Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

<FCDH>

Hoogendorp pleit voor komst Jol naar ADO
Geplaatst op 28-03-2008 11:33 door Yannick Spoorenberg - Bron: Algemeen Dagblad

Martin Jol is de ideale trainer voor ADO Den Haag, althans dat stelt spits Rick Hoogendorp in het Algemeen Dagblad. De routinier van de Haagse voetbalclub pleit voor de komst van de oud-trainer van Tottenham Hotspur. "Hij kan bij ADO Den Haag op nul beginnen en aan iets moois bouwen", aldus Hoogendorp.

Op het moment lijkt Jol echter niet de belangrijkste kandidaat om Wiljan Vloet op te volgen. VVV-trainer André Wetzel zou naar verluidt reeds rond zijn met de Residentieclub. "Ik ken André Wetzel niet als trainer, dus over hem kan ik weinig zeggen. Ik ken Martin Jol wel. Hij is de ideale man op het op te pakken bij ADO Den Haag."

De komst van Jol zou veel losmaken in de selectie volgens Hoogendorp. "Dat zou mooi zijn, maar dan moet hij wel de vrijheid en tijd krijgen. Martin Jol kan ADO Den Haag naar een niveau tillen waar de club thuishoort. Weet je wat mooi is aan hem? Hij kan de mensen meekrijgen, achter zich krijgen en iets laten ontstaan bij een club", besluit de 33-jarige aanvaller.

0
Vrijdag 28 maart 2008 om 12:24 uur

<FCDH>

Vloet passeert Teixeira tegen Haarlem
ADO Den Haag wist zeven punten te behalen uit de laatste drie gespeelde wedstrijden. Door deze resultaten steeg de ploeg naar een vijfde plaats in de competitie maar verkreeg men ook een goede uitgangspositie in de strijd om de zesde periodetitel.

Wiljan Vloet verraste met zijn opstelling voor het duel met de rode lantaarndrager HFC Haarlem. Ondanks de goede resulaten van de afgelopen weken passeerde hij zijn aanvoerder Virgilio Teixeira. Op zijn plaats zal de van een schorsing teruggekeerde Samir El Moussaoui zijn opwachting maken.

"Ik ben niet tevreden over de verdediging. In de wedstrijden tegen FC Eindhoven en FC Emmen vond ik dat we niet goed stonden,” aldus de trainer van ADO Den Haag tegenover het AD.

De eerdere confrontatie eindigde in een 2-0 overwinning voor Haarlem. De doelpunten werden destijds gemaakt door Mitchel Burgzorg en Giorgio Berkleef.

Wiljan Vloet beschikt over een compleet fitte selectie. Raymond Victoria en Samir El Moussaoui keren weer terug in de groep.




0
Vrijdag 21 maart 2008 om 13:15 uur

<FCDH>

Zwinkels kan spelen tegen Haarlem
ADO Den Haag beschikt vrijdagavond in het competitieduel met Haarlem toch over Robert Zwinkels. De schouderblessure van de doelman blijkt erg mee te vallen.

Zwinkels raakte afgelopen weekeinde geblesseerd aan het gewricht tijdens het competitietreffen met Emmen. De schouder van de sluitpost schoot even uit de kom.

Aanvankelijk had de medische staf Zwinkels twee weken rust voorgeschreven, maar na onderzoek in het ziekenhuis bleek de blessure minder ernstig dan verwacht.

Door de terugkeer van Zwinkels beschikt trainer Wiljan Vloet tegen Haarlem over een compleet fitte selectie.


0
Vrijdag 21 maart 2008 om 11:02 uur

geert

khk schreef:

Orlando Smeekes vertrekt om persoonlijke redenen bij Go Ahead 

Halen  ipv Knijnenburg!
Ga jij is ff heel gauw wieberen met die 2ehands uitgerangeerde drollevanger. Hebben we nu al meer dan genoeg van in de selectie hoor.
0
Donderdag 20 maart 2008 om 21:24 uur

Roel

kojak1 schreef:

wat is het stil hier.dat ben ik niet gewend op de box.
Ha die Wim, alles kits kerel .... valt ook niet veel te zeggen, natuurlijk wel  lekker die drie punten gisteren.

Wachten is op nieuws over het crediteurenoverleg en een eventuele komst van Wetzel........

