Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Don

Ricky schreef:

Krijg net een sms:

LEX IMMERS IN HET HOME AANWEZIG NU........?????

Wat een gezeik weer zo vlak voor bedje tijd.......
Mooi, beetje goodwill kweken bij de supporters. We moeten hem tenslotte nog minimaal 1 seizoen aanmoedigen.

Weet iemand trouwens al waarom de hongaarse spits niets is komen opdagen vandaag?
0
Woensdag 10 augustus 2011 om 22:45 uur

Don

<FCDH> schreef:

`Denen concurreren met ADO om Lencse`
László Lencse maakte woensdag voor het eerst zijn opwachting op het trainingsveld van ADO Den Haag. Haast is geboden, want ook FC Nordsjælland zit achter de aanvaller aan.

Lencse werkt een proefperiode van drie dagen af en zal ook al een medische keuring ondergaan, schrijft Voetbal International. Op die manier kan ADO de Hongaar eventueel direct vastleggen.

De 23-jarige Lencse staat onder contract bij Videoton FC. Mocht de multifunctionele aanvaller bevallen, dan komt hij eerst op huurbasis naar Den Haag. ADO heeft vervolgens volgend jaar de mogelijkheid om de optie tot koop te lichten.

Is er al bekend waarom onze hongaarse vriend niet is komen opdagen vandaag??
0
Woensdag 10 augustus 2011 om 21:02 uur

Kees

Bert schreef:

Ferdy mocht het voor jou teveel worden wil ik eventueel iets doen maar heb ook weinig tijd. Maar goed een goede fles Whiskey kan ik kopen. Bos bloemen erbij voor de vrouw? Maar het liefst wel met een andere shouter die ik ken bv JB, Vincent, Rien of Kees.

Ik kan ook achter het privé adres komen maar dan moet ik een bekende van hem benaderen doe dat liever niet. Beter om het gewoon te overhandigen bij Ado.

Eigenlijk wil ook liever dat bv. Kees zijn banknummer geeft want die vertrouwt iedereen. Ik ga er ook niet mee aan de haal maar een hoop shouters kennen mij niet.
Haha, vertrouwt Kees iedereen of iedereen vertrouwt Kees? Dat is de vraag.

Ik vind het een bijzonder sympathiek idee van Sjaak en betaal graag mee. Organiseren doe ik het niet. Waarom niet? Heel simpel en eerlijk. Ik heb er totaal geen zin in om op het ogenblik iets op me schouders te nemen of me vast te leggen voor iets.

Anders had ik graag ook iets voor die nieuwe stichting gedaan. Al was het maar op de verre achtergrond. Overigens moet ik die gassies echt complimenteren want het klinkt en is zeer professioneel van opzet. Mijn donatie krijgen ze op zeker.
0
Woensdag 10 augustus 2011 om 20:37 uur

Haagsesjaak

pmc schreef:

Ik zit in het bestuur van de op te richten stichting, meer info hier over volgt als alles goed gaat bij de wedstrijd ADO-psv.
Ik ben dus altijs aanspreekbaar voor als er iets ``fout`` zou gaan.
Voorstel:

neem de tijd om dat op poten te zetten. Als jullie project lukt en waarom zou het niet, kan mijn impulsieve voorstel weer actueel worden met de steun van de stichting. Met meer gelden en mankracht met de daarbij komende tijd, zal misschien nog een betere idee naar voren komen. De reacties van een aantal leden van deze shout laten zien dat er voldoende steun zal zijn voor een mooi gebaar richting de man die onze club leidt.

Eens of oneens
0
Woensdag 10 augustus 2011 om 19:44 uur

Zeo

miq72 schreef:

lijkt me niet meer nodig nu verhoek is gebleven .
Als hij ECHT maar dan ook ECHT wat toevoegd waarom niet? Maar idd prioriteit moet ergens anders liggen op dit moment.
0
Woensdag 10 augustus 2011 om 17:42 uur

treb72

Beste mensen.

