Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Haagse Roel

KK KK....................ik zie het ff niet meer zitten...m`n vrouw is al naar boven gevlucht want ik heb een verschrikkelijk kuthumeur.

Tuurlijk het zit niet mee qua blessures en schorsingen maar ik vrees toch iets wat eigenlijk al het hele seizoen boven ons hoofd hangt...............degradatie.

Ik zag net ff die blik van Lex en volgens mij ziet hij het ook niet meer zitten......nog 9 wedstrijden te gaan zei ie. ja dat zeiden we ook toen er nog 13 wedstrijden te gaan waren.

Waar ging het mis jongens..........ik denk toch door de laffe houding van ons bestuur. Niet investeren in de toekomst maar ( bijna)alleen maar transfervrije spelers halen . 

Ik geef toe, ik was bij het begin van het seizoen ook blij met namen als Vreven , Tininho, Knopper , De Vries enz. Helaas 
brengen de heren niets tot weinig.

Tijdens de winterstop versterkt de concurrentie zich behoorlijk op Excelsior na.

FCDH haalt uiteindelijk met veel pijn en moeite Rick maar verder niets !!!!!!!
Een ervaren (centrale )verdediger was welkom geweest , zie vanavond, maar nee er was geen geld. Denk eens verder heren denk ik dan.............Mooi stadion waar volgend seizoen 3000 man zitten tegen Veendam GVD.

KK Bestuur, de kosten gaan voor de baten uit.........dat roepen wij , supporters al jaren, maar luisteren ho maar.

Ringelenstein, met je kut column in het AD , ik ben benieuwd met wat voor lulverhaal je nu weer komt.

Loekie heeft gewoon gelijk !!!!!!!!!!!

Zo dat , slechts heel even, op. Mijn weekend is weer naar de klote.

 

0
Zaterdag 17 februari 2007 om 00:16 uur

jajoh

wat een zooitje weer, eigenlijk moeten we er geen woorden meer aan vuilmaken. Het is duidelijk.....we hebben veel te weinig kwaliteit rondlopen. Ik mis de echte vechtlust bij een groot deel!! Waar waren onze "aanvallers" vandaag???? Het is dat Hoogendorp een intervieuw gaf na de wedstrijd, anders wist ik niet een dat ie meegedaan had....... waarom geen Elia erin???? Lex heeft ook niet altijd even slimme beslissingen, helaas. Het word nog vechten om nacompetitie te halen, maar ik vrees, met pijn in m`n hart, voor het ergste......
0
Vrijdag 16 februari 2007 om 22:37 uur

supporter snik

Willem II neemt afstand van ADO dankzij Cristiano

16/2/2007 21:56

In een wedstrijd waarin ADO Den Haag weinig bespaard bleef, heeft Willem II afstand genomen van de degradatieplaatsen. Cristiano leidde de Tilburgers met twee goals langs de ongelukkige hekkensluiter: 2-1.
ADO was al met de nodige personele problemen af naar Tilburg afgereisd. Met name centraal in de verdediging moest coach Lex Schoenmaker improviseren doordat de Christian Kum (blessure) en Alberto Saavedra (schorsing) ontbraken. Samir el Moussaoui startte daardoor voor het eerst in de basis. Tot overmaat van ramp vielen centrale verdediger Goran Bunjevcevic en linksback Tininho tijdens het duel uit met blessures.

Het bleek te veel tegenspoed voor ADO, dat nog wel op gelukkige wijze op voorsprong kwam. Santi Kolk zette goed door in een duel met Nuelson Wau, maar speelde de bal met de arm. Scheidsrechter Ben Haverkort nam de handsbal niet waar en liet doorspelen. Kolk benutte het buitenkansje optimaal door te scoren, ook doordat Wau als een pupil wachtte op het fluitsignaal dat niet kwam.

Cristiano keerde het tij voor Willem II. De Braziliaan miste in de beginfase nog een grote kans, maar was later koelbloediger. Zoals in de 32ste minuut toen hij alert reageerde na een kopbal van Delano Hill en via een been van een ADO-verdediger de gelijkmaker binnen schoot.

Ook de 2-1 kwam op naam van Cristiano, die zijn derde duel afwerkte in het shirt van Willem II. Ditmaal was Anouar Hadouir de aangever en kon Cristiano van dichtbij raak schieten, nadat Rydell Poepon bij de eerste paal in eerste instantie over de bal heen had gemaaid.

