Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Midden-Oost

Drama schreef:

Volgens mij is de helft hier al vergeten
hoe dramatisch deze ploeg KAN voetballen!!

Dat is natuurlijk waar Drama. Maar gek genoeg speelt de rest ook als brandhout anders zouden we toch niet weer 6e staan met uitzicht op een 5e stek. Onze `brede` selectie kan ons weleens van pas komen.

Het programma ziet er ook goed uit en die clubs in de NC die gaan eraan. Dat wordt een dodelijke heksenketel hiero. Die badgasten eten we niet rauw op, nee die verslinden we met huid en haar.

We komen eraan, nog 6 uur wachten......voor de volgende 3 punter.

0
Vrijdag 22 februari 2008 om 13:15 uur

e t

Kikoman schreef:

Alphons is de beste optie die er is. Laat onze Wetzel lekker in het Zuiden hangen. Hij wou toch naar 020?
Jij ben lekker op de hoogte Klikoman.
Hij droomt van den haag, met de selectie in 2012 op het bordes omdat we europees voetbal hebben gehaald, en juist niet van 020.
0
Donderdag 21 februari 2008 om 17:36 uur

Rob

Als het Nederlands elftal slecht gespeeld heeft, vragen ze me op de televisie altijd uitgebreid naar hoe ik het spel van Oranje vond.

Zondagavond kwam ik gek genoeg nauwelijks aan het woord over de interland tegen Kroatië. Er werd sowieso weinig over die wedstrijd gesproken. Dat vind ik jammer. Als iets goed is, dan moet je dat durven te benadrukken, zéker in dit geval.

Waar ik alleen een beetje moe van ben, is dat de goede prestatie van het Nederlands elftal volledig wordt opgehangen aan dat nieuwe spelsysteem; 4-2-3-1. Het zat hem in Split veel minder in dat systeem dan in de overtuiging waarmee die jongens voetbalden. Misschien haalden ze die overtuiging wel uit de opstelling, dat kan. En misschien waren ze ook blij dat de bondscoach naar ze geluisterd had. Laten we het om te beginnen óók op een samenloop van omstandigheden houden.

Naar mijn idee speelt er wat anders een veel grotere rol. Dat EK komt er nu écht aan en Van Basten moet zijn selectie gaan samenstellen. Er komen misschien jongens bij en er gaan er zeker ook afvallen. Voor de wedstrijd tegen Kroatië viel Dirk Kuyt buiten de boot. Neem van mij aan, dat is een afschrikwekkend voorbeeld voor de meeste internationals. Kuyt, speler van Liverpool, een jongen van onbesproken gedrag, eentje die er altijd staat, een echt goede spits. Die viel er dus buiten. Dat doet pijn en niemand wil zulke pijn voelen.

Onze internationals willen allemaal dolgraag naar het EK, daar hebben ze alles voor over. Die drive zag ik in Split terug op het veld. Eindelijk. De tegenstander was niet zo goed als we dachten, maar de Kroaten probeerden met hard spel toch voordeel te halen. De manier waarop Oranje dat met hard en soms toch ook aantrekkelijk tegenspel neutraliseerde, maakte mij behoorlijk optimistisch. Dat heeft Van Basten toch maar mooi voor elkaar gekregen op vijf maanden voor het EK en daar maak ik hem een serieus compliment voor. Op deze manier wordt het alleen maar leuker, ook voor ons, om toe te leven naar de maand juni.

Maar eerst wat anders; ADO Den Haag. Ik kreeg een aandoenlijke mail van René Lageweg. Hij is een supporter van die club en vraagt of ik niet eens mee wil denken om die club er weer bovenop te helpen. Ik heb voor een paar clubs een zwak: Feyenoord, NAC, AZ, FC Utrecht en zéker ook ADO Den Haag. Ik zeg liever ‘ADO’ trouwens. Dat was een instituut ooit en er is bijna niets meer van over. Ik ken alle verhalen over slecht beleid en over slechte supporters. Maar nu is er geen beleid meer en die slechte supporters zijn er ook niet meer. Precies het goede moment voor bepaalde mensen om er eens in te stappen en de handen uit de mouwen te steken.

Ik vind mezelf niet de eerst aangewezene om meteen wat te doen voor ADO. Ik vind dat de grote namen die even niks te doen hebben hun nek uit moeten steken. ADO heeft veel aan Martin Jol en Dick Advocaat te danken. Maar het omgekeerde is ook waar.

Jol heeft geen club en Dick heeft vakantie. Deze mannen moeten hun tijdelijke diensten aanbieden. Ik weet zeker dat er in de Haagse gemeenschap iets loskomt. Als zij hun naam eraan verbinden, komen andere mensen ook. Dat zou het begin kunnen zijn van de wederopstanding van ADO. En dat is iets wat ik vurig hoop. Niet zozeer voor de stad Den Haag, nee gewoon voor ADO Den Haag zelf. Die club mag niet kapot, nooit.

willem@ad.nl



0
Dinsdag 12 februari 2008 om 07:59 uur

nico

`Gemeente redt ADO Den Haag alsnog`
07-02-2008 om 21:14 | Gewijzigd: 07-02-2008 21:20 | Door: GroningenFc


ADO Den Haag lijkt voor even te zijn gered. De gemeente Den Haag gaat de club alsnog wat geld lenen, zo weet het Algemeen Dagblad.

