Ruurd de Boer herinneren waarin hij aangaf dat degradatie geen ramp zou betekenen. Onze hoge pief uit de tenniswereld.
als die al zo voorziene geest had, had ik toen moeten inschrijpen. Die tennislul van een hoop geschreeuw maar weinig wol!
0
Zaterdag 17 maart 2007 om 23:01 uur

marcellino

supporter schreef:

iedereen is/was  in staat om iets van te maken behalve Lex  en dat wisten we al.
wat een dom gelul zeg of lex hier wat aan kan doen,hoogmoed komt na de zonde voor de winterstop speelde den haag al niet goed het probleem was dat je te weinig voetballers had met ballen  en maar denken dat je het met dit elftal kan doen onze held hoogendorp gehaald en zo te zien is hij het ook niet verleerd maar als hij een veredelde half/back is die alleen maar achter zijn tegenstander aan moet lopen omdat de mensen daar achter het niet op kunnen brengen heb je ook niks aan hem,dit geld ook voor de andere spitsen kolk werkt zich het apen lazerus een komt dan tekort om voor nog iets van betekenis te zijn en mols zwemt tussen twee/drie verdedigers die wel alles doen om een goal tegen te houden iets wat onze achterhoede niet doet die geven de bal juist aan de tegenstander,schuim op de bekken was de kreet van den haag,maar tot aan de dag van vandaag proberen ze het met hakie tikkie driehoekjes leuk als je in de middenmood staat maar niet als je onderin staat.

het is ook extra pijnlijk dat echte haagse jongens die wel het gras opvreten R,VAN DEN BERGH EN JAAK POLAK dit weekend den haag de genaden stoot hebben gegeven.jongens die met pijn in hun hart moesten vertrekken maar ooh zo graag voor den haag weer willen voetballen deze jongens heb je nodig en niet een  bosschaard,savreda bunjescovic,tininho,sanchez,.

beter een nieuw elftal opbouwen rond kolk,hoogendorp,ellia,swiebe en toch ook rijaard en bodde mits ze zich verder verbeteren over de lorge praat ik nog en eens want ik denk dat die niet te houden is voor den haag en rankovic mag van mij ook blijven zo slecht is hij niet . de rest mag vertrekken
0
Zaterdag 17 maart 2007 om 22:25 uur

marcellino

Maus schreef:

Sanchez

Rijaard Moussaoui Bunjevcevic Loumpoutis

Delorge Rankovic Hakansson Schwiebe

Kolk Hoogendorp



Schorsing: Eljero Elia.
Blessures: Ferrie Bodde, Richard Knopper, Christian Kum, Wesley Verhoek (allen enkel), Tininho (knie) en Josh Wagenaar (bovenbeen).


Alberto Saavedra: Ongemotiveerd
Stijn Vreven: Kan niet voetballen; mentaliteit genoeg
Pascal Bosschaart: Retourtje Feyenooit
Laurent Delorge: Toppertje
Jesper Hakansson: Goed, maar erg blessuregevoelig
Michael Mols: In het veld geen toegevoegde waarde meer
Paulus Roiha: Moet ik hier nog wat over zeggen
Mark de Vries: Leuk voor Haaglandia?

mols geen toegevoegde waarde???
ben ik niet met je eens mols is heel belangrijk geweest in de weinig punten die we tot nu toe hebben gehaald,als je bedoeld dat je 4-4-2 wil spelen kan ik het wel begrijpen
maar dan zou ik hoogendorp in de spits zetten en kolk daar om heen.
verder heb je helemaal gelijk over bepaalde spelers
kunnen we niet een actie houden welke spelers en bestuursleden moeten vertreken
weg ermee
bosschaart
rohia
saavedra
tiinho
de laatste tijd ook bodde
de vries
rob jansen
halen 
ricky van der berg   haags schoffie
perez toch overal uitgescheten misschien kan den haag hem huren maar lijkt mij sterk!!
en een goede laatste man

