Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Boggel

Vanmiddag een mailtje gestuurd naar adofans en naar Loosduinuh, maar daar is helaas nog geen gehoor aan gegeven. Roepen jullie maar, wat vinden jullie?

Hieronder staat de email.


Helaas gaat het flink bergafwaarts met onze club en moeten we hopen dat het allemaal nog goed gaat komen dit seizoen.

Omdat jullie site een groot aantal bezoekers heeft, hoop ik op jullie steun.

Maak alsjeblieft een Poll met daarin de vraag:

Lex Schoenmaker moet blijven: ja/nee

D. Rijaard moet een basisplaats krijgen ja/nee

Ik ben van mening dat op deze twee vragen maar 1 antwoord mogelijk is:     JA!!

Rijaard is gedreven en moet zich nog bewijzen, heeft weinig gespeeld dit seizoen en kan nog ene contract verdienen. En hij gaat voorop in de strijd!! Is een typische ADO-speler met mentaliteit!!

Ook vind ik dat het bestuur Lex nu niet moet opofferen, omdat hij met de puinhopen van Adelaar zit.

Kunnen jullie de stelling/poll op een positieve manier op de site zetten?? Er is toch weinig nieuws, dus wat opvulling kan geen kwaad toch???

Ik hoop dat jullie het met me eens zijn. Lex en Daan hebben onze steun nu nodig. Het bestuur moet hierop geattendeerd worden.

Met vriendelijke groeten,

Boggel
0
Donderdag 8 maart 2007 om 21:44 uur

Haagse Roel

Kortom, Aktie. Ik ben normaal gesproken niet zo`n voorstander van een sterke man want dat maakt je wel erg afhankelijk. Aan de andere kant zie ik weinig andere mogelijkheden. 

Ik heb geen behoefte  aan wederom bruine armen halers en kontelikkers die maling hebben aan de club en zijn supporters. En dan heb ik het over alle supporters voordat men begint over Midden Noord en zijn reputatie.

Ook diegene hier die de harde kern veroordelen op hun gedrag, terecht of niet , kunnen toch niet ontkennen dat dit bestuur ook hen volledig negeert en maar doet waar men zin in heeft.

Er moet een persoon aan het roer die gewoon schoon schip maakt, dat hij  vervolgens invloed eist is een gevolg daarvan. Zaak is er op te letten dat we geen eendagsvlieg binnenhalen maar iemand die op lange termijn iets wil neerzetten ala Scheringa.

Dan mag die persoon de helft minder inbrengen als Scheringa dan staan we nog in het linkerrijtje.

Wij hebben geen behoefte meer aan een bestuur dat alleen aan zijn eigen belang denkt en niet aan het belang van de club.

de Club FCDH is NIETS zonder aanhang.
0
Donderdag 8 maart 2007 om 00:57 uur

Drama

Boggel schreef:

Wat vinden onze "vaste trouwe shoutboxers" van het feit dat Lex mogelijk ter discussie staat??

Ik hoor jullie mening graag!!

Boggel
Valt lex weinig te verwijten!

De spelers daar in tegen valt ALLES te verwijten!
0
Woensdag 7 maart 2007 om 22:55 uur

leidschenveen

Ik denk dat Lex weinig te verwijten valt. Als die luie honden het verrottten om er vol in gaan dan houdt het op. Van de huidige selectie kan ik alleen enthousiast raken van Rijaard, Kum, Delorge, Hoogendorp en Schwiebbe. De rest kan wat mij betreft: hupsakee........!
0
Woensdag 7 maart 2007 om 22:51 uur

Midden-Oost

Aad schreef:

Heb het stukje gelezen. Diep droevig en met alle aspecten van mismanagement. Niet praten met de hele groep maar met een deel en dan nog een deel waarvan er een stuk of wat niet eens spelen. De trainer er niet bij want dan kan die gemakkelijk de schuld van de spelers krijgen.
En wat dacht je van de spelers: Een stuk of 25 volwassenen (???) die hun ego niet opzij kunnen zetten voor een gezamenlijk doel. Dat moet je in het bedrijfsleven proberen.
Nee wanneer ik dit lees geef ik het op. Dat wordt Jupiler drinken en wie weet hoe lang mag het zeggen.
Klopt Aad, gewoon een paar man ontslaan, is toch heel normaal ?? Wie niet presteert of er met de pet naar gooit moet wegwezen. Het kan toch niet zo zijn dat die gasten straks gratis de deur uit lopen en weer lekker elders hun centjes verdienen. Als je ze ontslaat, wil niemand ze meer, misschien dat ze dan wel willen lopen. 

Het is toch eigenlijk van de gekke als je al lief moet vragen of ze een tandje harder willen lopen. Het zijn allemaal al van die hele beperkte spelers, als ze dan oko al weinig inzet tonen dan houdt het op.

Sorry Aad maar ik vind Jupiler niet te drinken, en forgetit dat je straks in het Forepark een pintje kan pakken. 