Overigens is De Mos ook druk bezig om zichzelf van Vitesse los te weken, steeds meer spelers zien het niet meer zitten in hem. Na Janssen hebben nu ook Sprockel en Verhaegh ruzie met hem. Daarnaast schijnt de hele selectie het hem kwalijk te nemen dat hij die " gozer met die moeilijke naam" al nou 5 minuten wisselde. ( bron VP)
0
Maandag 17 maart 2008 om 17:03 uur

michel

Vince schreef:

Wat doe jij nou in het roddelcircuit van ajax :-))

(onze vrienden die ervoor zorgen dat we binnenkort europees voetballen)
helaas heb ik wat te maken met dit circuit :-)) buurjongetje zit in de selectie bij jong ajax.  Alphons ziet op dit moment minder toekomst bij Ajax.
0
Dinsdag 11 maart 2008 om 23:02 uur

<FCDH>

Andre Wetzel vijf jaar naar ADO Den Haag ?Door Jan-Hermen de Bruijn
Dinsdag, 04 maart 2008, 09:11

Het ziet er naar uit dat Andre Wetzel, de huidige trainer van VVV Venlo, al een aantal weken geleden een principe akkoord heeft bereikt met ADO Den Haag over een bijzonder lang contract. Gesproken wordt over een periode van vijf jaar.

Het aanstellen van Wetzel, die als assistent van Mark Wotte al eerder actief was in Den Haag, is weer een nieuwe stap in het machtsspel in Het Forepark en lijkt een zege voor spelersmakelaar Rob Jansen.

Enkele weken geleden, tijdens een toevallige ontmoeting in het Scheveningse Restaurant Bali, tussen Martin Jol en vertegenwoordigers van wat destijds nog de `groep Braaksma` werd genoemd, bleek dat Martin Jol bereid was om met ADO om te tafel te gaan.
Één van de problemen was dat Rob Jansen – die een groot bedrag in ADO wilde stoppen – het technische beleid van ADO Den Haag wilde bepalen. Martin Jol wilde onder strikte voorwaarden zijn eigen visie ontwikkelen en had daar geen trek in. De ‘groep Braaksma’ wilde Jols visie volgen, maar slaagde er uiteindelijk niet in de strijd rond ADO te winnen.

Hoewel ook de Gemeente Den Haag een terugkeer van Jol in Den Haag graag had gezien, is dat nu door het overhaast aantrekken van Wetzel onmogelijk geworden.

Wetzel, voor wie een afkoopsom moet worden betaald, is oud-speler van VCS, Haarlem, FC Amsterdam, ADO Den Haag en Telstar begon zijn trainersloopbaan bij VCS. Daarna was hij werkzaam bij andere amateurclubs als RVC, HVV, ASWH en Westlandia. In het betaalde voetbal fungeerde hij als assistent van Mark Wotte bij FC Den Bosch, Willem II en dus ADO Den Haag.
Verder werkte hij bij de KNVB als bondscoach van de selectie onder 19 en als assistent bij Jong Oranje, ook weer onder Mark Wotte.

gvd jol wilde wel naar den haag maar ze kwamen er niet uit pffffffff
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 10:31 uur

Advertentie

keesvld

Andre Wetzel al vastgelegd als nieuwe trainer van ADO` (03-03-2008)



Andre Wetzel, nu nog werkzaam als trainer van VVV Venlo, is naar verluidt (al enige tijd terug) vastgelegd door ADO Den Haag als de opvolger van de huidige oefenmeester Wiljan Vloet, die aan het einde van het seizoen vertrekt.

door Rob Blankenstein

De Haagse trainer/coach en de residentieclub zijn een meerjarige verbintenis (er wordt gesproken over drie tot vijf jaar) aangegaan. De oud-speler van VCS, Haarlem, FC Amsterdam, ADO Den Haag en Telstar begon zijn trainersloopbaan bij zijn ‘jeugdliefde’ VCS en was daarna onder meer nog werkzaam bij andere amateurclubs als RVC, HVV, ASWH en Westlandia.