 
0
Vrijdag 16 maart 2007 om 11:12 uur

Aad

Onder de titel "Hulp gevraagd" zond ik begin maart een e-mail naar Voetbal International tav Johan Derksen met de volgende tekst:

"U kent mij niet en op zich doet dat er ook niet toe. Ik (57 jaar oud en al fan van mijn club sinds mijn 10e) ben niet belangrijk maar wel het onderwerp waar ik u over schrijf: ADO Den Haag.
Ik weet het: Johan Derksen is niet al te populair in Den Haag. Poepsnor is nog de meest aardige benaming voor iemand die gezien wordt als een typische Ajax supporter. (De echte term die ze gebruiken laat ik liever achterwege.)
De supporters of dat betrekkelijk geringe stel dat daarvoor wil doorgaan is er de voornaamste oorzaak van dat de hele Nederlandse voetbalwereld met weerzin naar ADO kijkt en ons liever in de Jupiler - divisie ziet of helemaal uit het betaalde voetbal.
Ook de media laten vaak duidelijk blijken waar hun sympathieën liggen. Uw collega Barend is daarvan een mijns inziens duidelijk voorbeeld.
Alleen Hugo Borst heeft het eens duidelijk voor ADO opgenomen maar voor de rest is er geen enkel medeleven te bespeuren met betrekking tot de situatie waarin de club momenteel zit.
En dan doel ik niet alleen op de stand op de ranglijst.
Het beleid bij de club baart mij en met mij veel andere weldenkende supporters meer zorgen. Het heeft er alle schijn van dat de leiding in handen is van een aantal “bankiers” met weinig voetbalvisie.
Er wordt geïnvesteerd in uitgerangeerde spelers die tegen veel salaris nog een jaartje komen freewheelen. Jonge talenten echter (Jungschläger) laat men om een “handje” centen gaan. Spelers die wel iets zouden kunnen betekenen (ook inhuurders) komen liever niet. En dat ligt heus niet alleen aan de supporters.
De rol van Rob Jansen is daarbij zeer discutabel. Voor zover verhandelbaar is hij niet blij met een speler uit zijn stal die in de kelder van het betaald voetbal rondloopt. Dat houdt wel in dat er, doorlopend contract of niet, straks mogelijk weer veel van de huidige selectiespelers verdwijnen.
Bestuur staart zich blind op het nieuwe stadion. Veel nieuwe sponsoren, verkoop van business-seats. Maar wie is geïnteresseerd in een club in de Jupiler – divisie?
Een op dergelijke wijze geleide club is volgens mij gedoemd tot een langdurig verblijf in de Jupiler (of welk ander merk dan ook) – divisie.
Wat ik in dat verband mis is een journalist die eens niet alleen kritisch kijkt naar de rol van de “foute” supporters in de teloorgang van de club. Het (mis-) management zou ook eens belicht moeten worden en dan niet oppervlakkig maar diepgaand. En niet om het bestuur / de directie op het schandblok te leggen maar om ze te laten zien dat een club ook anders te leiden is.
Dat je rustig open mag zijn tegenover je supporters zodat duidelijk is dat er wat gebeurt en waarom zaken lopen hoe ze lopen. Dat je daarmee een hele hoop ge-oh voorkomt en acties van supporters waarop niemand zit te wachten.
Dat je als supporter mag dromen van het linkerrijtje maar dat je als bestuur reëel moet zijn en je niet het succes van een club moet laten afhangen van droomcijfers over sponsorbedragen en – aantallen.
Die droomcijfers krijg je pas waar wanneer je het sportief waar maakt. En daarbij gaan de kosten (een stabiele en goed samengestelde selectie) voor de baat uit.
Mijn vraag aan u is daarom: Kan VI niet een dergelijk artikel produceren. Een scherp interview met bestuur, commissarissen en directie( en Jansen) kan misschien voor een hele hoop supporters duidelijk maken dat het doel niet is alle supporters te schofferen maar dat men ook druk bezig is de omstandigheden te scheppen voor een langdurende positie in het linkerrijtje en hoever men daarbij is gevorderd.
En misschien zijn er dan ook vragen te bedenken die de geïnterviewden richting kunnen geven bij de (verdere) ontwikkeling van het beleid.
Ik hoop dat mijn verzoek bij u in goede aarde valt. En wie weet wordt ook de naam Derksen in de toekomst dan met eerbied gescandeerd.

