Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Frans

ADO DH in het gelijk gesteld m.b.t. de opleidingskosten
van Tim Krul naar Newcastle United.
ADO DH ontvangt nu alsnog 225.000 euro en rente.
Weinig geld voor zo`n goede doelman mar toch
meegenomen....! 
0
Donderdag 8 februari 2007 om 19:28 uur

Tijn

JP schreef:

Staat weer een negatief stukje in de telegraaf van vandaag!

Kijk eens op pagina T11 (Haagland) en lees hoe " jullie jongens" (de mijne zijn deze verwaande mannetjes al een tijdje niet meer!) de club vertegenwoordigen. Kwajongens met veeeel te veel geld en veel te weinig beschaving!! Ze hebben geen flauw benul waar ze als prof mee bezig zijn. Onderaan in de eredivisie en lager dan Jupiler niveau.
Dijkhuizen moest zijn excuses namens ADO aanbieden.
Gelukkig is er nog iemand in de organisatie met hersens.
0
Donderdag 8 februari 2007 om 10:24 uur

Ernstig

leids paaltje schreef:

tobiassen is al weer weg volgens hofstede meer een optie voor volgend seizoen.
Ons zogenaamde clubicoon (1e divisieniveau en een paar wedstrijdjes bij ons in de eredivisie, echt, meer niet!) heeft kennelijk het archief geraadpleegd en kwam daar nog een aanbeveling van de Grote Verzieker Adelaar tegen. Petertje moet nog heel veel leren, want  voor dergelijke overal uitgerangeerde spelers ga je toch geen testwedstrijd organiseren? Het lijkt er sterk op alsof hij de lijn Adelaar/Jansen/Langenbach/Ringelestein/De Zoete wil doortrekken. Nou dat was lekker succesvol: Postma, Vreven, Bosschart, Knoppert, Bakkati, Roiha, De Vries, Rankovic, Van As, Platvoet, Cales, Paauwe, Doherty, Martha en dan laat ik de rest maar weg hebben weinig toegevoegd. Ze laten alleen een stofwolk achter in het zuiderpark als ze wegscheuren van het parkeerterrein. En de echte supporters zitten straks in het nieuwe stadion op zijn best naar weer een nieuw elftal te kijken dat strijd  tegen degradatie. Maar dan moeten we nu wel eerst één club onder ons houden en dan de nacompetitie winnen.
0
Dinsdag 6 februari 2007 om 11:00 uur

Ben

kan iemand mij uitleggen waarom de sfeer op midden-noord zo tam was afgelopen wedstrijd tegen Utrecht. Goed de snippers en vlaggen daar gelaten,..maar weinig geluid behalve KK Utrecht. Hoop dat tegen Ajax iets origineels van de tribune komt en dat het inderdaad een orkaan van geluid wordt zodat de spelers van 020 met trillende beentjes op het veld staan, zoals Ali B. al aangaf over zijn ervaring met feijenoord.

0
Maandag 5 februari 2007 om 10:04 uur

Danil the hague

Lydia schreef:

Heb net alle texten van de tv bekeken en internet een beetje afgezocht maar er wordt alleen melding gedaan van Hoogendorp?

Ooievaar ik hoop dat je gelijk hebt wat betreft knol.
Want 1 versterking lijkt me wat weinig.

0
Donderdag 1 februari 2007 om 09:57 uur

mike

Misselijk schreef:

Als Ling een Den Haag hart heb zou die is een keer moeten stoppen met de media (hou het intern). Hij zaait alleen maar onrust, wegwezen en nooit meer terugkomen. Hebben we helemaal niks aan, media geile branieschoppers.
Zo is het!
Wegwezen...wat wil die Ling nou?
Had ons waarschijnlijk opgescheept met een of andere oostblok speler...
Mooie woorden , maar weinig daden...

