Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Jacco

lulijzer schreef:

Met alle respect voor Bulykin, maar een ruil met Derijck (met gesloten beurs) vind ik teveel van het goede! Versta me goed, ik vind Bulykin ook een fantastische aanwinst, maar Derijck is 23? jaar, Bulykin 31?... Met het oog op toekomst vind ik Derijck toch waardevoller dan Bulykin... Natuurlijk, als je alleen naar het momentum kijkt slaat de weegschaal in het voordeel van Bulykin door, maar ik hoop dat ze daar op het Haagsch Kwartier toch vooral ook met de toekomst bezig zijn!!

Ben ik het absoluut niet mee eens....

 

de belangrijkste posities van een team zijn de keeper en de spits (die pakken de echte punten) de rest van de posities zijn over het algemeen makkelijker te vervangen.

 

Hoe lang geleden is het dat wij zo'n goede spits hebben gehad?

 

Denk echter dat het er uiteindelijk niet toe gaat doen omdat die ruil er toch niet gaat komen.

0
Vrijdag 15 oktober 2010 om 20:58 uur

warmado

Bert schreef:

Maandag tegen PSV komen we weer eens naar het tweede kijken.;)

Beste kamaraadskies,

 

Wij gaan zo rijden, vergeten tak uit de bollenstreek(geboren en getogen in Den Haag hoor). naar Polen toe.

 

Wil nog ff reageren op de vorige shouts, weet niet excact maar volgens mij loopt die nieuwe Kalou stage bij ons dus de rest zit denk ik in de wachtkamer.

Toont maar eens te meer dat wij uitstekend bezig zijn clubs komen onze proefspelers nu al zelfs scouten. Is een heel groot teken van respect voor onze club en de technische staf.

 

 

Hoop dat het een geweldig weekend in Polen wordt en dat wordt het en dan met frisse moed terug voor excelsior die 3 punten moeten we aressteren gezien ons vervolg progamma.

Al sta ik nergens meer van te kijken, Twente, Groningen, Utrecht kom maar op onze melktandjes zijn gewisseld.

 

En nog ff ov er Feijenooid, de enigste spits die zij kunnen halen stond Leo B,  zelf in op de a12 van Den haag naar Rotterdam..

 

 

Allemaal een top weekend en tot volgende week Forepark same ground, same players an same points.

 

laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

0
Zaterdag 9 oktober 2010 om 00:09 uur

yesyes

John Verhoek mag zich de beste speler noemen van de eerste periode in de Jupiler League. De aanvaller van FC Den Bosch, die dit seizoen bijzonder trefzeker is en al zeven keer doel trof, nam donderdagmiddag de Bronzen Stier in ontvangst. Dat meldt de Jupiler League op de officiële website van de competitie.

Met 43% van de stemmen van het Jupiler League-publiek won Verhoek de verkiezing overtuigend. Hij liet Bruno Andrade van Helmond Sport (24%) en FC Zwolle-middenvelder Arne Slot (19%), die respectievelijk als tweede en derde eindigden, ruim achter zich. Derk Boerrigter (RKC Waalwijk, 9%) en Johan Voskamp (Sparta Rotterdam, 5%) completeerden de top-vijf.

Verhoek dankt zijn uitverkiezing aan het stempel dat hij op het spel van FC Den Bosch drukte. De van FC Dordrecht overgekomen aanvaller scoorde in de eerste periode maar liefst zeven goals. Ook liet hij zich in het KNVB Beker-duel met AZ niet onbetuigd: hij scoorde tweemaal, waardoor de Alkmaarders slechts met een nipte 2-3 overwinning stadion De Vliert verlieten.

De Bronzen Stier voor beste speler van de periode was de laatste prijs die vergeven moest worden. In een eerder stadium werd al bekend dat FC Zwolle (ploeg), Ernest Faber (FC Eindhoven, trainer), Rochdi Achenteh (FC Eindhoven, talent) en Johan Voskamp (topscorer) de overige stieren van de eerste periode in de wacht sleepten.
----------------------------------------------------

 

Als die zo doorgaat  hebben  we volgend seizoen bulykin helemaal niet meer nodig.  John verhoek in de spits en wesley aan de zijkant,  mooi duo dan wil verhoek niet eens weg is toch mooi om samen met je broer te spelen.

0
Donderdag 7 oktober 2010 om 17:57 uur

DeHaagseHyena

Haagse Roel schreef:

Daar heb je een punt Kees........echter als je stappen wilt maken zal de verdediging toch beter moeten worden, begrijp best wel dat het niet ineens kan maar je zal toch types als Wisgerhof/Douglas nodig hebben wil je echt de subtop bestormen. Overigens lopen bij Heracles een Maertens en Looms rond achterin...........saaie voetballers, vooral Looms, maar erg nuttig voor een team.

 

Maar goed, Brom is ook niet achterlijk, we zullen zien wat er in de winterstop gebeurd.........vooralsnog hebben we geen reden tot klagen.......Toch ......regeren is vooruit zien ..........

Goedenavond Shouters,

 

Heerenveen-Adodenhaag:

 

Vanmiddag uitgebreid Heerenveen-Adodenhaag bekeken.

