Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

yesyes

Kees schreef:

Deze ploeg herbergt zoveel individuele kwaliteit (ok, het komt er nu nog niet uit) dat we minimaal een ploeg of 7 a 8 onder ons houden.

Voetballers als Cabral, Van Duinen, Coutinho, Holla, Gouriye, Gehrt, Zuiverloon maken op termijn echt wel het verschil met clubs a la Nac, Nec, Go Ahead, Pec Zwolle, RKC, Cambuur en Heracles. Zeker als er nog een prima verdediger bijkomt.

Zelf had ik ook een veel betere competitiestart verwacht maar het zal me niet verbazen als we volgende week gemakkelijk bij Heracles winnen.

Vaak lees ik de opmerking terug dat Steijn vervangen moet worden. En wat gebeurt er dan: Steijn wordt weggepromoveerd als TD (vanwege de kosten) en Fräser schuift een plaatsje op. Heb je weer een beginnende eredivisietrainer op de bank.

Wel ben ik van mening dat Steijn dit jaar moet presteren. Hij heeft nu volledig zijn eigen team mogen/kunnen samenstellen en is inmiddels aan zijn derde jaar begonnen. Tevens stond hij als hardste te gillen om Brom op te volgen. Tsja, dan ken je op termijn de wetten van de voetbaljungle.

Op dit moment fijn achter de club blijven staan en na twee overwinningen op rij ziet de wereld er weer heel anders uit.

Dat is ook zo kees. Maar je moet niet alleen naar dit seizoen kijken. Met een goede trainer ben ik er van overtuigd dat we nu veel grote sprongen hadden gemaakt.

Weet je hoeveel mensen ik ken die geen zin meer hebben om naar het stadion te gaan. Waar komt dat door? Ik merk zelfs aan me eigen dat het me allemaal niet zo gek meer interesseerd. Vroeger was ik een partij chagerijnig als we verloren , nu kan ik er bij wijze van spreken om lachen. Ik denk dat een hoop mensen zich hier wel in kunnen vinden. Waar is die haagse bluf gebleven???? Een trainer bepaald die wijze hoe je speelt dus hij is verantwoordelijk voor hetgeen wat op de mat gelegd wordt. Is dit niet naar zijn idee dan moet die wisselen, maar dat doet hij niet.

vDuinen een topspits maar niet in het systeem wat wij spelen. Waarom pas je je systeem dan niet aan je beste speler aan???? Koppen is geen kwaliteit van Mikey. Dus waarom haal je dan buitenspelers? Dan moet ik hem nageven dat die daarom cabral op rechtszet waardoor die eigenlijk maar naar binnen kan kappen met ze linkerbeen.... Maar wat heb je eraan? Is het niet veel verstandiger om 4-4-2 te gaan spelen. Een systeem waarbij vDuinen het beste rendeert. Desnoods die lange Kramer naast hem als afleider en die de ballen op Mikey doorkopt.

Maar dat zal natuurlijk nooit gaan gebeuren met al die buitenspelers die we nu gehaald hebben. Was het dan niet verstandiger geweest om vDuinen te verkopen en een spits ala Booymans/Drost/Bulykin te halen. Dat zijn types die bij ons passen met het eeuwige 4-3-3 wat we spelen
0
Zondag 25 augustus 2013 om 13:04 uur

pajam

H@@GenEES schreef:

Rado is na zijn blessure nooit meer de oude geworden, liet heel vaak zijn mannetje lopen en kijk nu maar eens bij VVV, daar heeft die ook geen potten gebroken idem voor Ammi, Die was ook gewoon niet goed genoeg, en voor hem kwam Omeru die gewoon twee klasse beter was.

In plaats van de de strijd aan te gaan ging meneertje janken in de media dat die zo graag weg wilde, de club heeft hem toen laten gaan en ik ben daar blij mee, ik heb het nooit gezien in Ammi

Ga je mu nu ook vertellen dat Poepon geen kansen heeft gehad, werkelijk Pajam is je blinde haat voor Steijn tot zulke proporties gegroeid dat je zonder schaamte durft te zeggen dat Poepon geen kans heeft van Steijn gehad?

Ik geef je dat de rechter vleugel misschien niet zijn positie is, maar de tientallen kansen die hij kreeg verprutste hij, en dan maakt het echt niet uit of je rechts of in het midden van de aanval speelt 2 (waar één door Holla gegeven penalty bij zat) uit 30 is gewoon te weinig, punt.

