Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>

Petrovic: "RKC heeft vijftig procent kans tegen ADO"
Woensdag 7 mei 22:30 - Alex van Vogelpoel
Jupiler League - RKC Waalwijk heeft zich ten koste van MVV geplaatst voor de finale van de play-offs. De formatie van trainer Zeljko Petrovic moet het daarin opnemen tegen ADO Den Haag. "Gezien alle drie de duels zijn we de terechte winnaar", zo concludeerde Petrovic na afloop. De derde wedstrijd werd met maar liefst 4-0 gewonnen door de Brabanders.

"Vandaag waren we heer en meester. We hebben absoluut veel beter gespeeld dan MVV." Vanaf de 2-0 gingen de bezoekers met vier spitsen spelen. "Zij moesten alle risico`s nemen en daarom zette ik Tim Peters op de flank. Alle spelers hebben fantastisch gespeeld en ik ben superblij. Vooraf had ik echt niet verwacht dat we zo ruim zouden winnen."

Voor het duel met ADO Den Haag heeft Petrovic alle vertrouwen. "De spelers hebben laten zien keihard te willen vechten, ondanks dat het missen van de titel een grote teleurstelling was. We hebben nu vijftig procent kans tegen ADO Den Haag. Tegen een ploeg uit de Eredivisie was de verhouding veertig om zestig geweest. VVV-Venlo heeft een bredere selectie. Maar ook ADO is een zware tegenstander."
0
Donderdag 8 mei 2008 om 15:21 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kum in voorlopige selectie Olympische Spelen
Bondscoach Foppe de Haan heeft Christiaan Kum in zijn voorlopige selectie opgenomen voor de Olympische Spelen. De verdediger van ADO Den Haag is de enige speler die uitkomt voor een Jupiler Leaugue team.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 6 mei 2008 om 19:39 uur

Opper

De volgende 35 spelers maken deel uit van de voorlopige selectie van het Olympisch elftal/Jong Oranje:

Doel: Piet Velthuizen (Vitesse), Kenneth Vermeer (Willem II).

Verdediging: Edson Braafheid (FC Twente), Ryan Donk (AZ), Jeroen Drost (N.E.C.), Tom Hiariej (FC Groningen), Calvin Jong-A-Pin (sc Heerenveen), Milano Koenders (AZ), Christian Kum (ADO Den Haag), Dirk Marcellis (PSV), Erik Pieters (FC Utrecht), Rob Wielaert (FC Twente), Gianni Zuiverloon (sc Heerenveen).

Middenveld: Ismaïl Aissati (PSV), Otman Bakkal (PSV), Wout Brama (FC Twente), Luigi Bruins (Feyenoord), Lorenzo Davids (N.E.C.), Jonathan de Guzman (Feyenoord), Siem de Jong (Ajax), Willem Janssen (Roda JC), Kees Luijckx (Excelsior), Geert-Arend Roorda (sc Heerenveen), Robbert Schilder (Heracles Almelo), Ruud Vormer (AZ).

Aanval: Nordin Amrabat (VVV-Venlo), Istvan Bakx (KV Kortrijk), Roy Beerens (sc Heerenveen), Royston Drenthe (Real Madrid), Marvin Emnes (Sparta Rotterdam), Leroy George (FC Utrecht), Roy Makaay (Feyenoord), Stefan Nijland (FC Groningen), Gerald Sibon (sc Heerenveen), Evander Sno (Celtic). 

Opvallend toch wel vind ik dat Kum bij de voorselectie zit. Had het dan eerder van Janmaat verwacht.
0
Dinsdag 6 mei 2008 om 16:45 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

’Grotere rol Lex Schoenmaker’
Trainer André Wetzel wil Lex Schoenmaker volgend seizoen meer bij de A-selectie van de mannen van ADO Den Haag betrekken. Dat zegt Wetzel in AD Haagsche Courant. 

Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 2 mei 2008 om 10:21 uur

jensen

ADO Den Haag heeft verregaande interesse om middenvelder Ceriel Oosthout (23) van Go Ahead Eagels over te nemen.

De middenvelder van de Deventenaren heeft een aflopend contract.


Ceriel Oosthout, speelde onlangs in de eerste ronde van de play-offs nog mee met de ploeg uit de ‘Koekstad’ tegen de Hagenaars.