Niets opmerkelijks gezien.

Een vanuit de verdediging opererend adodenhaag dat nog 4 kansen creeerde tegenover 8 kansen van Heerenveen.

Kubic vulde zijn verdedigende taak zeer goed uit en kon zo Leeuwin helpen die het erg moeilijk had (die jongen moet op het middenveld, maarja geen ruimte,dus luxe probleem)

Rado inderdaad zeer controlerend en vult de tekortkomende verdediging prima aan vanuit het middenveld.

Bulykin bewijst aan een kans genoeg te hebben en hield het conditioneel 70 minuten prima bij.

Toornstra had zijn gasmasker en luchtfles op zijn rug en deed week 50% extra loopwerk.

Verhoek mindere wedstrijd, maar vulde naar zijn mogelijkheden zowel zijn aanvallende als verdedigende taken goed in.

COUTINHO natuurlijk man of the match, vele mooie reddingen en weet dat er een duitse sturmfronter achter hem staat die graag wil keepen, dus die blijft voorlopig wel eerste keeper (of barry moet even worden vastgelegt voor de hoge ballen)

 

Kubic:

 

Kubic zie ik niet vertrekken dit seizoen.

Ten eerste krijgt hij uiteraard 34 wedstrijden mits hij niet gesblesseerd raakt +- 90 min speeltijd.

Ten tweede zit hij in de (voor?)selectie van Slowakije en heeft hij dit na 7 weken bereikt.

Ten derde weet hij zelf al zoals ''ADODENHAAG'' al aangaf, dat als hij naar psv gaat weliswaar meer verdiend, maar daartegenover staat dat hij en minder speeltijd krjgt (lens,berg,koevermans,lens voor zich + bankzitters met kwaliteit) EN HIJ HEEFT MINDER KANS OP OPROEP VOOR HET SLOWAAKSE ELFTAL.

 

Zoals hier al eerder opgemerkt is is er aan de mogelijk investering qua salarissen in 2 of 3 nieuwe jongens dus genoeg financiele ruimte in het magazijn.

 

Mijn mening is toch dat ze beter het geld kunnen investeren in een verbeterd contract voor Kubic, Rado, Bulykin en evt. andere afgelopende contracten en met de winst van de verwachte verkoop van verhoek aan het einde van eht seizoen....dat geld intern investeren (scouting?) en in nieuwe speler(S!).

 

Doelstelling dit seizoen:

 

Dit seizoen is 9e haalbaar, dus zijn we dit jaar concurrent van AZ, Heerenveen, Groningen, Feyenoord....9e zal een gedeeltelijke mijlpaal zijn om jongens als Kubic en Rado te behouden, omdat hun dan perspectief zien voor komend seizoen.

 

Mogelijke versterkingen:

 

Die nigiriaan zie ik leuk voetballen op youtubefilmpjes, maar dat doe ik ook,komt waarschijnlijk tekort op dit niveau.

De oost-europeanen die hier aanklopte zijn grotendeels geslaagd (Kubic,Rankovic,Rado,Horvath) dus laat maar komen die gozer.

 

Kennen jullie die grap van die spits van 2.02 die niet kon koppen? nee?

Kennen jullie wel die grap van die rus van 2 bij 2 die afgetest werd bij de graafschap en bij ado de eerste 8 wedstrijden er al 6 maakte?

 

 

Komend weekend:

 

Komend weekend gewoon winnen.

15 punten uit 9 wedstrijden.

Komende 3 wedstrijden NAAR ALLE WAARSCHIJNLIJKHEID maar 1 punt of misschien 3, dus 3 punten aankomende wedstrijd zijn belangrijk.

Overigens ging die Gudde geblesseerd van het veld bij Excelsior en had die grote boer achterin bij excelsor een hamstringblessure en natuurlijk de schorsing van Fernandez.

 

Gr. D.H.H

0
Dinsdag 5 oktober 2010 om 18:51 uur

Kubik

aardige speler die adi om als 2e spits achet bulyking te functioneren en is pas 19 jaar iemand hoelang die op proef komt??

0
Zondag 3 oktober 2010 om 17:34 uur

Advertentie

DenHaagFC

ahj215 schreef:

morgen 2 nieuwe proefspelers bij ADO op de training:

 

Verdediger Peter Klescik Sloveen Trenscin

Aanvaller Adi Fanendo Nigeriaan Trenscin 1.93 m

 

uit de stal van La Ling, dus als ze net zo goed zijn als Kubic....

Adi Fanendo

 

19-jarige Nigiriaanse spits. 6 doelpunten in 10 wedstrijden

0
Zondag 3 oktober 2010 om 17:00 uur

yesyes

Jensen schreef:

Verhoek al jaren een goede voorzet?

Daar kan ik je niet in volgen.

Ik heb hem jaren vervloekt omdat hij alleen maar rende en rende en rende - hek open -  en dan geen vervolg had met een voorzet. Als hij al zo ver kwam.

 

Maar nu hebben we met een heel andere Verhoek te maken.

