Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Bert

Bulykin op koers om bij ADO productiefste buitenlander ooit te worden

Dmitri Bulykin blijft het maar goed doen bij ADO Den Haag. Zondagmiddag voegde de Rus in het duel met NAC Breda (3-0) opnieuw een treffer toe aan zijn toch al fraaie doelpuntengemiddelde. In elf wedstrijden heeft de spits nu negen keer gescoord, waarmee hij op koers ligt om zich te kronen tot meest productiefste buitenlander ooit in dienst van ADO. Dat vond Voetbal International uit.

Het record is al sinds het seizoen 1969/70 in handen van Harald Berg: de Noor maakte namens de Hagenaars destijds zeventien doelpunten in 34 competitieduels. Overigens is Bulykin nog ver verwijderd van een algeheel clubrecord. Dat is in handen van Carol Schuurman, die zowel in het seizoen 1957/58 als 1961/62 tot 24 doelpunten kwam.

Behalve negen doelpunten bereidde de Russische revelatie deze competitie ook nog eens vijf treffers van ploeggenoten voor. Dat betekent dat hij direct betrokken was bij veertien van de 27 doelpunten die door de ploeg van trainer John van den Brom gemaakt werden.

 

Wat mij betreft heel snel vastleggen!

0
Maandag 22 november 2010 om 18:41 uur

K.B

<FCDH> schreef:


Update 11:30 uur - Sparta wil Van den Bergh wel maar heeft geen geld
Commissaris technische zaken van Sparta Rob Baan heeft de geruchten over een terugkeer van Ricky van den Bergh naar Rotterdam naar het rijk der fabelen verwezen. Sparta heeft wel interesse in de aanvallende middenvelder van ADO Den Haag, maar beschikt niet over de financiële middelen om Van den Bergh naar Het Kasteel te halen. “Er is geen geld”, laat Baan maandag kort maar krachtig weten aan RTV Rijnmond.

 

Die ruil v.d bergh-Strootman zie ik zeker komen......al hebben we nu 3 man vast op het middenveld en Immers moet weer eens de spits in...hebben we in strootman een aardige back up...bovendien kan je die jongen gewoon goed gebruiken (international en jong)

0
Maandag 22 november 2010 om 12:19 uur

ADO supporter Leidschenveen

super fc denhaag schreef:

we zijn gewoon een hele volwassen ploeg geworden, en dat samen met de nieuwe spelers pakt het gelukkig boven verwachting uit. dit kan nog wat gaan beloven na de winterstop haha.

Als je eens goed gaat terugdenken hoe we gespeeld hebben tot nu toe, dan vind ik dat we alleen in de eerste wedstrijd tegen Vitesse het finaal hebben laten liggen in de 2e helft. Voor de rest zijn we nooit weggespeeld, ook niet in de wedstrijden die we verloren hebben.

 

Wat we vanmiddag voorgeschoteld kregen in de 2 helft was niet normaal. Op een gegeven moment dook Kum zelfs op in de spits.

Alle toeschouwers van vandaag komen gegarandeerd terug tegen AZ, dat wordt weer een volle bak.

0
Zondag 21 november 2010 om 17:27 uur

;)

NAC zonder Leonardo tegen ADO Den Haag

Leonardo is zijn basisplaats bij NAC Breda kwijt. De aanvaller ziet tegen ADO Den Haag hoe Ali Boussaboun de voorkeur krijgt op zijn positie van het trainersduo John Karelse/Gert Aandewiel.

Boussaboun vormt samen met Anthony Lurling en Matthew Amoah de driemans voorhoede van NAC. Joonas Kolkka schuift een linie terug en begint op het middenveld. Jens Janse krijgt het vertrouwen als linksback.

ADO Den Haag begint opnieuw zonder Ricky van den Bergh in de basis. John van den Brom geeft de voorkeur aan Dmitry Bulykin als diepste spits, Lex Immers begint als aanvallende middenvelder.

De opstellingen:

ADO Den Haag: Coutinho; Leeuwin, Derijck, Kum, M. Piqué; Radoslavjevic, Immers, Toornstra; Verhoek, Bulykin, Kubik

NAC Breda: Ten Rouwelaar; Koenders, Penders, Luijckx, Janse; Gilissen, Kolkka, Schilder; Boussaboun, Amoah, Lurling

 

suc6 allemaal

0
Zondag 21 november 2010 om 14:12 uur

ADODENHAAG

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Het feit dat Bulykin 'al' 31 is geworden, geeft mij goede hoop dat we hem kunnen behouden. De grote clubs zijn niet geinteresseerd in een spits van 31 en de kleinere clubs uit de catagorie waar ADO in valt, hebben allemaal geen cent te makken.

Bovendien gaf Buly gisteren zelf duidelijk toe in het interview bij Vak W dat hij afhankelijk is van goede buitenspelers die een bal op maat kunnen voorgeven.

Clubs met buitenspelers liggen niet voor het oprapen.

Precies dat zeg ik ook al een half seizoen, maar mensen denken nog steeds hier dat hij een hoop transfergeld op kan brengen, en een club zal voor een prima spits van 31 nooit transfergeld betalen. Stel je voor hij ligt er een half jaar uit dan zit zijn carrière er gewoon op..

0
Zaterdag 20 november 2010 om 12:05 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADODENHAAG schreef:

Steijn, Bulykin en Pique zijn allemaal vandaag jarig, Pique en Bulykin zijn precies even oud.. 31 jaar. Toch toevallig, hoe groot is die kans?

Het feit dat Bulykin 'al' 31 is geworden, geeft mij goede hoop dat we hem kunnen behouden. De grote clubs zijn niet geinteresseerd in een spits van 31 en de kleinere clubs uit de catagorie waar ADO in valt, hebben allemaal geen cent te makken.

