Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Moi schreef:

dit verdient de trainer niet.
Ik heb altijd medelijden met die trainers. Wat laat die selectie van NEC die man in de steek. Maar ja, makkelijker is het om de trainer eruit te gooien dan een gehele spelersgroep.
0
Zaterdag 17 augustus 2013 om 22:24 uur

Moi

dit verdient de trainer niet.
0
Zaterdag 17 augustus 2013 om 21:56 uur

Hageneezz

Word Pastoor de nieuwe trainer bij ADO
0
Zaterdag 17 augustus 2013 om 20:49 uur

Peppie

wdr schreef:

Ik zie mezelf niet als een positivo maar als `kritisch met een positieve instelling`. Laten we eerlijk zijn, de laatste drie jaar doet ADO het beter dan de vijfentwintig jaar ervoor. Als ik lees hoe een aantal mensen hier alles loopt af te branden, hoe zwaar k&* vonden jullie alles dan wel niet al die jaren in de eerste divisie?!? Zoek dan een hobby waar je wél blij van wordt. Of vinden jullie het gewoon lekker om alles af te kraken? Ik denk dat het bijna onmogelijk is om jullie tevreden te stellen en dat jullie ook helemaal niet tevreden wíllen zijn. Want schelden op alles is leuk.
Tis toch vreselijk als de club waar je fan van bent spelers kan halen, spelers weet te verkopen en er een herkenbare trainer staat. Nee dan toch liever fan zijn van een club waar spelers uit nood verkocht moeten worden en er niet geinvesteerd word. Waar een rare megalomane gek voorzitter is of je na 3 jaar 4 passanten hebt gehad als trainers.

Verdorie zeg wat hebben we het toch kut als Den Haag fans..
0
Vrijdag 16 augustus 2013 om 17:49 uur

ADOnieuwegein

Nog even over Catalin Tira. Op tv west werd aan Steijn gevraagd wat er nu met de papieren aan de hand was van Tira en waarom het zo lang moet duren.
Steijn zei vervolgens dat hij dit niet wist, dat de mensen op de club (die van de papieren zijn) daar meer van af wisten. Dit geeft mij de indruk dat er mss meer aan de hand is en dat Steijn zich er niet echt druk om maakt.

Ik heb Steijn hoog zitten, maar als trainer zijnde had ik mij er wel druk om gemaakt. Ik zou graag alles willen weten wat er aan de hand is en waarom ik die jongen nog niet kan gebruiken.

Maar ja dat is mijn gedachten er over !!
0
Vrijdag 16 augustus 2013 om 15:30 uur

<FCDH>

ADO-aanwinst Gianni Zuiverloon kan debuteren tegen NAC


DEN HAAG - ADO-speler Gianni Zuiverloon kan zondag debuteren voor ADO Den Haag tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda. De formaliteiten rond zijn overschrijving zijn inmiddels afgerond, waardoor hij speelgerechtigd is in de komende speelronde.
Zuiverloon werd donderdag voor drie jaar vastgelegd door ADO Den Haag. Hij trainde vrijdagochtend al me met de selectie van ADO-trainer Maurice Steijn.

De 26-jarige Rotterdammer star overigens niet in de basisopstelling van ADO Den Haag. ‘Ik start met dezelfde elf als vorige week’, liet Steijn vrijdag na de training al weten.
0
Vrijdag 16 augustus 2013 om 14:53 uur

<FCDH>

Door RUBEN BOUT — Twitter: @RJB070 — gepubliceerd op 16 augustus `13 090Vink reageert op uitspraken Steijn: `Lig hier niet wakker van`
Dat Maurice Steijn en scheidsrechters nooit vier handen op één buik zullen worden, moge duidelijk zijn. Vorige week liet de ADO Den Haag-trainer weten dat hij het liefst ziet dat scheidsrechter Pieter Vink nooit meer een wedstrijd van ado fluit
"Ik kan er heel lang of kort over praten, maar hij heeft twee keer gewoon heel slecht gefloten", doelde hij in het radioprogramma De Blauwe Ooievaar op Den Haag FM op de duels van vorig jaar met PEC Zwolle en FC Utrecht.

De leidsman reageerde onlangs op zijn uitspraken in datzelfde radioprogramma. "Ik heb er inderdaad iets van meegekregen", liet hij weten. "Maar ik word altijd hartelijk ontvangen en kom altijd graag bij ADO Den Haag."