Ik vind hem geweldig.

ben ik niet met je eens het leek niks omdat er telkens niemand in de spits op de goede plek stond, dan onthoudt je die voorzetten ook niet zo snel, en dan is het voor een jongen als verhoek moeilijk om in vorm te raken als toch alles steeds maar misloopt

 

zeker geweldig dit seizoen en hopen dat ze allebei blijven tot eind van het seizoen dan gaan we zeker tot het eind strijden voor die 9e plek

0
Donderdag 30 september 2010 om 13:15 uur

yesyes

marcellino schreef:

Ik hebh het gisteren al gezegd.

 

Je koopt voor het geld van verhoek en dereijck niets beters.

 

Heelveel hier op de site beseffen niet hoe sterk het duo verhoek /bulykin is als je deze uit elkaar trekt word den haag er alleen maar slechter op.

 

buiten spelers zijn goud waard en met de pass die verhoek nu in zijn benen heeft hoeft hij geen eens een man voorbij hij krult hem er omheen.

 

Dit soort spelers zijn er tegenwoordig niet meer.

Bulykin is een speler die in zijn loop aangespeeld wil worden.

soms heeft dat ook met de situatie te maken omdat verhoek veel sneller is als bulykin en hij wil in moet lopen.

 

Hier ligt juist het sterke punt bij deze spelers.

 

Geloof mij als verhoek weg zou gaan kunnen we ons meer gaan richten op plaats 14 t/m 18.

Met hem erbij in deze form kunnen we misschien wel voor plaats 9 t/m 12 strijden.

 

Dat betekent meer toeschouwers,meer intresse van sponsors en een aantrekings kracht van jeugd en dat is mij meer waard dan 2 a 3 miljoen

verhoek heeft al jaren goede voorzetten!!!!!!!!!!!!!!! Alleen hebben wij nooit een spits die ze in het mandje legt. Een club met een goede kopspits heeft met verhoek goud in handen. Ik hoop dat ze dit nu eens doorkrijgen bij de club en eens een goede kopper binnen halen voor de spits

Donderdag 22 juli 2010 om 11:42 uu

 

prciesss ik zei dat paar maande geleden al met een spits die kan koppen heb je een wereld voetballer aan verhoek , ik  denk zelf dat verhoek zeker blijft tot na de winterstop en dan naar heerenveen gaat eind van het seizoen. Die beerens zal wel verkocht  worden aan een topclub en dan komt heerenveen opzeker voor verhoek die dan met die dost van heerenveen ook een super koppel vormt

0
Donderdag 30 september 2010 om 01:41 uur

Don

Mensen geniet er nou van. Volgend jaar speel je zowiezo met 6 andere jongens in t veld.

 

Voor het zelfde geld hadden we nu met Jan Everse op de bank en Johan Voskamp in de spits gezeten.

 

Geniet ervan zolang het duurt.........

0
Woensdag 29 september 2010 om 22:43 uur

<FCDH>


Hoogendorp: "Hoofdtrainer? Zeg nooit nooit"

Rick Hoogendorp heeft een actieve carrière met zeven clubs achter zijn naam. Onder meer ADO Den Haag, Celta de Vigo en VfL Wolfsburg hadden de Limburger op de loonlijst. Na vijftien jaar kwam er in 2009 een einde aan de spelerscarrière van de oud-spits. Helemaal tevreden was hij niet met dat verloop, zo laat hij weten aan Voetbal International.

"Tja, als er geen concrete belangstelling meer voor je is, dan móét je wel", laat Hoogendorp weten. "Ik was 34 en had de laatste twee jaar weinig gespeeld, dan staan de clubs niet meer voor je in de rij. En bij ADO kreeg ik geen nieuw contract meer. Natuurlijk wilde ik nog wel doorgaan, want voetbal is het mooiste dat er is. Toch kijk ik met trots terug op een mooie carrière, het is alleen jammer als anderen bepalen dat je stopt."

Momenteel is Hoogendorp commercieel medewerker van ADO. Het is nog niet zeker dat hij als trainer aan de slag zal gaan. "Hoofdtrainer? Zeg nooit nooit, maar op dit moment niet. Ik vind het fijn dat ik nu meer tijd aan mijn gezin kan besteden. Daarom mis ik het voetballen zelf ook niet. Ik heb het diploma TC 2 en mag van de club ook 1 gaan halen, maar ik volg via de VVCS al een commerciële opleiding. In mijn huidige functie heb ik bij ADO een driejarig contract voor 24 uur per week, maar volgens mij wil de club me wel fulltime hebben."

Daarentegen lijkt hem een baan als spitsentrainer of assistent-trainer aantrekkelijker. "Spitsentrainer of assistent lijkt me wel leuk. Oud-ADO zal wel een keer komen en wie weet speel ik volgend jaar ergens in een lager team. Soms sta ik bij Scheveningen langs de lijn en dan zou ik best nog mee willen doen, maar dan heb je toch weer een verplichting. Ik ben blij dat ik die nu niet meer heb."


_

0
Dinsdag 28 september 2010 om 14:32 uur

Nu online

Michiel, fcdh-denhaag en 170 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4