By the way, geld dan nog steeds die streng cc met een gezichtsscan ?? Moet toch niet gekker worden.
0
Woensdag 7 maart 2007 om 16:02 uur

Advertentie

Midden-Oost

Stukje op adofans over dat ADO radeloos is. Bestuur heeft een gesprek gehad met de spelers maar die weten het ook niet meer, niemand weet het meer. Weinig aanknopingspunten dus.

Natuurlijk had het bestuur ook moeten ingrijpen in de winterstop door min. 4 echte versterkingen te halen, zeker toen RKC en Willem II zich spectaculair versterkte. Elke dombo kon zien aankomen dat het seizoen verloren is. Maarja gegokt en verloren ... 
0
Woensdag 7 maart 2007 om 15:45 uur

ado-lover

mike schreef:

Wat een gezeur...er kunnen maar 3500 mensen in het stadionnetje van Excelsior..wij krijgen 400 kaarten..is mer dan 10%, is niet meer dan normaal.....trowuens, we zijn dan toch al gedegradeerd.......en daar is het bestuur niet alleen de oorzaak van!!!!
Jongens wat doen we toch weer moeilijk.
Ben vandaag kaartje gaan halen voor Vitesse rij 2 plaats 40.

Afgelopen zondag bij Heracles 275 man.

Er is gewoon weinig belangstelling meer voor de wedstrijden die onze jongens nog moeten spelen.

Denk dat we niet eens 400 kaarten verkopen om het vakkie bij Excelsior vol te krijgen.

En dat valt me vies tgen van de supporters.

Ook ik heb het idee dat het 1 OVER 12 is, maar ik maak toch het seizoen af, ik blijf mijn cluppie die paar laatste wedstrijden toch nog steunen.

Kom op allemaal kaarten kopen, laat ons cluppie niet steunen, nog even achter de ploeg blijven staan en laat zien dat het in ieder geval n iet aan de supporters ligt.
0
Woensdag 7 maart 2007 om 11:42 uur

ruud

Cruciale zege Heracles op ADO Den Haag
ANP


ALMELO - Heracles heeft zondagmiddag prima zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud. In eigen huis werd concurrent ADO Den Haag met 3-1 verslagen. Door de zege klimmen de Almeloërs naar de veertiende plek op de ranglijst. Voor ADO Den Haag wordt de situatie steeds zorgelijker.

Print
Nieuwsbrieven
E-mail dit artikel
Meer over dit onderwerp
Stuur me mail over

UitlegVoor beide teams was vooraf duidelijk dat alleen winst telde, zeker voor ADO Den Haag. Doordat Excelsior zaterdagavond gewonnen had bij Vitesse (2-3), was het gat met de veilige vijftiende plek op de ranglijst voor de Hagenaars gegroeid tot vijf punten. Heracles had Excelsior langszij zien komen op de ranglijst met twintig punten.

De beginfase was voor de bezoekers uit Den Haag. Heracles was nerveus en dat leidde vaak tot vroeg balverlies. ADO Den Haag pakte het initiatief maar wist geen kansen te creëren. Na een kwartier gooide de thuisclub de schroom van zich af. Dat resulteerde binnen twee minuten in drie mogelijkheden, één voor Robbert Schilder en twee voor Igor Gluscevic.

Het elftal van trainer Ruud Brood was plots de bovenliggende partij en ADO Den Haag kwam er amper nog uit. Het wachten op de openingstreffer duurde iets meer dan een half uur. Rob Maas zette Heracles vanaf de strafschopstip op voorsprong, nadat de Haagse verdediger Alberto Saavedra de wegdraaiende Gluscevic had neergelegd.

In de tweede helft golfde het spel op en neer, maar gebeurde er vrijwel niets voor beide doelen. Dat ADO Den Haag via een treffer van Michael Mols op gelijke hoogte kwam was te danken aan de Almelose doelman Martin Pieckenhagen. De Duitser tastte lelijk mis waardoor de geroutineerde ADO-aanvaller met een bekeken kopbal kon scoren.

Saavedra kreeg vlak daarna ook een vrije kopkans, maar gaf de bal te weinig vaart mee. Toen de Spanjaard zich vervolgens moest laten behandelen aan de zijlijn profiteerde Heracles van de man-meer-situatie. Gluscevic was de afmaker. Kort daarop schoot Daniël Rijaard namens ADO nog tegen de lat, alvorens invaller Karim Bridji voor de beslissing zorgde.
0
Zondag 4 maart 2007 om 22:41 uur