Je maakt soms goede punten vriend maar je kunt niet hooghouden dat Poepon zijn degradatie naar de bank aan Steijn te danken heeft, dat heeft die toch echt zelf voor elkaar gekregen.
waar het om gaat is dat Steijn een Rado en Ammi 2 seizoenen geleden (!) zeker als bruikbare wissels had kunnen inzetten, tenslotte werden ze nog keurig maandelijks door de club betaald en was de selectie nou al niet geweldig breed.

Overigens heeft Rado het bij VVV zeker verdienstelijk gedaan en, let op, ik noemde beide als voorbeeld voor Steijn zijn eerste seizoen, dat is 2011/2012 en toen kwam Omeruo pas in de winterstop aanwaaien.
Ook noemde ik beide spelers bruikbare wisselspelers die zelfs daar in de pikorde gevallen waren achter een Visser, Leeuwin en Mulders.

Poepon is zeker verkracht door Steijn. Je haalt persoonlijk, bombardeert hem als eerste spits en zet hem dan na 4 wedstrijden al regelmatig op de vleugels??
Los staand van de rendement van hem die inderdaad uiteindelijk beneden ieder peil was, sloop je zo`n speler als trainer!

Steijn heeft zeker een grote hand gehad in het mislukken van Poepon bij ADO Den Haag, zoals hij ook een grote hand heeft in het steeds slechter spelende Holla, verneuken van Meijers en dan begint hij straks aan zijn nieuwe ronde spelers verbranden a la Gouriye, Cabral e.d.

Beste H@@genees, ik HAAT niemand, ook Steijn niet, maar het is mij al vanaf dag 1 duidelijk dat de beste man op ALLE facetten tekort komt om als hoofdtrainer op eredivisie niveau te werken.
Helaas voor ons allemaal, bewijst hij het ook keer op keer....
0
Zondag 25 augustus 2013 om 12:50 uur

rien1

BLEISWIJK-1 schreef:

Zo ik dan ook nog maar een shout vanaf mijn vakantieadres. Ik kwam gisteravond laat thuis en zag dat we 0-4 hadden verloren. Ik heb toen Studio Sport maar laten zitten.

Op dit moment gaat het niet goed. En de kritische shouters als Haagse Roel, Pajam etc. hebben daarom het gelijk aan hun zijde.

Zelf kijk ik er echter anders naar. Op dit moment is de selectie nog niet compleet. (Nieuwe)spelers zijn nog niet op elkaar ingespeeld en het is daarom nog niet duidelijk wat de sterkste opstelling wordt. En als dan ook nog sterkhouders als Holla en Coutihno het laten afweten, dan wordt het een moeilijk verhaal.

Nog een week en dan sluit de transfermarkt. Dan wordt het rustig en moet het team langzaam aan vorm krijgen. Ik ga Steyn en zijn mannen dan ook vanaf een wedstrijd of 10 beoordelen. Tot die tijd zit er niet meer in dan punten sprokkelen.

Tegen Vitesse ben ik er gewoon weer bij!
Komop zeg Bleis. De selectie is nog niet compleet? Wie wil je er nog bij hebben dan? Alle spelers zijn inzetbaar, misschien op een enkeling na? En dan het "ingespeeld" raken. Hoe lang denk je dat het gaat duren dan? Het wordt sinds PSV-thuis eerder nog slechter dan ook maar ietsje beter.

En wat heeft de sluiting van de transfermarkt er mee te maken? Dan wordt het "rustig"?? En DAN moet het team vorm gaan krijgen? Ik waardeer je shouts altijd hoor Bleis, maar dit slaat werkelijk helemaal nergens op. Deze (ook nieuwe) spelers hebben voor ADO gekozen en zijn geen schim van wat ze bij hun oude werkgever presteerden. Ik noem alleen al die jongen van Heracles. Onze vaste waarden (bv Holla) is helemaal door het ijs gezakt. Maar eigenlijk is nie-mand op ook maar een klein beetje niveau.