Volgens het dagblad zou de schuld van zes miljoen worden kwijtgescholden, in ruil daarvoor is de gemeente beheerden van het hoofdgebouw van het splinternieuwe stadion. Zo heeft wethouder Sander Dekker woensdag middels een interne memo aan de gemeenteraad hebben laten weten.

Ook zijn er naar verluidt een aantal investeerders gestrikt. Ze zijn bereidt om komende zomer de selectie een kwaliteitstoot te geven.

De gemeente Den Haag is echter niet blij met het Algemeen Dagblad. De gemeente vindt het op z`n zachtst gezegd niet netjes van het dagblad om `vertrouwelijke informatie` naar buiten te brengen. Een vertegenwoordige heeft naar verluidt al aangifte gedaan.


ey onze club gaat nooit verloren ad od en ha ag


jongens i love you 4-ever
0
Donderdag 7 februari 2008 om 21:57 uur

Midden-Oost

Fransje schreef:

Wat een gezeik over dat TV-West zeg. Gewoon vrijdag voetballen.
Ze hebben nu vanochtend de berichtgeving aangepast, 50% heeft wel een goed gevoeld bij ADO en das een veel positievere benadering dan wat ze eerst riepen. 

Allemaal lulkoek, nu hopen dat die 2 investeerders 2 x 8 miljoen op tafel leggen en de Gemeente water bij de wijn doet dan zitten we voorlopig weer goed.

Van de zomer alle `grote` namen lozen en de selectie aanvullen met jongens die wel willen voetballen.
0
Donderdag 7 februari 2008 om 13:29 uur

Midden-Oost

herman schreef:

ja het is echt treurig. we kunnen niks doen en al die mooie bestuursleden die nu met de noorde zon zijn vertrokken die moeten ze ook aanpakken want mede door hun is het ook af gelopen ik hoop een ding dat we na 6sen goede berichten mogen horen anders is den haag na 3 jaar vergeten en komt er geen betaald voetbal meer ik ben er kapot van maar laten we blijven hopen op een wonder. alvast sterkte die de haag een warm hart toe dragen.  
Als er echt sprake is van mismanagement dan kan de directie hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Helaas zijn al die goochemerds al vertrokken en met al die ingewikkelde BV/NV structuren zal dat wel allemaal afgedekt zijn. Toch ben ik van mening dat de selectie ook voor een groot deel schuldig is. Als zij gewoon vanaf dag 1 echt hadden gevoetbald dan hadden we nu 1e gestaan. Misschien is er nog een optie om al die dure krachten op staande voet te ontslaan en gewoon met een goedkoop elftal verder te gaan……
0
Maandag 4 februari 2008 om 16:26 uur

kikoman

JUPILER LEAGUE NIEUWSZwinkels onder de lat bij ADO?Door Leon Voskamp
Zaterdag, 02 februari 2008, 10:26

Stefan Postma speelt nog bij ADO Den Haag, maar dat betekent niet dat hij automatisch is verzekerd van een plaatsje onder de lat. Volgens het AD krijgt Robert Zwinkels morgenmiddag in het duel tegen FC Den Bosch de voorkeur.

Trainer Wiljan Vloet kijkt met vertrouwen uit naar het treffen met de Bosschenaren. ``Resultaat is de beste doping die er bestaat. In het Zuiderpark is het vrij rustig gebleven, een roerige week was het niet. Gelukkig ook, als de onrust vat krijgt op de selectie, merk je dat meteen terug in de resultaten", zegt hij in het dagblad.
0
Zaterdag 2 februari 2008 om 10:45 uur

Advertentie

o.a. op nu.nl

ADO kampt met miljoenentekort
Uitgegeven: 31 januari 2008 23:08
Laatst gewijzigd: 31 januari 2008 23:08

DEN HAAG - ADO Den Haag kampt met een miljoenentekort. Algemeen directeur John Arzbach onderhandelt met investeerders die de club of het nieuwe stadion van de vereniging willen overnemen.

Hij wil niet reageren op een geheim rapport waarover donderdagavond TV West berichtte.

Banen

Uit het rapport, dat in opdracht van ADO Den Haag is opgesteld, blijkt dat de club ruim 4 miljoen heeft uitstaan bij crediteuren. Van de veertig fulltime banen bij de club zouden er twaalf moeten verdwijnen. De selectie zou van 24 naar 21 spelers moeten worden ingekrompen. ADO Den Haag zou nog 17 miljoen euro nodig hebben om echt levensvatbaar te worden.

"Ik wil nergens op reageren zo lang wij onderhandelen met investeerders", stelt Arsbach. "We zijn nu druk bezig en daar wil ik me volledig op concentreren."

(c) ANP
0
Vrijdag 1 februari 2008 om 07:32 uur

Hopla

Selectie inkrimpen van 24 naar 21;
Stoffels
Riedewald
Rijaard 
wieberen dan!
0
Donderdag 31 januari 2008 om 21:23 uur

Drama

Laat ze nou eerst is bestuurlijk de rotte appels
eruit pleuren

Dan de rotte appels uit de selectie

en stel dan iemand aan met VOETBAL verstand
die de aankopen doet 

En dan een publieksvriendelijk beleid gaan voeren

0
Dinsdag 29 januari 2008 om 12:09 uur

Nu online

Erik070, Bhattoe 74, Franky, Superjantje, zuiderwijk, Aad, DenHaagCity070, KvR, DH070, Jurriƫn, J001 en 219 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4