Door de winst bracht Willem II het verschil met ADO op zeven punten en klom het over Heracles Almelo heen naar de veertiende plaats. ADO blijft laatste en moet hopen dat de concurrenten dit weekeinde niet al te veel punten pakken.
0
Vrijdag 16 februari 2007 om 22:15 uur

JP

Zuid tribune schreef:

Rust zacht Dé, bedankt voor de ontzettend vele mooie momenten die je in mijn leven gebracht hebt en de onnavolgbare wijze waarop je FC Den Haag leidde in de eind jaren 80. Europees voetbal in Den Haag, het laatst onder jouw visie, miljoenen vloeiden er naar de club. Met hart en ziel, dat kunnen er tegenwoordig nog maar weinig zeggen. Eén ding weet ik zeker, je hebt van het leven genoten !!! Rust zacht Dé
Mooi,....niets teveel en niets te weinig.
0
Woensdag 14 februari 2007 om 18:50 uur

Zuid tribune

Rust zacht Dé, bedankt voor de ontzettend vele mooie momenten die je in mijn leven gebracht hebt en de onnavolgbare wijze waarop je FC Den Haag leidde in de eind jaren 80. Europees voetbal in Den Haag, het laatst onder jouw visie, miljoenen vloeiden er naar de club. Met hart en ziel, dat kunnen er tegenwoordig nog maar weinig zeggen. Eén ding weet ik zeker, je hebt van het leven genoten !!! Rust zacht Dé
0
Woensdag 14 februari 2007 om 18:02 uur

Loosduinuh

ADHD schreef:

Toch wel weer jammer van noord van die spreekkoren van afgelopen zondag. Ajax heeft wederom klacht ingediend en kost Ado waarschijnlijk een 2e wedstrijd zonder publiek. Bedankt jongens ga zo door om de club naar de klote te helpen.
Bron?

Want volgens mij is er weinig gebeurd afgelopen zondag..
0
Maandag 12 februari 2007 om 22:32 uur

Advertentie

G

Jonkah schreef:

Toch vind ik Tininho ook sterk als linksback. De Mul heeft hem niet egt overlopen ondanks zijn snelheid. En uit die lange ballen die hij geeft zijn al 3 goals gekomen.
juist helemaal mee eens...vin tininho een goede/technische voetballer alleen wat sloom maar op de linksback positie heeft die er niet echt last van...hij kijkt goed naar de bal en weinig verdedigers komen eraan te pasbijhem
0
Maandag 12 februari 2007 om 11:08 uur

mike

Was een goede wedstrijd van onze kant...lekker knokken, maar weinig geluk..
Wat een klote tegengoals..
Rechtstreekse handhaving is niet reeel meer denk ik, maar via de play offs moet het toch lukken?
Excelsior moet in te halen zijn....
En over de KNVB maar geen woorden meer vuil maken....
Vond alleen de sfeer weer wat mat....waar ligt dat toch aan?
0
Maandag 12 februari 2007 om 10:23 uur

Ooievaar

fcdh saasem schreef:

Prins Claus Stadion ongelooflijk dat ze ons stadion willen noemen naart een duitser die nog nooit iets voor onze club heeft gedaan en bovendien op geen enkele manier bij de club betrokken was zels niet als supporter. Schande 110% anti prins Clausstadion. Dat stelletje ongeregeld in ons bestuur kan zeker weer geen geldschieter vinden die zijn naam aan het stadion wil verbinden. Er is maar 1 naam die bij ons stadion past. AAD MANSVELD
Tja dat is inderdaad triest, wat hebben wij met die mof te maken? Wellicht zit het hem in het feit dat ons koningshuis, grootaandeelhouder is van Shell, dus vandaar de link met die olieboeren. Maar triest is het wel, Claus had net zo weinig met ADO als ik met het koningshuis, wat mij betreft was die hoererende bende, en dat op onze kosten vannacht opgeheven. Ons stadion mag natuurlijk maar één naam dragen en dat is het AAD MANSVELD Stadion. Neem eens een voorbeeld aan Heerenveen, die mensen kneisen het tenminste wel.
0
Maandag 12 februari 2007 om 09:54 uur

supporter

Binnenlands Nieuws
Strijdlustig ADO krijgt te weinig tegen Ajax: 1-2
Door: Patrick Leemans
11/02/2007 14:25

http://www.voetbal24.nl
0
Zondag 11 februari 2007 om 15:07 uur

Nu online

GGH, FC Jeff, CrazieD, guru, Franky, hagenees abroad, Peter87, Lellow, poemba en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4