Verder was deze week al bekend geworden, dat ook twee Belgische spelers in de warme belangstelling staan van de nieuwe trainer Andre Wetzel. Het gaat om middenvelder Tim de Meersman (22 en transfervrij) en aanvaller Fabio Caracciolo (23), die nog een contrcat (tot 2009) heeft bij eerstedivisionist FC Eindhoven.

Naar verluidt wil Wetzel in ieder geval zes spelers plus een keeper aan de selectie voor het komende seizoen toevoegen.

© Sportsignaal Voetbal Magazine
0
Vrijdag 2 mei 2008 om 09:46 uur

Hofstede

Peter Hofstede vertrekt bij ADO Den Haag
door Dennis Jansen DEN HAAG - Peter Hofstede (41) en ADO Den Haag gaan uit elkaar. De technisch manager verlaat de Haagse club na dit seizoen sowieso, maar de kans is groot dat Hofstede al eerder vertrekt. Mogelijk is hij er zaterdag voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles al niet meer bij. Algemeen directeur Harm de Boer heeft de selectie donderdagochtend verteld dat ’de wegen van Hofstede en ADO zich gaan scheiden’.
Hofstede en ADO Den Haag zijn in gesprek over een vertrekregeling. De Gelderlander heeft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Zijn vertrek komt niet als een verrassing. ADO Den Haag verandert met ingang van het nieuwe seizoen het technisch beleid dat de laatste twee jaar werd bepaald door een manager (Hofstede). Daarvoor was Rob Baan technisch directeur.

André Wetzel wordt in het nieuwe seizoen verantwoordelijk voor het hele technisch beleid bij ADO Den Haag, waardoor de rol van Hofstede beperkter zou worden. In dat beleid kon de Gelderlander zich niet vinden. Eerder stapte algemeen directeur John Arzbach op om die reden.

Peter Hofstede was tweeënhalf jaar in dienst bij ADO Den Haag, eerst als scout en later als technisch manager. Daarvoor sloot hij zijn actieve loopbaan af bij de Haagse club, waar hij in de seizoenen 2002-2003 en 2003-2004 respectievelijk 30 en 19 wedstrijden speelde en in totaal dertien keer scoorde.

Hofstede was aanvoerder van het kampioenselftal in 2003, maar werd voor de supporters een cultheld toen hij op 1 mei 2004 voor de winnende treffer zorgde tegen SC Heerenveen (1-0). Daardoor speelden Hagenaars zich in veiligheid op het hoogste niveau.

Na zijn actieve loopbaan, die hem langs De Graafschap, Roda JC, FC Utrecht, Helmond Sport, Emmen en ADO voerde, deed hij eerst scoutingswerk voor de club in het Zuiderpark, waarna hij technisch manager werd. De laatste maanden in ogenschouw genomen, komt zijn vertrek niet als een verrassing. „Al had ik er drie maanden geleden absoluut nooit rekening mee gehouden. Ik heb nogal wat meegemaakt hier,” aldus Hofstede.

De oud-speler nam gisteren eigenlijk al afscheid. Toen hij aan het einde van de ochtend uit het Zuiderpark vertrok, nam hij zijn portret mee, dat supporters ooit van hem maakten. Hofstede: „Het is de graffititekening die van mij gemaakt is. Misschien is dat wel symbolisch, al ben ik nog in gesprek met de club.”






PRINT STUUR DOOR REACTIES NIET TONEN REAGEER

REACTIES Deze discussie is gesloten - het is niet mogelijk om op dit artikel te reageren
Laat een ding duidelijk zijn: ik vind Hofstede een uitstekende vent maar als t.d. heeft ie het niet bijzonder goed gedaan. Voorbeeld: na zo`n zes maanden kreeg Vloet al te horen dat hij volgend seizoen zou mogen aanblijven ondanks de clausule dat ADO dit seizoen moest promoveren. Het resultaat is nog steeds dat Vloet ADO na 39 wedstrijden nog niet aan het voetballen heeft gekregen. Peter,het beste

[ Citeer ] hallo eredivisie: ado komt er aan - Voorburg - 24/04/08 - 19:41:47 2248486 MEER Sport Den Haag e.o.17:32 Peter Hofstede vertrekt bij ADO Den Haag
16:49 Afscheidsduel De Leede en Rosenbrand
16:47 Tips Duindigt
11:04 ‘Look! Look! It’s Boogerd’
11:04 Dankzij filmpje geen straf korfbalster
23-04 Top Talenten toernooi bij Hellas en Quintus
23-04 ’s-Gravenzandse VV strik El Menkouzi
23-04 Thiemo de Bakker treft mogelijk Raemon Sluiter
23-04 Rune Massing weg bij VELO
23-04 Roald Stuiver terug naar Quintus
MEER ARTIKELEN


Copyright
0
Donderdag 24 april 2008 om 20:07 uur

Advertentie

Ooievaar

Roel schreef:

Geen kampioensfeest in ons stadion!