En als je pas wil oordelen als we een wedstrijd of 10 (!!) verder zijn, dan heb je grote kans dat het stadion gevuld is straks met een mannetje of 7000. Steijn vind ik een aardige peer, maar de club gaat zo naar de kloten. Nieuwe trainer graag, want dit kan gewoon niet zo. Dit gaat niet over de laatste 4 wedstrijden, maar dit is al een jaar of 2 zo. Waarvan de laatste 8 maanden werkelijk dramatisch!
0
Zondag 25 augustus 2013 om 12:46 uur

pmc

Ik denk dat Max die nieuwe trainer gaat betalen, zie in eens advertenties op de site! of is me dat nu pas op gevallen
0
Zondag 25 augustus 2013 om 12:35 uur

yesyes

Ron jans was vrij. Ik heb al meerdere keren gezegd dat ze zo;n soort trainer als hem moesten halen. Stanley Menzo/Vd Brom idem dat zijn trainers die de intelligentie hebben en waarvoor je je best wil doen. Nu laat die Jans een club als zwolle gewoon ff 4 x winnen. Die gasten hebben nu zoveel vertrouwen dat hun seizoen al niet stuk meer kan en ze nu never nooit meer onder ons gaan eindigen. Veel mensen onderschatten echt hoe belangrijk het is om een goede trainer te hebben.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 12:33 uur

yesyes

pajam schreef:

nou, hij is daar vrij bijzonder in te noemen.
Hij heeft zo zijn keuzes aan spelers die ie nooit laat vallen en die hij nooit een eerlijke kans gunt.
Grappig dat er een hoop wakker worden hierzo. Dat had je toch al 2 jaar eerder kunnen bedenken dat het een amateuristische trainer is. Nooit eens een tactische opstelling uit ze hoge hoed. Pas verandering doorbrengen als het echt moet na schorsing/blessure. Jeugd die nooit de kans krijgt enz enz.

Kijk eens naar al die andere clubs hoevaak ze met jeugd werken de laatste tijd. Waarom krijgt zo``n Merencia niet eens de kans? Waarom krijg zo;n Bakker geen minuten?. Veel slechter dan die ervaren gasten die er nu staan zal het toch niet kunnen. Altijd maar eigenwijs vasthouden aan je zogenoemde visie. Ik had hem al 2 jaar geleden door en wist dat het niks ging worden met hem.

Iedereen houdt hem de hand boven het hoofd omdat het een haagse jongen is met een verleden hier. Iedere ander trainer had het nu al zwaar te verduren gehad met de prestaties die hij afleverd. Het is zo jammer dat we niet omhoog gaan want de spelers die we de afgelopen halen en gehaald hebben moet je toch veel beter kunnen voetballen dan dit inzichtloze spel wat er nu gespeeld wordt.

1ste seizoen had die excuses dat het zijn elftal niet was maar samengesteld was door vdBrom. Onbegrijpelijk want al die spelers die er waren verkeerde in topvorm. Alleen wist Steijn het zo te krijgen dat ze nog slechter speelde dan een degradatie kandidaat uit de jupiler league. Vorig seizoen alle mazzel van dien dat onze concurrenten zo zwaar ondermaats presteerde waardoor net aan boven de streep eindigen. Met een 9de plaats wat zwaar vertekend was. Vergeet niet hoeveel penalties we hebben gehad waardoor met geluk een wedstrijd wonnen. Hoeveel cruciale reddingen coutinho heeft gemaakt waardoor we niet verloren. Hoeveel vrije trappen van Holla erin gingen of zeer gevaarlijk werden waardoor we vaak scoorde. Zonder die dingen had je gewoon bij de nacompetitie voor degradatie belandt! Want het scheelde maar 6 hele punten..............

Maar goed er zijn een hoop mensen met een grote plaat voor hun kop. Die het misschien wel weten maar het gewoon niet willen zien. Omdat ze niet aan het negatieve mee willen doen. Nou ik kan jullie alvast op een briefje meegeven dat we dit jaar weer voor plek 13 t/m 15 gaan spelen.
0
Zondag 25 augustus 2013 om 12:22 uur

Advertentie

Ron001

BLEISWIJK-1 schreef:

Zo ik dan ook nog maar een shout vanaf mijn vakantieadres. Ik kwam gisteravond laat thuis en zag dat we 0-4 hadden verloren. Ik heb toen Studio Sport maar laten zitten.

Op dit moment gaat het niet goed. En de kritische shouters als Haagse Roel, Pajam etc. hebben daarom het gelijk aan hun zijde.

Zelf kijk ik er echter anders naar. Op dit moment is de selectie nog niet compleet. (Nieuwe)spelers zijn nog niet op elkaar ingespeeld en het is daarom nog niet duidelijk wat de sterkste opstelling wordt. En als dan ook nog sterkhouders als Holla en Coutihno het laten afweten, dan wordt het een moeilijk verhaal.

Nog een week en dan sluit de transfermarkt. Dan wordt het rustig en moet het team langzaam aan vorm krijgen. Ik ga Steyn en zijn mannen dan ook vanaf een wedstrijd of 10 beoordelen. Tot die tijd zit er niet meer in dan punten sprokkelen.