En nou lekker 3 punten zondag..2 keer Hoogendorp...
0
Woensdag 31 januari 2007 om 20:39 uur

Ooievaar

Ik vind die versterkingen van RKC wel meevallen. v. Beukering gaat naar NEC, dat had inderdaad een goeie geweest. Die keeper ken ik niet, maar dat zal ongetwijfeld geen geweldenaar zijn. Sektioui aardige voetballer maar absoluut niet meer dan dat. En Vertongen is een talent. Maar je hebt nu kerels nodig en geen jochies. Ik denk niet dat wij er nog wat bij gaan krijgen, maar als het zaakje dadelijk fit is dan heb ik er wel vertrouwen in. Zeker als je over een voorhoede beschikt met Hoogendorp, en Mols. Wellicht wordt vriend Elia nu ook wat constanter, want hij heeft zeker potentie, maar het komt er tot nu toe veel te weinig uit. We moeten ons zelf geen minderwaardigheidscomplex aanpraten, want het probleem lag met name voorin. En als het echt niet zonder nacompetitie kan, het zij zo. Kan mij het rottûh als we er maar inblijven, en daar heb ik nu een veel beter gevoel over met de komst van Ricky
0
Woensdag 31 januari 2007 om 17:25 uur

Boggel

Morguh gastuh!

Dit is betere taal

Bron: vi.nl

Hoogendorp opgelucht over afronding transfer

31/1/2007 8 :02

Het zong al een tijdje rond, maar nu kan Rick Hoogendorp zich ook daadwerkelijk gaan richten op zijn oude nieuwe club: ADO Den Haag.
ADO Den Haag neemt Hoogendorp per direct over van VfL Wolfsburg, waar de 32-jarige aanvaller in een jaar tijd weinig heeft kunnen laten zien. De spits wordt voor anderhalf jaar gehuurd, waarbij de Haagse club na die periode Hoogendorp definitief kan inlijven.

Hoogendorp is opgelucht over de terugkeer naar de plek waar hij in 1995 zijn carrière begon. `Ik heb altijd gezegd dat ik bij ADO Den Haag mijn loopbaan wilde afsluiten. Super dat dat is uitgekomen`, zegt de spits in het AD.

De overgang had meer voeten in de aarde dan verwacht. `Wolfsburg wilde wel van mij af, maar niet zonder slag of stoot. ADO Den Haag wilde me graag hebben, maar kon de hoofdprijs niet betalen en ik wilde graag voetballen, dus heb ik ook water bij de wijn gedaan. Dan is het logisch dat er hoog spel gespeeld wordt. Gelukkig zijn nu alle partijen tevreden.`

`Ik heb met de trainer Lex Schoenmaker nog niet over mijn positie gesproken, maar ik heb bewezen ook op de flanken uit de voeten te kunnen`, aldus Hoogendorp. `Alles in het belang van het team, van ADO Den Haag en van lijfsbehoud. Met mij kan de trainer alle kanten op. Ik zie er naar uit om met Michael Mols te voetballen. Een grote voetballer, de beste van Den Haag.`




0
Woensdag 31 januari 2007 om 08:16 uur

Advertentie

hagedammertje

Haagse Roel schreef:

Ik bedoel bij Voetbal Insite makker !!!!
zoals gezegt :

je hebt gelijk!

bah moest, en ja tis weer gezwets maar weinig concreets, sorry voor de ractie maar wordt een beetje gek van al dat wachten en speculeren,
wil gewoon antwoorden en persconferenties
0
Maandag 29 januari 2007 om 23:02 uur

ik ga nu mijn hoofd kaal scheren

Binnenlands Nieuws
ADO huurt Hoogendorp van VfL Wolfsburg
Door: Leon Voskamp
29/01/2007 22:00


Rick Hoogendorp speelt tot de zomer van 2008 bij ADO Den Haag. NOS Teletekst meldt dat de aanvaller tot die tijd op huurbasis wordt overgenomen van VfL Wolfsburg.

De 31-jarige spits kwam bij de Duitse club weinig aan spelen toe en maakte dit seizoen nog geen competitiedoelpunt. Vorig jaar deed de geboren Limburger dat wel een keer.


0
Maandag 29 januari 2007 om 22:18 uur

Nu online

hagenees abroad, guru, Franky, Lellow, poemba, tjapi01, Jurriƫn, Law en 80 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4