Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Brian

10 apr 2008
Veel afwezigen tegen ADO Den Haag
In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag kan trainer Roger Reijners morgen niet rekenen op Ramon Voorn (ziek), Danny Schreurs (nog geblesseerd), Gino Facenna (enkelblessure) en de geschorsten Nico Vanek en Rick Geenen. Aan de selectie zijn daarom van Jong Fortuna toegevoegd: Romero Regales, Abdul Ocal en Sebastiano Garlisi. Danny Schreurs en Gino Facenna hervatten volgende week weer de training met de groep.

0
Vrijdag 11 april 2008 om 16:52 uur

<FCDH>

Fortuna zwaar gehavend tegen ADO
Fortuna Sittard-trainer Roger Reijners zal vanavond moeite hebben om een waardig elftal op te stellen. De oefenmeester moet het tegen ADO Den Haag stellen zonder diverse basisspelers.

Ramon Voorn (ziek), Danny Schreurs (nog geblesseerd) en de geschorsten Nico Vanek en Rick Geenen zullen allen niet van de partij zijn. Bovendien kan ook Gino Facenna niet in actie komen. De verdediger leek na lang blessureleed terug te keren, maar afgelopen maandag liep hij opnieuw een blessure op.

Drie spelers van de beloftes hebben door de blessures de kans om vanavond voor het eerste elftal in actie te komen. Romero Regales, Abdul Ocal en Sebastiano Garlisi zijn door Reijners (foto) aan de selectie toegevoegd.

0
Vrijdag 11 april 2008 om 11:42 uur

Brian

Ey Ik Wil Het Een En Ander Effe Zegguh.

Ik vindt dat de meeste van jullie allemaal vooroordelen hebben geef wetzel gewoon die kans.
trouwens V.D kallen was 3 maanden geleden de beste man van aarde volgens de meeste van jullie.
en er zal heus wel meer spelen dan dat wij denken.
luister vloet was in het begin van het seizoen ook een top trainer van denhaag.
maar het enige dat die heb veranderd is dat ze niet met plastice boordjes maar met glaze boorden.
Jol Lijkt mij niet de beste TRAINER voor ado maar mischien in het seizoen 2010-2011 een andre functie binnuh de club.

Dus Kom Op nou is een keertje want het zijn nog een paar finales en dan staan we volgend jaar misschien wel weer tegen ajakkes te speluh en jah misschien met een iets mindere selectie maar dat zal niet uit maken want nu hebben we op papier hele goede spelrs maar die presteren geen hol maar moeten wel de laaste wedstrijden laten zien wat ze waard zijn.



Kom op WETZEL kom op DENHAAG

0
Woensdag 9 april 2008 om 19:37 uur

Brian

Ey Ik Wil Het Een En Ander Effe Zegguh.

Ik vindt dat de meeste van jullie allemaal vooroordelen hebben geef wetzel gewoon die kans.
trouwens V.D kallen was 3 maanden geleden de beste man van aarde volgens de meeste van jullie.
en er zal heus wel meer spelen dan dat wij denken.
luister vloet was in het begin van het seizoen ook een top trainer van denhaag.
maar het enige dat die heb veranderd is dat ze niet met plastice boordjes maar met glaze boorden.
Jol Lijkt mij niet de beste TRAINER voor ado maar mischien in het seizoen 2010-2011 een andre functie binnuh de club.

Dus Kom Op nou is een keertje want het zijn nog een paar finales en dan staan we volgend jaar misschien wel weer tegen ajakkes te speluh en jah misschien met een iets mindere selectie maar dat zal niet uit maken want nu hebben we op papier hele goede spelrs maar die presteren geen hol maar moeten wel de laaste wedstrijden laten zien wat ze waard zijn.

 

Kom op WETZEL      kom op DENHAAG

0
Woensdag 9 april 2008 om 00:13 uur

martin

Stel..als jij nou trainer was van vvv. je ploeg speelt eredivisie. ze betalen je goed, je hebt t naar je zin.
dan is er een club ADO, je jeugdliefde, je hebt er zelf ook gespeeld.je bent er gek op.
Maar ADO is op sterven na dood, geen poen, jupiler leaque, `altijd onrustig`, je weet eigenlijk nog niet eens waar je salaris vandaan moet komen, je zit voorlopig nog met uitgebluste voetballers in je selectie, om nog maar te spreken van de interne orginisatorische CHAOS!!
Mede shouters, zeg eens eerlijk wat zouden jullie doen???
Kortom...WETZEL wil er graag instappen,
Is dit niet de wilskracht ,ambitie, en haagsche bluf wat wij allemaal zo missen op het moment bij onze club???? of zijn we er allemaal al aan gewend... aan dat halfzachte gebakkelij??
Als JOL weet dat ie sponsors kan binnenhalen, er voor kan zorgen dat t haags bakkie vol komt, ADO optimaal kan laten presteren.... en hij wil dit graag..moet ie als de sodemieter met vd kallen gaan praten, anders gaat hij veel mooie dingen missen!!
doet hij dat niet...WETZEL JIJ BENT DE MAN!!!

