Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Haagsebluf

Als je goed op Ricky let, dan blijft het een luie hond die na balverlies vaak niet vol meeret en ook vaak domme overtredingen maakt.

 

Ricky op de bank, Immers middenveld en Buly in de spits.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 14:40 uur

oodh

<FCDH> schreef:

Ik ben blij dat vd brom ricky er elke wedstrijd weer inzet hij ziet het ook dat ricky belangrijk voor het team is het zal mij niet verbazen als ie gewoon weer bijtekent?;))

En ik heb liever Immers (als hij niet in de spits moet) of Buys i.p.v. jouw idool. Je zou voor de aardigheid eens moeten tellen hoe vaak hij balverlies lijdt. Ieder zo zijn smaak hè.

0
Vrijdag 12 november 2010 om 11:45 uur

Pauladofan

<FCDH> schreef:

immers is ook erg vooruit gegaan wat een goeie speler is het geworden voor het team

klopt! en zowel goed op het middenveld als in de spits.....

 

 

persoonlijk zie ik m liever op t middenveld,. met buly in de spits...

 

maar zeker een hoop progressie gemaakt! en dan te denken dat hij vorig seizoen nog wegwilde bij ons, omdat hij het had gehad...

 

en nu, een wereld van verschil, is helemaal los!!

0
Donderdag 11 november 2010 om 23:32 uur

krm

Granqvist in de spits. Groningen speelt dus alles of niets nu.

0
Donderdag 11 november 2010 om 22:23 uur

fcthehague

We hebben voor vanavond wel echt Bulykin nodig. Die opendoel kansen van vorige wedstrijd daar in Groningen waren gewoon raak geschoten door Bulykin. Hij had er namelijk wel gestaan ipv Immers die het erg goed doet in de spits, maar niet te vergelijken met Bulykin is.

0
Donderdag 11 november 2010 om 19:08 uur

Advertentie

Ruudje16

Luis Suárez? Ik zou zeggen; verkopen die kerel

We spreken hier van een klassiek spitsenprobleem. Als je een echt extreem goede spits hebt, en de rest blijft daar qua niveau ver bij achter, volstaat die rest met het simpel en lui spelen in dienst van die ene gast. Trainers leunen op het genie voorin. COLUMN Het is niet eerlijk om bij het resultaat van Ajax-ADO Den Haag (0-1) alleen te focussen op het verlies van de thuisploeg. Daarvoor is de winst van de Hagenaars veel te leuk en bijzonder. ADO is de revelatie van dit seizoen. Punt uit.

Eindelijk is het geen slapende reus meer. De reus is wakker en wrijft zich de ogen uit. Maar dan tóch; hoe kan dit Ajax verliezen van een opkrabbelend instituut uit de jaren zeventig? Onder het bejaarde deel van de achterban van Ajax hebben ze daar wel een antwoord op.

De opleiding deugt niet, de directie is waardeloos en het is tijd voor Keje Molenaar als algemeen directeur. Of zoiets dergelijks in ieder geval. Je kunt er ook op een andere manier tegenaan kijken. De selectie van Ajax heeft zich ontwikkeld tot een collectief dat werkelijk vollédig uit balans is.

In het doel staat één van de beste keepers ter wereld; Maarten Stekelenburg. Voorin loopt een excellente druiloor van een spits; Luis Suárez. De rest, van Van der Wiel tot Sulejmani, balanceert tussen matig en hooguit voldoende.

Ook El Hamdaoui is te wisselvallig om al van een echte topspits te kunnen spreken. Omdat doelmannen nooit dominant en doorslaggevend in een team zijn, blijft Suarez over. De Uruguayaan is eigenlijk veel te goed voor Ajax.

Zoals Ronaldo ooit bijna te goed was voor het Braziliaanse elftal en PSV, zoals Romario te ver boven de rest uitstak en ook Ronaldinho in zijn goede tijd de teams waarin hij speelde in zijn eigen schaduw zag ploeteren.

We spreken hier van een klassiek spitsenprobleem. Als je een echt extreem goede spits hebt, en de rest blijft daar qua niveau ver bij achter, volstaat die rest met het simpel en lui spelen in dienst van die ene gast. Trainers leunen op het genie voorin.

Creativiteit droogt op, variaties worden verketterd, alle ballen zo snel mogelijk en liefst door het midden naar Suarez. En faalt die, zoals momenteel, dan is er geen alternatief meer. Zie daar het probleem van Ajax. Ik zou zeggen: verkopen die kerel. (CHRIS VAn NIJNATTEN)
08/11/10 09u40
volledig dossier: Sportcolumnisten
| | Meer bookmarks |

Aan het laden ...

0
Maandag 8 november 2010 om 11:09 uur

Ferdy

kako schreef:

en zo niet dan heel gauw vd berg wisselen voor visser. Kans verprutst en veel te traag. jammer maar nu er uit met rick. Qua kansverhoduing had het 1-3 moeten staan ( de zeeuw 1 schot, van d berg en kubik voor ado )

Ik denk en ik hoop dat ie Immers naar de 10 gooit, vd B eruit en Buly spits.

0
Zondag 7 november 2010 om 13:28 uur

Kees

Van der Berg in de basis, Immers in de spits.

0
Zondag 7 november 2010 om 11:59 uur

quincy...

weten ze nu al of die bulykin en die ammi al weer mee doen ik vind lex toch wel beter net achter de spits dus hopen dat bulykin weer mee doet en die leeuwin speelde tegen fc utrecht heeeeeeel erg goed
0
Maandag 1 november 2010 om 09:15 uur

Bert

fcthehague schreef:

Jij wilt Bulykin dus laten rusten ? En als die nou gewoon fit is ? Alles is mogelijk hoor, want dit Utrecht wat echt niet veel voorstelde won daar wel met 2-1. Nee hoor ik zeg gewoon voor een punt gaan !

Geen risico,s nemen met Bylikin. Desnoods VD Berg in de spits.

0
Zondag 31 oktober 2010 om 23:31 uur

Nu online

ADO73, wiegah070, rh_vakm en 261 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4