Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

K.B

Transfervrije Brouwer maakt indruk bij ADO

Jordy Brouwer leverde eerder deze maand zijn contract in bij Liverpool en kreeg van trainer John van den Brom een kans bij ADO Den Haag. Door het winterse weer heeft de spits nog weinig kunnen laten zien, maar Van den Brom is enthousiast.

Van den Brom hoopte Brouwer deze week tijdens een oefenwedstrijd aan het werk te zien, maar deze werd afgekeurd. Desondanks is de oefenmeester te spreken over de stagiair, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "De eerste indruk is prima."

"Ik had een bepaald beeld van Jordy en dat is bevestigd", vervolgt Van den Brom. "Wel wil ik hem graag zien als hij in een grotere ruimte komt te spelen. Daarvoor zou zo'n oefenwedstrijd een goede gelegenheid zijn geweest."

0
Donderdag 2 december 2010 om 12:15 uur

marcellino

rien1 schreef:

O god, er komt iemand aan Ricky vd Bergh. Ik gaf Ricky vaak het voordeel van de twijfel (zeker vorig seizoen), maar dat het zo langzamerhand een onhoudbare situatie wordt is nu wel overduidelijk.

rien lees eerst eens de shouts voor je antwoord geef.

 

Het is heel makkelijk om ricky de schuld te geven van het verlies van vandaag.

 

Het elftal heeft vandaag gewoon ondermats gevoetbald en dat komt niet door ricky niet door buijs en niet door vicento maar door het te makkelijk opnemen van deze wedstrijd.

 

Mensen die hier roepen dat de bank niets voorstelt en de schuld daar maar neer leggen snap ik echt niet.

 

Het is echt niet zo dat ik het telkens maar voor ricky opneemt maar een zonnebok vinden is wel heel makkelijk praat eens over voetbal en wat er datwerkelijk fout ging vandaag en zoek nu eens een keer geen zonnebok,of het ligt aan de scheids of het ligt aan de wisselspelers maar komt het ooit bij je op dat we gewoon een matige achterhoede hebben en god op de blote knieen mogen danken dat we een spits uit rusland hebben,een kubus die ze er ook in schiet en een verhoek in vorm.

 

In een rose wolk leven is leuk maar benoem ook wat niet goed gaat en ik denk dat iedereen kan zien dat onze achterhoede te zwak is om echt mee te gaan draaien jaar in jaar uit bij de top

0
Zondag 28 november 2010 om 18:28 uur

ADO supporter Leidschenveen

Van Beukering mag blijven Van onze Telesportredactie

ROTTERDAM - Hoewel Feyenoord onder curatele staat van de KNVB hoopt het komende week spits Jhon van Beukering in te lijven. De club zoekt uit of de spits direct inzetbaar is omdat hij de amateurstatus heeft. Gisteren werd Van Beukering bekeken door technisch-directeur Leo Beenhakker tijdens de training. Been: "Jhon mist wedstrijdritme, maar maakt op mij een goede indruk. Hij is fit en afgetraind. Zijn type speler - hij kan iets forceren en als aanspeelpunt dienen - missen wij in onze selectie."

John van Beukering traint bij Feyenoord onder het toeziend oog van trainer Mario Been. Been hoopt dat hij samen met Beenhakker de selectie in de winterstop verder kan versterken. Het liefst zou hij de regelmatig meetrainende Giovanni van Bronckhorst strikken voor na de winterstop. "Hij kan zo mee bij ons; misschien moet ik het in de winter nog eens proberen."

Bij ADO Den Haag ziet trainer John van den Brom na het showstuk tegen NAC geen aanleiding zijn team aan te passen voor het bezoek aan De Kuip. Sparta heeft interesse getoond in middenvelder Ricky van den Bergh, die in de winterstop bij ADO mag vertrekken.

Feyenoord: geblesseerd: Cissé, Bruins, Smolov, Fer, Tomasson, Dani, Schenkeveld. ADO Den Haag: geblesseerd: Rankovic. Niet-wedstrijdfit: Zwinkels.