Met vriendelijke groet "

Het artikel in VI van deze week lijkt een antwoord op dit verzoek. De kritische vragen aan directie en RvC zijn achterwege gebleven. Niet omdat zij niet gesteld durven worden maar de betrokken personen hadden of geen tijd of zich slim gedrukt.
0
Donderdag 15 maart 2007 om 10:06 uur

Advertentie

Ooievaar

Jammer maar op voorhand hadden denk ik weinig op een gelijkspel gerekend. Erg jammer dat die 2-2 nog valt, erg amateuristisch ook.We moeten hoe dan ook winnen van Sparta, indien dat gebeurt dan krijgen we lucht. Volgende ronde tevens Nec -Excelsior en RKC - Roda JC...
0
Zondag 11 maart 2007 om 19:20 uur

Haagse Roel

fc schreef:

Alles is uitgepraat nu met z`n allen ervoor knokken, kom op gasten het kan nog makkelijk !!!!!

Door het vuur voor elkaar dan komt het goed!!!
Dat laatste hoor ik al een half jaar......net zo als de uitdrukking het is vijf voor twaalf.

Inmiddels is al 20 over twaalf en staan we stijf onderaan. 
Ik heb er weinig vertrouwen meer in, maar goed ik hoop dat ik ongelijk krijg.
0
Zaterdag 10 maart 2007 om 16:08 uur

Drama

ADO Den Haag volop in crisisberaad

9/3/2007 9 :02

Bij ADO Den Haag is deze week heel wat gesproken door spelers, bestuur en de trainer om te proberen de Haagse club te behouden voor de Eredivisie.
Zo hielden maandag algemeen directeur Piet van der Pol en technisch manager Peter Hofstede een crisisberaad met vijf ervaren spelers: Pascal Bosschaart, Michael Mols, Stefan Postma, Stijn Vreven en Mark de Vries. `De conclusie was dat wij het ook niet meer weten`, verzuchtte Vreven deze week in Voetbal international. Er zit te weinig vooruitgang in, zowel individueel als in teamverband.`

Donderdag hebben de spelers onderling met elkaar gesproken, meldt het Algemeen Dagblad. `Het was een constructief gesprek`, legde coach Lex Schoenmaker uit. `Er was nogal wat irritatie in de groep dat niet eens met voetbal te maken had. Dat is uitgesproken. De laatste zeven wedstrijden telt maar één ding: ADO Den Haag.`

De Telegraaf beweerde vrijdag zelfs dat er spelers zijn die niet meer met andere spelers willen voetballen. `Het is een chaos`, laat de krant een anonieme speler vertellen. `Op deze manier redden we het natuurlijk nooit.`

De Haagse club is hekkensluiter in de Eredivisie. Komende zondag moeten de mannen van Schoenmaker op bezoek bij Vitesse
0
Vrijdag 9 maart 2007 om 10:03 uur

Lydia

slain schreef:

Ja en de verkoper zag het dus wel zitten met die plannen want die houd van zijn cluppie ,maar hij heeft niet heel de club gekocht maar heeft er nu een aandeel in.
Zoals je al zei: De toekomst zal het uitwijzen.
Wel is het eens tijd om flink de bezem door van alles en nog wat te halen. Maar goed ook daar kunnen we weinig aan doen.
Ik blijf hopen dat het geen degradatie wordt. Misschien tegen beter weten in.
0
Vrijdag 9 maart 2007 om 00:29 uur

Nu online

Rooie91, guru, FC Jeff, Bhattoe 74, Franky, zuiderwijk, Luc2000 en 225 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4