Andre Wetzel, op de bak bij VVV Venlo

In het betaalde voetbal fungeerde hij als trainer bij FC Den Bosch, Willem II en ook ADO Den Haag, als assistent van Mark Wotte. Verder werkte hij bij de KNVB als bondscoach van de selectie onder 19 en als assistent bij Jong Oranje, ook weer onder Mark Wotte.

ambitie

Hagenaar Andre Wetzel, die verder buiten de landsgrenzen trainer was bij Al Jazeera en KV Mechelen, heeft nooit zijn ambitie onder stoelen of banken gestoken om als hoofdtrainer, dan wel als technisch directeur, voor een langere periode ‘iets’ neer te willen zetten bij de Haagse BVO. Vorig seizoen promoveerde Wetzel, die voor een reactie niet bereikbaar was, met VVV Venlo naar de Eredivisie.

Kootwijk

Overigens is het niet ondenkbaar, dat ook Bob Kootwijk weer terugkeert in het Haagse. De Hagenaar, die nu voor het tweede jaar werkzaam is als trainer van Jong Vitesse (in de zomer van 2006 door hoofdtrainer Aad de Mos naar Arnhem gehaald) liet desgevraagd aan "Sportsignaal Voetbal Magazine" weten, dat hij in eerste instantie afwacht hoe de ontwikkelingen verlopen bij de Arnhemmers, die maandag surseance van betaling hebben aangevraagd.



Eerder was al bekend, dat de contracten van de beide assistenten van De Mos, Dick de Boer en Pieter Huistra, niet verlengd zouden worden. Een eventuele terugkeer sloot Bob Kootwijk, die zoals bekend een uitstekende relatie heeft met Andre Wetzel, niet op voorhand uit.

Sportsignaal Voetbal Magazine heeft ook om een reactie gevraagd bij ADO Den Haag, doch John Arzbach, algemeen directeur a.i., was niet bereikbaar voor commentaar
0
Dinsdag 4 maart 2008 om 05:59 uur

marcellino

Haagse Roel schreef:

Frans, ik las in v.d artikelen over Advocaat ook dat FCDH nu met Jol gaat praten, kan je dit bevestigen en zoja wat voor rol zou  Jol dan moeten gaan vervullen............ik neem aan niet ook als adviseur...... mooi zou zijn dat hij zou komen als wellicht TD of TD/trainer.

Of doe ik nu teveel aan wishfull thinking ??????

Wat betreft Jansen : Ik heb al een paar maanden geleden hier gezegd dat hij wat mij betreft een tweede kans mag krijgen binnen de club, dit in tegenstelling tot Ringel. Deze eerste aktie van " de Nieuwe Jansen " zullen we maar zeggen bevalt mij wel.
Wat begrijpen we nou niet!!!!!

Is het een ieder nog niet duidelijk dat den haag geen geld heeft om de groot verdieners in de selectie te behouden,laat staan nieuwe spelers te halen.

En dat we zeker geen geld hebben om martin jol te halen.
moet hij een club hart hebben,mensen denk eens zakelijk.
den haag heeft geen geld om spelers te kopen dus de kans dat ze in de eerste divisie blijven spelen is groot
er is voor jol dus niets te winnen,alleen maar te verliezen.
wat betekent als hij niks berijkt met den haag hij als trainer nergens meer aan de bak komt,dus mensen laten we wel rieel blijven en geen onzin uit gaan kramen.

den haag moet zijn begroting met 4 miljoen verkleinen,blijft met spelers zitten die totaal geen winnaars mentaliteit hebben en iedereen verwacht even dat we misschien dit jaar anders volgend jaar promoveren.

ik geloof in sprookjes,maar dit gaat mij toch te ver
0
Dinsdag 26 februari 2008 om 16:13 uur

tony s

<FCDH> schreef:

ADO/FC DEN HAAG  moet ruim 4 miljoen bezuinigen dat zei arzbach gisteren tegen rtl na de wedstrijd

volgend jaar geen
hogendorp meer
vd haar
bosschaard
cornelisse
knopper
als het klop dat deze spelers 350.000 per jaar verdienen dat schiet het bezuinigen al aardig op?
zou je niet eerst ff die kantoorbrogems eruit knalluh en aan andere bezuinigingen denken(beveiliging voor dat je aan de selectie gaat komen?
0
Zaterdag 23 februari 2008 om 14:49 uur

Nu online

Bhattoe 74, DenHaagCity070, Aad, KvR, DH070, Erik070, Franky, Jurriƫn, J001, Superjantje, Swaber en 233 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4