"Laatst zat ik bij Omroep West in de uitzending met Maurice Steijn en we hebben een uitstekende verstandhouding. Ik lig hier niet wakker van en denk ook niet dat Steijn wakker van mij ligt. Ik hoop er snel weer te komen en dat meen ik oprecht. Als ik hem tegenkom krijgt hij een hand van me en ik hoop dat ik die ook van hem krijg."
0
Vrijdag 16 augustus 2013 om 10:09 uur

<FCDH>

ADO-trainer ADO-trainer Maurice Steijn is blij met `ervaren aanwinst`

DEN HAAG - ADO-trainer Maurice Steijn in content met het aantrekken van verdediger Gianni Zuiverloon. De 26-jarige Rotterdammer tekende donderdag een drie jarig contract.
`Ik ben blij met de komst van Gianni. Hij is een ervaren verdediger die wij zochten`, vertelt Steijn. `Wij hadden ons eerder bij hem gemeld, maar toen gaf hij aan dat zijn voorkeur bij een buitenlandse club lag`, vervolgt de Haagse oefenmeester. `Toen dat niet lukte belde hij netjes terug en zijn wij om tafel gegaan. Gianni heeft dat heel netjes gespeeld.`


De Haagse club probeert Zuiverloon voor de derde speelronde van de Eredivisie speelgerechtigd te krijgen. `Hij is nog niet honderd procent fit`, weet Steijn. `De komende trainingen zal blijken hoe ver hij is. Ik hoop dat hij zondag op de bank kan zitten.`
0
Vrijdag 16 augustus 2013 om 09:14 uur

Advertentie

FC Den Haag!

Van de officiele site:


Verdediger Gianni Zuiverloon toegevoegd aan selectie

15-08-13

ADO Den Haag heeft de gewenste versterking voor de verdediging binnen gehaald en wel in de persoon van Gianni Zuiverloon. De 26-jarige verdediger komt transfervrij naar Den Haag, hij heeft zijn contract bij het afgelopen jaar gedegradeerde Real Mallorca laten ontbinden. Zuiverloon tekent bij ADO Den Haag een overeenkomst van drie seizoenen.

Vorig seizoen kwam Zuiverloon zelf op huurbasis uit voor sc Heerenveen. In Friesland stond de verdediger eerder tussen 2006 en 2008 onder contract. De vaak als rechtsback spelende verdediger genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en maakte in 2004 onder toenmalig trainer Ruud Gullit zijn debuut in de hoofdmacht. Na een seizoen op huurbasis bij RKC Waalwijk, kwam hij via sc Heerenveen terecht bij West Bromwich Albion. Daar was hij twee jaar een vaste waarde, maar hij werd in zijn laatste seizoen in Engeland verhuurd aan Ipswich Town.

Zuiverloon speelde behoorlijk wat jaren in de Jonger Oranje-elftallen: In mei 2006 was Zuiverloon bijvoorbeeld speler van het Nederlands jeugdelftal in Toulon, dat in de finale van het Toulon Espoirs-toernooi na penalty’s verloor van Frankrijk. In 2007 won Zuiverloon, met Oranje onder de 21, het Europees Kampioenschap onder leiding van Foppe de Haan waarmee Jong Oranje zich had geplaatst voor de Olympische Spelen. Samen met teamgenoten Royston Drenthe, Maceo Rigters en Hedwiges Maduro werd Zuiverloon opgenomen in de uiteindelijke UEFA-dreamteam van het toernooi. Zuiverloon is in totaal 2 keer Europees Kampioen onder 21 geworden. Tijdens de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking speelde hij alle duels van het Nederlands team.
0
Donderdag 15 augustus 2013 om 16:48 uur

Moi

gijp wordt uit onverwachte hoek geholpen

Boskamp: `Homo`s zijn niet gezond`
René van der Gijp kreeg vorige week een karrenvracht kritiek over zich heen na zijn uitspraken in tv-programma Voetbal International. De analyticus zei onder meer dat `voetbal geen sport voor homo`s is`. Jan Boskamp, ook regelmatig te gast in het praatprogramma, doet er vandaag in Nieuwe Revu een flinke schep bovenop.

`Wat een flauwekul allemaal. René heeft niks verkeerd gezegd. Hij mag zeggen wat hij wil. Ik ben het roerend met hem eens! Wat moet je anders zeggen als je al die bootjes ziet?`, aldus Boskamp in het weekblad.

Boskamp was jarenlang werkzaam in het Belgische voetbal. Daar speelt deze discussie in niet. `Ik heb ook nooit een homo meegemaakt in al mijn jaren als speler en trainer. Al mijn medespelers waren hartstikke gezond, of ik ben stekeblind geweest, dat kan natuurlijk ook. Maar al die boze reacties, wat een zielige mensen.`

Boskamp zegt verder dat homoseksualiteit iets is waarvoor je naar de dokter moet.
0
Woensdag 14 augustus 2013 om 14:22 uur

Nu online

Advocado, Lellow, gouwenees, wiegah070, GGH, TheMariner, KvR, Brian en 312 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Telstar 7 - 11
7 Graafschap 6 - 10
8 Jong AZ 6 - 10
9 FC Volendam 7 - 10
10 Vitesse 7 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 Roda JC 7 - 9
14 FC Emmen 7 - 8
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2