Bij deze wil ik mijn diepe respect uitspreken voor Wesley Verhoek, hoezo clubliefde bestaat niet ( als hij blijft tenminste) Hij had daar kunnen blijven en met de pest in zijn donder geld op kunnen strijken maar hij heeft het niet gedaan hij is eerlijk geweest. En dan zijn er mensen die boos op m zijn en die m veroordelen waarom mag een volwassen vent geen heimwee hebben , er repte hier zelfs iemand van een zwarte dag voor de club ( dan ben je echt niet goed) Nee ik vind dit super van Wesley.
Ik vind ook dat wij m moeten steunen en het respect geven dat hij verdient.

Want het is echt niet zijn schuld dat de club nu geen geld heeft ( moeten ze maar zorgen dat ze het wel hebben) en bovendien die spits gaat er gewoon komen.
0
Woensdag 10 augustus 2011 om 08:10 uur

Advertentie

DHFC070

Tommy schreef:

iedereen is vervangbaar, maar als derijck bijtekent en die clausule uit zn contract haalt levert die na komend seizoen wel meer op.
immers levert geld op toornstra ook in principe als het echt nodig is verkoop je er 1.
en ben je ook meteen weer gezond.
Met Derijck ben je achterin 50% beter is gewoon een feit
Op zich mee eens maar het is wel een beetje een als verhaal en risico nemen. Ik ben van mening dat we als club eerst gezond moeten worden waarna we weer risico`s kunnen nemen met de kans dat je nog sneller groeit. Wie zegt dat Derijck niet zijn been breekt en zijn waarde halveert?
En dat feit dat je 50% beter bent met Derijck zie ik ook niet echt. Met een Derijck krijg je er ook nog voldoende tegen. Tuurlijk zie ik dat Derijck wel een grote meerwaarde heeft voor ons maar waarom zo absurd veel, waarom uberhaubt, een aanbieding boven het salarisplafond?
Verdedigers zijn het makkelijkst en goedkoopst te vervangen zeker CV`s.
0
Dinsdag 9 augustus 2011 om 19:35 uur

DHFC070

Wat een zwarte dag voor de club dit.
Leuk dat Verhoek zo`n heimwee heeft naar Den Haag en het zo`n echte Haagse jongen is maar die 2,5 miljoen was echt wel belangrijker dan 2 of 3 plaatsen hoger op de ranglijst. Dat sommige mensen dit niet inzien.... zucht. Je moet na zo`n superseizoen gewoon 1 of 2 spelers verkopen omdat de kans dat hun waarde ooit nog hoger zal worden bij ons echt nihil is.
Met die 2,5 miljoen was je in 1 klap een gezonde club geworden en kon je de broodnodige spits halen (geen bulykin).

Wat ik overigens ook zorgwekkend vind is dat Derijck een aanbod heeft gehad ver boven het salarisplafond. Waarom is dit salarisplafond er dan eigenlijk? Derijck heeft niet de specifieke kwaliteiten die moeilijk vervangbaar zijn. Tuurlijk is het voor ons een zeer goede verdediger maar er is al meermaals bewezen dat hij vervangbaar is.
0
Dinsdag 9 augustus 2011 om 19:20 uur

oodh

Waarom denkt hier iedereen dat Twente Verhoek zou willen hebben wanneer Ruiz verkocht wordt? Vinden ze Verhoek wel goed genoeg dan? Hij heeft precies één seizoen naar behoren gevoetbald. Wie zegt mij dat Twente niet heel iemand anders op het oog heeft?
0
Dinsdag 9 augustus 2011 om 16:59 uur

Richard

miq72 schreef:

Opeens hebben we weer meer als een miljoen schuld !!Mensen nogmaals.
Als er niemand wordt verkocht is de komst van Bulykin onmogelijk
Ik heb gelezen dat de kosten voor de baten gaan, maar is het niet zo dat wanneer men succes wil boeken dat het succes alleen kan komen doormiddel van te "gokken" te investeren, en desnoods eerst de min in te gaan om daarna flink plus te gaan draaien. Tegenwoordig heeft elk bedrijf een min status , en elke voetbalclub een grove schuld. Waarom kan een NAC bijv wel investeren in nieuwe spelers, en ADO met een werkelijke groei in alles niet?
0
Dinsdag 9 augustus 2011 om 15:53 uur

Nu online

Aad, Bhattoe 74, Erik070, Franky, Jurriën, J001, Superjantje, Swaber, KvR en 194 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4