 

0
Zaterdag 27 november 2010 om 09:07 uur

MTB

Bulykin blijft het liefst bij ADO Den Haag
Dimitry Bulykin hoopt op een definitieve transfer naar ADO Den Haag. De sterke spits, die al negen keer scoorde in elf wedstrijden, speelt momenteel op huurbasis in de Residentie.

Bulykin staat nog altijd onder contract bij Anderlecht. "Maar trainer Ariël Jacobs geloofde niet in mij", blikt Bulykin in Het Nieuwsblad terug op zijn tijd in België. "Dat was zijn goed recht. Ik zie dit dan ook niet als een revanche, ik neem hem niks kwalijk."

Desondanks zou de Russische spits nadenken over een terugkeer naar Anderlecht. "Als ik een eerlijke kans zou krijgen, zou ik erover nadenken. Anderlecht speelt toch bijna altijd voor de titel en doet vaak mee aan de Champions League."

Een definitief contract in Den Haag heeft echter zijn voorkeur. "Alles bij elkaar zou ik toch het liefst hier blijven. Ik speel altijd en ik scoor vlot. Waarom dan veranderen? Iedereen speelt de bal in mijn richting. Ze hebben gewoon heel veel vertrouwen in me. En zeggen dat ik voorlopig maar aan 75 procent van mijn mogelijkheden zit."

voetbalprimeur

0
Donderdag 25 november 2010 om 14:32 uur

MTB

Bulykin: 'Jacobs geloofde niet in mij'
donderdag 25 november 2010

Wat als Anderlecht hem straks zou terugvragen?

'Als ik een eerlijke kans zou krijgen, zou ik erover nadenken', aldus de nieuwe held van ADO. 'Anderlecht speelt toch bijna altijd voor de titel en doet vaak mee aan de Champions League. Ik blijf hun resultaten volgen. Drie weken geleden ben ik trouwens nog eens langs geweest in Brussel. Maar alles bij elkaar zou ik toch het liefst hier blijven. Ik speel altijd en ik scoor vlot. Waarom dan veranderen?'

Ook privé voelt hij zich trouwens opperbest bij onze noorderburen. Samen met zijn vrouw Ekatarina en twee van zijn kinderen - de andere twee lopen school in Moskou - bewoont hij een knusse flat.

Anderlecht kan natuurlijk het been stijf houden en een te hoge transfersom vragen. 'Meneer Van Holsbeeck zal zich wel schappelijk opstellen', meent Bulykin. 'Ik reken op hem voor een definitieve transfer', zo sluit de imposante spits af met een positieve noot.


nieuwsblad

0
Donderdag 25 november 2010 om 09:52 uur

K.B

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Liverpool-speler op proef in Den Haag
ADO Den Haag heeft Jordy Brouwer op proef, dat meldt RTV West. De 22-jarige aanvaller staat tot de aankomende zomer onder contract bij Liverpool.
Lees het nieuwsbericht

Het lijkt me duidelijk waarom deze jongen benaderd is.

V.d kallen zal het gesprek in Belgie al hebben gehad en ben bang dat er geen geld vrijgemaakt kan worden voor bulykin, waarom zou je anders een 3e spits halen als je inderdaad vicento al hebt en immers eventueel.

0
Woensdag 24 november 2010 om 14:07 uur

Advertentie

tmvnstn

ik vind dat dat we eerder rado en immers moeten behouden dan buly, immers doet het ook prima in de spits en scheelt een bak geld.

en rado dat is pas echt een topper! door hem kunnen de overige middenvelders mee op komen en dus op de helft van de tegenstander spelen. een stille, maar erg sterke kracht!

 

en ik lees dat de meeste willen dat ammi weggaat, die jongen speelt dit seizoen prima maar wat vooral belangrijk is; hij laat verhoek beter spelen! dus ik zeg houden die ammi!