0
Dinsdag 8 april 2008 om 12:21 uur

e t

slapen? schreef:

Den Haag slaapt helemaal niet. Frank moest zonodig weg bij Den Haag. Hij voelde zich te goed voor Den Haag en wilde zijn geluk bij FCU beproeven.
Frank had aangegeven te willen blijven maar den haag kom hem niets beloven over een nieuw contract en een eventuele stap naar de selectie. dus heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en naar utrecht gegaan waar hij meer dan welkom was.
En ach ja frank is een goede spits met veel potentie en daar zit den haag niet op te wachten.
0
Maandag 7 april 2008 om 08:54 uur

Advertentie

e t

``HFC Haarlem heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met een spits. De hekkensluiter van de Jupiler League huurt Frank van der Zwan komend jaar van FC Utrecht.

De 19-jarige spits maakt een succesvol seizoen door bij de beloften van Utrecht en de clubleiding wil hem ervaring op laten doen in de Eerste Divisie. ``

Den Haag slaapt nog steeds, deze frank van der zwan speelde vorig jaar nog bij den haag, maar lieten hem zo vertrekken naar utrecht waar hij voor 5 jaar terecht kon terwijl hij zelf graag bij den haag wou blijven.
0
Maandag 7 april 2008 om 00:25 uur

Ooievaar

Edwin schreef:

Het ad heeft weer eens wat:

Imago van ADO oorzaak tekort

Door MAARTEN BRAKEMA en MARC KONIJN

DEN HAAG - De financiële crisis bij ADO Den Haag wordt voor een groot deel veroorzaakt door het imago van de voetbalclub.

Verschillende banken hebben geweigerd de club geld te lenen omdat zij hun naam niet aan ADO wilden verbinden. Hierdoor kwam de club eind vorig jaar in zwaar weer terecht en was een reddingsactie nodig door de Rijswijkse zakenman Mark van der Kallen.

Dat blijkt uit een reconstructie van de bouw van het ADO stadion die AD Haagsche Courant heeft gemaakt. De krant heeft zich daarvoor gebaseerd op de financiële gegevens van de Stichting Stadionontwikkeling (SSO) en de verslagen van de vergaderingen van de stuurgroep die de bouw van het nieuwe stadion coördineerde.

Uit deze stukken valt op te maken dat de SSO - die werd opgericht om het stadion te bouwen - diverse pogingen heeft ondernomen om geld te lenen. De SSO had na de zomer van 2007 met spoed 3,5 miljoen euro nodig.

Volgens de stukken was er 2,5 miljoen extra nodig voor de inrichting van het stadion, en één miljoen omdat er geen sponsor was gevonden voor de naam van het stadion. Een tocht langs de banken leverde echter niets op; die schrokken terug van het imago van ADO Den Haag.

De SSO was ook in onderhandeling met een grote sponsor die zijn naam aan het stadion wilde verbinden. De deal was bijna rond. Maar het bedrijf haakte af na de onlusten rond de wedstrijd tegen Vitesse; boze supporters kwamen toen massaal het veld op.
Heb het hele stuk gelezen. Werkelijk geen stom woord, nog geen letter over de wanpraktijken van Ringeling, Jansen en veldwebel De Boer met een volstrekt apathische gemeente die het allemaal wel best vond. Met dit als gevolg. Een club die helemaal naar de filiistijnen is geholpen door jarenlang wanbeleid, met een selectie van luie prutsers die niet eens het preditkaat verdiend van derde klasse onderbond. Ik wens die stumperds collectief bijstand toe.

Nee, de supporters hebben het volledig gedaan. Staan die `journalisten` van het AD/HC soms ook op de payroll van Ringeling?
0
Zaterdag 5 april 2008 om 17:16 uur

Jerzy

ADO voor altijd schreef:

Er staat in het bericht dat er van 11 spelers (voorlopig ) niet de contracten wordt verlengd. Wie heeft alle namen van dze 11, hoor er maar een paar ?????
De rest van de A-selectie
0
Woensdag 2 april 2008 om 22:06 uur

<FCDH>

ADO Den Haag vraagt voor elf spelers ontslag aan
De club verkeert nog altijd in financieel zwaar weer en zal derhalve noodgedwongen enkele spelers moeten laten gaan. In een later stadium kan de club de betreffende spelers echter alsnog een contract aanbieden.
ADO Den Haag heeft voor elf selectiespelers formeel ontslag aangevraagd. De club is verplicht dit te doen voor 1 april, omdat hun aflopende verbintenissen anders automatisch verlengd zouden worden.

Enkele spelers die op zoek zullen moeten naar een nieuwe club zijn de doelmannen Stefan Postma en Robert Zwinkels, verdediger Raymond Victoria en aanvaller Hans van de Haar. ADO verkeert nog altijd in financiële problemen en zal derhalve flink in de huidige selectie moeten snijden.

0
Woensdag 2 april 2008 om 10:47 uur

Nu online

Aad, Don Leo, Franky, Erik070, Bhattoe 74, Vak_W, zuiderwijk, Superjantje en 230 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4