Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

rien1

haguhnees87 schreef:

Wat een schande zeg thuis tegen Roda 0-4 geen enkele kans! Steijn t lekker op en neem Cabral van haren beugelsdijk en wormgoor mee Holla ga weer een vriendin zoeken want sinds je liefdes verdriet speel je sls een natte krant! Coutinho de weg kwijt?
Nieuwe trainer. En ik zeg het niet graag want ik heb echt geen hekel aan Maurice Steijn. Maar hij krijgt het nooit aan de praat. En over 2 weken gaan we weer op naar de 8500 toeschouwers. Alle supporters worden zo weggejaagd.
0
Zaterdag 24 augustus 2013 om 21:47 uur

troje

Op zich is het me duidelijk, er staat een compleet nieuw team en er zit werkelijk nul routine in. Het begint al bij de opbouw, logisch dat de tegenstander dat laat gebeuren door Beugelsdijk. Vandaar komt er nauwelijks een bal aan bij het middenveld, en het gaat in een tempo dat iedereen bij de tegenstander nog eens check, dubbelcheck kan controleren of alles goed staat. Er zit op dit moment echt nul voetbal in het team, terwijl je aan sommige individuele akties kan zien dat de meeste DH spelers echt geen koekenbakkers zijn.

Dus ja, krijgt Steijn dit draaiend? Ik denk het niet want ik heb het vorig seizoen, met een veel kleinere groep nieuwe spelers ook niet beter zien worden. Met dit materiaal moet je als trainer toch echt in staat zijn om een mooi elftal draaiend te krijgen...
0
Zaterdag 24 augustus 2013 om 21:42 uur

rien1

Rob2002 schreef:

Roda is gewoon een schijtploeg die in het zadel is geholpen door Higler c.s.

Op basis van de tweede helft winnen ze dan enigzins terecht omdat ADO het laat afweten.
We hebben gewoon geen slimme trainer. Ik zie op een hele enkele wedstrijd na al geen normale thuiswedstrijd meer sinds eind 2011.

En de toeschouwers worden gewoon weggejaagd met dit kutvoetbal. Kan je acties doen dat je 100 man mee mag nemen, maar die komen dan gelijk nooit meer. Met (mede) dank aan dit angsthazen-kut-voetbal.
0
Zaterdag 24 augustus 2013 om 21:36 uur

H@@GenEES

rien1 schreef:

De man moet gewoon weg. Sinds RKC-uit (met de verwarming en 4-0 verlies) is het huilen met de pet op. Als je de uitslagen ziet sinds RKC-uit schrik je je kapot. En die lijn trekken we gewoon door. Dit kan zo niet langer want anders gaat de club het heel zwaar krijgen.
Wie moet het dan doen? ook hebben diverse onderzoeken aangetoond dat het wisselen van trainer nauwelijks effect heeft op de resultaten (het zogenaamde shock effect)

Ik moet er niet aan denken dat er een kwal als Maaskant naar Den Haag komt om het over te nemen, we moeten de verantwoording leggen waar die hoort en dat is toch echt bij de spelers met name Wormgoor, Beugelsdijk, v Haaren, Holla, Cabral, en Suppie
0
Zaterdag 24 augustus 2013 om 21:34 uur

jajoh

Moi schreef:

Roda heeft best slimme spelers he
Slimme trainer
0
Zaterdag 24 augustus 2013 om 21:28 uur

troje

Haagshart schreef:

Er staat gewoon geen team.
Ze spelen zo onzeker.

Misschien moeten ze is gaan bowlen en steengrillen.
Of zet een trainer voor de groep die wel wat inzicht heeft...
0
Zaterdag 24 augustus 2013 om 21:08 uur

haguhnees87

Wat een kut trainer haalt die suppie eruit en centraal laat die staan
0
Zaterdag 24 augustus 2013 om 20:49 uur

Advertentie

Kees

1905 schreef:

Kees waarom zo denigrerend naar mensen die een andere mening over Steijn hebben
Niks denigrerends aan bedoeld. Steijn was nota bene vorig seizoen de jongste trainer van de eredivisie, en misschien wel van het gehele betaald voetbal, en heeft met een negende plaats uitstekend gepresteerd. Veel bewondering vanuit voetballend Nederland voor hem.

Maar verdorie, hier binnen onze eigen supportersgroepering, wordt hij regelmatige verketterd en krijgt hij onterechte kritiek. Is een jongen met een ADO-hart die we zelf hebben opgeleid. Veel clubs zijn jaloers op ons.

En hoe ik hem vanochtend weer bezig zag was echt om te genieten. En vergis je niet: Fräser (onder meer jong oranje) is een kanjer maar is wel graag assistent van Steijn.

Ook op de tribune met voldoende coryfeeën en pers rondom mij heen vandaag enkel maar positieve opmerkingen over Steijn. Nu nog hier.
0
Vrijdag 23 augustus 2013 om 20:22 uur

H@@GenEES

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Steijn verandert nog niks
Maurice Steijn stelt tegen Roda JC hetzelfde basiselftal op als de voorgaande drie competitieduels. Alleen de ernstig geblesseerde Kevin Jansen ontbreekt.
Lees het nieuwsbericht
Soms vraag ik me wel eens af of die trainers naar de zelfde wedstrijd zitten te kijken als ik, tikkie breed Wormgoor was één van de slechtste spelers tijdens NAC-FCDH!?!?

Die moet je er dus nu meteen uithalen en Zuiverloon voor in de plaats zetten, en dan Supie weer als LB en Meijers naar voren schuiven.

Daarmee breek je weer een hoop zekerheid in de verdediging af, ik ben een fan van Steijn en vind dat die niet de credits krijgt die hij verdiend van een hoop mensen hier en elders, maar zo verliest die bij mij ook snel zijn status als de trainer voor DH.
0
Vrijdag 23 augustus 2013 om 17:09 uur

rb987

Dit geloof je toch niet.....


ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn kan ook in het thuisduel met Roda JC nog geen beroep doen op Catalin Tira. De papieren rondom de werkvergunning van de Roemeen zijn niet in orde, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De Roemeense bond heeft het benodigde document inmiddels opgestuurd, maar spelde de naam van de aanvaller verkeerd. Hierdoor moet er een nieuw document worden aangemaakt en naar Den Haag worden gestuurd. Het thuisduel met Roda JC komt daardoor te vroeg voor Tira.

ADO Den Haag rekent erop dat Tira voor het uitduel met Heracles Almelo, dat volgend weekend op de agenda staat, wel speelklaar is. De aanvaller komt over van SS Lazio en ondertekende onlangs een contract voor twee seizoenen bij de club uit de Eredivisie.
0
Vrijdag 23 augustus 2013 om 13:37 uur

Nu online

Brian, GGH, wiegah070, Rooie91, KvR, Twa, TheMariner en 366 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2