 

0
Dinsdag 23 november 2010 om 15:54 uur

tmvnstn

ton schreef:

Competitie doelpunten Carol Schuurman (volgens adostats.nl)

 

1956-57  27

1957-58  25

1958-59  19

1959-60  15

1960-61  18

1961-62  22

 

dus zo'n spits hebben we na hem niet meer gehad..:)

het ging in dat atikel over een buitenlandse spits

0
Dinsdag 23 november 2010 om 13:51 uur

ton

<FCDH> schreef:

Bulykin bedreigt veertig jaar oud ADO-record
Dmitry Bulykin is hard op weg om zijn naam in de recordboeken van ADO Den Haag te vereeuwigen. De Rus kan de meest productieve buitenlander in één seizoen voor de Hagenaars worden.

Bulykin scoorde tijdens de 3-0 zege op NAC Breda van zondag alweer zijn negende goal van het seizoen. Daarmee ligt hij voor op het schema van Harald Berg, de Noor die in het seizoen 1969/70 zeventien keer scoorde voor ADO. Dat zocht Voetbal International uit.

Als Bulykin de boeken in wil gaan als speler met de meeste goals in één seizoen voor ADO zal hij nog meer moeten scoren. Dat record staat namelijk op naam van Carol Schuurman, die eind jaren vijftig en begin jaren zestig twee keer 24 goals liet noteren.



 

Competitie doelpunten Carol Schuurman (volgens adostats.nl)

 

1956-57  27

1957-58  25

1958-59  19

1959-60  15

1960-61  18

1961-62  22

 

dus zo'n spits hebben we na hem niet meer gehad..:)

0
Dinsdag 23 november 2010 om 11:56 uur

liefhebber

Bert schreef:

Bulykin op koers om bij ADO productiefste buitenlander ooit te worden

Dmitri Bulykin blijft het maar goed doen bij ADO Den Haag. Zondagmiddag voegde de Rus in het duel met NAC Breda (3-0) opnieuw een treffer toe aan zijn toch al fraaie doelpuntengemiddelde. In elf wedstrijden heeft de spits nu negen keer gescoord, waarmee hij op koers ligt om zich te kronen tot meest productiefste buitenlander ooit in dienst van ADO. Dat vond Voetbal International uit.

Het record is al sinds het seizoen 1969/70 in handen van Harald Berg: de Noor maakte namens de Hagenaars destijds zeventien doelpunten in 34 competitieduels. Overigens is Bulykin nog ver verwijderd van een algeheel clubrecord. Dat is in handen van Carol Schuurman, die zowel in het seizoen 1957/58 als 1961/62 tot 24 doelpunten kwam.

Behalve negen doelpunten bereidde de Russische revelatie deze competitie ook nog eens vijf treffers van ploeggenoten voor. Dat betekent dat hij direct betrokken was bij veertien van de 27 doelpunten die door de ploeg van trainer John van den Brom gemaakt werden.

 

Wat mij betreft heel snel vastleggen!

vrijdag, 15 oktober 2010, 11:13
"Bulykin kwam op verkeerde moment"
Anderlecht verhuurt Dmitri Bulykin momenteel aan ADO Den Haag en daar vindt hij erg vlot de weg naar doel. "Wij zijn zeer tevreden over zijn prestatie", zegt David Steegen. Maar dit garandeert hem geen nieuwe kans bij Anderlecht.

"Zijn prestaties bewijzen dat we ons echt niet vergist hebben", vertelt perswoordvoerder David Steegen. "Hij kwam alleen op de verkeerde moment naar ons. We hadden immers al Lukaku, Suarez en De Sutter. Een vierde spits voor twee posities had wat veel geweest."

Steegen prijst ook de ingesteldheid van Bulykin. "Bij Düsseldorf had hij veel pech met blessures. Nu zie je dat Bulykin een professionele speler is. Om bij ADO te spelen, moet je aan salaris inboeten. Voetballers die investeren in hun carriere, dat zie je maar zelden."

Toch lijkt de kans klein dat we Bulykin ooit nog in het Anderlecht-shirt zien. "Het is nog vroeg in het seizoen, maar binnenkort gaan we praten", zegt Steegen. De kans dat hij definitief vertrekt, is groot. "Hij is te koop."

Bron: Voetbalkrant.com
 

0
Maandag 22 november 2010 om 23:33 uur

Nu online

Superfan, Marcie, MikeDH, DHFC070 en 176 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4