Bovendien gaf Buly gisteren zelf duidelijk toe in het interview bij Vak W dat hij afhankelijk is van goede buitenspelers die een bal op maat kunnen voorgeven.

Clubs met buitenspelers liggen niet voor het oprapen.

0
Zaterdag 20 november 2010 om 08:48 uur

ricob79

VAN DE VI-SITE:

 

Van den Bergh: 'Onze relatie heeft een deuk opgelopen'
17/11/2010 10:43

ADO Den Haag-trainer John van den Brom en Ricky van den Bergh (foto) praten donderdag verder over de wisselbeurt van Van den Bergh tegen NEC. De middenvelder reageerde woedend op de beslissing van Van den Brom Dmitri Bulykin een basisplaats te gunnen.

De spits keerde na zijn hamstringblessure direct terug in de ploeg, waardoor Lex Immers een linie terugzakte naar het middenveld. Dat ging ten koste van Van den Bergh. 'Juist nu ik net lekker speelde', zegt de middenvelder tegen Voetbal International.

'Ik baal daar vreselijk van', vervolgt de middenvelder. 'Het erge is nog dat ik niet boos kan worden op de trainer, want hij is een goeie kerel. Maar onze relatie heeft wel een deuk opgelopen. Dat zeg ik eerlijk.'

Trainer John van den Brom begrijpt de teleurstelling bij zijn speler. 'Het was voor mij geen gemakkelijke keuze, want Ricky heeft het uitstekend gedaan. Maar aan de andere kant heb ik als coach het recht te kiezen en doe ik wat ik vind dat het beste is voor de ploeg. Ik was niet blij met de reactie van Rick, dus die moet donderdag eventjes bij me komen. Maar dan drinken we een kop koffie en gaan we vrolijk verder.'

Teleurstelling bij spelers is inherent aan het succes van ADO Den Haag, beseft Van den Brom, omdat iedereen erbij wil horen. 'Op de bank heb ik jongens zitten zoals Danny Buijs en Pascal Bosschaart. Ook voor hen is het moeilijk en dat begrijp ik. Maar uiteindelijk draait alles om het clubbelang.'

 

0
Woensdag 17 november 2010 om 11:17 uur

K.B

marcellino schreef:

Het hoogst haalbare en als je eerlijk bent hadden we ook kunnen verliesen.

Het was gewoon een dramatische wedstrijd.

 

De wissels begreep ik totaal niet ,ik dacht dat we altijd van onze eigen kracht uitgingen.

 

Met buijs en bosschaard ga je toch verdedigender voetballen.

En over Antonia,ik heb hier vele shouters gehoord die hem de hemel in prezen.

 

Nu twee inval beurten kom ik tot de conclusie dat de snelheid die hij volgens vele hier moet hebben wel mee valt en het inzicht (nog)onbeerd om van waarde te zijn.

 

Laten we tevreden zijn met een punt we zijn daar vaak met niks weg gegaan van deplekken om ons heen hebben alleen wij punten gepakt.

 

En WAAROM WERD RICKY NIET INGEBRACHT ,IS HET TOCH GEASCALEERD NADAT HIJ TE HOREN KREEG DAT HIJ NIET ZOU SPELEN

Stop met dat v.d bergh hielen likken aub.

De wissels waren goed want Bulykin is duidelijk nog niet in vorm en mentaal en misschien wel conditioneel nog niet in orde en zet je Buijs erin omdat die MEER VERDEDIGD aangezien we zwaar onder druk stonden, dus immers in de spits als 1/2 aanvaller en 1/2 middenvelder.

Antonia is niet goed genoeg voor een basisplek, maar v.d. brom brengt hem dit seizoen rustig, zodat die eventueel voor volgend seizoen er klaar voor is, want een invalbeurt tegen ajax en met 10 man verdedigen tegen NEC kan je die jongen niet beoordelen!(Hij gaf wel een leuke voorzet toen die er 2 minuten in kwam....) dus laat die jongen tegen NAC maar 15 minuten meespelen.

 

Dus ik vond de wissels niet meer dan realistisch, want v.d. bergh was in deze wedstrijd rare overtredingen gaan maken denk ik.

 

0
Zondag 14 november 2010 om 20:49 uur

Advertentie

ado-kenner

het is alleen voor ricky jammer dat er een international is gekomen en dat toornstra en immers zich razendsnel ontwikkelen en in mijn ogen nu beter zijn dan ricky. Ricky heeft wel de onverspelbare pass tot zijn voordeel voor onze buitenspelers maar helaas niet voor onze spits. Als we een snellere spits hadden gehad dan had ricky belangrijker kunnen zijn voor het team.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 23:57 uur

ADODENHAAG

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik zit even het programma te bekijken, de ploegen onder ons hebben allemaal een lastige wedstrijd. Als we een punt pakken tegen NEC ( op meer reken ik niet na de slijtageslag van gisteravond ) dan kunnen we zomaar 7e blijven staan, en dan volgende week erop kletsen thuis tegen NAC.

NEC heeft echt wel een goede ploeg met Vleminckx, John Goossens en Lasse Schone.

 

En vanavond denk ik dat WII zijn eerste overwinning gaat pakken thuis tegen de Graafschap.

Ik verwacht dat de Graafschap wint bij Willem II, veel gedrevener. En ik denk dat wij ook winnen. NEC moet het hebben van de spits, waarbij ik volledig op Derijck vertrouw. Schöne en Goossens spelen eigenlijk als 2 aanvallende middenvelders. (Schöne vind ik dit seizoen trouwens een tegenvaller) Maar als Rado tegen Goossens staat, zie ik NEC niet in staat om te scoren. Conclusie: 0-2.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 20:42 uur

Nu online

ADO73, wiegah070, Lellow, Kees en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4