Tegen Vitesse ben ik er gewoon weer bij!
Oké, maar ik was gisteren net terug van mijn vakantie en had toch echt gehoopt dat het beter zou draaien, maar het was zoals de meeste schouters zeggen, niet om aan te gluren!!! Licht puntjes zijn er bijna niet maar er stond bij Roda geen koekenbakker in de goal en wij hebben kansjes gehad!! En ja ik vond die fluitist wel erg vreemd fluiten!! Daarbij viel het op dat op het moment Roda ging aanzetten wij overlopen werden??!!! Ik weet het niet maar het leek wel of er 9 verdedigers bij ons liepen, (hand van de trainer???) en ook dat allemaal terug trekken van alle spelers bij een corner tegen vind ik vaag!! (Ja en ook de spits ?? Is net een schiettent als je niet uitkijkt!!
0
Zondag 25 augustus 2013 om 11:19 uur

grijze gek

Met online voetbal manager doe ik het veel beter met ado,ik sta 3e in de competitie.
dit is mijn opstelling

Postiga Berbatov

Cleverly Diame
Van Haren Modric Meijers
Zuiverloon Canavaro Malone

Mignolet

Trainer: Grijze Gek



0
Zondag 25 augustus 2013 om 11:01 uur

<FCDH>

Maurice Steijn schrikt voor tweede keer in twee weken tijd van ADO Den Haag

DEN HAAG - Voor de tweede keer in twee weken tijd is ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn flink geschrokken van zijn ploeg. Over de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, met name de eerste helft, was Steijn al niet te spreken, maar zaterdagavond tegen Roda JC maakte zijn team er helemaal een potje van.
`Ik miste de overtuiging in het verdedigen en het afmaken van de kansen. Als je uit drie standaardsituaties drie doelpunten tegen krijgt, valt daar niet tegen te voetballen`, blikt Steijn terug op ADO-Roda. Het is niet de eerste keer dat hoekschoppen en vrije trappen resulteren in tegentreffers voor ADO. `Vorig jaar hadden we standaardsituaties onder controle, maar dit seizoen niet. Dat hoort niet bij mijn ploeg`. Tot de 0-1 was er volgens de Haagse oefenmeester niets aan de hand. `We stonden niet op te letten bij een vrije trap en dan ligt de bal erin.`

Met drie punten uit vier wedstrijden staat ADO Den Haag op de veertiende plaats in de eredivisie. `We moeten niet in paniek raken`, waarschuwt Steijn. `Dit is een hele harde slag en een echte domper. De uitslag is behoorlijk hoog, maar we moeten leren van deze wedstrijd en ons nooit meer naar de slachtbank laten leiden.`

Steijn schikt mij een beetje te vaak alleen hij doet er niks mee ik zeg het al 2 jaar deze man is niet de trainer voor den haag
0
Zondag 25 augustus 2013 om 10:17 uur

H@@GenEES

pmc schreef:

Weet het niet hoor maar Schet en Cabral hebben toch echt wel een paar mooie ballen richting van Duinen gespeeld, dat van Duinen niet kan koppen had Steijn kunnen weten.

trouwens zo als de BVO1 nu speelt heeft hij ook de B2 B1 en de A1 laten spelen, en we weten hoe dat is afgelopen, dus ik zeg dit jaar degradatie voetbal want Steijn gaat ze niet aan het voetballen krijgen.

Was hij er gisteren eigenlijk wel?? of zat hij alleen maar IN de dugout
Dus had die van Duinen op de bank moeten zetten, of een spits moeten kopen die wel kan koppen?

Als die het eerste had gedaan dan had iedereen terecht over hem heen gevallen en voor het tweede is waarschijnlijk geen geld en we hebben Kramer al die wel ken koppen maar er nog niet helemaal klaar voor is schijnbaar (iets met één zwaluw)

Ik blijf hameren op het geen inzet en strijd hebben van de spelers, die zouden na de schandalige optredens van de laatste drie wedstrijden ook wel eens het boetekleed aantrekken.

Een trainer kan maar zoveel doen, het zijn de 11 in de wei die het uiteindelijk moeten doen en het zijn hun die niets van bakken

0
Zondag 25 augustus 2013 om 10:15 uur

Nu online

GroenGeelHart070, poemba, HaagseBlubberPens, derput, wiegah070, oodh, GGordeau en 411 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2