Aldus Wiljan Vloet, richting de volgende tegenstander, FC Volendam (AD/HC). 

hahahaha.........pleur maar lkker op Wiljan, het was helemaal NIETS dit seizoen.
Nee, Roel hij heeft ernstig gefaald, met z`on selectie zo dramatisch presteren is een schande. Ik was blij dat hij kwam, maar hij heeft er een stelletje angsthazen van gemaakt, gespeend van elke vorm van tactisch en technisch vernuft. Nu is het zaak dat de club definitief wordt gered, en dat er rust in de tent komt. Laat Wetzel de tijd krijgen om te bouwen aan een jong maar gretig elftal, wat ook durft te voetballen.
0
Vrijdag 18 april 2008 om 22:40 uur

willem

Frans schreef:

Sponsor bied voorbereiding wedstrijd Volendam aan:

De selectie van ADO DH komt vanmiddag om 12.00
al bijeen voor de voorbereiding van de wedstrijd
in het Atlantic Hotel te Kijkduin.
Een sponsor heeft alle kosten op zich genomen....
Naar nu blijkt komt er een steeds groter draagvlak
van mensen die ADO DH in deze financieeel en ook
sportief moeilijke tijden toch willen steunen !
In een praktisch uitverkocht stadion is het zaak dat
1. Het elftal tot het gaatje gaat en laat zien dat het
    de financiele en publiekelijke steun waard is !
2. Het publiek als 1 man achter ADO DH staat en zo
    aan heel Nederland laat zien dat er op korte
    termijn weer rekening met ADO DH dient te 
    worden gehouden ! 
    Fanatiek Haags prima ! Rotzooi asoluut NIET !!

Spelers die voor vanavond niet geslecteerd zijn :
Teixeira(geschorst)-van Nieuwkoop-Coster-Fernandez
Riedewald en Rankovic (?)
   
inderaad jongens we gaan er vanavond een gezellig avondje van maken al het publiek achter de spelers en schreeuwen naar de overwinning.
en dat rankovic nie bij de selectie zit vind ik een beetje vreemd eigenlijk maar dat zal wel aan mij liggen.
vanavond vroeg van huis want het wordt druk jongens
0
Vrijdag 18 april 2008 om 09:15 uur

Frans

Sponsor bied voorbereiding wedstrijd Volendam aan:

De selectie van ADO DH komt vanmiddag om 12.00
al bijeen voor de voorbereiding van de wedstrijd
in het Atlantic Hotel te Kijkduin.
Een sponsor heeft alle kosten op zich genomen....
Naar nu blijkt komt er een steeds groter draagvlak
van mensen die ADO DH in deze financieeel en ook
sportief moeilijke tijden toch willen steunen !
In een praktisch uitverkocht stadion is het zaak dat
1. Het elftal tot het gaatje gaat en laat zien dat het
    de financiele en publiekelijke steun waard is !
2. Het publiek als 1 man achter ADO DH staat en zo
    aan heel Nederland laat zien dat er op korte
    termijn weer rekening met ADO DH dient te 
    worden gehouden ! 
    Fanatiek Haags prima ! Rotzooi asoluut NIET !!

Spelers die voor vanavond niet geslecteerd zijn :
Teixeira(geschorst)-van Nieuwkoop-Coster-Fernandez
Riedewald en Rankovic (?)
   
0
Vrijdag 18 april 2008 om 09:09 uur

Sweat Lake

wat een gepappegaai over de BV van der Kallen.
 
Zonder van der Kallen hadden we er een selectie aan crediteuren bij. 

Plan van van der Kallen met de gemeente is een sterk plan, dat de club een gezonde financiele basis geeft.

Maar de lijkenkast is nog niet half geopend. Zou er in de begroting van dit jaar al zijn uitgegaan van een zekere promotie het volgende, en wat anders.......

groen gele groete

0
Zaterdag 12 april 2008 om 13:15 uur

Nu online

Erik070, Aad, Franky, Bhattoe 74, Vak_W, zuiderwijk, Superjantje en 227 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4