Ooievaar

Bedankt bestuur, RvC!!! 4 jaar wanbeleid wordt nu uitbetaald door wederom een degradatie. We staan voor lul voor heel nederland. We hebben weer een trieste primeur, eerst de supporters die hun eigen tribune in brand staken, nu een club die het nieuwe stadion `viert` met een degradatie. Goh wat zal die Deetman zich voor lul gezet voelen zeg. En al die lulverhalen van: nou ja, dan promoveren we toch gewoon weer... We zitten juist weer in de neergaande spiraal. Spelers die voor een appel en ei de deur uitlopen, sponsors die nu helemaal niet meer komen, minder tv inkomsten, en veel en veel minder publiek. Volgend jaar krijgen we een trainer nivo Wesseling. Er rest maar 1 ding: Rvc opdonderen, bestuur opdonderen, Lex is ook niet geschikt, hij kan het blijkbaar niet overbrengen op de groep hoe triest het ook is. En een speciaal wordt van dank aan de spelersgroep. Clubliefde bestaat alleen nog op de tribune, maar zo weinig respect voor ons, de supporters, en dan bakken geld verdienen per maand waar ik wellicht wel een jaar voor moet pezen. Jullie zijn een stelleteje zwaar overbetaalde, weinig getalenteerde, overgevoelige, werkschuwe lapzwanzen. Jullie moeten de ogen uit de kop schamen. SCHANDE!!!Aan mij zullen jullie komend jaar geen cent meer verdienen, ben de afgelopen 25 jaar genoeg belazerd. Alleen als dat hele zooitje opdondert met die lul van een Ringeling voorop gevolgd door die proleet van een Jansen, enfin dat hele debiele zooitje met een club kostuum aan, dan kom ik weer naar mijn club. Dit is mijn club niet. Dit is de club van de sherry drinkende en bitterballen vretende kostuums,die er louter en alleen voor eigen glorie zitten. Ze hebben succesvol alles en iedereen buiten de deur gehouden. Zij zijn de schuldigen niet wij. Er uit met die rotzooi!!!! Maar ben bang dat het ijdele hoop is. De excuses zullen ze wel weer te over hebben. De vele blessures, de schorsingen en last but not least: de latere opleving van het stadion. Ik heb al honderd keer geroepen en vele met mij. Bestuur wordt wakker en investeer echt in de spelersgroep, want een degratie is veel en veel duurder. Komen ze met een uitgerangeerd zooitje aanzetten uit de stal van die lullebek van een Jansen. Ziek, onderweg, niet goed genoeg of farr over the hill. 3e stad van Nederland, en ze zijn nog te imbeciel hier om een tram zonder dooien van A naar B te laten rijden, laat staan om een normale BVO draaiende te houden. Ja volgens het bestuur is het nog niet te laat, en wordt er gewonnen bij Vitesse. De kans dat we op 1 juli een elfstedentoch rijden schat ik hoger in....
0
Zondag 4 maart 2007 om 21:56 uur

Aad

Ik zit op dit ogenblik mijn verdriet te verdrinken. Maar (voor degegen die daar op willen inhaken) ik ben nog nuchter genoeg om de zaken goed te kunnen relativeren. En dat is meer dan velen anderen in deze rubriek kunnen zeggen.
Ik ben overtuigd van de goede wil van allemaal. Van het bestuur, de spelers, de technische staf (ZELFS ADELAAR al was die nooit mijn keus), de sponsors en de supporters  Maar het is het allemaal net of helemaal niet.
Ik schreef het hier al eerder: een bestuur met wanbeleid en weinig lef, spelers met weinig inzet maar vooral weinig kunde, sponsors met alleen maar het belang van de eigen organisatie voor ogen en supporters die wel achter hun ploeg staan maar evengoed schuldig zijn aan het naar de kloten helpen van ADO Den Haag. Nee, geen KNVB en de rest van de voetbalwereld ook al zijn die met zijn allen blij dat we oprotten. Weer een risicowedstrijd minder.
Wat nu ??????????? Laten we eerst de spelers die weggaan (vooral Mols) een waardig afscheid geven. Niet meer de volle wedstrijd opstellen maar wel na een invalbeurt met een lekker gevoel het veld af laten gaan.
En dan verjongen vanuit eigen gelederen en een elftal vormen met spelers die blijven en aankomende talenten. Nog even wat eredivisie-ervaring laten opdoen voor komende jaren. Een toptrainer hoeven we in de Jupile-competitie niet te verwachten en daarom maar gewoon doorgaan met Lex en 1 of 2 goede assistenten. Ook topsponsors hoeven we niet te verwachten dus blij zijn met alles wat je kunt strikken. En als supporters eens een keer niet de schuld leggen bij Jan en allemaal behalve ons zelf. Want wij supporters zijn de voornaamste reden dat het gelopen is zoals het gelopen is. De KNVB, de sponsors, sommige spelers (zelf gehoord !!) en het bestuur en commissarissen pruimen ons niet. Daarom zullen wij ons het meest moeten aanpassen. Laten wij de komende maanden maar eens discuseren over de vraag hoe wij het imago van onze club kunnen verbeteren, Dan, misschien, zijn we met een paar jaar weer terug op het hoogste niveau en met meer vooruitzicht daar langer (of voor altijd) te verblijven.
Een nou ga ik weer aan de pils en probeer de ellende van vandaag te vergeten.
0
Zondag 4 maart 2007 om 18:58 uur

Nu online

GGH, FC Jeff, guru, CrazieD, Franky, zuiderwijk, hagenees abroad en 175 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4